![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
|
Nici eu.... poate ii place soarele :):):):):):)
|
+1 ALB!
si sper sa nu inchizi topicul pana termini masina ca pentru este sursa zilnica de buna dispozitie:-P:-P:lol: |
1 Attachment(s)
+ 1 pentru galben ( cred ca e mai corecta balanta acum , nu ? )
alb deja e plin de pisici , galbenul ala e mai rar ... dar cum a zis cineva mai sus .. verde e mult mai rar , si foarte placut pe e36 ... ori verdele care e pe masina lui Skilzzu , ori verdele din poza de mai jos ... |
Ia vezi bossuţuleeee,e fiţă maximă ! :D http://i31.tinypic.com/24gu4vb.jpg
|
+1 alb mat
cum sa inchizi topicul??tocmai tu??tocmai acum????cand incep modificarile???nu cred:writers_b |
1 Attachment(s)
puneti ma poze cu matze albe!
sau galbene! si-a luat e46 si n-am vazut eu? nu mi se pare o comparatie buna sa vezi cum ii sta la un e36 alb si sa prezinti un e46! |
ma baieti,astia care zic ca "sunt" plin de matze albe p'acilea'sa pe la noi:lol:, sa arunce si ei o poza sa vada si ochiu nostru,ca eu nu vazui;)
|
Quote:
eu zic galben, dar colant nu cred ca e treaba.... fa-o cum vrei tu....si cu stanga daca ai bataturi in dreapta.........:lol::lol: merge si rosu...vezi fostul AAP sau PRP cum ajunsese pe la voi... si interiorul de plush cum era aia la pitesti.......:lol::lol::lol::lol: fa si mie dansu asta..........:lol::lol::lol::lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=iQaZJVJZ62M |
1 Attachment(s)
Decat galbene mai bine alba !
|
Mda cu jantele astea cred si eu ca e frumos pe alb!:sad:
|
3 Attachment(s)
intreband niste cunoscuti am gasit o pisica alba de la noi dar dupa cum se vede este 4door,si cred ca si pisica rosie arata bine,dupa cum zicea jakal,si una asa sa care m-a atras pe mine...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Fa-o stil DTM;)
|
Eu zic Alba varule ca da foarte bine :D . Si plus de asta sa nu se supere jakalu :))))
|
1 Attachment(s)
Eu vreau galben dar degeaba mi-a zis marean care este, in secret ca o face alba iar capota, plafonul si portbagajul galben ca sa ii impace pe toti. Iar de restul banilor ca sa fie shok !! ii pune stopuri de E39 :):):) :):):):):): ):):):):) :):):):):):)
Mareane ti-am mai spus bagi o data pensula in vopsea si dai de doua ori, mai bagi odata pensula in vopsea mai dai de doua ori....tot asa pana ramai fara vopsea :):):):):):) Un teaser ashe de la Cimishoara da la minie :):):):) |
2 Attachment(s)
2 ideii pt culoare
|
nu inteleg de ce tot puneti 14 mi de culori ca marean a zis clar "Alb mat cu faruri si proiectoare galbene, table rosii cu talonul gumelor facut alb si blana jos!!!"
|
1 Attachment(s)
o parere...laguna seca se numeste culoarea...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Sa vedeti cum se uita lumea in trafic! Era grava! dar pe faza lunga ziceai ca sunt pe pozitii! Nu era treaba! Bine... le facusem cu spray de stopuri cu Shantzu cand ne plictiseam intr-o zi! |
Quote:
tzigane!!! |
1 Attachment(s)
CLAR :D:D:D STILUL ASTA :D:D:D
jakal - MELODIA E BLANA :lol: esti fratele meu :D sa mor aici inainte sa citesc ce ai postaT ma ia un zambet larg asa..dupa care rad :))) trebuie sa intelegeti toti ca nu am bani de vopsitorie !!!depaseste cu muuuult bugetul pe care il am...ma limitez la ce am adik o "colantare":)... va multumesc tuturor de ajutor !!!... CLAR VA ARATA CA GOLFU DIN POZA :D...CAM TOATA IDEEA MASINII |
nu mareane sunt tot aici nevatamat:)):)
|
Bai lasa prostiile.... alb sa fie :D Daca iese ca in poza, esti cel mai fortza :D Da' vorba lu Liviu tex, niste jante si noi ceva??
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Aseara in jurul orei 20.30 eram undeva prin Drumul Taberei :D cu al meu tovaras Lica :D...
o ardeam incet la 50km cum imi place mie sa merg incet , incet :D...si la un semafor ce imi vine mie sa faaaaaaaaac?? Sa dau si eu un burn :evil_laug ....cred ca am tinut masina in burn vreo 20 d secunde:D...nu se mai vedea nimic nimic in intersectie,in masina !!! abia am reusit sa vad semaforul ca eram primul pe a 3 banda :D...s-a pus verde am plecat !!! la urmatorul semafor (o gagica blonda cu un Opel Astra sa fie si ea BLONDA:ballbounc :ballbounc )ma claxoneaza ,da geamul jos si imi spune (mai cretinule din cauza SOFERILOR ca tine moare lumea pe strazi :lol: :lol: :lol: :lol: !!! eu normal i-am dat replica (ce am facut "fai" blondo:dribble::dribble: ca stateam pe loc ) !!! cand parchez masina , ma dau jos ;) si ma uit la gume !!pe stanga spate aveam sarmele putin iesite :D... azi pe la ora 3 veneam de la antrenament cand sa fac o depasire o ia spatele rau de tot intr-o parte :| ...era sa o pierd,am franat brusc,am redresat-o !!! si ce imi vine mie in cap ...(MAREANEEEEE AI REZERVA IN SPATE,AI CRIC, AI COARBA :mrhappy: :mrhappy: ) AM GASIT EU UN LOC ... SI CE AM FACUT "L-AM APOSTAT :anger: PE FRAIER:anger: " I-AM DAT BURN :boxing:DE L-AM "JULIT" !!! PE FINALUL FILMULUI O SA AUZITI CAND I-AM SPUS UNUI BAIAT CA "S-A SPART"(EL IMI SPUNEA SA II MAI DAU) MENTIONEZ CA NU S-A SPART (AM ZIS ASA CA IESISE LUMEA LA GEAMURI :D:D:D SI ERAM PRIVIT CU OCHI RAI :D:D) FILMUL --- https://www.youtube.com/watch?v=WH0ar-zmKf0 SI 2 POZE PENTRU CEI CE URMARESC ACEST TOPIC !!!:D:D:D AZI AM LUAT PASTILA :chillpill:chillpill:chillpill PENTRU INCA 2 - 3 LUNI DE SHOW ;) |
Tu nu este sanatos mai Mareane :lol: Tare aia cu gagica blonda =))) Oricum, bine ca sunt ieftine gumele ca sunt mici :D
|
Marean care nu e pe treaba si pe viata lui.Mintea lumea ca s-a spart.Bravo sefule...ori de cate ori ai ocazia da-i blana:twisted:
|
Ma da frumos mai face toba aia :-P
|
Quote:
DAR LIVE SE AUDE MULT MAI BINE :D:D:D:D .... |
Sunt convins:twisted:
|
NUMAI GATA S-A SPART..si de unde statea roata tare :lol::lol:
|
Circ si iar circ!!:))
Bv. Tine.o tot asa. |
Quote:
iti dai seama ca asa merge la mine ...altfel nu imi imaginez un topic MARCA "MAREAN NEBUNU" :D:D:D:D |
Gata , ai pus colantul rosu pe ea ?:shock:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=-7pqi6TJXr0 te draq cu "CAMATARU" din Pitesti.........:lol::lol: |
bine rau asta jakalee!!!mareane asa l-ai loat????
|
Quote:
unde e nene magazinu,mai in fata aicisa .unde bre??mai in fata aiciisa mai mergem putin :lol: :lol: Floriane ,eu la examenul auto am fost pus sa dau burn :P SAX1987 - fratele meu inca nu au intrat banii :D:D:D:D |
pai tu faci ce faci si trebuie sa dai un burn sau un cerc.lasa ma ca e bine asa daca nu ai mai face dastea sau caterinca ai fi doar marean nu marean nebunu
|
Zici ca-i Marean cu Jakalu:):):)
https://www.youtube.com/watch?v=UqskE...eature=related hai gataaa.....ca s-a spart !!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning