![]() |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
|
Quote:
Quote:
Voie buna !!! |
Oops, am vazut masina lui nosfer lovita in parcare la teatru
|
si eu imi pare rau:(((( cum s-a intamplat??
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Da, din pacate a fost un accident destul de serios, daune: capota, aripi, bara fata, grile, un far, un proiector si radiatorul. :x:x E bine ca sunt banii, voiam sa-mi iau vadere hurricane insa se pare ca mai trebuie sa le aman...
Asta e, revin in FORTAAAAA in cateva saptamani |
Quote:
|
eu am fost de vina din pacate, n-am fost atent si omul din fata a pus o frana brusca si cand l-am vazut era prea tarziu si n-am mai putut sa-l evit. Asta e, toata lumea ok..
Intr-un fel e bine ca s-asa trebuiau aripile schimbate, voiam si alte grile de facelift, nici de bara fata nu mai eram multumit ca aveam grila prinsa aiurea. Acum am ocazia sa le schimb. Vad partea buna a lucrurilor. |
Destul de urat Nosule , imi pare rau sincer , bine ca nu ai patit nimic , ...Te asteptam sa revii
|
I-ai dat dauna totala:sad::sad::sad:!Sincer imi pare rau!Astept cu nerabdare sa o vad inapoi pe picioare!:sad::sad::sad:
|
nu e chiar asa de grav, se rezolva, va iesi mai faina decat inainte, si fara faruri si semnale aftermarket si fara aripi evazate si cu grile de facelift.
|
Quote:
|
Quote:
|
am crezut ca faci misto de mine la tel......pfuuu nu imi vine sa cred :cry:
sunt sigur ca revii in fortaaaaaaaaaaaaa!!!! |
Este rau..mai rau decat pare in poze dar sunt sigur ca o sa revina repede.
Cred ca l-a motivat si mai tare sa faca anumite schimbari (sau l-a fortat) :)) |
Quote:
Baftă! |
Lasa ca se repara.Nu este atat de grav pe cat pare!
Spor la treaba sa o aduci pe linia de plutire! :-) |
si eu care abia asteptam sa o vad mai de aproape cand mergeam next time la spalatorie tu ... eu ... HMM ... :(, bine ca tu esti ok si bine ca o sa poti sa o pui la punct din nou . BAFTA si numai bine :X
|
hai ca daca totul merge bine in 10-15 zile e inapoi la spalat, poate chiar mai faina decat inainte insa in 2 culori ca o sa las piesele noi negre pe ea :)) n-are rost sa le vopsesc daca in primavara o vopsesc iarasi pe toata.
|
Normal doar nu dai bani de 2 ori pe acelasi lucru .... si eu vreau sa ii trag o vopsea in primavara ;;) daca sti tu pe cineva :P poate ma combin si eu ,
Ce sa zic noroc si sa o vedem din nou in trafic cat mai repede :D PS: lasa un id de mess pe privat te rog ;;) |
LASA MA CA TOT RAUL E SPRE BINE ;)
|
Quote:
|
Neatentia ca neatentia, dar eu zic ca de vina au fost si anvelopele. Dupa doua grile schimbate aiurea pt pupaturi in fund mi-am luat anvelope noi(no more sh) si e alta viata. Bafta cu reparatu.
|
frate eu ce sa-ti mai zic ...ca tiam tot zis live acolo ... pacat, da lasa ca asta te-a ambitionat sa faci ca la carte kitschurile care le aveai ...farurile alea ... o sa treci pe OEM .. :)pana atunci sti ca-ti stau la dispozitie, impartim matza mea pana una alta ...:))de luni incolo la 12 sa fi prezent cu echipamentu de sala in statie ca nu te astept, te iau din mers8):lol:8):arrow::arrow:
|
6 Attachment(s)
A inceput treaba. Din fericire pe partea tehnica n-a patit nimic, doar radiatorul de clima (nu cel normal) e indoit. In rest doar tabla. Majoritatea pieselor sper sa vina pe joi-vineri.. apoi luni marti o pun la loc bucata cu bucata.
PS: Parca fara faruri si grila si cu capota indoita arata a mustang :)) |
Quote:
hai lasa vorbele si resusciteazo !!! |
ce teai mai distrat tu singur azi ...de sarbatoare ...:)) de ce nu mai chemat si pe mn la dezmembrat ....sti cat de mult imi place:twisted::twisted::twisted::twisted::lol:
|
Mereu optimist . Asta imi place la tine ! Bafta cu pitica . Si alta data nu mai face prostii la volan :)
|
clar, macar optimist sa fiu ca o sa iasa mai faina decat inainte :D Mai am nevoie de proiectoare fumurii si nu stiu de unde sa iau, daca stiti de unele, astept un mesaj.
|
Quote:
|
Intre timp mi-au ajuns: farurile zkw, angel eyes ccfl alb, semnale smoked, capota, bara fata m, trager + plastic, radiator clima si altele... se aduna usor usor toate chestiile de care am nevoie :D
S-a stricat si un suport de la motor (piesa 4 de aici) in timpul accidentului si era deplasat putin motorul spre dreapta insa am luat suportul nou azi si pe luni il aliniem din nou. |
Quote:
|
Quote:
on topic....pune'le repede sus si.......''back in bussines'';) |
Quote:
Nosfer : ce faruri ai de gānd să pui acum ? |
@crysty.bobok se vede cat de atent si interesant esti de acest "subiect" ! A scris clar cateva randuri mai sus ce model !
Dormi nos-ul ? |
Quote:
|
Quote:
app,ce faruri ii pui??:lol: |
Quote:
Quote:
Ho bai vere, am scris ca să fiu On! :)) Tu zi continuarea liviule, eu am văzut o dată mașina ta cu bara puțin ciobită, puteam să jur că este un Cadillac ! |
Quote:
pai bara mea era dintr-un an sparta sau ciobita 9 luni! m-a oprit odata militia si chiar m-au indrumat sa merg la RAR sa o trec in carte CA CAdilac Escalade ca ei nu mai pot trece cu vederea actele astea! in talon bmw cu aspect de mobra dintr-o parte si din fata aston martin db9! |
Quote:
Īti dau seama ce fitză de pisică aveai acum dacă ai fi mers la RAR :lol: Marti, miercuri sau cel tārziu joi sunt in afumați, văd și eu noul DB9 ? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning