![]() |
Re: Focsani
8 Attachment(s)
IDEEARO GRUP SRL (Bogdan tel. 0744 345 697)
executa colantari auto folie carbon 3M (interior - exterior). Exemplul 1: BMW aplicare folie carbon interior - exterior. Timp executie: 4,5 ore Exemplul 2: VW Golf 5 aplicare folie carbon interior - exterior. Timp executie: 2,5 ore. |
Pana la urma cei din Focsani unde se intalnesc?Si cand?
|
Eeee ... sergiuhusca , acu nu vezi ca e afara e un frig de iti ingheata si aerul din roti ... iarna se adapostesc ca ursii in vizuina , hiberneaza pana da caldura ... adica modifica masinile ... Spune-ne ceva despre tine sergiuhusca ce masina ai ...
|
Quote:
au iesit super !!!! la cat mai multe |
uite ca se poate si pe la noi... cu o locatie buna.... masini cateva... dar data viitoare(saptamana asta) poate o sa fim mai multi...
|
eu abia plec dupa asfalt curat...ce curse ati facut voi acolo?
|
ooo...bun bun..data viitoare cand se mai face asa ceva anunta-ma si pe mine.. :D
|
Quote:
eu nu bag masina acolo in veci ..... |
Quote:
decat mult si prost mai putin si bun |
Quote:
oricum mai trebuie putin curatat.... |
Quote:
|
Quote:
man nu e pamant unde ne dadeam ... e beton(placi de beton una langa alta)...bmw-ul meu nu a fost aici nu am putut ajunge cu el... aa... si nu am uniforma ... am un bar... hai ca iti dau un pm q nr de telefon si cand e imi trimiti sms ceva... |
Da`... de ce n`ai putut ajunge cu masina ? E joasa cumva ? :lol:
|
nu man nu e joasa se poate ajunge acolo cam cu majoritatea masinilor... (excludem pe cele cu garda la sol foarte lasata)
|
Salut VN23TDR eu sunt baiatu' care ma invarteam cu Tico la Mara2. Daca e sa mai dati ceva pe canal lasati-mi si mie un PM,cu Dacie sau ceva motoare pana in 75cp ma dau si eu.
|
Da` eu nu ma dau frate pe canal.. n`am cum sa ajung acolo..e prea joasa a mea :\
|
Quote:
|
mai grosule...vezi ca te ajteapta 2 echipaje de politzai la intrare in Focsani :))
|
Quote:
mai safta da ce glumetz esti u |
Quote:
|
Te-am vazut si eu o data pe la cuza VN23TDR bmw alb 2 sau 4 usi ... nu am putut vedea cat de joasa e , eram la Nadria la un suc .
|
Deci pana la urma cat de abrupt este intrarea in canal.....mai exista si alte intrari?...iar o poza cu intrarea sau mai multe ar clarifica cat de cat situatia... ;) Mergem o data pana acolo si vedem daca merge...daca nu ne strangem 20 de oameni si cam in jumatate de ora facem 400m curati... :))
|
nu e vorba de intrare in canal BEN... ca intrrarea in canal e foarte buna... E FOARTE LENT... INTRI CU CE MASINA VREI...
E VORBA DE TRECEREA UNUI MIC RAU... ACOLO E mica PROBLEMA acolo nu stiu cam ce masini pot trece.... |
aoleu mama da` prin alta parte nu se poate ?!
|
asta e nasol ca nu ai alta optiune de trecere... mai ales daca mai si ploua cum au anuntat astia.
|
totul e ok cu exceptia aclui rau
|
cu ploaia e si mai pros daca e sa plua nu avem nici o optiune , ramane de vazut in legatura cu vremea
|
Depre ce e vb aci ?
Daca imi dati un pachet de kent 4 sau 8 si o bere sap si eu :D app si un mijloc de transport , lopata sau harlet :d ! |
ofer un kent 8 k si asa nu fumez :-P
|
Bun care da berea ? :D Si sa nu uitam si de lopeti :D ...
Acum serios despre ce e vb ce vreti sa faceti ? Sunt curios . Daca nu puteti scrie pe forum lasati-mi un msg privat ! Ms |
Pana la urma trebuie sa ajungem acolo sa vedem ce si cum....alta solutie eu nu vad.Daca e frumos afara incercam sa mergem Sambata.
|
ok cum vreti.... mai vb daca e ... oricum speram sa fie frumos zilele astea
|
azi a fost vreme de ***..poate e frumos in weekend...cu paraul acela micut..este mic dar cand ploua se cam mareste considerabil...
|
da asa e johnson, oricum speram sa fie frumos zilele urmatoare
|
Ben ... ma iei si pe mine ? Plizu plizu ? Vorbim pe mess in seara asta daca e ... sper sa intri :) ... Eu am masina in service :D accident ! Si 3 pcte pe permis :(( ...
|
Quote:
comiti ? |
ai incercat sa conduci ca mine si nu ti-a iesit ?
|
salut la toata lumea...am revenit..din morti!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning