![]() |
re: '97 Civic EK (swap K20)
Te vazui asta seara pe rocada, defapt mai mult te auzii :)) ... ce sa zic... e foarte melodioasa, se aude intr-un mare fel, si bineinteles, trage intr-un mare fel.
|
Multumesc ce sa zic trage binisor au inceput si victimele Skoda Octavia rs 300 cai zicea proprietaru ce sa zic sa nu exageraz 7 masini :lol::lol::lol: si din mers si de pe loc de 5 ori ne daduram
Si sa nu mai spun ca isi dadu si duhu muri turbo pleca cu ea farimata:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asteptam ceva filmari.. |
Quote:
|
e bine k incep astia sa repare strazile prin Craiovita, mergi si u mai linistit:))))
|
Felicitari pentru munca si banii investiti, una dintre cele mai frumoase Honde din RO.
Sper ca multi sa iti calce pe urme :-) Bafta in continuare. |
Quote:
|
Foarte frumos a iesit , Intrebare : motorul , cutia banuiesc ca sunt curatate dar pe langa asta , ca sa arate ca la tine se mai vopsesc aditional?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2) cum dracu 3 luni ma:| |
Quote:
|
Quote:
Marutule poti sa o lasi pe Rocada si nu ai mult de mers pe jos |
Quote:
Oricum felicitari pt masina:) sper sa o vad astazi live:)) |
Stati fara liniste ca pe urma o sa faca si banda cealalta, dupa ce termina cu tot am inteles ca o sa faca si strazile alea de la Big spre Kaufland, inclusiv intersectia si Bvd. Olteniei :)) asa ca daca o sa se miste romaneste o sa stam mult si bine cu ei pe cap.
P.S. : Arata chiar frumos masina, mai sunt mici detalii pe la grila, bara fata, dar in rest arata bomba masina, ai parcat-o la mine la bloc si o vad mai mereu, incep sa am ganduri necurate :D daca n-o mai gasesti dimineata parcata tot acolo, e vina mea :)) glumesc... |
Da' ce, ma, nemultumitule, pe colt, unde era parcata aseara, nu mai e viata, a? Tu o vrei la scara :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
24 Attachment(s)
for your viewing pleasure!
|
big up!:)
|
Eleronul este modificat pe baza originala ?
|
super mega ultra extra....:shock:
foarte 'frumasao'.. domnule..;) |
Niste faruri de EK9 ar intra bine pe ea ;) in rest e marfa, bravo.
|
Felicitari !:shock:
|
frumos!!!!
|
arata exceptional!
sa te bucuri de ea si fara evenimente neplacute.....! ;) |
a iesit foarte bine,a meritat fiecare leu investit in ea,bafta in continuare!!!
|
arata foarte bine, felicitari pentru efortul depus
|
Multumesc la toata lumea pentru urari si incurajari va salut pe aceasta cale si sa ne vedem la curse cu bine toti poate legam si ceva prietenii ca asta conteaza....;)
|
dc nu-i faci farurile negre pe interior?
arata foarte fain felicitari pt ce ai realizat si succes in continuare |
Quote:
De acum inainte putere are nevoie ........... eu zic ca arata destul de bine;) |
Quote:
|
Frate... ai facut cel mai tare civic din RO. Felicitari !
|
Foarte frumos a iesit!:)
ps:cine o sa mearga cu tn in masina o sa zica: Marutuleee las-o mai incet sa moara mama!:)))--> https://www.youtube.com/watch?v=aUEBL5m9TzY |
Quote:
|
Quote:
E o adevarata aventura o plimbare cu Marutzu :)). |
RCT crek vine de la racheta dupa cum pleaca masina de p loc, te vazui astazi si WOW
|
Aseara am mai avut o provocare din partea fanilor BMW si anume un m3 pisicuta 300+cai zicea proprietaru mare lauda pentru masina lui ......... si am fost sa raspund la provocare ca incepusera voci prin oras ca imi este frica etc ne-am pus la start eu nu am mai incalzit cauciucurile omu lea incins si gata 3,2,1 start si pina le 500 metri marele m3 in spate :lol::lol::lol::lol: dupa care zice omu pai da ma dar hai sa ne dam pe 1 km :lol::lol: si iam zic ca daca pune si ceva $$$ ne dam si pe 1km :lol::lol: asa ca fortza HONDA.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning