![]() |
Re: Peugeot 407
e luni ...:rolleyes2 si nici o veste...:???:
|
Am fost, am vazut-o. vineri o iau..
|
a zis intr-o luna ... nu luni :D
|
Deci masina la partea de exterior e gata, dar am preferat sa o mai las 4 zile sa iasa totul perfect la detalii, nu am vrut sa grabesc...La interior am doar scaunele montate, de restul o sa ma ocup cat de curand, vineri promit ca pun poze cu exteriorul si interiorul..
|
salut ! de unde ai luat discul de polishat masina ??
|
Eram la o firma specializata..nu sunt eu ala :)
|
14 Attachment(s)
Niste poze..masina e 70% gata..Mai trebuie lucrat un pic in partea din fata, imi atinge un pic la aripi, si montate scaunele din spate la care abia ieri am vazut ca nu aveau sine, si schimbat mocheta pe jos..Sunt multe retusuri care sunt binevenite si la care ma asteptam..
|
Scapa de insertiile de lemn:)
O chestie faina ar fi daca ai prelungi capota peste faruri. Numai ca iti trebuie un meserias bun, care sa poata sa faca boltirea aceea |
2 Attachment(s)
Chestia cu lemnul, daca il scot il rup si trebuie sa imi gasesc aluminiu..am incercat sa il vopsesc dar fara sa il rup nu pot..o sa imi schimb capota cam peste o luna, se va incepe lucru la alta, dar nu o prelungesc o sa ii fac altceva..Poze de innainte..Mai e de lucru, destul..
|
cristi frumoasa masina ... frumos si gti-ul ... :)
zi-mi si mie de unde ai luat scaunele te rog :D mersi |
Sunt de la OMP, ele vin cu stofa, in piele le-am imbracat eu..
|
asta e singura obs si a mea .. cu lemnul ala..:) in rest e ok ... aveam de gand sa te intreb si da capota dar am vazut ca o schimbi ... in rest e bestiala....FELICITARI !!:peace::peace:
|
Asta e..Sunt putini care stiu ce inseamna cu adevarat sa modifici aripile si nu din fibra, sa sudezi sa iasa toate liniile perfect, sa se integreze tot..e greu..Cu timpul si incetul o sa fie bine..
|
frumos frumos...dar eu as fi renuntat la bandouri,clante si sigla...de lemn nici nu mai zic...la gratar cu el;)
|
Daca o vei duce la retushat, ai putea sa integrezi pragurile in linia caroseriei, adica sa fie dintro bucata:)
|
mda no comment!!!! dementiala... prea selecta :P
|
Quote:
|
Quote:
daca e gandesti sa o duci cat de cat la extrem gandeste-te si la o suspenise pneumatica pe viitor...;) |
Masina a iesit superba;) nam cuvinte...Felicitari! Sa vezi cum o sa curga acuma cupele "best exterior"! Bafta..
|
:) :) Inca mai e de lucru, trebuie sa imi schimb si amortizoarele, si caut cea mai buna solutie, si o sa schimb si capota..na..oricum nu cred ca va fi niciodata gata :)
|
crede-ma...n-ai cum sa termini;)
|
nice 407....te asteptam la Onesti pe 19 Iulie......
|
Superba! Singurul lucru care nu-mi place este emblema din spate cu 407. Strica aspectul clean al portbagajului. In rest este foarte reusita! Felicitari pentru masina!
|
da, dar faza e ca pe 0 de pe 407 se deschide portbagajul
|
asa e, mi s-a parut una din cele mai frumoase tuse de design ale masinii, gandita frumos treaba :)
|
Eram curios de parerile de afara si am pus poze cu masina pe forumul peugeot din Franta..Intradevar oamenii cam conservatori dar am primit aprecieri..
``It's original. `` `` The inside is quite cool. Some great ideas for the outside`` ``I find that it is one of the first times when the tuning on this car is "enough " achieved. `` ``It looks like a ... german car !! The wheels are perfectly affleurantes to the caisse, it is bien branlé `` |
ce sa zic...felicitari;)
|
baga si tu un link sa vedem :D
|
|
Se pare ca i-ai impresionat pe francezi:D N-au mai vazut ei asa ceva:lol::lol:
|
iti dai seama daca vad CC-ul tau cu Lambo Style Doors ??
|
de unde ai luat tipsu borla si cat costa?
|
noutati? nimic? n-ai mai postat de foarte mult timp, ce s-a intamplat?
|
Peste 2 sapt o sa il scot..S-au facut multe..
|
Asteptam atunci :D.
|
si eu astept :)
|
Am vazut ca Lucas-urile nu au mai avut loc in proiect :D ...oricum orice i-ai mai face nu poate decat sa mai slefuiasca decat o parte a diamantului :lol:
Te salut si mult respect Cristi |
Cristi....te vedem sambata la Iasi?
|
Hmm..nu cred..I-am zis lui prietenul meu care are serviceul si care lucreaza la masina sa o aduca dar e cam suparat pe lumea din Iasi in general :) si nu vrea..La masina am eliminat toate manerele de la portiere, am schimbat capota, am antifonat-o si acum a mai ramas sa imi faca bancheta din spate..
|
ai renuntat la ideea cu scaune individuale in spate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning