Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

Maroo 29-07-07 20:26

Re: TXA

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 1019842)
dar tie ce ti se blocheaza?tu ce masina ai ca nu te stiu?sa isi puna si vedem dupa aceea ce se intampla........

cum ne-am auzit si la tel nu am nici o problema cu tine personal dar a fost urata exprimarea ta..."stapanul ursilor" i-mi cer scuze si aici de fata cu toata lumea daca te-am jignit cu ceva personal ti-am explicat ce nu a fost fayr play din partea ta "stapanul ursilor"...bafta

micutzu_mrc 29-07-07 20:52

Cuzko are dreptate in ceea ce zice si il sustin .....TXA si DGH sunt fratii mei si ai respect intai ca oameni si pe urma pt pasiunea lor nebuna in care au investit mii de euro .......De data asta a fost mai bun Txa-ul (Felicitari) prin ce metoda este prb lui....Txa-ul a vrut sa fie sigur de catig de aceea a apelat la Nos ca altfel cursa era foarte discutabila tinand cont ca data trecuta Dgh a invins..........ORICUM AMANDOI SUNT NISTE CAMPIONII si ma bucur ca suntem sub acelas ''acoperis''.

P.s.Pacat de discutile astea dintre voi in loc sa fiti ca fratii pt ca ce faceti voi din masinile astea voi scrieti istorie in cartea curselor din Romania va certati ca fraieri ;)

alias_gsi 29-07-07 21:29

Salut si va poopa fratele vostru DGH&TXA
vREAU SA IMI SPUN SI EU PAREREA CA VA INTERESEAZA SAU NU PRB VOASTRA...,STITZI CA AMINDOI SUNTETI FRATII MEI SI SAR IN FOC PT AMINDOI

1)PE VIITOR LA URMATOAREA CURSA AR TREBUI SA VA VORBITZI INAINTE SI SA STABILITI NISTE REGULI DE COMUN ACORD CARE SA VA CONVINA LA AMINDOI ASTFEL VETI EVITA ALTE DISCUTI

2)NU MAI PLECATI URECHEA LA LUME FRATE CEARTA PROPRIUZISA ESTE DE LA VORBELE LA LUME PAREREA MEA NU DE LA MASINI....(agitatorii)

3)incercati sa tineti aproape si sa faceti schimb de experientza si idei ca sa puteti sa va depasiti standardele

amindoi ursi sunt f tari si stiu foarte bine fiecare etapa la care ati muncit si cei care va cunoastem stim ca nu v-a fost ushor

nu mai dati satisfactie la lume certinduva

daca va mai ciondanitzi vin eu cu TRABANTU la start si va provoc=)))

VA POOPA FRATELE VOSTRU SI AVETI GRIJA DE VOI ,SPER SA NU FIU LUAT IN NUME DE RAU...DE CATRE NICI UNUL DINTRE VOI

MAI BINE STRINGETI RINDURILE PRIN ORASH CA AM AUZIT CA SUNT PRADUITORI INTRE NOI TREBUI SA GASIM O SOLUTIE SA FACEM CEVA CU CIRCUIT INCHIS...
PT MINE AMINDOI SUNTETI CAMPIONI

APROPOS AR TREBUI SA IL COOPTATZI SI PE WRC-U LA O INTRECERE

SA AUZIM DE BINE

RED_LAF 29-07-07 21:45

Quote:

Originally Posted by sTAILLL (Post 1019728)
Mai bine asteptam cursa si dupacea putem vorbi

AI DREPTATE ORI CUM SUNT BUNI OMENI ,DAK NU SUNT DISCUTII LA ASTIA BUNI CINE SA MAI VB AI CU 16 SA ZIK K NU PUTUT SA SE DEA K AI BATEAU TAKETII RAU
:shock:

RED_LAF 29-07-07 21:55

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1019986)
AI DREPTATE ORI CUM SUNT BUNI OMENI ,DAK NU SUNT DISCUTII LA ASTIA BUNI CINE SA MAI VB AI CU 16 SA ZIK K NU PUTUT SA SE DEA K AI BATEAU TAKETII RAU
:shock:

ORICUM IES DISCUTII K ALA ARE NOS SI ALA NU ,SI A IESIT DISCUTIILE LA BAIETII DAR IEI DAK AR AVEA BANII AIA DE NOS SIAR CUMPARA UN URS ,HA HA HA HA HA :twisted: E CLAR SUNT TARI DAR ASI VA PUNE SI ALA NOS SI IAR LA TREABA SI TOT ASA ,DAR FRATIILOR4 OSA VIN SI EU DIN SPATE K TOTUSI ESTE TOT O MASINA PREISTORIK SI SA VEZI CE MA CERT CU VOI PE AICI ,DAR SA NU ANCEPETII SI VOI CU TURBO K IAR TRB SA AI SCHIMB MOT:lol:

MC Mate 29-07-07 22:40

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1020000)
ORICUM IES DISCUTII K ALA ARE NOS SI ALA NU ,SI A IESIT DISCUTIILE LA BAIETII DAR IEI DAK AR AVEA BANII AIA DE NOS SIAR CUMPARA UN URS ,HA HA HA HA HA :twisted: E CLAR SUNT TARI DAR ASI VA PUNE SI ALA NOS SI IAR LA TREABA SI TOT ASA ,DAR FRATIILOR4 OSA VIN SI EU DIN SPATE K TOTUSI ESTE TOT O MASINA PREISTORIK SI SA VEZI CE MA CERT CU VOI PE AICI ,DAR SA NU ANCEPETII SI VOI CU TURBO K IAR TRB SA AI SCHIMB MOT:lol:

tare faza cu ,,sa nu incepeti cu tubro k iar tre sa schimb motoru "" :)) felicitari TXA de data asta, eu unul astept cu nerabdare cursa cu Nicu, am un filmulet cu masina lui, stiu cu ce masini s-a dat, dar nu vreau sa zic cine va iesi castigator in opinia mea pt k iar ies discutii.Asteptam urmatoarele curse si vom vedea.Bafta in continuare tuturor

dan_m3 29-07-07 23:56

frate, ai ajuns cu bine???
vezi ca apar si eu intro saptamina, dar nus cu care ursuletz ;)
:rolleyes2

MariusTXA 30-07-07 03:16

Quote:

Originally Posted by dan_m3 (Post 1020153)
frate, ai ajuns cu bine???
vezi ca apar si eu intro saptamina, dar nus cu care ursuletz ;)
:rolleyes2

da frate am ajuns cu bine si astept un tar de la tine cand ajungi...........

D G H 30-07-07 06:05

....pana la cursa aia legala eu vreau sa te convoc diseara(30.07.2007 la ce ora vrei tu) la o linie,cum vrei tu si cu nos si fara nos ca poate mai adaugi si tu ceva la clasament ca intra masina la treaba si nu cred ca o sa mai ai ocazia:D,sper sa nu ma dezamagesti sa nu te prezinti;si inca ceva eu de cate ori te-am batut niciodata nu m-am vazut stapanul ursilor :twisted: :D

micutzu_mrc 30-07-07 08:04

Ba da ai draku m-ai sunteti ma nene ma:))))))))))) .......cata injectile intre voi sa terminat :))))))))))

sorin_sorin95 30-07-07 12:19

Imi place spiritul de competitori si nici unul nu se lasa mai prejos, succes diseara

MariusTXA 30-07-07 13:07

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1020403)
....pana la cursa aia legala eu vreau sa te convoc diseara(30.07.2007 la ce ora vrei tu) la o linie,cum vrei tu si cu nos si fara nos ca poate mai adaugi si tu ceva la clasament ca intra masina la treaba si nu cred ca o sa mai ai ocazia:D,sper sa nu ma dezamagesti sa nu te prezinti;si inca ceva eu de cate ori te-am batut niciodata nu m-am vazut stapanul ursilor :twisted: :D

frate din cate stiu eu neam tras intr-o singura seara atunci cand am avut probleme cu masina si asta stii si tu,abia acum frate merg si eu cu o pompa de benzina corespunzatoare motorului meu,iti mai aduci aminte cand ai iesit la inceput cu masina dupa ce tiai montat s38b38 de cate ori tea batut wrc?probabil ca ai simtit si tu ca acum masina mea trage cum trebuie,crezi ca am vreun motiv sa nu ma prezint?sa imi fie frica de ceva?ne auzim la telefon sa stabilim ora.............

dany_let 30-07-07 15:35

de cate ori l-a batut wrc-u ii tineam eu scoru......dgh-u stie ca lua foc prin victoriei....:):):):):):):):):)

D G H 30-07-07 16:09

masina ta a tras tot timpul la fel,poate daca inainte ne dadeam cu nos ma bateai si atunci,ne auzim diseara

MariusTXA 30-07-07 19:04

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1021188)
masina ta a tras tot timpul la fel,poate daca inainte ne dadeam cu nos ma bateai si atunci,ne auzim diseara

iti spun eu sigur ca acum de cand am pompa de benzina a motorului trage mult mai bine decat atunci cand o aveam pe aia de golf 2 cu care mergeam eu inainte cu 3,5,in fine ne vedem diseara..............

MC Mate 30-07-07 21:35

sper sa ajung si eu sa va vad :D

RAZvan15 31-07-07 02:26

informatii ??

cum s'a terminat cursa .... ?

alias_gsi 31-07-07 02:53

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 1022248)
informatii ??

cum s'a terminat cursa .... ?

cred ca nu sa terminat

eu la 6 dim plec la Roma si prefer sa nu sorm sa aflu rezultatul...

MARI_NSL 31-07-07 03:17

Quote:

Originally Posted by alias_gsi (Post 1022270)
cred ca nu sa terminat

eu la 6 dim plec la Roma si prefer sa nu sorm sa aflu rezultatul...

si mie imi pika ochii in gura de somn . dar stau sa vad . care este scorul ;)
ps. drum bun ...spre Roma ;)

26WRC 31-07-07 03:22

o intrebare sa ma lamuresc si eu putin... in seara asta s'au dat amandoi cu nos sau amandoi fara nos?

MC Mate 31-07-07 03:24

TXA este pt moment NR 1 in randul ursilor :D bv lu,i bv lui DGH , sunt 2 oameni cu caractere foarte puternice , niste masini la fel de puternice si vor avea de aratat multe si pe viitor.Bafta in continuare

alias_gsi 31-07-07 03:29

Felicitari la ambii concurenti!
pentru mine amindoi sunt cistigatori
ai asteptam sa povesteasca cum a decurs cursa

da pe VADER :)) CINE L-A ARUNCAT IN SHANTZ??? :)))

D G H 31-07-07 04:17

mi-am schimbat cauciucurile si s-a schimbat putin treaba dar cu nos m-a batut 3 masini si fara nos il bat,daca nu e asa sa ma contrazica doar marius,drum bun la roma si bafta la toti:D

bebe no1 31-07-07 09:59

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1022312)
mi-am schimbat cauciucurile si s-a schimbat putin treaba dar cu nos m-a batut 3 masini si fara nos il bat,daca nu e asa sa ma contrazica doar marius,drum bun la roma si bafta la toti:D

ma periculos mai esti ma:D turbeza odata ursu asta sa rupi gura la toti :D bafta

MariusTXA 31-07-07 13:29

cei care ati fost aseara acolo ati vazut cu ochii vostrii ce poate ursul meu,pt cei care nu stiu dupa ce m-am tras cu dgh si am castigat m-am tras si cu Tom (geaba) cu z4m si l-am batut foarte clar si pe el,in rest nu mai zic nimic..............

dany_let 31-07-07 13:29

felicitari pt cursa!!! txa a castigat, ce e drept cu nos...dar se dau sa vada care e cel mai tare din cate am inteles eu ??? din cate am vazut txa-u e cel mai bun 0-400 m URS CU MOTOR DE M5!!!!

din cate am auzit dgh-u vrea si fara nos....txa-ule pentru o comparatie care te ajuta si pe tine sa vezi cum iti merge masinuta ar trebuii sa va dati si fara nos...ca idee...mai ramane sa vedem cu 2.5 -le alea turbo ce se intampla ...emil cu al lui....mai sunt ceva ursi cu turbo care ar putea pune probleme.....dar la m5 ?? n-am vazut nici unul mai tare...spre sa nu supar pe nimeni cu postul asta dar asta e parerea mea...inainte sa sariti cu gura cititi bine ce am scris!! felicitari pt investitie dgh si txa!

sTAILLL 31-07-07 14:26

mai sunt si 3.5 turbo care sigur o sa puna probleme ;)

Alex_55 31-07-07 14:48

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 1022748)
cei care ati fost aseara acolo ati vazut cu ochii vostrii ce poate ursul meu,pt cei care nu stiu dupa ce m-am tras cu dgh si am castigat m-am tras si cu Tom (geaba) cu z4m si l-am batut foarte clar si pe el,in rest nu mai zic nimic..............

cu z4m te-ai dat cu nos sau fara nos ?

MariusTXA 31-07-07 16:42

Cu Nos In Treapta A 2 Si A 3 Si Dupa Aceea Normal Ca Imi Luam Avans Mult Prea Mare...............

Alex_55 31-07-07 18:46

fara nos crezi ca te bate ?

naka66vio 31-07-07 18:47

cu boh ce spui?

blazeyblaze 31-07-07 19:02

frate nu te supara dar nu iti luasei avansul prea mare
erai in fata lui cu o masina
cert este ca l-ai batut

alias_gsi 31-07-07 19:31

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1023352)
cert este ca l-ai batut

Frate ,Z4M PIERDE LA RAPORTUL GREUTATE CAL%GREUTATE SOFER
SI NU VAD CUM AR PUTEA SA AIBE MASINA AIA REPRIZE BUNE........:))
GLUMEAM...

VA POOPA FRATELE VOSTRU

PS. MERSI DGH PT URARE

FELICITARI DGH SI TXA

yntisar24 31-07-07 21:34

Treaba e clara ...TXA E30 il bate pe DGH numai cu NOS fara nu are sanse si asta s-a vazut alta data cand s-au dat fara NOS nu aseara ....pisicuta din cate s-a vazut nu are sanse in fata lui DGH:)),cat despre Z4M si-a furat-o cu NOS oricum nu asta conteaza ...cam fricos soferul punea frana aiurea ...ma refer la "geaba"....cat despre usuletele alea periculoase de 2.5 turbo....sunt prea "mici "ca sa poata avea si ele un cuv de spus ...poate BOH-ul are ceva de spus da altele nu dau nume....mai au de umblat la motor ca sa traga klumea.....iar 3.5 ala de care vb toata lumea e grav rau de tot si abia astept sa iasa ca unii vor ramane uimiti de ceea ce poate .........nici macar NOS-ul nu face fata :)))))))) Pana una alta ....DGH...si TXA sunt cei mai tari....ramane de vazut cine va fi nr 1 ....:)))))))) P.S- Pt cei care nu au avut niciodata o masina modificata sa isi vada de treaba lor sa nu mai rada de masina altora ..."gunoi" cum o fi ea bate multe masini faceti si voi o masina sa fuga si apoi sa vb ....pana atunci gura mica si joc de glezne ..ma refer la cei care sunt simpli spectatori si comenteaza aiurea! Multa bafta !!!!

dany_let 31-07-07 22:58

numarul 1 la ursi cu motor de m5 s-a vazut cine este ...sa vedem cine este numarul 1 la ursi pur si simplu.....eu asi pune banii pe mtj-u....

Bmwaldo 31-07-07 23:01

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1023838)
numarul 1 la ursi cu motor de m5 s-a vazut cine este ...sa vedem cine este numarul 1 la ursi pur si simplu.....eu asi pune banii pe mtj-u....

Categoric mtj-u all the way, si o sa stea sus ceva vreme :-)

dany_let 31-07-07 23:08

nu stiu cata vreme o sa stea sus....depinde si cat functioneaza din timpul asta........ oricum pe termen lung ....batalia o sa fie intre DGH SI TXA........TURBO...SI AICI INCEPE ARTA.....trebuie sa mearga la adevarata valoare cu turbo....sa vedem cine gaseste mecanicii mai priceputi pt asa ceva,,,,

TheMendacious 01-08-07 01:41

Un aspirat cu , compresor eventual (si cu) nos poate fi ajuns din urma de un motor ceva mai mic dar turbo . Pentru ca turbo este turbo restul ....

ar mai fi ceva de zis si de ursul MTZ care promite multe ...

felicitari TXA si DGH pentru munca depusa , foarte tari ambele masini .

MariusTXA 01-08-07 03:12

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1023315)
cu boh ce spui?

pe boh la batut fratele meu cu pisica si eu io dau grav fratelui meu dar ma dau cu el oricand,cat despre ce va fi e mai bine sa asteptam si o sa vedem sa nu tragem concluzii pripite.................

MariusTXA 01-08-07 03:17

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1023352)
cert este ca l-ai batut

am filmuetul frate si chiar la intrare in parcare aveam 2 masini in fata,stiu ca esti prieten cu el si nu am de ce sa ma supar ca oricum ar fi l-am batut si daca are dubii ne mai dam iar...........

All times are GMT +2. The time now is 16:12.

- Copyright 2026 4Tuning