![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
in niciun caz nu pierd trenul....masina va fi gata de curse si nu discut...chit ca dorm la shoarece in garaj masina o sa fie gata
|
dacule se apropie buzau si inainte sa plecam iar zici ca ai examen :P
|
ma baieti stiu ca sunt pe langa, dar cand e cursa de la buzau. ca anu trecut a fost prin septembrie parca.
|
8) hai mai dacule fa cum zic baietii sa fi mai aproape de strazi si cartier coboara cativa centimetri lejer asa sa ramasa 10 de la pamant bafta in continuare poate par si eu vineri pe la voi
|
Quote:
|
nu te grabi cu masina si nu face economii la piesele importante din motor,
lasa cursa de la buzau (iti dau aia premii ca iti rupi motorul in 2 ? ) |
nu o sa fac economie la nimic...si nu intradevar nu imi dau premii dar chiar vreau asta si de aia o sa merg...o sa fie refularea celor 5 ani de facultate:))
|
dacule nu stiu ex de ce ai nevoie...dar daca pot sa te ajut cu ceva piese de alpinist cu mare placere!!!;)
|
Quote:
|
dac-ule fa-ti masina, nu te grabi ca mai e pana la buzau ;) spor la treaba si sper sa ne vedem la farfurie
|
Quote:
|
ma stiti cum e fa-te frate cu dracu ca sa treci puntea asa ca mai vedem ce si cum ideea e ca va multumesc pentru ajutor si nu am ce zice fata de nightdevil sunt dator si nu numai fata de el...fata de tine gabi nu sunt,dar sincer nu ai cu ce sa ma ajuti...am tot ce imi trebuie pentru masina eventual au mai ramas maruntishuri de cumparat...garnituri,silicon,ulei+filtru,cuzineti biele si cam astea ar fi...ramane sa vedem ce si cum ;)
|
apa , talpa si bataie ;)
|
mda...astept sa vad isprava si nu uita poti conta pa mine bafta multa dacule!!!
|
Quote:
|
Bvoo .. dacule .. spor la treaba si multa bafta ... vei scoate ceva frumos din dacia asta
Am si eu niste sugestii (sper sa nu te superi): - vopsita complet ca e vopseaua cam veche - semnalele pe fata transparente ca ar da foarte bine |
Quote:
|
vopseaua nu e deloc veche....poate nu era spalata iar la partea cu semnalele sunt deja luate :) erau in grafic :))
|
Quote:
Altceva , alte noutati mai ai ? |
noutatile ar fi ca saptamana viitoare pe vineri asa cred ca masina o sa fie coborata si toata articulatia facuta...si cam 2 sapt o sa fie si motorul :))
|
Quote:
|
o sa vezi cum arata :) sper sa va placa semnalele de pe fata :)
|
Am si eu o intrebare daca nu va deranjez se poate monta bord din ala gen supernova pe zambetul lui iliescu din aia cu bord patratos .... si cam cat costa toata distractia?
|
8 Attachment(s)
s-a inceput munca la masina...gata cu bucsaraia mai ramane de rezolvat garda la sol si de montat amortizoarele :)...am pus niste mici poze cu rotzile si semnalele pentru fata :)
|
Quote:
Farurile pe fata nu te`ai gandit sa le schimbi ?? macar sticla ?? sa fie toate noi ca dau mai bine ;)) :D |
probabil ca nu vezi bine acele faruri sunt noi :))
|
unde sau cum intaresc niste amortizoare ... DAC poti sa-mi dai si mie un PM cu id-ul tau de mess ... te rog :D
|
bravo domle " haide jos" ia zi cate spire au cazut prada ?
vrem si poze post operatorii |
vor cade 2 spire de pe fata dar mentionez ca din arcuri s-au mai taiat dar nu mai tin minte cat...o sa fie buza aripii la acelasi nivel cu cauciucul :)
|
vreau si eu sa las masina putin mai jos ... o incarc cu saci de ciment sau ii fac ceva mecanic :)
|
tai din arcuri daca o vrei mai jos...simplu
|
ma gandeam si la ceva amortizoare ... dar parca DAC-ule aveai de invata ...
|
vrei amortizoare 2 mil bucata :))
|
daca aveam bani acuma veneam la tine :) ...
|
oricum eu abia astept sa vad cum iese masina si cat de joasa o sa fie ... cred ca si acum shoricelul se ocupa de arcuri ca sa vad cat de joasa o sa fie masina abia astept :)
|
si noi abea asteptam ... :D ... poate cand o sa ai timp o sa ma ajuti si pe mine sa o fac mai micuta :D
|
D-abia astept sa o vad pe aia mica coborata cum mananca din sosea...mai ales cu tine la volan ;) Anyway shi a mea o sa fie coborata...shi dupa cum am mai zis te astept la linia de start....
|
1 Attachment(s)
dac'ul a terminat de lasat masina, e pregatita de..... "interventii"....
asa da tuning.... de cat e motorul? cati cai putere ai? :lol::lol::lol: |
10,000 cmc 215 cp
|
stai ma calm roberte ca acum sunt si eu jos la nivel cu lumea buna :) o sa pun poze cu ea sa va faceti o idee
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning