![]() |
Re: Dacia Arad
Quote:
canavaro vezi ca nu merge filmuletul ala... |
BRAVO CANNY!frumos interviu...:D
|
Felicitari inca odata pt masina ta,am vazut la stiri ca ai mai avansat cu modificarile fata de cum era cand am vazut-o eu la Timisoara.Felicitari !
|
multumesc, va rog cine mai are poze sa-mi trimita un mail sau sa posteze
|
Jantele sunt de clio 2 rs? cumva le-ai luat de curand?
|
nu, sunt o.z.
|
o dacie foarte frumoasa facut cu foarte mult bun gust,am avut ocazia sa o vad la arad,este o splendoare felicitari!
|
Quote:
Sincer sa va spun nu ma asteptam sa aiba asa un impact asupra publicului, cu toate ca am fost plasat exact in colt, lumea venea, se uita, puneau intrebari, filmau, pozau, baietii din timi m-au impresionat si au spus niste cuvinte foarte frumoase despre munca mea. Va multumesc frumos !! |
oricum, orice ai spune... e o dacie de nota 10 +
|
2 Attachment(s)
Eu am fost prea obosit/aerian atunci ca sa ma gandesc la poze.
|
Quote:
foarte frumoasa masina , nu mai are rost sa zic si de performate :) |
Felicitari, Camile!! Este o recunoastere meritorie a multor ani de munca si investitii... Bravo!
|
felicitari pentru munca depusa la masina;)
sa te bucuri de ea, si sa o scoti la cat mai multe show-uri sa o vada lumea8) daca ai nevoie de ceva.....fluiera:lol: bafta:peace: |
Cu multumiri fotografului :)
Costel, de fiecare data cand voi putea ajuta, o voi face. https://i654.photobucket.com/albums/u...u/DSC06582.jpg |
Vii cu masina in 20-21 la expo la Timisoara?
|
sincer asi vrea sa ajung dar masina imi este blocata in curte pentru ca se fac lucrari pe strada, ramane de vazut daca o sa ajung sau nu
|
Quote:
|
Pai imi pare corect... Poate si un mic istoric a ceea ce trebuie facut sa pui motorul pe masina, poze detaliu la fiecare ansamblu si piesa in parte, imbinari, etc.... Ce dracu, ca doar a muncit cativa ani sa apara dupa aceea cateva masini ca a lui la toate colturile... nu inteleg de ce naiba nu i-ai scris un pm omului si trebuia sa incarcati topicul degeaba....
|
foarte frumoasa dacia...felicitari
|
pai cum ziceam si pe la inceput modificarile vor fi cam peste tot dar multa lume nici nu va baga de seama, de aceea si descrierea, ca sa se vada ca la masina asta am atins chiar fiecare coltisor, o pagina este pentru exterior una pentru interior iar una pentru motor
|
Te astept la timisoara la show ,poate facem si in afara lui o sedinta foto.
|
foarte frumoasa masina .am si eu o intrebare cum ai facut cu ,cutia de renault 18 de iti merge kilometrajul si iti indica si corect?ai schimbat pinionul in cutie sau ai ceas de renault?(nu de alta dar si eu am la fel si nu reusesc sa ii dau de cap)
|
ceasul e de reno
|
urmaresc demult topicul asta...ai o dacie fff frumos..sa o stapanesti sanatos si multa bafta in continuare ....felicitari !!!
|
nu prea imi permit sa intrevin.. dar oricum masian e piesa.. bv
|
super , se vede ca ai investit multi bani , munca si sentimente in aceasta masina , dar si rasplata este pe masura. Am stat si am citit toate posturile de la inceput si am ramas placut uimit pentru faptul ca inca sunt oameni care apreciaza detaliile. Felicitari si bafta in continuare!
|
BRAVO...................:dance: :drunk:
|
Felicitari pt BEST AUTOHTON de la TimTuningShow ;)
|
felicitari pentru premiu,chiar il meritai,felicitari!bafta si ne mai auzim noi 8):-)
|
pana la urma au fost 2 premii best autohton?
|
Quote:
|
poze de la acest eveniment are cineva? ca de la ultimul am vazut fix 4 poze:( si e pacat...
|
5 Attachment(s)
Poze de la TimTuning show 09`!
Felicitari inca odata pentru tot! |
FElicitari si din partea mea:yes:
|
faine pozele
|
ce jenti ai pe foarte misto ,imi place cum arata masinutza
|
ne vedem la cluj?:-)
|
cand?
|
3-4 iulie :-)
|
Mareo multumesc pentru poze , f misto
Baietii din shadow crew, nota 11. Iar la Cluj mi-ar place sa ajung dar asta insemna sa ajung sa imi fac o galerie de evacuare noua, cutia sa o dau jos la modificat, plus multe altele, iar eu in weekend nu sunt acas, si imi raman doar 4 dupamese la dispozitie, dar cine stie poate poate, ca tot imi place mie under pressure Si una neartistica dar cu miros de ambreiaj si cauciuc https://i654.photobucket.com/albums/u...u/DSC01539.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning