![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
7 Attachment(s)
miroase a putred :lol:
mai bagam o poza, 2 acolo sa nu se duca in spate rau :P masina a primit cablu de ambreiaj nou, o alta incinta pt muzica, iar zilele astea o sa ii iau un interior de GTI pe care (sper) o sa-l imbrac in piele... cel putin scaunele fata ... ...asteptam primavara... |
Deja,si taranul de pe camp isi da seama ca conduci o nemteasca,cu atatea semne si steaguri. :))
Hai ca e frumoasa masina,nu i-ar sta mai bine un parasolar mat,totusi? |
Mat? hmm.. nu stiu.. nu m-am gandit...
daca pun mat, trebuie pus pe dinafara... asta e din folie normala de geamuri si e pus pe interior... am sa incerc sa vad cum arata |
stii parerea mea despre faruri ..nu?:lol:
|
era mai bine daca imi luam engel ais?:rolleyes2
oricum... eu ma plictisesc repede de anumite lucruri... nu vor mai sta asa mult pe faruri, nici folia de pe geamurile laterale... depinde de sculare :lol: |
Quote:
|
pai eu ce zic... macar cu farurile mai inchise, nu am furat de la nicio marca "ideea"
si prea se vedeau albe farurile cu masina inchisa la culoare... cel putin pana ii pun jantele sa mai fie ceva mai "albicios" pe ea... hai ca stiu ca intelegi, dar nu vrei sa arati :> |
foarte tare masina felicitari
|
7 Attachment(s)
tare... cam mult spus... deocamdata nu e nimic tare la ea, parerea mea...
urmeaza la primavara sa fie intr-adevar "tare" deocamdata maruntisuri.... alte smd-uri pe pozitii, smd-uri la plafon pe ambele "faze" mi s-a desprins toba din sudura din dreptul puntii... mai bine, ca o dau si sa vad ce fac... ori finala cu 2 iesiri drepte sau in sus... ori scot teava normala pe langa roata... in plus, zilele astea va primii interior de GTI care va fi imbracat in piele 50% sau 100%.. ramane de vazut... cateva poze cu starea actuala... numai bine ! |
eu zic ca arunci banii degeaba pe imbracat in piele...daca arata rau tapiteria de pe scaunele alea le-ai putea imbraca in material textil, gasesti tu ceva frumos.Mai ales daca nu ai AC o sa fie cam nasol vara..
|
frumoase pozele ;)
|
stefi, verifica link-ul asta ... cred ca merita :P vreau sa imbrac pernitele alea laterale doar... https://forum.4tuning.ro/466-tuning-i...-fff-mici.html
multumesc fotografului, adica tie, tigrule ! |
Ii stiu pe baieti, a facut si ratemeo la Jetta lateralele la scaune la ei , chiar sunt buni. In cazul asta da, merita, dar nu sa imbraci integral. Parerea mea...Nu am facut nici la jetta asa care are scaunele incalzite + dublu climatronic...
|
baieti sunt din slatina si lucreaza foarte foarte bine tii recomand
|
stiu ca sunt din slatina... doar ca trebuie sa ma programez intr-o zi la ei sa vin de dim si sa termin pana seara... ca daca imi ia scaunele din masina... eu pe ce mai stau ? :lol:
|
iti dau eu unul din bucatarie:))
da stiu ca asa trebuie |
2 Attachment(s)
am schimbat smd-urile din pozitii cu unele mai albe (cele dinainte aveau o tenta albastruie) si i-am luat si la plafon cu 9 smd-uri...
am vrut sa schimb si la becul pt pasager (de pe plafon, cel care bate spre dreapta), dar cand am impins smd-u in sus, s-a rupt ala acolo :lol: trist :lol: lasa ca nu-mi trebuie :lol: miercuri revin cu alte poze cu o mica schimbare la interior. numai bine ! ;) |
frumos:Dasteptam pozele promise cu interiorul
|
Sa le stapanesti sanatos. Hai ca vine primvara pregateste sa pui borbet-urile sus
|
Alta viata:D...Noi surprize pentru interior?:lol:
|
7 Attachment(s)
Am facut in seara asta cateva poze de proba cu noul trepied al prietenei mele + ceva poze cu interiorul pus acum cateva zile...am interiorul complet, dar aveam cateva lucruri pe bancheta si nu am mai facut poze...
fotografiile nu sunt editate deloc... direct din aparat pe forum :d Asteptam primavara...:D |
Arata bine interiorul, 10+ .
In rest...sti ca ai o masina frumoasa. P.S : Felicitari pentru aparatul foto. |
Foarte reusite pozele;)
|
reusite pozele!
o arzi prin craiovita :) |
foarte tari pozele. Ce aparat folosesti?
|
Quote:
|
Un sfat andrei,schimba pozitiile din faruri cele albe cu unele galbene,normale..
In rest nimic de reprosat :D !8)8)8) |
10 Attachment(s)
masina a primit filtru si ulei castrol...
cauciucuri pe spate la borbete... 215/40/16 pe 9j... vreau sa le dau la schimb pe unele mai inguste... ceva gen 195/45 sau 205/40(dar e mare si asta) un set de poze. azi trip @ ranca... zapada, lanturi, alea alea, frumos de tot... masina s-a comportat perfect, pot sa spun ca imi consuma mai putin, nu stiu de ce aveam impresia ca haleste ca o sparta... 260 km cu 1 milion si ceva de benzina in conditii de iarna, chin la urcat pe serpentine, dar la coborare doar in frana de motor... in rest numai mers lejer la 90-100-110... apoi, seara, n-am avut ce face si am scos-o la o poza...doua...ca tot ma oftica colegu savage cu pozele fara mine. si acum ca vine primavara... incepem incet lucru` la ea :> |
ai prins vreme buna:D
|
Foarte reusita prima poza. Frumoasa masina. Bafta :)
|
tine-o tot asa andrei !
frumoasa masinaria :D |
Frumos.....
|
Zilele trecute am traversat prin fata ta in intersesctia din nainte de eugenia...ma uitam la masina si nu stiam de unde o cunosc "ANT". :shock:...faceliftul...doar dupa ce ai trecut intersesctia si am vazut stikerele mi`am dat seama cine esti. :lol:
Bafta in continuare cu bolidu, e frumos! :D |
5 Attachment(s)
multumesc tuturor !
mike, in curand va trebui sa te ocupi tu de ea, sa o faci si mai frumoasa ! am probat jantele 9j pe spate si pe fata. pe spate e imposibil sa o misc din loc, iar pe fata pot merge, nu am probleme... doar sa nu fac balans mare. oricum, pe fata le pun pe cele de 7,5j. a cam venit soarele, zapada nici un stop anul asta aici la craiova. dar inca nu e suficient de cald sa ma apuc sa fac ce mi-am propus. apropo, cine are prezoane ceva mai lungi ca cele de pe golf, sa ma contacteze... dar nici foarte lungi, ca am cumparat unele si erau prea lungi, loveau in interiorul tamburului... era pacat de ele sa le tai, deci le-am expediat prietenului meu alex. cateva poze: |
Quote:
|
Pune pe fata 7,5j..dau cel mai bine,cu 9j pe fata arata ca un tractor....spor la treaba!!
|
Quote:
|
da tinere, gaseste sa schimb 215.40 toyo proxes cu 195.45 si eu le pun... am zis mai sus ca vreau sa le schimb... dar astea mi le-a dat un prieten pe degeaba si prin aceasta cale ii multumesc iar.
ia zi, le ai cu aripile? sa le be*esti mai inafara? :lol: mult mai inafara :lol: nici mie nu prea imi place cu 9j pe fata, de asta am 7,5 in garaj care asteapta gume si ele... |
Pe spate cu jantele astea de 9j ar arata demential:lol:
|
join the dark side...hell yeaaa...arata f. bine masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning