![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
|
te dai cu o masina galbena cu flori pe ea?
|
Quote:
care vrea ( ADY-vdm dif dintre tdci si dci:-P ) tot cu un 1.9 ...hellmane mai vrei sa vezi daca te tii dupa mine?:-) |
Quote:
|
Quote:
Si nu vorbeam de pricepere sau de alte chestii ... vorbeam de ceea ce zici tu ca nu stau sa ma documentez pe google despre niste lucruri pe care cat de cat le stiu ... Daca nu ai vazut dispunerea pistoanelor intr-un VR6 , unghiul dintre ele si ca formeaza 2 inline de cate 3 nu imi mai spune ca fac misto de tine Singurul lucru care il face Inline este 1 singure arbore si 1 singura chiulasa . In fine ... daca vrei sa vezi cum stai tot langa un motor de 2.8 dai "sfoara in tzara" ... |
Quote:
daca are cineva ceva gen 100-140 cp si vrea sa bem un suc astept PM....mai ales ca imi trage fff prost pe caldura asta..admisie dintr-un bumbac ceva antifonarea de la capota se incinge si aia, si motor atmosferic..trage aer fierbinte ...:rolleyes2 un 2.0 tdi VAG as vrea :twisted: |
stai calm ca mi-am mai luat-o si eu:oops:
vrei tu 140 cai :lol:poate te razgandesti ...vezi poate te ajuta 87ADY cu ceva:D |
metalmilitia cu ce te lauzi? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Pana la urma se da cineva cu mine? vin in weekend la mare:rolleyes2
|
Quote:
|
hellman imi iau revansa peste 1 luna :D
|
@ POT :de ce tocmai peste o luna ? iti faci remapare sau ce ?
scoru de la crosetat de aseara : eu vs aba : 3-2 aba vs mro : 3-0 aev vs mro : 2-1 finala la crosetat chilotzi viteza in alta zi |
ce masina are aba? k morro stiu k are o skoda
bv hellmane , rupe`le capu :) uite ca se poate si cu loganu sa inchizi gura altora |
Quote:
e jmeker hellman pana face unu softu si-l impacheteaza:-P adyyyyyyyy...cand te vad in paralel cu mine ? plus ca tre sa-mi dai si aricii aia:-P |
Hellman ai incercat cu piedone cu DCI`ul? :)
|
Hellmane daca mai aveam 50 de metrii era altfel scoru:lol:...
Oricum felicitari...;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@ POT : care piedone cu diesel ? astept toti doritorii de crosetat pana in 100 -105 cp , mai sus nu am sanse ( decat daca e soferul prea prost ) |
Quote:
|
Ba fara suparare dar ma bufneste rasul... mi-aduc aminte de Audi R8 diesel - aspirant la titlul de supercar :lol:
Ati ajuns sa lansati provocari cu masini diesel... contra benzina :rolleyes2 in curand o sa citim pe-aici replici de genul: "da frate, m-ai facut cu 10 masini, dar macar a mea a consumat mai putin si motorina e mai ieftina!" Edit: pe cand curse pe GPL??? "p-ula" mea... |
Quote:
|
se fac si curse pe gpl... :lol:
hellman stie la cine ma refer adelu si laur ma hellmane :) :) :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
HELLMAN , ne da`m odata ? ... golf 4 TDI .... 116 magari :) .. ma stiii sunt de la fostu tau liceu .. :)
|
stai baiete ca la hellman e cu progrmare etc...
ai facut cerere? ai pus timbru fiscal?ai depuso la sediu? daca da ai de asteptat 30de zile lucratoare pana vei fi programat sa intri in audienta la Nenea Hellman si dabia dupaia afli daca te dai sau nu... |
Quote:
P.S. eu vin sa tai bilete la cursa anului:lol: 50mii intrarea |
eu zic ca il ia Hellman .... ;)
|
116cp de fabrica? 6+1trepte?
|
10mii pe hellman ...20mii pe SNR....care da mai mult...:lol:
in lok sa fii cautat de fete hellmane ...toti baietii vor sa ti-o dea:lol::lol::lol: |
Multa vorbarie putine fapte, daca aveti de facut provocari ok, dc nu...nu.
|
Quote:
|
caut masina de pana in 60 de cai ca poate asa fac si eu pe cineva fac si eu pe cineva.....va rog mult:p vand turbina de peugeot diesel numai buna de pus la chei in loc de breloc.daca e cineva interesat lasati mesaje,dar numai fete daca se poate.ciao all
|
Am eu masina de 46 kw, probabil mai are vreo 40.
Este vorba de Hyundai Getz 1.1. Provoc orice masina sub 60 cp. Oriunde pe ruta Mangalia-Constanta. |
m-a suparat:x semnatura lu CT 87 GTA ... provoc opeluri:D...orice astra,vectra,zafira nu conteaza categoria...opel sa fie:twisted:
|
ba vizal ai inebunit la cap? cum ma? provoci tu masina nemteasca?
opelul care reprezinta tot cei mai bun la nemti? aceasta masina ca o statuie reprezentatitva a ingineriei auto tu o provoci? de unde atata tupeu ba baiatule??? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning