![]() |
Re: Masini Abandonate!
Priviti si plangeti !!! Proprietarul a murit si masinile au ramas... abandonate.
http://www.dalesdesigns.net/barncars.htm |
Quote:
Știe careva un vw kaffer aka Broscuță la preț bun, de preferat funcțional și cu ceva acte ! |
Quote:
scuze de off ! |
1 Attachment(s)
una bucata ford, inmatriculat . sta de vreo 2 ani
|
1 Attachment(s)
După moarte și tot protestează!
|
3 Attachment(s)
si una de la mine....prin 2006 se inchiria pt nunti si alte evenimente...a disparut masina...si azi am dat intamplator peste ea ascunsa :d
scz...calitatea pozelor proasta...telefun+geamul masinii :D |
un bmw e21 cu acte parasit printr-o parte a bucurestiului stie cineva ? :(
|
2 Attachment(s)
Am gasit doua "suflete" abandonate la mai putin de 500m una de alta ! Sunt doua modele care imi plac foarte mult si sincer ma doare sufletul cand le vad asa !
Strada Parangului (Zona 1 Mai - Aproape de Liceul Greco-Catolic "Timotei Cipariu" (unde invat eu)) 1.Citroën CX 25 GTI Turbo 2 2.Alfa Romeo Alfasud Imi cer scuze deoarece calitatea pozelor nu este perfecta ! Cu stima , Snowe ! |
1 Attachment(s)
ieri seara pe la ora 19 am ajuns cu un priten in bucuresti pe la victoriei..si am zarit un ferrari abandonat pe un trotoar...nu stiu sa va explic zona dar cred ca este imposibil sa nu il stie nimeni...o poza ceva???
daca nu ma insel era modelul asta.......... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
n-a ajuns Bucurestiul Dubai. |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu stiu ce cantati atat de dubai ca masini parasite...acolo sunt furtuni de nisip prieteni...spuneti.mi si mie vi se par masini abandonate astea?
|
Quote:
|
Quote:
Nu tu ai inventat apa plata;) și pe deasupra ești si off topic! Baftă! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
nu inteleg ce va atacati asa?ma refeream la Luciane12 pentru postul de mai sus...in fine... |
3 Attachment(s)
lamborghini
|
Dupa parerea mea cel mai mare loc cu masini parasit este PARCAREA UNIRII ! ETAJUL 3 este plin de masini nefolosite : RR , DODGE VIPERE SRT , FORD MUSTANG (VECHI) ETC..acestea fiind ale patronului Adamescu :P !
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
o raritate, gasita aici pe forum
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Eu zic că poate fi salvată!
Detalii în Pm dacă este cineva interesat ! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
dar voi ? Chiar era necesar să îi acordați importanță mai ales știind că sunteți off topic! *Rog un moderator să facă puțină ordine pe topic! |
+1 :)))
|
Tipic RROManesc ! Daca unu greseste imediat sarim pe el . Cu totii suntem oameni ! Nu suntem dictionare sau masini de scris ! Inloc sa improscam cu noroi , tot atat de usor putem sa ne corectam frumos . EPIC ROMANESC !
ON TOPIC : SAPTAMANA ASTA NU AM DRUM IN UNIRII PENTRU A FOTOGRAFIA MASINILE DE LA ETAJUL 3 ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Este o replica ordinara asa zisul "Ferrari" Fredy OK.
|
2 Attachment(s)
Am gasit si eu la mine in oras (alba-iulia) un Renault Dauphine daca nu ma inseala ochiul(nu m-am uitat atent ca era frig frig afara, dar asta cred ca ii modelul) cu placute de inmatriculare (modelul cu steagu RO nu cel cu Stelele EU) pentru cei interesati cred ca pot afla mai multe despre masina! scuzati pozele sunt facute cu un nokia de 2mp
PS. Si mai este in curte la o spalatorie un Firebird model 70 dupa parerea mea , sper sa reusesc sa ii fac niste poze! |
prin stefan cel mare e abandonat de ceva vreme un bmw 740i model mai nou.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning