Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Revista 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro.html)
-   -   Stickere 4tuning (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro/18573-stickere-4tuning.html)

Maskatu 22-11-07 21:08

Re: Stickere 4tuning

cum trimit si eu in tzara stickere? as dori prin plic... sa le bag ceva gen recomandat... x primeste plicu si ca sa il ridice tre sa akite y bani... mie imi vin banii inapoi la confirmare...prioripost? cam cat costa sau alt serviciu.. astept care stiti,ms

bzsa 23-11-07 08:10

Quote:

Originally Posted by Maskatu (Post 1211321)
cum trimit si eu in tzara stickere? as dori prin plic... sa le bag ceva gen recomandat... x primeste plicu si ca sa il ridice tre sa akite y bani... mie imi vin banii inapoi la confirmare...prioripost? cam cat costa sau alt serviciu.. astept care stiti,ms

no asa m-ar interesa si pe mine cand primesc plicul achit contravaloarea

Maskatu 23-11-07 08:16

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 1211900)
no asa m-ar interesa si pe mine cand primesc plicul achit contravaloarea

"no" stai sa mai vina niste stickere de la firma sa iti trimit si tie no:hug::hug:

tzunny 23-11-07 08:38

Quote:

Originally Posted by Maskatu (Post 1211321)

Iti recomand sa nu le pui in plic, ci sa faci un colet. Plicul se poate indoi, si se pot deteriora stickerele. Iei o cutie, o lipesti cu scotch, o imbraci in hartie si o lipesti iar. Te duci la posta si spui ca vrei sa trimiti un colet cu plata ramburs. Costa in jur de 5 lei, dar cred ca depinde de volumul si greutatea coletului. Eu am primit un colet cu un set de poker,(colet mare) si am platit 6lei.

Maskatu 23-11-07 08:43

Quote:

Originally Posted by tzunny (Post 1211939)
Iti recomand sa nu le pui in plic, ci sa faci un colet. Plicul se poate indoi, si se pot deteriora stickerele. Iei o cutie, o lipesti cu scotch, o imbraci in hartie si o lipesti iar. Te duci la posta si spui ca vrei sa trimiti un colet cu plata ramburs. Costa in jur de 5 lei, dar cred ca depinde de volumul si greutatea coletului. Eu am primit un colet cu un set de poker,(colet mare) si am platit 6lei.

mda asa e... nu m-am gandit la asta :D vezi de aia sunt fericit ca va am pe voi sa ma ajutati la bine si la rau8) 8) 5-6 lei? hmmm poi cat poate cantari o cutiuta de dimensiunea unei cutii de pateu si cu o greutate de cateva grame :D... a si inca ceva tzuny: cat dureaza treaba asta?

bzsa 23-11-07 09:49

Quote:

Originally Posted by Maskatu (Post 1211940)
mda asa e... nu m-am gandit la asta :D vezi de aia sunt fericit ca va am pe voi sa ma ajutati la bine si la rau8) 8) 5-6 lei? hmmm poi cat poate cantari o cutiuta de dimensiunea unei cutii de pateu si cu o greutate de cateva grame :D... a si inca ceva tzuny: cat dureaza treaba asta?

vb pe PM;)

Maskatu 25-11-07 13:08

1 Attachment(s)
:roll::roll::roll::roll::roll::roll:.............

tadasus 25-11-07 14:31

stickere 4tuning - 5 lei bucata

AdiNX 25-11-07 15:09

Quote:

Originally Posted by Maskatu (Post 1215090)
:roll::roll::roll::roll::roll::roll:.............

calitatea lor e foarte proasta in comparatie cu cele primite cu revista 4T, dar banuiesc ca cine chiar isi doreste sticker, ia si unul din acela..

Maskatu 25-11-07 18:32

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 1215251)
calitatea lor e foarte proasta in comparatie cu cele primite cu revista 4T, dar banuiesc ca cine chiar isi doreste sticker, ia si unul din acela..

De ce zici ca e calitatea foarta proasta?? ce te face sa spui asta? sa stii ca nu sunt scoase la imprimanta desktop, sunt scoase la imprimanta de 2 metri profesionala pe autocolant de calitate inalta cu care se fac bannere pt firme de prestigiu in bucuresti.. deci dc zici asta? mai bune ale voastre nu cred ca sunt :)

kiddo 25-11-07 19:19

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 1215251)

AdiNX daca nu stii cum e calitatea stickerelor nu te mai baga in seama stii te bagi exac ca musca in curu calului eu am cumparat 10 stickere si sunt foarte multumit de ele si am vandut 2 stickere la doi din comunitate 4tunign ....... de al mine din oras

[email protected] 25-11-07 20:29

da si eu am loat 6 si leam vandut pe toate ....nu a zis nik nimeni... si mai mult ca perfecte......

AdiNX 25-11-07 21:06

Quote:

Originally Posted by Maskatu (Post 1215549)
De ce zici ca e calitatea foarta proasta?? ce te face sa spui asta? sa stii ca nu sunt scoase la imprimanta desktop, sunt scoase la imprimanta de 2 metri profesionala pe autocolant de calitate inalta cu care se fac bannere pt firme de prestigiu in bucuresti.. deci dc zici asta? mai bune ale voastre nu cred ca sunt :)

in poza postata de tine se vad urat stickerele.. acum daca este vina aparatului cu care s-a facut poza eu retrag ce am zis
si kiddo, nu e nevoie si nici frumos sa-mi zici ca ma bag nu stiu unde.. esti pe un forum public, deci trebuie sa vorbesti in termeni mai civilizati.

Maskatu 25-11-07 21:16

2 Attachment(s)
hey poate ca aici arata mai bine.... ne luam treaba n serios... respect AdiNX

Maskatu 26-11-07 21:05

1 Attachment(s)
hai baieti ca-s calde...:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

COSTI1982 27-11-07 08:00

Sunt din Bucuresti...de unde pot sa iau si eu un sticker?Cu cine trb sa vb?

Daniel_Toa 27-11-07 18:59

eu de 2 saptmani tot astept un sticker si vad ca mai lasat balta ...

Maskatu 27-11-07 21:16

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1218785)
eu de 2 saptmani tot astept un sticker si vad ca mai lasat balta ...

cine te-a lasat balta?

Daniel_Toa 28-11-07 11:59

Vlad - a spus de 2 saptamani si ceva sa astpet sa face mai multe si imi trimite si mie unul, si acum nu mai dau de el

MagicOne 28-11-07 12:51

nu ai cum sa nu dai de el pt ca nu a murit:D sunt aici sunt prezent, vineri pot incepe sa trimit stickere si pt bucuresti stabilim locuri de intalnire.
au aparut complicatii pe la mine, craciun anul nou.. etc toata lumea vrea cate ceva, cei care au fost interesati am lasat offline pe mess... daca suntezi dragutzi buzz sau add sa stabilim cum intrati in posesia lor.
stickerele nu sunt facute la imprimanta sau printer cum vreti voi.
p.s. NU SE DECOLOREAZA!!!!
thx si sry de intarziere

MagicOne 28-11-07 13:13

pe viitor cine nu e fan folie si geamuri ionizate, voi face stickere care se lipesc pe interior.

sry de post dupa post dar nu mai merge sa editez... sper sa nu iau warm:D
cheers!

FuriaOarba 29-11-07 00:08

servus,vreau si eu doua stickere,ai cum sa mi le trimiti prin posta sau prioripost?da-mi un pm dak e,mult'am!

mesarici 29-11-07 10:15

un PM astept si eu de la VLAD in leg cu un stiker..ms!:D \\sau oricine are!

Maskatu 30-11-07 21:35

va rog masurati si pt mine dimensiunea la cele "originale" adica din revista 4t.. multumesc astept reply

AdiNX 30-11-07 21:38

latime: 11.25 cm
inaltime: 11.9cm

Maskatu 01-12-07 12:51

thank you !!!

eMH 01-12-07 22:10

eu sunt din ploiesti,de unde pot sa fac si eu rost de stickere? eu am un Mercedes 190 D si de putin timp o dacia 1410 sport (adica varianta in 2 usi de la 1310),sunt sigur ca ar da foarte bine pe ea...sau pe mercedes...sau pe aman2.Deci de unde pot sa iau stickere?? :D

MagicOne 05-12-07 17:33

eu trimit si in tara... ai messul meu jos... daca esti interesat

aditzu08 05-12-07 19:44

Quote:

Originally Posted by MagicOne (Post 1231570)
eu trimit si in tara... ai messul meu jos... daca esti interesat

Cat costa un stiker cu tot cu transport pana in Bucuresti????

Maskatu 05-12-07 21:48

Quote:

Originally Posted by aditzu08 (Post 1231796)
Cat costa un stiker cu tot cu transport pana in Bucuresti????

sall aditzu... sunt eu din buc... dami un add la mess(ai jos la semnatura idul) si ne intalnim.. ca sa nu mai dai banii aiurea pe transport... eu i-am trimis trimis lu !Sasha cateva stickere si nu e nici posta romana sa ieftina :)

MagicOne 06-12-07 12:06

aditzu08: omg, eu sunt din bucuresti :D

Crimz-vT 08-12-07 10:02

Sunt din Bacau , daca ma duk la o firma de tipografie si imi fac stickerul , primesc vreo amenda ceva pt ca nu e original ? ..

Spark 08-12-07 13:28

nu ... nu primesti nici o amenda.

mesarici 15-12-07 20:51

Maskatu:plz pune si tu id tau aici sa-u dami un PM, ca ma intereseaza si pe m ine un stiker
:D ..astept

Maskatu 15-12-07 21:40

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1248182)
Maskatu:plz pune si tu id tau aici sa-u dami un PM, ca ma intereseaza si pe m ine un stiker
:D ..astept

il am la semnatura.. e mare si rosu scris :| :| :|

Bogdan-sbt 16-12-07 12:19

salut baieti.....vreau si eu un sticker 4tuning....de unde as putea sa fac rost si cat m-ar ajunge?sunt din Botosani........:) ....
Mersi si bafta!

Maskatu 22-12-07 08:49

Quote:

Originally Posted by Bogdan-sbt (Post 1248764)
salut baieti.....vreau si eu un sticker 4tuning....de unde as putea sa fac rost si cat m-ar ajunge?sunt din Botosani........:) ....
Mersi si bafta!

ai pm bogdan:shock:

Bogdan-sbt 22-12-07 14:34

??????????????

nutzuXXL 05-01-08 16:47

7 Attachment(s)
sal , mi-am facut si eu stickere la imprimanta :d . nu m-a costat nimic . hartie normala + scotchi ;) . si au iesit destul de bine . asi fi putut sa le tiplez , dar mi-era sila sa ma duc pana la xerox :) . scotchul l-am pus ca sa nu se ia culoarea in conditii de umezeala . am pus pe ambele parti scotch transparent .

Maskatu 05-01-08 19:38

aaa acuma vad cum le-ai facut... loool si crezi ca tine scociu ala? :))))))) ala la umezeala intra apa sub el si kiar daca nu ar intra tot s-ar dezlipi din margini !!! banuiesc ca vrei sa il pui pe interior... oricum de admirat vointa ta :D daca vrei iti trimit eu 2-3 calumea:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning