![]() |
Re: Stickere 4tuning
cum trimit si eu in tzara stickere? as dori prin plic... sa le bag ceva gen recomandat... x primeste plicu si ca sa il ridice tre sa akite y bani... mie imi vin banii inapoi la confirmare...prioripost? cam cat costa sau alt serviciu.. astept care stiti,ms
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:roll::roll::roll::roll::roll::roll:.............
|
stickere 4tuning - 5 lei bucata
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da si eu am loat 6 si leam vandut pe toate ....nu a zis nik nimeni... si mai mult ca perfecte......
|
Quote:
si kiddo, nu e nevoie si nici frumos sa-mi zici ca ma bag nu stiu unde.. esti pe un forum public, deci trebuie sa vorbesti in termeni mai civilizati. |
2 Attachment(s)
hey poate ca aici arata mai bine.... ne luam treaba n serios... respect AdiNX
|
1 Attachment(s)
hai baieti ca-s calde...:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
Sunt din Bucuresti...de unde pot sa iau si eu un sticker?Cu cine trb sa vb?
|
eu de 2 saptmani tot astept un sticker si vad ca mai lasat balta ...
|
Quote:
|
Vlad - a spus de 2 saptamani si ceva sa astpet sa face mai multe si imi trimite si mie unul, si acum nu mai dau de el
|
nu ai cum sa nu dai de el pt ca nu a murit:D sunt aici sunt prezent, vineri pot incepe sa trimit stickere si pt bucuresti stabilim locuri de intalnire.
au aparut complicatii pe la mine, craciun anul nou.. etc toata lumea vrea cate ceva, cei care au fost interesati am lasat offline pe mess... daca suntezi dragutzi buzz sau add sa stabilim cum intrati in posesia lor. stickerele nu sunt facute la imprimanta sau printer cum vreti voi. p.s. NU SE DECOLOREAZA!!!! thx si sry de intarziere |
pe viitor cine nu e fan folie si geamuri ionizate, voi face stickere care se lipesc pe interior.
sry de post dupa post dar nu mai merge sa editez... sper sa nu iau warm:D cheers! |
servus,vreau si eu doua stickere,ai cum sa mi le trimiti prin posta sau prioripost?da-mi un pm dak e,mult'am!
|
un PM astept si eu de la VLAD in leg cu un stiker..ms!:D \\sau oricine are!
|
va rog masurati si pt mine dimensiunea la cele "originale" adica din revista 4t.. multumesc astept reply
|
latime: 11.25 cm
inaltime: 11.9cm |
thank you !!!
|
eu sunt din ploiesti,de unde pot sa fac si eu rost de stickere? eu am un Mercedes 190 D si de putin timp o dacia 1410 sport (adica varianta in 2 usi de la 1310),sunt sigur ca ar da foarte bine pe ea...sau pe mercedes...sau pe aman2.Deci de unde pot sa iau stickere?? :D
|
eu trimit si in tara... ai messul meu jos... daca esti interesat
|
Quote:
|
Quote:
|
aditzu08: omg, eu sunt din bucuresti :D
|
Sunt din Bacau , daca ma duk la o firma de tipografie si imi fac stickerul , primesc vreo amenda ceva pt ca nu e original ? ..
|
nu ... nu primesti nici o amenda.
|
Maskatu:plz pune si tu id tau aici sa-u dami un PM, ca ma intereseaza si pe m ine un stiker
:D ..astept |
Quote:
|
salut baieti.....vreau si eu un sticker 4tuning....de unde as putea sa fac rost si cat m-ar ajunge?sunt din Botosani........:) ....
Mersi si bafta! |
Quote:
|
??????????????
|
7 Attachment(s)
sal , mi-am facut si eu stickere la imprimanta :d . nu m-a costat nimic . hartie normala + scotchi ;) . si au iesit destul de bine . asi fi putut sa le tiplez , dar mi-era sila sa ma duc pana la xerox :) . scotchul l-am pus ca sa nu se ia culoarea in conditii de umezeala . am pus pe ambele parti scotch transparent .
|
aaa acuma vad cum le-ai facut... loool si crezi ca tine scociu ala? :))))))) ala la umezeala intra apa sub el si kiar daca nu ar intra tot s-ar dezlipi din margini !!! banuiesc ca vrei sa il pui pe interior... oricum de admirat vointa ta :D daca vrei iti trimit eu 2-3 calumea:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning