![]() |
Re: La Multi Ani !
la multi ani ct99wuw !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
La Multi Ani CT99WUW ! :)
|
:lol::lol::lol:
nici nu s-a postat ultimul post pe 08.04.2006 :lol: |
LA MULTZI ANI FLORICA ( NSL ) ...!!! si celor care isi mai sarbatoresc ziua de nume si de nastere :D :D :D
|
astazi este ziua mea vreau sa dau la toti sa bea. vreau sa dau muzica tare sa ne sparga la timpane, sa bubuie ca-n irak sa le pun la toti capac, sa se-auda pana-n cer ca mi-am luat boxe de fier! :) :) :drunk: :drunk: :drunk: :peace: :peace:
|
La multi ani floc:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
acum fara numar ... pt .... un mare prieten... un mare Virtual tuniner... si un mare... TNG`u :))))
sa ne traiesti tnguleeeeeeeeeeeeee :) si sa ne vedem.. la o bauta.... ca altfel nu se poate !!!!!!!! |
La Multi Ani Tng!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Multumesc mult ! :icon_kiss :hug: :yikes:
:flower: |
happy birthday si tie TNG!
|
La Multi Ani Tng Toto Ce Iti Doresti
|
moamaaaaaaaaaaaaaaa.....cono sa nu zici nik!!!......uite al draq cat te-ai facut.....sa ne traiesti tng-ule! multa sanatate,sa fii iubit si sa ai parte de tot ce vrei tu!
|
La multi ani tng si, in acelasi timp, un Paste Fericit atat tie, cat si tuturor membrilor comunitatii 4tuning!!!
|
La multi ani, TNG !!! Sa ai parte de tot ce iti doresti ! Si Paste Fericit tuturor !
|
Multumesc !
Ma bucur mult ca sunt alaturi de voi in comunitatea 4tuning ! Un Paste fericit si voua alaturi de cei dragi ! ;) |
La multi ani tng-ule sanatate multa si sa ne vedem cu bine si..ai grija de neon ;) hai pup
|
LA MULTI ANI, RoSonic !!! Multa sanatate, fericire, cat mai multe impliniri si tot ce iti mai doresti !
|
la multi ani Ro sonic.. si celor pe care ii cheama George... si celalte nume :)
in special pt geroge smile :) sau cum era id`u :P da si pt mine :lol: |
La multi ani tuturor ce-si serbeaza ziua de nume .... mai speciale pt GolfTuning :hug: :icon_kiss
|
Re: La multi ani !
Hai, La multi ani, fratiorului meu mai mic, Golfuletz, la implinirea frumoasei varste de seventeen years :lol:
Sa fii fericit si sanatos! |
La multi aani golfuletttzz!inca un an..trece repede :-P
|
LA MULTI ANI, Cipi !!! Sa te vedem cat mai curand cu un VR6 !
|
La Multi Ani! fratzioru!! keep it tight & golf powah!!! te pupa fratele tau!
peace up :peace: |
La multi ani Golfuletz ! :bunch: :lips:
|
LA MULTI ANI, GOLFULETZ!!!!!:flower: :flower: :bunch: :bunch:
|
La Multi Ani Golfuletz !! sa te vad peste 2 ani ... la volan....intr`un gti / vr6 ... :D :D :D si sa fii sanatos :-P :-P :dance: :lalala: :peace: :bunch:
|
mersi lume... da am impinit doar 16 ani ... de unde 17 ? :rolleyes2
ideea e ca nu mai conteaza..... cati ani mai sunt pana la carnet.... deoarece.. am multa lume langa mine , care ma inteleg :-P ... si... asa timpul trece mult mai usor......! multumesc... tutoror ! ....! !!! !! oricum vreau sa va zic ca ma simt Excelent..... ! :) alaturi de voi ;) :D si as vrea sa ii enumar pe toti ... fratiorii mei .. .care m`au ajutat m`au inteles si etc sti voi :D .... de`a lungul timpului..... ! ....... :) da sunt prea multi si fac scurta la mana :D ...... TNX AGAIN ! |
Quote:
|
aaa.... pei ..cand am intrat pe forum.. nu te lasa. sa intri daca nu aveai 14 ani parca.... si am pus 15.. si nu am mai modificat si acu nu mai pot sa modific ? ?! ?!?!?!
|
LA MULTI ANI GOLFULETZ ! :peace:
:hug: |
Quote:
|
peste tot sunt cel mai mic :twisted: :D
pe la scoala pe la bloc.... vad ca si pe aici sunt mititel :P ... da e mai frumos asa ! :twisted: |
La multi ani copil nebun :D
|
tnx.... :D .... copil nebun ha ? :D ...... eh bine .... nu zic ca nu e asa.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
tnx si lu asta.. cum il cheama cu 3 litere.... Tng`u parca.. sau nu mai tin minte... :) :lol: |
vezi cat bei .... d ziua ta :D
daca nu seci juma de sticla de j&b ... nu mai esti d`al nostru :P distractie placuta :P copil nebun :) anu asta sa scoti 300 de poze smechere si 3 filme |
o sa incerc ... da saptamana asta .. juma de jb :D ... cat despre poze si filme sper mai multe :D ,,,....
|
Quote:
ce facem apoi fara el :D PS: golfule, jumatea ceallalta de j&b trimite-o la PL :-P |
Cine-mi canta La Multi Ani! azi? :P
|
Toata lumea, babutzo! :flower: Hai La multi ani si sa fii fericita inca cel putin cati ai acum! :hug: :icon_kiss
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning