![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
|
Quote:
|
O intrebare:Cum pot face sa imi ramana in istorie in Photoshop ultimele 30 actiuni,sa zicem? Spre exemplu,cand dau undo sa pot da de 30 ori,nu doar de cateva ori.
|
Quote:
|
Thanks !
|
2 Attachment(s)
cand selectez cu playgonal lasso tool apare normal si cand inchid selectia se rotunzesc colturile din ce cauza
|
Quote:
|
Multumesc:-)
|
am si eu nev de putin ajutor nu stiu din ce cauza nu mai pot selecta nimic!orice as selecta imi apare palma....ce trebuie sa faca sa revina la normal???
|
am rez problema...acum ma poate ajuta cineva cu un tutoriale despre cum pot face o culoare perlata?
|
1 Attachment(s)
Te multumeste genul asta de perla ?
Se face folosind culoarea de highlight ( in cazul meu albastru ) imprastiata cu brush in locurile in care bate cel mai puternic lumina . Se seteaza layerul nou pe care ai facut brushul pe "Overlay". Dai cu eraser ca sa faci totul uniform. Have fun PS : Nu am stat sa-ti arat exact pe unde sa pui culoarea... Pui unde bate lumina puternic.. |
cum pot suprapune 2 imagini?
multumesc anticipat pentru raspuns :D |
2 layere și celui deasupra îi scazi opacitatea (click dreapta pe el , blending options și dai opacity mic);)
|
Quote:
|
mc mult wlady exact asta vroiam
|
wladyma mai ajuti cu o chestie te rog...cum faci stopurile negre cum ai facut la polo???si culoarea neagra...mie imi iasa foarte mata de la desaturat:(...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
VA ROG! vi s-a intamplat vreodata asa ceva? cum pot face sa imi reapara uneltele..indiferent de ce fac tot asa apare..????
|
gata..am rezolvat:D
|
Quote:
|
si eu l-am reinstalat si tot asa imi aparea..am dat dublu click pe marginea de sus a chenarului:D
|
Click pe „window” și bifați tools.:-)
|
da..dar tot asa apare:D fara "scule"
|
apasati TAB ... :rolleyes2
|
Tab face altceva... ( Face ca orice e pe spatiul de lucru sa dispara - inclusiv bara de configurare a obiectului cu care lucrezi - si orice window... )
|
3 Attachment(s)
Am si eu o intrebare care e mai mult o rugaminte ... incerc sa ma bag pe brush dar sunt total depasit de creearea reflexiilor ... wlady (sau ca][n, rares, shantzu, nld, cipskate, keemo, etc), tu le faci exceptional pe negru (de obicei din alb-gri-galben). Poti sa faci un mic tutorial pentru reflexii in brush - 2-3 explicatii acolo ... nothing fancy ... adica cum faci , pe layere , brush tool , opacity .. etc. Multumesc anticipat.
Acesta e stadiul in care sunt acum ... kittul e inspirat de pe silvia albastra , nu e suprapus. |
Eu nu stiu mai deloc brush ... doar niste chestii care nu prea te-ar ajuta
|
Din cate stiu wlady face pe tableta ...
Dar poti sa ei refs de pe bk,iar restu le obti prin linii sau pete de culoare care apoi "le tragi" cu smulge. Sau daca nu poti sa faci over brush adica sa faci brush refs. Cam asta am folosit eu la lucrarile astea 2. Toyota Hibrid Car http://www.99poze.ro/h/f26b71dd210ed...ce04b0f929.jpghttp://www.99poze.ro/h/7d891e9e1f1dc...4bd57ccee9.jpg Polo http://www.99poze.ro/h/ce0974f323bf0...d18d5e1916.jpghttp://www.99poze.ro/h/bbee33e2cfed9...fe65f3f370.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
Cum pot face culoarea alba pe o masina cu photoshop cs2 ? nu-mi iese nicicum.
|
de ce cand dau select cu pen tools mi se selcteza automat "selecte inverse"?
|
am aceeasi problema
|
Quote:
|
Quote:
incearca sa selectezi masina, in loc de RGB schimba in culoarea masinii (exemplu:yellow, red), si schimba saturatia la zero si ligthness il maresti pana iti place :) |
teoretic, atunci cand vrei sa colorezi masina intr-o non-culoare (alb sau negru) in photoshop trebuiesc refacute culorile reflexiilor, incepand cu cele albastre de la cer, cele galbene-portocalii in cazul unui apus, si cele ale mediului inconjurator...intensitatea reflexiilor e in functie de non-culoarea pe care o alegi, pentru negru trebuiesc mai pronuntate, mai intense, pt alb trebuiesc mai discrete :D multa bafta, nu`i tocmai ceva pentru incepatori
|
am si eu o rugaminte destul de simpla zic eu..
vreau sa modific in photoshop o poza, mai exact sa adaug o poza cu un tablou pe alta poza cu un living de exemplu, si sa pun tabloul pe perete. ma poate ajuta cineva va rog? multzam anticipat |
Quote:
|
Salutare baieti
Am si eu 2 intrebari... Cum fac culoare Mat?Si cum vopsesc masina sa iasa cat mai real?ca la capitolul asta is 0:( Sper ca ma puteti ajuta Multumesc |
Am o problema sper ca ma putetzi ajuta
Cum sa vopsesc o masina in negru si in alb? Cand vreau sa`l fac negru imi iese gri:( sper ca ma puteti ajuta Folosesc Photoshop CS5:) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning