![]() |
Re:
Quote:
:D |
Re:
Quote:
Si unu de 130 :lol: :o :shock: |
ursu vrea sa zica UNU DE 130 KG :lol:
|
V-a placut ca mie mi-a cam placut :D??
|
asta da intalnire 4tuning :D
cred ca au fost vreo 30 de masini :lol: :lol: si era sa fie una in plus :twisted: :twisted: :twisted: noroc ca am fugit la timp :lol: :lol: :lol: |
era cat pe ce sa avem companie...dar a ieshit belea intalnirea...nu am ce zice... mai ale Psycho care nu shtiu cum de mai are carnet...am facut eu pe mine cand l-am vazut cum se baga..
|
Pana la urma a vazut cineva masina in plus :paper:
|
da..cel cu 307-ele gri cu vinyl pe ea... i-a vazut cand au oprit la metro shi discutau cu paznicii....
|
Re:
Quote:
Da au luat tzeapa :lol: Am avut noroc k ne`a anuntzat baiatu` cu 307`le si k n`au venit pana la Arabesque(sau cum se scrie :lol: )! :woowoo: P.S: Super tare intalnireaaaaa! :twisted: |
bai nu mai zicetzi ma undea atzi fost ca o sa va ia cu girofaruu din fatza blocului :)))))))
|
Re:
Quote:
|
d c? ca scuip semintze ...de ce sa ma ia? shi mai stau shi la casa...nu la bloc :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
Km exagerezi TRA, sau a fost o gluma? :wink: |
Frumoasa intalnire :D
|
Per ansamblu o intalnire reusita......dar cam putini competitori.
Din 30`si ceva de troace doar 6-7 au miscat toti cp.....aaaaaa si inca una care s-a luat cu maxi taxi ...:)))))))))))))))zapacit tare shau Spoof vezi ca trebuie sa cumperi o cutie de pampers ptr cucoana aia pishercioasa :)))))))))))))))))) da-mi pm cu nr tau de tel SAD-ule la urmatorul gratar te chem sda facem micii si friptanele mai repede :D |
dap, a fost cea mai reusita intalnire 4tunning. Regret ca nu au fost camere sa filmam nebuniile :twisted: :twisted: :twisted:
|
A fost super intalnirea.Da mai super a fost faza cu Psycho.Nustiu cum a luat carnetu sau cat timp o sa il mai aiba.Oricum respect Ceres Psycho slc si baiatu cu opelu care nea luat de la in ca am uitat cum il cheama si la restu sa nu se supere.A fost cool intalnirea sa-o tinem tot asa
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
Re:
Quote:
o sa vedetzi ca daca mai zicetzi unde atzi fost data viitoare o sa vina direct la sursa mai bine mai in liniste ca e mai bine itzi zic eu ca nu exagerez deloc |
a fost super oricum
data viitoare vin si cu porsche sau cu un c 200 k oricum a fost super data viitoare vin si x-rile ca vreau sa ma dau cu ei ca acum au venit la spartul tirgului CERES NU UITA BAG EU BENZINA SI PLATESC RADARELE |
va placut atv-ul data viitoare face show cu el aseara avea lantul slab
|
Re:
Quote:
|
mey,frumoasa intalnirea,dar ce-i mult strica.asa ca io propun sa o mai lasam mai pe la jumatea lu' martie,voi ce zicetzi?
|
Re:
Quote:
Ce`ai ma esti nebun? De ce sa o lasam pe la jumatatea lu` martie!? :twisted: |
ce draq mah adi,e prea des mah,n-are rost.ne intalnim mai rar dar cand ne intalnim..............sa iasa minim ce a fost aseara.ca o sa mai iesim la cate un suc,asta-i altceva dar \"intalniri\"mai rarutz zic io
|
Re:
Quote:
macar o data la 2sapt! Ashtept Opinii :P |
bah frate da ce avetzi toti cu mine ce am facut .. :) .... aoleoo ...
adi ... femeia mea e obishnuita .. da a zis k aseara s`a cam speriat cand mergeam pe tomis pe banda a 3`a ... las`o mah k merge asa .. cantam eu :) .... cat despre intalnire .. respekt :) a fost show show .. eram asa d multzi a fost prea beton :) ... hahahahaha mi`e unu mi`a placut .. nu mi`a placut k m`a facut dogarel :) .. da oricum eu unu m`am distrat :) ... ahahhahaha respekt ... nu trebuie facute d`astea asa d des .. ptr k se toarna garda .. mai rarutz si mai dragutz .. si mai GALAGIOSHI mah ... scoatetzi draq tobele .. !!! acu urmeaza sa scot si eu filmele si pozele din telefon ... si sa le urk aici :) ... hahahahahah oricum respekt .. si nu mai zicetzi k sunt nebun ... k nu sunt ... io sunt kalm .. merg k pensionarii .. hahaha radeam dupa aia de faza care am facut`o pana la m****o cu tovarasha si pana in m*****a ... k nu a stat nimeni la roshu .. k plm .. si ii zic lu tov. daca era maica`mea cu mine pana acu gaurea pedalieru d la frane si vomita de cel putin 5 ori :) ... hahahahah ... luatzi exemplu .. asta inseamna sa fii descreierat .. aa hai da`ti mashini puternice pe maini la nebuni ... :) a zis mama k trebuia sa`mi ia d majorat bicicleta .. :) hahaah |
dogarel ma fac eu cu tine data viitoare
pya aseara te-am vazut tirziu ca te faceam una |
Re:
Quote:
Sa mor daca nu ash manca un mic facut la tobe ! :peace: |
Eu pariez pe Dogarel ca stiu ce poate(desi scorul e deschis pt. amandoi :wink: )
Pt. data viitoare imi fac si eu timp sa ajung ca se pare ca nu sunteti sanatosi :peace: |
Re:
Quote:
pai daka vii da-ne shi noua mai multe detalii te rugam...cu ce mashina ...culoare...chestii ajutatoare... |
Re:
Quote:
Just kidding! :P |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Facem nene andule cu cea mai mare placere :D
Chiar daca o iau macar sa o iau frumos :peace: E corect spus mai rarutz ca-i mai dragutz. |
poate data viitoare filmam, poate iese un filmuletz ceva, cu un montaj ... alea alea :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
|
buey steven spielberg.......facem hombre un \"2 fast 2 real for constantza\"?
|
Re:
Quote:
|
Salz allz! Am auzit ca sunt super intalnirile pe care le facetzi acum ... am sa revin si eu la intalniri ca am lipsit cam mult :D abia astept si eu urm intalnire ... 2 fast 2 real for constantza :peace: :hug: :peace:
|
am un super baiat in cartier care poa sa faca nishte montaje de mori .. in leg cu suc`u ... hai frate lasati`o mai moale cu sucu` .. k o sa facem broashte .. hai intr`un club undeva k nu am mai ieshit d mult .. bourbon .. virus ... plm ce cluburi stiti voi k accepta nebuni .. p unde avetzi o pila ceva k sa ne ia mai multe mese :)
|
deci facem???facem,ce draq.ce,numa' americanii pot?putem si noi :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning