Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

X-Ray-Eyes 19-02-05 13:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
ba tu ai ceva cu marmota?

vezi sa vii ca sa vindem mashina...o sa pleci akasa pe jos...glumeam ma...

Nu cu marmota ... ci cu ciocolata ... dar ii e rusine sa zica !
:D

Ursu-=X-Team=- 19-02-05 17:46

Re:

Quote:

la intalnirea de azi se anuntza venirea unui urs de 2000 shi un seria 5 de 2500 parca...

Si unu de 130 :lol: :o :shock:

D_M_X 19-02-05 18:08

ursu vrea sa zica UNU DE 130 KG :lol:

dogarel 20-02-05 01:14

V-a placut ca mie mi-a cam placut :D??

CeReS 20-02-05 01:55

asta da intalnire 4tuning :D
cred ca au fost vreo 30 de masini :lol: :lol:
si era sa fie una in plus :twisted: :twisted: :twisted: noroc ca am fugit la timp :lol: :lol: :lol:

CT-03-ART 20-02-05 09:27

era cat pe ce sa avem companie...dar a ieshit belea intalnirea...nu am ce zice... mai ale Psycho care nu shtiu cum de mai are carnet...am facut eu pe mine cand l-am vazut cum se baga..

mike.omega 20-02-05 09:27

Pana la urma a vazut cineva masina in plus :paper:

CT-03-ART 20-02-05 09:47

da..cel cu 307-ele gri cu vinyl pe ea... i-a vazut cand au oprit la metro shi discutau cu paznicii....

CT-87-ADY 20-02-05 10:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mike.omega\"
Pana la urma a vazut cineva masina in plus :paper:

eu am vazut 2 girofaruri care se grabeau spre ovidiu! :lol:
Da au luat tzeapa :lol:
Am avut noroc k ne`a anuntzat baiatu` cu 307`le si k n`au venit pana la Arabesque(sau cum se scrie :lol: )! :woowoo:

P.S: Super tare intalnireaaaaa! :twisted:

x-28-TRA 20-02-05 10:15

bai nu mai zicetzi ma undea atzi fost ca o sa va ia cu girofaruu din fatza blocului :)))))))

CT-87-ADY 20-02-05 10:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
bai nu mai zicetzi ma undea atzi fost ca o sa va ia cu girofaruu din fatza blocului :)))))))

N`are nici o dovada stai calm... : :roll:

CT-03-ART 20-02-05 10:19

d c? ca scuip semintze ...de ce sa ma ia? shi mai stau shi la casa...nu la bloc :twisted: :twisted: :twisted:

CT-87-ADY 20-02-05 10:23

Re:

Quote:

d c? ca scuip semintze ...de ce sa ma ia? shi mai stau shi la casa...nu la bloc :twisted: :twisted: :twisted:

eu la bloc, ct-87-ady e in garaj(Un diselar amarat) :lol: !Eu minor.. etc etc :P
Km exagerezi TRA, sau a fost o gluma? :wink:

lolek 20-02-05 10:37

Frumoasa intalnire :D

D_M_X 20-02-05 10:49

Per ansamblu o intalnire reusita......dar cam putini competitori.
Din 30`si ceva de troace doar 6-7 au miscat toti cp.....aaaaaa si inca una care s-a luat cu maxi taxi ...:)))))))))))))))zapacit tare shau
Spoof vezi ca trebuie sa cumperi o cutie de pampers ptr cucoana aia pishercioasa :)))))))))))))))))) da-mi pm cu nr tau de tel
SAD-ule la urmatorul gratar te chem sda facem micii si friptanele mai repede :D

madfish 20-02-05 12:38

dap, a fost cea mai reusita intalnire 4tunning. Regret ca nu au fost camere sa filmam nebuniile :twisted: :twisted: :twisted:

Evo007 20-02-05 12:49

A fost super intalnirea.Da mai super a fost faza cu Psycho.Nustiu cum a luat carnetu sau cat timp o sa il mai aiba.Oricum respect Ceres Psycho slc si baiatu cu opelu care nea luat de la in ca am uitat cum il cheama si la restu sa nu se supere.A fost cool intalnirea sa-o tinem tot asa
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

x-28-TRA 20-02-05 15:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

eu la bloc, ct-87-ady e in garaj(Un diselar amarat) :lol: !Eu minor.. etc etc :P
Km exagerezi TRA, sau a fost o gluma? :wink:

o sa vedetzi ca daca mai zicetzi unde atzi fost data viitoare o sa vina direct la sursa mai bine mai in liniste ca e mai bine

itzi zic eu ca nu exagerez deloc

ct77pia 20-02-05 17:05

a fost super oricum
data viitoare vin si cu porsche sau cu un c 200 k oricum a fost super data viitoare vin si x-rile ca vreau sa ma dau cu ei
ca acum au venit la spartul tirgului
CERES NU UITA BAG EU BENZINA SI PLATESC RADARELE

ct77pia 20-02-05 17:16

va placut atv-ul data viitoare face show cu el aseara avea lantul slab

CT-87-ADY 20-02-05 17:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ct77pia\"
va placut atv-ul data viitoare face show cu el aseara avea lantul slab

l`am vazut si eu intr`o zii knd dadea cerculetze pe zapada! :twisted:

needBrain 20-02-05 19:30

mey,frumoasa intalnirea,dar ce-i mult strica.asa ca io propun sa o mai lasam mai pe la jumatea lu' martie,voi ce zicetzi?

CT-87-ADY 20-02-05 19:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
mey,frumoasa intalnirea,dar ce-i mult strica.asa ca io propun sa o mai lasam mai pe la jumatea lu' martie,voi ce zicetzi?

huaaaa! :lol:
Ce`ai ma esti nebun? De ce sa o lasam pe la jumatatea lu` martie!?
:twisted:

needBrain 20-02-05 20:30

ce draq mah adi,e prea des mah,n-are rost.ne intalnim mai rar dar cand ne intalnim..............sa iasa minim ce a fost aseara.ca o sa mai iesim la cate un suc,asta-i altceva dar \"intalniri\"mai rarutz zic io

CT-87-ADY 20-02-05 21:21

Re:

Quote:

ce draq mah adi,e prea des mah,n-are rost.ne intalnim mai rar dar cand ne intalnim..............sa iasa minim ce a fost aseara.ca o sa mai iesim la cate un suc,asta-i altceva dar \"intalniri\"mai rarutz zic io

:? Eu zic sambata d sambata sa ne vedem... voi ce zicetzi ? Sau dak nu,
macar o data la 2sapt!
Ashtept Opinii :P

Psycho 20-02-05 22:21

bah frate da ce avetzi toti cu mine ce am facut .. :) .... aoleoo ...

adi ... femeia mea e obishnuita .. da a zis k aseara s`a cam speriat cand mergeam pe tomis pe banda a 3`a ... las`o mah k merge asa .. cantam eu :) .... cat despre intalnire .. respekt :) a fost show show .. eram asa d multzi a fost prea beton :) ... hahahahaha mi`e unu mi`a placut .. nu mi`a placut k m`a facut dogarel :) .. da oricum eu unu m`am distrat :) ... ahahhahaha

respekt ... nu trebuie facute d`astea asa d des .. ptr k se toarna garda .. mai rarutz si mai dragutz .. si mai GALAGIOSHI mah ... scoatetzi draq tobele .. !!!

acu urmeaza sa scot si eu filmele si pozele din telefon ... si sa le urk aici :) ... hahahahahah oricum respekt .. si nu mai zicetzi k sunt nebun ... k nu sunt ... io sunt kalm .. merg k pensionarii .. hahaha radeam dupa aia de faza care am facut`o pana la m****o cu tovarasha si pana in m*****a ... k nu a stat nimeni la roshu .. k plm .. si ii zic lu tov. daca era maica`mea cu mine pana acu gaurea pedalieru d la frane si vomita de cel putin 5 ori :) ... hahahahah ...

luatzi exemplu .. asta inseamna sa fii descreierat .. aa hai da`ti mashini puternice pe maini la nebuni ... :) a zis mama k trebuia sa`mi ia d majorat bicicleta .. :) hahaah

x-28-TRA 20-02-05 23:38

dogarel ma fac eu cu tine data viitoare

pya aseara te-am vazut tirziu ca te faceam una

X-Ray-Eyes 20-02-05 23:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
SAD-ule la urmatorul gratar te chem sda facem micii si friptanele mai repede :D

Dar trebuiesc sa fie cam piperate si daca iti place mirosul de benzina nu ar fi o problema ...
Sa mor daca nu ash manca un mic facut la tobe !
:peace:

Nesanatosu 21-02-05 01:44

Eu pariez pe Dogarel ca stiu ce poate(desi scorul e deschis pt. amandoi :wink: )

Pt. data viitoare imi fac si eu timp sa ajung ca se pare ca nu sunteti sanatosi :peace:

CT-03-ART 21-02-05 08:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Nesanatosu\"
Eu pariez pe Dogarel ca stiu ce poate(desi scorul e deschis pt. amandoi :wink: )

Pt. data viitoare imi fac si eu timp sa ajung ca se pare ca nu sunteti sanatosi :peace:

pai daka vii da-ne shi noua mai multe detalii te rugam...cu ce mashina ...culoare...chestii ajutatoare...

CT-87-ADY 21-02-05 12:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Sa mor daca nu ash manca un mic facut la tobe !
:peace:

Si in caz de ceva, imi lasi mie mashina? :lol:
Just kidding! :P

madfish 21-02-05 13:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

:? Eu zic sambata d sambata sa ne vedem... voi ce zicetzi ? Sau dak nu,
macar o data la 2sapt!
Ashtept Opinii :P

e prea des saptamana de saptamana. Intalniri d`astea cum am facut sambata io zic sa facem odata la o luna, si in fiecare sapt. sa mergem la suc ...

CT-87-ADY 21-02-05 13:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
e prea des saptamana de saptamana. Intalniri d`astea cum am facut sambata io zic sa facem odata la o luna, si in fiecare sapt. sa mergem la suc ...

hmmm.... ar fii si asta o idee! Alte pareri? :roll:

dogarel 21-02-05 15:00

Facem nene andule cu cea mai mare placere :D
Chiar daca o iau macar sa o iau frumos :peace:
E corect spus mai rarutz ca-i mai dragutz.

madfish 21-02-05 16:02

poate data viitoare filmam, poate iese un filmuletz ceva, cu un montaj ... alea alea :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:

needBrain 21-02-05 19:51

buey steven spielberg.......facem hombre un \"2 fast 2 real for constantza\"?

madfish 21-02-05 20:26

Re:

Quote:

buey steven spielberg.......facem hombre un \"2 fast 2 real for constantza\"?

dea ... facem, facem :wink:

GReedY 21-02-05 20:45

Salz allz! Am auzit ca sunt super intalnirile pe care le facetzi acum ... am sa revin si eu la intalniri ca am lipsit cam mult :D abia astept si eu urm intalnire ... 2 fast 2 real for constantza :peace: :hug: :peace:

Psycho 21-02-05 20:49

am un super baiat in cartier care poa sa faca nishte montaje de mori .. in leg cu suc`u ... hai frate lasati`o mai moale cu sucu` .. k o sa facem broashte .. hai intr`un club undeva k nu am mai ieshit d mult .. bourbon .. virus ... plm ce cluburi stiti voi k accepta nebuni .. p unde avetzi o pila ceva k sa ne ia mai multe mese :)

needBrain 21-02-05 20:52

deci facem???facem,ce draq.ce,numa' americanii pot?putem si noi :lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:22.

- Copyright 2026 4Tuning