![]() |
Re: E36 - Multa munca pentru o...pisi...
Salut .
Mihaitza ce zici de ideea asta . Mie unu imi place :rolleyes2 |
salutare ce se mai aude cu matza :D mai misca ceva :P
|
deocamdata e in garaj...asteapta gradele cu +
|
o aduci si pe matza la proba de vtm de la bucovat??
|
Quote:
|
este ma, a inviat piticu :))
|
ixfaiv-ul e masina de familie =))
|
2 Attachment(s)
Motorsport
|
am citit topicul, super..cam multe prob, da' imp e ca le-ai scos la capat. foarte reushita mashina, e unul dintre cele mai reushite BMW-uri din cr. poate ne vedem o data, sa-mi spui mai multe despre ea. ash mai indesa shi eu nishte cai in a mea, shi nush exact de unde sa incep. oricum, congrats inca o data!
|
un prieten , cand a vazut stopurile :)) a zis : iaute bah , i s`au stricat triplele lu mihaitza
n`am mai vazut triple la care se schimba intensitatea luminii , sau chiar s`au stricat:)) nu s`a luat niciun politai de lucru asta? te salut! |
2 Attachment(s)
evoooooooo
|
Quote:
|
Quote:
|
nu apreciezi calitatea lucrarii...clar
|
Quote:
|
ar fi fost bine sa fi plecat de acolo...totusi poza e facuta cand masina nu ajunsese pe mana rromilor nostrii....care mergeau 7-8 in ea...cu fetele lipite de geamuri...doar cu arcuri pe spate....cauciucuri 245 pe fata si 225 pe spate("sa traga masina bine frate")...*****umul de 1 cm pe mocheta....aeroterma lipsa...stergatoarele erau un lux...lenjeria intima norocoasa pe bancheta...s.a.m.d ;)
|
copilarie zbuciumata a mai avut si pisi..
|
salut ! am citit tot topicul de pana acuma,pagina cu pagina,mi-a parut rau de incidentele neplacute si m-am bucurat la "reinvierea" pisicutei !!! felicitari mihaitza si bafta in continuare !!!
|
Quote:
|
cu chilotu sub bancheta tragea mai bine::)))))
|
ehee....stii tu..valoarea sentimentala tinea pretul masinii
|
:::::::)))))))))))))))))))))
|
:rolleyes2:arrow:
|
... a muscat cineva din bandou :lol::lol: serios ca era un fel de " cazan " masina
|
vai ce bine arata, pacat k ai stricat-o tu :)))))))))))
|
Eu sunt nou pe forum,am doar 14 ani si snt pasionat de marca BMW am urmarit topicul lui mihaitza si am ramas uimit de perseverenta sa.Respect pentru munca depusa si iti urez succes in continuare.Sa te fereasca Dumnezeu de incidente nedorite ca cele de pana acum.Bafta!!!
|
ms frumos !
|
mersi pentru cric :)
|
:)...tot m-am tinut sa-ti zic...dupa ce ai ramas fara servo si ai iesit cu ea pe langa spectatori...culmea...era sa dai tocmai in mine...lumea din spate ii impingea se impingea in fata...si intr-un final...am pus mana pe portbagajul tau exact cand te-ai intors acolo...e bine k s-a terminat cu bine ;)
|
eu am vrut sa ma apropii, dar nu chiar asa de mult :lol:
in mintea mea inca era cu servo, cand am vazut ca s-a dus asa aproape, atunci mi-am adus aminte iar ca nu e cu servo :) am zis apoi ca nu mai are rost sa risc, asa ca am dat doar in jurul cauciucurilor... apoi au bubuit :) |
Criminalule ! :lol:
Felicitari Mihaitza si... felicitari si tie, you little murderer ! :peace: |
va salut pe toti
credeti-ma ca abia astept sa mai vin la voi iar atunci cand veniti voi aici, nu ezitati sa dati un telefon |
ceva noutati ? :) .. ca deja de mult urmaresc proiectul :) ..
|
am urmarit cuminte forumul tau si tin sa te felicit pentru tot ce ai facut pentru marca BMW.masina ta arata mortal.fara a fii uracios as spune ca doar acum in stagiul in care este, este cu adevarat frumoasa.Inainte, adica portocalie daca nu gresesc mai era loc de mai mult, ma refer aici in special in privinta farurilor. Orricum sa o stapanesti sanatos fara incidente si bafta in continuare la proiectele viitoare!
|
felicitari pt masina am vazut-o la cluj acum vreo 2 ani pe aeroport , si tot o accelerau si scotea saraca tot duhul din ea...fum alb si tot ce mai avea in ea.....felicitarile mele sunt uimit de ce ai facut din ea...cand am vazut atunci masina asta am ramas uimit cat de rau arata si ei tot povesteau de 'tuning' , inca odata felicitari!!! daca poti lasa-mi te rog un msg cu pretul final al masini si investitie...vreau sa incerc si eu un proiect cu un m3 numa sa mai scada taxa asta...ms!! succes in continuare ;)
|
Quote:
Quote:
|
Salut.Spune-mi si mie te rog(ca am vazut ca tu ai facut schimbarea asta), nasul facelift se potriveste pe tragerul vechi?Sau mai pe scurt...ca sa pun nas de facelift trebuie sa schimb si tragerul(grila aceea pe care se inchide capota)?
|
daca vrei sa iti pui nas model >95 trebuie schimbata si grila
|
3 Attachment(s)
cateva poze :-)
|
Ok,multumesc pt raspuns.Ce are diferit cea de facelift fata de aia prefacelift,ca imi par identice si la fel...?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning