![]() |
Re: E36 - coupe tex
daca rar fi dupa mine as merge p[e prima varianta chiar daca inci a 2-a nu e de refuzat
|
1 ...ca altfel te :pistoles:
|
ma mie sincer imi place mai mult cu negru,da' plm,ma supun majoritatii! pai da..:-) da' sa le iau intai..:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
mie imi plac ambele variante..vdm:-)
|
Quote:
nici nu stii pe care sa o alegi ??? iti spun eu..prima e cea mai buna "Varianta":)))) |
Prima varianta ! Daca faci miezul negru nu se mai intelege ce janta e !!!!!
|
ti le-ai luat brock b2`urile ? eu azi mi-am luat brock b1-uri , si imi freaca pe spate de iinnnnebunesc:-s scuze de offtopic dar ai putea sami lasi un id de mess sau nr de tel , sa te intreb ceai facut pe spate k nu pot sa merg k ea ce rau freaca cu gumele de 235:-s:-s si sa fiu on topic ...prima varianta e mortala :X
|
Quote:
|
Quote:
suna-ma si vb! |
am luat jantele!:D da' freaca pe spate intr-un mare fel! si am si aripile roluite! mi-am facut de treaba ca si asa ma plictiseam toata ziua!!:cry: un baiat care polisheaza buzi cunoasteti vreunu?
|
sa le stapanesti sanatos, pentru polishat pot sa iti recomand eu pe cineva daca vrei, unde le-am dus si eu pe ale mele
|
Quote:
|
urca si tu 2..3.. poze cu jantele...
dar poze dinalea cum numa tu stii sa faci.. de la distanta.. pe ploaie .. si noaptea daca se poate :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
sa le stapanesti sanatos liviu!
|
le iau inapoi p'alea vechi AC! freaca rau in aripi,am ridicat'o din suspensie maxim pe spate si tot freaca! am o privire de om nebun cand ma uit la ele,ma dau batut! l-am sunat pe baiatul de la care le-am luat,i-am spus ce si cum si a fost de acord sa le schimbam din nou!
plm,data viitoare poate o sa am mai mult noroc,jantele sunt tzipla dar nu merg la mine! :cry: |
Pacat ! nu avea caius aceleasi jante pe e36 ?
|
damn ! pai de ce nu ti-ai mai roluit aripile mai mult ? era normal sa iti frece daca au j mai mare si et mai mic .. chiar ca pacat daca erau tipla
|
Quote:
|
acuma ai inteles de ce dau si eu brock b1-urile:)) lasale pe seama altor pasionati frate, noi cu ale noastre. upp, is superbe ac schnitzerurile tale pe 18 ....:D
|
Quote:
|
Erau dragutele si cele noi, dar sincer imi plac mai mult astea care le ai :lol:
|
[QUOTE=SKR*;3788827]Erau dragutele si cele noi, dar sincer imi plac mai mult astea care le ai :lol:[/QUOTE
le-am luat inapoi! azi am mai lasat-o un cm pe spate! se vede mai bine asa! am vrut sa-i fac o poza doua dar deja era intuneric si nu se mai vedea nimic! maine o pozez si urc ceva poze!!;) |
pics or it didn't happen :lol:
|
Frumoase in draci Brock-urile B1 ca jante...arata impecabil pe e36..pacat ca necesita modificari la aripi...j mare..et mic..pacat!
Oricum sunt faine si AC-urile tale pe 18!!! |
Quote:
da' in comparatie cu brock b2 astea pt mine sunt mai frumoase,nu am avut acelasi 'sentiment' de wooow cand le-am pus pe masina pe care l-am avut cand am luat AC'urile! cu b1 poate s-ar vedea mai bine! mai i-am schimbat sambata pompa de apa si termostatul ca se blocase,asa ca ma tine'n priza! culmea ca de pompa de apa si termostat nu ma plictisisem.. |
lasa ca vine vine primavaraaaaaa si ti le iau eu daca esti inca plictisit de ele. Ca iarna n-am ce face cu ele pe masina :)) Pana atunci gasesti tu ceva fain care sa-ti faca cu ochiul.
|
ce frumoasa matza mai rar asa ceva.. bafta pe viitor ;)
|
Quote:
se poate si mai bine.. |
hai cu pozele liviu!! ca mor aici:))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite sefu astea sunt;)
|
''the connection was reset'' mi-a scris de 576534322356 de ori cand am incercat sa incarc poze!! ma umplut de nervi,:evil:nu stiu ce plm are!!!:x
|
Quote:
|
Quote:
de unde sti frate? o sa-i pun 2.5 24v! asa o merge? |
Puneti si voi cauciucuri de 215 pe spate si sigur numai ating:))) A LA Germany style:))
|
Quote:
marean esti rasist cu motorul meu?:)))??:))) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning