![]() |
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
huuuuiiiuuuu :):):) m-am linistit acum :D:D:D
|
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
hai lasa GABITZAAAAAAAA...ca nu zice nimic Mario...si in plus de ce ar zice?...si stiu ca ai glumit...dar ai grija cu glumele astea...ca unii le cred:lol:
|
:lol: :lol: :lol:
|
so... cum agatza fetele? :D
|
nu putem sa ne etalam kiar asa de usor secretele...altfel cum v am mai pacali?:lol:
|
problema e k din ce in ce mai putine se gindesc asa...:sad: imi vine sa crap,cind la club nu te poti distra k lumea,k vin "turistii"....adik o haita d purtatoare d fustite scuuurte,se uita daca are rost sa se fitiie,sau nu,si merg mai departe....:x intrerupindu-ne in activitatile obisnuite k stropitul cu apa minerala,sau gheata....:D
dupa parerea mea,daca o femeie arata acceptabil,e putin mai dezghetata,si e in stare sa poarta o conversatie mai lunga d 2 cuvinte,nu mai are alta treaba,decit sa hotareasca p kre il vrea ;) |
si ii mai trebe` si tupeu dupa mine;)
|
nu tupeu...indrazneala:);)
|
bine zis trixi ;)
|
Care ma agata si pe mine ? De bani ... ca astia nu prea se agata de mine ...
|
De obicei , parerea mea , tipele care arata foarte bine sunt in general foarte fitoase ... si daca le intrebi ceva de cultura , ori te injura ori se fac ca nu te aud ... Bine ca am o prietena intelegatoare si stiu ca nu face faze si nu are fitze ...
|
Quote:
mai povestiti-ne si noua :lol: |
stilul si tehnika depind de la fata la fata...nu se poate da o reteta...un singur lucru e cert....exista 2 tipuri de fete...unele foaaaarte dezghetate si altele timide...prima categorie se duce dupa ce vrea....cealalta asteapta ca baiatul sa faca primul pas:D
|
prefer prima categorie :D:D:D
|
Quote:
|
dar cred ca ajungi mult mai greu in pat cu una timida decat cu una din prima categorie (mai tupeista) ;)
|
Quote:
|
sunt cazuri si cazuri. nu putem generaliza ;)
|
aaa sorry ,am uitat sa specific ca nu sunt toate la fel dar in cele mai multe cazuri cam asa se intampla , vb din propria experientza !
|
Quote:
|
pheerya, dar tu din ce categorie faci parte??? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
de ex:stateam intr-un cabinet medical(intr-o stare destul d deplorabila),si fix in fata mea,s-a asezat un tip...mar rog,asta era ideea lui,k era sa se puna linga scaun....:D :D ,si pur si simplu am inceput sa rid...asa cu pofta..si i-am zis,ai grija mey,daca nu vrei sa arati k mine...(eram bandajata)..normal k omu' ridea,si a inceput sa vb cu mine... apoi...stand la semafor,la mine in masina e party,all the time...va dati seama cum se uita la mine participantii la trafic!...cind era ink vreme buna,si geamul jos la mine..mai bagam cite o intrebare d asta:vrei si tu cd-ul???nu?atunci nu te mai holba atat d pofticios la mine!!!! ce fugareli au iesit....:D sau la piscina, un grup de baieti ..aveau glume in program cind treceam p linga,si unul era afara,linga piscina..pur si simplu l-am aruncat in apa,si am bagat dupa aia un zimbet duuuulce d tot...d mureau acolo toti in apa :D apoi,la club..,m-a suparat unul.s-a comportat intr-un mod mai nesimtit,si chiar nu am avut chef d el,k era show p masa,si el tot ma tragea jos...:x so,l-am luat d manuta,l-am scos din club,si l-am trintit usor d perete,si m-am pus in fata lui..cam fix la 1 cm,mi-am pus miinile linga capul lui,sus(normal,eram imbracata d club,adik mai bine zis almost naked :D ) si i-am explicat putin,cum stau treburile p-acolo...omu' s-a imbolnavit d inima,jur!!!:D daca nu eram casatorita,nush cum scapam d el... nah,cam asa e viata mea...;) |
da ma dar e o diferenta mare intre tine si RESTU! tu esti cu capu =)))
|
Quote:
|
trixi, yo te-am intrebat mai demult pe mess daca nu cumva ai vreo sora :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Daca ai sti tu... Iti dai seama ca vorbeam din experienta cand am zis ca timidele sunt mai bune in pat.Probabil si pentru ca nu te astepti la mare lucru de la ele.:rolleyes2 |
@tuningboy,dolusd,bmw rulzzz:ms frumos :oops: ,si as vrea sa fac public k nu am sora!!!si nebunia mea este daunatoare sanatatii altora! ;) sfatuiesc cei kre sunt mai slabi la inima,sa nu-si doreasca asa femei !!!daca nu ma credeti,intrebati sotzu'! :D :D :D
|
Quote:
|
mana de la mana si poate o punem de-o clona :D :D !
|
oameni buni,mai veniti si voi cu povesti...nu imi vine sa cred k nu ati fost agatati niciodata d vreo fata!!!!:D
|
ba da, :) chiar acum vreo 2 saptamani m-i s-a intamplat sa opreasca langa mine (eram langa masina mea) un Lexus rx300 cu geamuri fumurii, deschide geamu' o gagica si ma invita la un suc :lol: si de atunci suntem impreuna :D
|
ba normalca ni s-a mai intamplat... si stii ceva? e ma amuzant asa! adik mie personal imi place mai mult genul asta de fata dezinhibata care se comporta libertin la prima vedere dar calculat la a doua :D:D:D
pe mine personal nu m-au agatat decat 2 femei in viata mea! prima: eu aveam 19 ani ea 24. mergeam pe strada, ea venea din sens opus cu o prietena si can a ajuns langa mine a spus "uite ce baiat dragut!" ... combinatia... si acum ma mai oftic un pic pt ca i-am pierdut nr de tel. a doua: acum 2 ani ne-am intalnit la o mica petrecere la o familie de prieteni comuni si m-a intrebat: " ce zici? bem un pahar de vin impreuna?" e telenovela de care v-am mai povestit si... e departe de a se fi terminat :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si app...normal ca fetele au mai mult succes cu agatatul pe strada...de obicei cand un baiat face asta...ajunge sa fie injurat:lol: asta e mersul lucrurilor |
de cele mai multe ori baiatul este injurat daca se baga in seama cu o fata pe strada, chiar daca si fetei ii place de el ;)
|
nu cred ca stau treburile kiar asa...daca mi ar placea baiatul nu cred ca l as injura...decat daca ar fii nesimtit:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning