![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
la multi ani ski man
|
Ziua lui a fost acum 6 zile ;)...now:ontopic pozele alea cu xbox front is facute cam :???:...cel putin lincolnul e praf in comparatie cu celelalte masini[ma refer la grafica]
Last edit:http://www.gamershell.com/download_16034.shtml |
Merci bogdan c.e.t ;)
|
|
1 Attachment(s)
My latest creation...astept comentarii [nu comentariu] si bune si rele 8)
|
ce beton iti poti modela bara ... chiar poti face destule ... impresionant
|
Da...noi asteptam demoul si ei deja il au full pt xbox 360[credeam ca daor cei de la gamespot,etc il au dar se pare ca m-am inselat]...pacat ca nu am vazut nimic la motor,ar fi fost foarte interesant...si in acelasi timp trebuie luat in considerare un lucru:va trebui sa avem grija cu kitchul ca la cate poti face e faorte usor sa ajungi din ceva de bun gust la kitch ;)
|
Re: Need For Speed Carbon
nu-ti face griji ca eu am facut destule curse online in NFSU2 sa-mi dau seama ce masini aveti voi, si rar am mai vazut una de bun gust... multe masini cu vopsea perlata inchisa la culoare, 4 viniluri unu peste altu, bodykituri puse aiurea si lista continua... cu siguranta se va intampla la fel si in NFSC
PS: rog administratorii sau moderatorii sa schimbe numele topicului in Need for Speed: Carbon ;) |
Quote:
|
Quote:
Back on topic now: EA a uploadat noua versiune a site-ului NFSC LINK have fun with the Autosculpt! |
apropo de kitchuri - m-am uitat si eu peste concursurile din jocuri si majoritatea - facand exceptie cativa (mentionez - fish[kre dak nu stiati s-a mutat si nu mai e coleg de sc cu mine:sad: ]adi nx , cetu' , opportunity si inca cativa , dar lista e extrem de scurta), revin , majoritatea fara astia mentionati baga vinuluri in ea tata pana nu mai pot - e bataie de joc - SI CU AC OCAZIE MENTIONEZ CA LA O LUNA DUPA LASAREA CARBONULUI VOI ORGANIZA UN CONCURS DE AUTOSCLPT (k sa va las timp sa-l terminati sau sa gasiti salvari gata pe net)
|
in concluzie - 50 % din tuningul facut in jocuri de pe 4t e un mare kitch , 40 e de prost gust , 9% cat de cat si doar 1% (lista mai sus mentionata) au sansa sa se bata pt concursurile viitoare (unde nu vom mai avea de acum in colo polluri , ci vom face un juriu select kre sa zica mai bine)
|
Quote:
eu ma gandeam la un concurs de styling in perioada craciunului, ca tot e lumea mai libera si mai linistita la cerebel... doamne-ajuta sa pot face viniluri pt NFSC, ca asa sigur castig :lol: |
uite aici styling adevarat, facut de mine! link
|
Quote:
|
Very nice...dar mai degraba de craciun cum a zis andrei ;)...lumea e mai linistita si toate cele...oricum good luck,pacat ca nu o sa particip :???:
P.S.:vreau sa vad si eu masini kitchuite :twisted: |
deci ... pot sa injur ... sau ... sunt batutzi de soarta astia de la EA ! ... nici macar demo :|
|
Demoul apare saptamana care vine ;)
|
PERFECT !!!! :twisted: ..... Sa mai imi mearga si la 1024 cu toate la maxim si e mai multa k prfect :lol:
|
Quote:
23 24 25 26 27 28 29 20 31 albastru - apare carbon rosu - weekend |
Quote:
|
:shock: de ce sa fie aiurea ...eu ma refeream la sistem ...nush ce ai intels u ...... si cat poate sa ocupe un joc demo pe PC :confused: ??? .........
|
Nu e aiurea deloc...foarte simplu:demoul se scoate cu o saptamana inainte de full-->full pe 1=>demo sapt asta ;)
|
Buuuuun !!!!! .... deci dak carbon demo saptamana asta => disperare totala si ..... scoala la coada ......asta e :twisted:
|
Quote:
daca fac rost de jocul full saptamana viitoare, ar fi bine sa ma asculte profu la mate mai devreme, sa-mi iau nota! ps: uitati-va la TopGear pe Antena3 :D |
nu intelegi k vorbesc k un filozof scapat de la nebuni ....:D
tot ce trebuie sa intelegetzi e k SUNT DISPERAT DUPA SERIA NFS , GTA SI , MAI NOU ...... F.E.A.R. .... Adik fac ceva pe ea scoala :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Ba sorine tu esti cam offtopic ;)...ai grija ;)
Quote:
|
banuiesc ca e un colaj de filme... nu ma intereseaza avand in vedere si dimensiunile filmului... mai bine imi pastrez tzeava pt demo (care vad ca nu mai apare :cry:)
|
Bag mana in foc ca o sa apara ori maine ori vineri ;)
|
Quote:
|
Ok :lol: :lol:
|
macar stim un lucru...saptamana asta trebuie sa apara demo-ul k saptamana viitoare apare full-ul
|
Exact ce am zis si eu ;)
|
incepeti sa faceti afise si sa le raspanditi prin orase, pe stalpi, prin scarile de bloc, in tramvaie, autobuze, toalete publice etc ca sa va adunati membri in echipe de NFSC, ca sa jucam online echipa vs. echipa :D
io deja m-am gandit la cine iau in echipa mea, ramane sa vad cat de buni sunt 'astia' la nfsc... |
Daca esti bun la arcade in general nu ar fi o problema...problema ar fi calcul ;)...am si eu o intrebare,daca stie cineva:in amintirea vremurilor bune[nfsu2] si atunci cand lasai din acceleratie scotea flacari,in carbon e asa.Desi eu doar la drift jucam cu camera de afara imi placea la nebunie chestia asta...
|
ar fi un film nou pe gameswelt... Link
io nu-l iau ca nu pricep germana :lol: |
ZoliaT este unul din administratorii forumului, si nu e deloc bine ca vb asa de el. daca ti-a cerut sa-ti afisezi varsta, atunci mai bine ai afisa-o. ZoliaT o avea vreun motiv intemeiat
revenind la subiect... a luat cineva filmul ala? despre ce e vb in el? |
5o5kY lasa offtopicul si limbajul de cartier
ON parca vad ca nici saptamana asta nu apare NFS... prea mult o lalaie.. asteapta sezonu rece sa nu mai iesim din casa si sa stam la clac pe NFS de ce nu a aparut vara? :D |
In primul rand nu a aparut vara ce e traditia sa apara toamna din motivul care l-ai spus si tu[desi se anunta vreme calda :D] si al doilea motiv ar fi ca nu ar avea timp sa-l termine in jumatate de an ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning