Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Counter Strike 1.6 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/17059-counter-strike-1-6-a.html)

DTH 04-02-10 03:54

Re: Counter Strike 1.6

Cine nu are treaba sambata ce vine , m-am gandit sa dam un meci , asa ca rog pe cei care pot juca sa imi trimita un PM cu nick-ul de pe forum si cel cu care vor sa joace ca sa stiu si eu cum voi face lista .

Rog seriozitate , nu ca data trecuta sa iasa lumea ca domne mie mi s-a racit grisuletu si numai pot juca , deci NU , ori jucati ori deloc , asa ca vreau sa fac meci 5 v 5 fara rezerve fara nimic , meci cu cam recorder frumos , filmuletele vi le dau pentru eventuale suspiciuni ( cum le-am trimis si data trecuta ) , parolat totul si cine intra numai iese , daca iese ( nu il voi mai primi alta data in alte meciuri ) .

Eu incerc sa strang 10 persoane de pe forum sa fim toti 4Tuning , daca nu vom fi , nu este problema ca am pe server foarte multi doritori care ar veni imediat , dar nu ar mai iesi destul de fun , vreau meci doar intre noi ...daca nu reusesc pana sambata asta sa strang 10 persoane , defapt 9 cu mine 10 ...o vom lasa pe sambata viitoare ...;)

JuST_GiuGiu 04-02-10 12:01

Sambata viitoare ar fi bine ,dar singura probleme e sa facem meciul pe seara adica in jur de 9-10 ca atunci e lume la pc...:):twisted:

MS 87 PIJ 04-02-10 20:12

Daca este loc as juca si eu .

DTH 04-02-10 21:22

Bun , numai vreau sa vad mesaje de genu daca este loc as juca si eu ....v-am zis mai sus , lasati-mi pm cine vrea sa joace ca sa stiu sa fac o lista ...pana acum nu s-a inscris nimeni ....

JuST_GiuGiu 06-02-10 19:20

claudia poti urca tu un pack cu mape ca stau mereu si le iau ,ma plictisesc de moarte:)....Zimi si mie nick-ul cu care intrii tu;) si daca se poate un slot pe numele [4tuning]GiuGiu

DTH 06-02-10 19:32

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3058143)
claudia poti urca tu un pack cu mape ca stau mereu si le iau ,ma plictisesc de moarte:)....Zimi si mie nick-ul cu care intrii tu;) si daca se poate un slot pe numele [4tuning]GiuGiu

Sunt pe laptop nu stiu de ce nu imi merge pc`ul deci nu am cum sa urc nimic ( poate te poate ajuta altcineva ) ...eu joc numai cu numele CLaudia ....atat :)

Slot nu am cum sa iti dau , trebuie sa ai activitate pe server peste 60% adica sa joci cateva ore bune pe zi ca sa ajungi de la nick rezervat la slot si alte alea :D pentru mai multe detalii viziteaza forumul : http://pcp.gemenii.ro si cand consideri ca ai jucat ...poti face o cerere ;) iar in functie de activitatea avuta...o sa primesti

JuST_GiuGiu 06-02-10 19:50

aha ,dar incerc sa intru si mereu e full...si ma enerveaza rau!

DTH 06-02-10 19:54

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3058262)
aha ,dar incerc sa intru si mereu e full...si ma enerveaza rau!

Eu te cred dar daca as sta sa dau la toata lumea sloturi si admine asa pe degeaba nu as rezolva decat sa ma trezesc ca din 40 de inregistrati doar 4-5 stau online ...asa ca :) mai bine cu activitate dupa care se face frumos cerere si in functie de activitatea avuta ....obtii gradul :)

mihai_bogdan 13-02-10 10:55

mai joaca cineva?

JuST_GiuGiu 13-02-10 14:54

Da jucam, dar singura problema e ca se gaseste loc cam greu seara ca e servaru full!

porsheGTS 13-02-10 20:15

Salut all!!Care ati vazut meciul Romania - Olanda::X:X:!!!!!CUm joaca frate SeDan si DeCE!!Omg;))))!!!

peter 15-02-10 22:00

ori de cate ori incerc...serv full..

pf.

RDss 15-02-10 22:34

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3081595)
Da jucam, dar singura problema e ca se gaseste loc cam greu seara ca e servaru full!

Fa loc:-)

DTH 16-02-10 04:48

Server Public

Server HNS & KZ - Mode

Dati click pe adresa pentru forum

Sau mai simplu dati click aici pentru forum :

Numai are rost sa stau sa va zic ca nu-s codati si bla bla bla ...intrati si vedeti si singuri :D

mihai_bogdan 21-02-10 13:47

mdb ce nick ai la cs?

DTH 21-02-10 14:53

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 3108839)
mdb ce nick ai la cs?

CLaudia :D

mihai_bogdan 21-02-10 21:53

alt server de cs mai "gol" nu aveti sa jucam pe el?

DTH 22-02-10 00:14

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 3110691)
alt server de cs mai "gol" nu aveti sa jucam pe el?

:lol: avem , avem dar nu public ...avem de hns & kz sau respawn si in curand poate si de surf ;) daca pe serverul public nu poti juca din cauza ca este full , atunci poti juca pentru ore ...si in cateva saptamani sa faci o cerere de slot pe forumca sa ai mereu loc liber ;)

Provenzano 22-02-10 00:33

aha...o sa ma bag si eu:O)

Provenzano 22-02-10 00:40

nu e nimeni pe server:
pcp.gemenii.ro:27016

hmmmm///

DTH 22-02-10 00:52

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3111134)
nu e nimeni pe server:
pcp.gemenii.ro:27016

hmmmm///

Asta este serverul de Hns ....poti cauta pe youtube despre ce este vorba dai search la HNS LJ Guide , si vezi acolo cu ce se "mananca" , daca vrei server public de ( arme ) intra pe pcp.gemenii.ro ( ziua este full ) seara la fel , noaptea tarziu mai putin ...ca totusi , noaptea e de dormit :D dar se mai intampla sa fie nopti full ...

Provenzano 22-02-10 00:59

MillionDollarBaby: pt unii e de dormit da:))

DTH 22-02-10 01:01

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3111164)
MillionDollarBaby: pt unii e de dormit da:))

Eh ...pentru marea majoritate da :D

mihai_bogdan 23-02-10 14:36

mda..serverul e ok,dar adminii....lasa de dorit..DE CE? pentru ca: intru pe server si imi apare chestia aia sa-mi aleg intre t si ct apas 5(auto-select) si imediat dupa primes kick!reason:svr full! ce am uitat sa specific e ca,cand am intrat eu pe server era "doar" 18/22(cred)..

DTH 23-02-10 14:40

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 3116026)
mda..serverul e ok,dar adminii....lasa de dorit..DE CE? pentru ca: intru pe server si imi apare chestia aia sa-mi aleg intre t si ct apas 5(auto-select) si imediat dupa primes kick!reason:svr full! ce am uitat sa specific e ca,cand am intrat eu pe server era "doar" 18/22(cred)..

Ce legatura au adminii cu plugin-ul de team ? In primul rand eu eram singurul admin de pe server cand ai jucat tu , te-am si intrebat ce nick ai pe 4T ca am vazut ca ai intrat cu numele de 4T si nu avea nimeni altcineva inafara de mine sa te dea afara ...+ ca eu nu te-am dat afara ca nu aveam motiv , iar faptul ca nu ai avut tu loc asta nu inseamna sa critici pentru ca nu stii despre ce este vorba , server-ul nu este hostat de ceva anume , este pus pe un calculator si se intampla sa fie si cel de hns tot asa , iar daca hns-ul este full , publicul full ...cat vrei sa tina sincer ? :)

Eu ti-am spus , fa ore pe server , dupa care vin-o cu o cerere de slot , si vei avea slot si nu o sa mai ai probleme in legatura cu aglomeratia , e chiar asa de greu ? :) hf ;)

Eugen_TL 23-02-10 14:50

ORE de joc? am jucat destul pe server---vreau eu sa am loc

DTH 23-02-10 14:53

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3116080)
ORE de joc? am jucat destul pe server---vreau eu sa am loc

Bun , si e greu sa intrii pe forum sa iti faci cont si sa faci o cerere de slot ? :-)

Eugen_TL 23-02-10 15:39

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3116084)
Bun , si e greu sa intrii pe forum sa iti faci cont si sa faci o cerere de slot ? :-)

Sincer, mda. Prea multe conturi,forumuri etc.. credeam ca poti face tu lucru asta fara sa mai fie nevoie de cont etc, pt ca de jucat am jucat destul pe server, in fine asta e , stam la rand :D

DTH 23-02-10 15:51

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3116215)
Sincer, mda. Prea multe conturi,forumuri etc.. credeam ca poti face tu lucru asta fara sa mai fie nevoie de cont etc, pt ca de jucat am jucat destul pe server, in fine asta e , stam la rand :D

Cum banii nu vin moca asa nici eu nu dau sloturi moca :lol: ca fapt divers ...asa daca as da la fiecare in parte slot , m-as trezi cu o adunatura de playeri care unii joaca si altii nu , asa este frumos facut un plugin iar in momentul in care ai facut o cerere de ceva anume ...iti arata un status legat de tine , si slotul se obtine prin votare de catre admini ;) daca nu ai peste 50-60% activitate pe server , nu primesti :-)

Ianis 27-02-10 15:38

un meci vs cei de pe berceni.laleagane.ro ? te intereseaza ?

DTH 27-02-10 15:43

Quote:

Originally Posted by Ianis (Post 3128760)

Perioada asta nu cred ...toata lumea se pregateste pentru 4Tdays + alte treburi eu una chiar nu am timp de meciuri acuma ...poate mai incolo dupa 4Tdays dar acum in niciun caz , daca e cineva dispus sa-si faca de aici echipa 4T vs laleagane ...vorbeste cu el :-)

De interesat ma intereseaza ca , cateva pagini de aici sunt umplute cu meciuri ...am cautat atata timp dar din 10 meciuri care vroiam sa le organizez s-a lasat cu doua sau trei :-) dar sa ma repet...acum nu am timp + ca se fac si lucrari la servere ...dar vorbim in orice caz :-)

Bogdan2fsc 27-02-10 15:47

ma bag eu daca e steam on

Ianis 27-02-10 15:48

ok cand este timp astept pm

GrAnDe 27-02-10 16:33

Am si eu o intrebare..acuma cateva zile am luat fuckoff fara motiv si imi merge cs'u foarte nasol...stie cineva ce ii pot face ?

mihai_bogdan 27-02-10 16:44

cum pot sa scap de lag?

JuST_GiuGiu 27-02-10 18:10

Inchide messengeru,torrentele si daca nu asa dute in task manager si dai la Half-Life real time!
Daca nu merge nici asa schimba netu:lol::lol:

mihai_bogdan 28-02-10 11:38

poate fii din cauze procesorului prea mic?

dragsteraudioart 01-03-10 21:48

Quote:

Originally Posted by Ianis (Post 3128760)

daca se lasa de un meci :twisted:

ori cand in sprijinul echipei 4tuning:twisted:

porsheGTS 01-03-10 21:51

Ooo cine aparu dragster..eu sunt prezent la orice meci dar cum a zis si Claudia nu cred ca va fi pentru ca toata lumea se pregateste de 4Tdays..dar poate ca sunt si altii ca noi care vor sa joace cs ca baieti!!!Daca se organizeaza ceva sau cine se ofera cu server sa jucam,facem echipele si ii dam drumu!!!GG Dragster:X!!!!

dragsteraudioart 01-03-10 21:57

Quote:

Originally Posted by porsheGTS (Post 3137257)
Ooo cine aparu dragster..eu sunt prezent la orice meci dar cum a zis si Claudia nu cred ca va fi pentru ca toata lumea se pregateste de 4Tdays..dar poate ca sunt si altii ca noi care vor sa joace cs ca baieti!!!Daca se organizeaza ceva sau cine se ofera cu server sa jucam,facem echipele si ii dam drumu!!!GG Dragster:X!!!!

crezi ca eu nu sunt ocupat 80 % la suta din zii?:twisted:

crezi ca eu nu pregatesc nimic pentru 4tuning day? :twisted:

dar de la 8-9 pana la 1-2 avem timp de un meci:D sa vedem ce poate lumea

daca vrea 1 dintre baietii de pe laleagane un meci 1vs1 :lol: cu tota
placearea as incerca:evil:

All times are GMT +2. The time now is 21:46.

- Copyright 2026 4Tuning