![]() |
Re: Poze, filmulete, articole cu masini care va plac, altele decat ale noastre.
AIR RIDE adica dala sa mergi in aer ?:)))))))) dupa ce ca avem gropi pe asfalt mai avem si goluri in aer :))
|
Quote:
Alea nu sunt performante de banii aia... (si ocupa si spatiu mult) Adica sunt mai bune decat unele normale dar mult mai praf decat o suspensie fixa/reglabila ... (Gen D2S Racing) care o iei la un sfert din bani aproape si e grava rau ;) Restu` e CanCan! :paper: |
de ce nu vreti sa intelegeti ca air-ridul nu se pune pe masini de zi cu zi. si din cate stiu eu, cam toti avem o singura masina cu care ne rezolvam treburile, venim si pe bulevard si mai plimbam si parintii. gadeste-te cum ar fi sa treci de 10 ori pe zi pe podu de la kaufland cu airride pe masina.
|
Chiar ca, pe podul ala e praf...si cu suspensie stock te doare inima
|
mda, sa inteleg ca nu se merita air ride decat pentru show.
|
Quote:
Daaa... |
1 Attachment(s)
as merge pe podu ala de la kaufland cu 20 hm/h cu golfu asta
stiu.sunt sadic :)) |
hai fie..podul ca podul...il intelegem ca e pod:)) dar de drumul de la strand ce mai zici ?:)))) alex am vazut ca tu mergi pe acolo des, cum e ?
|
1 Attachment(s)
de cate ori am mers pe acolo, am invatat pe unde sa o iau :))
sincer, e mai bun decat podu'... pe pod sunt ridicaturile alea nasoale, si ma deranjeaza maxim...si cu orice viteza as trece pe acolo imi sare politza aia din spate, de zici ca danseaza si inainte sa o ridic, cand urcam pe pod,dinspre giratoriu catre complex M, pe banda 1 e o denivelare in care mereu imi atingeau rotile in aripi, la o viteza de aprox 40km/h on: |
Quote:
|
Quote:
http://forums.vwvortex.com/showthrea...-for-daily-use |
1 Attachment(s)
LEX'u :))
|
Quote:
poti compara strazile din SUA cu strazile din RO ? |
Quote:
deci sa inteleg ca air ride e doar pentru low & slow ? fara abuzuri gen feteni,parcare Irina si mai stiu eu ce :)) ? |
Quote:
|
Quote:
|
Pai ce, mai avem alte strazi ? alei da, drumuri comunale da....si nici Calea lui Traian nu e perfecta...daca vi de la cozia , dupa ce treci sensul giratoriu de la romtelecom, mergand spre take ionescu pe banda 1 imediat la iesire din sens sunt 2 guri de canale dalea mici de gaze....trozneste masina mereu cand trec pe acolo...mereu uit de ele.... aa si ar mai fi un ditamai canalu exact pe trecerea de pietoni de la OMV din nord dar noroc ca e pus intre benzi...
|
Quote:
|
de-asta au toate tirurile si camioanele airride, ca nu sunt bune :)
|
Nu e adevarat...tirurile au suspensie de la TA-TECHNIX reglabila.
http://static.pagenstecher.de/upload...397f/Truck.jpg |
tirurile de curse da..
|
Toate tirurile fac curse
|
Quote:
U incerci sa ne convigi ca airride e la fel de bun sau chiar mai bun decat o suspensie fixa/reglabila?! Lamureste-ma ca nu inteleg... Numai bine |
nu incerc sa conving pe nimeni, eu sunt convins de asta. dupa parerea mea e cel mai bun compromis intre confort si aspect
nu stiu unde ai vazut tu legatura dintre ce am scris eu si brasov + jante late. ma refeream la sistemul de suspensie pe aer daca tie ti se pare suspensia sport potrivita pentru o masina de zi cu zi, e parerea ta. eu stiu doar ca a trebuit sa-mi inalt suspensia cu cativa cm cand am fost pe munte si trebuia sa intru cu mare arta in parcare sa nu dau cu baia de bordura. acum am suspensia sport ridicata ca si una normala |
Quote:
Quote:
Asta e parerea ta.. si u daca pui suspensie numai pt aspect,aia merita (asta spuneam si eu) doar ca in romania nu iti vine sa dai 3 mii pe o suspensie de`aia si sa dai in toate grobile sa o schimb o data la 6 luni... intelegi ce se vorbeste aici?! Si vorbeam de performante... nici vorba de aspect!!! Si asta te-am intrebat si te mai intreb o data: E mai buna(performanta) o suspensie AIRRIDE decat una fixa/reglabila?! Numai bine! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
eu am inteles ca vorbim de masini de zi cu zi, nu de circuit. sau crezi ca te rastorni in curba cu airride? ce anume crapa dupa 6 luni de mers prin gropi?
mai mult, exista sisteme de gestiune care iti anuleaza inclinarea in curba, umfland automat perna de aer care are nevoie. chiar nu vad niciun dezavantaj. daca sistemul costa mult nu inseamna automat ca e pentru show, ci doar ca nu ne permitem. ce se scrie pe-aici seamana mai mult a "struguri acri" dar ne e greu sa recunoastem pernele de aer se sparg sau pierd aer daca nu sunt bine montate (ex: freaca, fittinguri incorect montate etc) in rest n-au de ce. eu am insiruit puntele tari (in opinia mea).acum astept lista cu punctele slabe din partea ta, sa le punem cap la cap sa tragem o concluzie |
buzunarul ?
|
e bine-mersi :) chiar mai plin de cand nu mai merg zi de zi cu masina la lucru
|
NU, acuma serios....chiar vreau sa`mi pun reglabila si sunt curios ce se strica des
|
despre ce reglabila vorbim?
|
sport reglabila
|
Eu ma refer ca se rupe mai repede airride aftermarcket decat o suspensie fixa/reglabila
Si daca e asa de buna .. sau mai buna.. astia in motorsport de ce sunt atat de idioti si nu fac performante cu airride?! Ma gandesc ca inseamna ceva.. si nu cred eu ca se tine pe curbe mai bine un airride decat o suspensie reglabila... am vb cu baiatu` ala cu golfu de la Cult.. si a recunoscut si el ca nu se compara.. nu e vorba ca "sunt acri" si nu recunoastem .. ca nici o suspensie performanta nu si-o permit multi... era vorba in general... Si de rupt nu se rupe nimic.. eu am suspnsie reglabila de o jumatate de an si am fortat`o la limite.. si nu s`a rupt nimic... momentan! Acum mai e si vorba de gusturile si placerile fiecaruia si mai ales de stilul de condus.. de masina .. etc... sunt multi factori ;) Numai bine :paper: |
ce garda la cauciuc are o janta de camion, si ce garda are o janta de masina pt show?
ai idee cat de importanta e garda unei anvelope pt suspensie? crede'ma, cand am jante de tabla, aproape uit ca am reglabila. ca performante, niciodata nu se vor compara suspensile sport cu pernele de aer. cum ar fi sa vezi formula 1 cu air-ride... cu camionul mergi prin oras? si cu masina mica numai pe varianta? |
Quote:
|
|
11 Attachment(s)
Din seria Volkswagen
|
17 Attachment(s)
Din seria BMW
|
4 Attachment(s)
WIWIIICHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:dribble::dribble: :dribble::dribble::dribble::dribble::dribble:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning