Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Masini Americane in Romania? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/16410-masini-americane-romania.html)

KAY_ 14-10-09 06:13

Re: Masini Americane in Romania?

daca nici dniro25 nu stie :D

@allied n ar strica si niste poze

AlliedComposites 14-10-09 10:19

Quote:

Originally Posted by dniro25 (Post 2716505)
din cate stiu ce e adus din afara UE adica state , canada o poti asigura fara probleme aici, este un fel de asigurare totala dar stiu ca costa destul de multisor, se poate plati lunar sau pe perioade mai mari,in functie de cat stai in tara,etc ar ajunge undeva intre 20 si 40 E pe luna, cu numele alea poti sa stai cat vrei in tara atata timp cat ai inspectia tehnica valabila,oricum politia la noi se descurca f greu cu numere de state sau canada ca sunt greu de verificat si dureaza f mult!!! deci poti sa o aduci fara probleme!!! asteptam si ceva poze cu ea ;)!!!

si ce modificari ai adus la Dodge Neon ?? cati kw ? ceva detalii ???

40E pe luna ar fi MINUNAT!!! Pana in 100-150E pe luna ar fi cat se poate de ok! Doar ma duc la orice companie de asigurari cu actele si zic ca vreau sa o asigur si gata, asta-i tot? Ar fi ideal!

E un SRT-4 din 2004, cu kitul stage 3 de la Mopar (turbina, injectoare, pompa de benzina si regulator de presiune, sprayuri de apa la intercooler, si o "cutie" care se instaleaza in consola centrala pentru "gear based boost control" si pentru "high octane mode" - adica cand ai benzina de 100+, apesi butonul, si se schimba hartile de ignitie si benzina si iti mai da 40-60 de cai - toate direct de la dodge). Mai are evacuare de 3" de la turbina pana la toba finala, si nimic altceva pana acolo. Intercooler urias, clapeta de admisie de 60mm si intake-ul obligatoriu, suspensie si frane ar mai fi singurele modificari de performanta.

Nu am puso pe dyno, dar cei cu acelasi kit si modificari similare au scos cam 380-410 cai si 600-650Nm, LA ROTI, cu benzina de minim 109. Cu benzina de pompa taiati 40-60 de cai, cum am spus mai devreme 8)

Am o poza in profil, sunt pe telefon si nu pot posta altele, dar o sa pun pana la urma.

CyberCSX 14-10-09 13:25

Quote:

Originally Posted by LIVIONE (Post 2701642)
...Si un Ford de la acelasi proprietar, dar nu il vinde.

Unul din asta mi-ar place pt. restaurat. sti cumva ce tip de Ford e?
asa sub prelata nu-mi dau seama ce Ford poate fi.

KSTM 15-10-09 22:05

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2717933)
Unul din asta mi-ar place pt. restaurat. sti cumva ce tip de Ford e?
asa sub prelata nu-mi dau seama ce Ford poate fi.

e gran torino station wagon. ar fi misto de reconditionat, ma bag si eu daca gasesti vreuna :)

KSTM 15-10-09 22:10

Quote:

Originally Posted by LIVIONE (Post 2701629)
Salutare,

Am gasit un Buick Skylark Special din 68. Masina este dezmembrata pt restaurare, are toate piesele. Are nr vechi si motor de aro. Are si motorul original 8V. De la prima privire are rugina pe la aripele din spate si nu are parbrizul din fata.

Va rog sa ma ajutati cu un sfat, mai exact cat ar costa masina in stadiul in care se afla?
Multumesc

pai cat costa... in state poti sa iei unu' reconditionat si cu 10.000 usd. in stadiul in care se afla, cred ca mai mult de 500-1000 eur nu valoreaza. pregateste-te in schimb sa bagi in el multe mii :)

Antilles 15-10-09 22:31

Intrebare de baraj:

Avem asa: Chevrolet Camaro SS 6.2 SFI V8 engine-426 HP
Corvette ZR1 6.2 Supercharger V8....peste 600 cai

intrebarea vine acuma: oare poate omu in ROMANIA sa aiba forta corvette-ului pe Camaro? adica exista cineva in Romania sa supercharge an engine?..si sa o si faca bine.

fester 18-10-09 20:16

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 2722531)
Intrebare de baraj:

Avem asa: Chevrolet Camaro SS 6.2 SFI V8 engine-426 HP
Corvette ZR1 6.2 Supercharger V8....peste 600 cai

intrebarea vine acuma: oare poate omu in ROMANIA sa aiba forta corvette-ului pe Camaro? adica exista cineva in Romania sa supercharge an engine?..si sa o si faca bine.

Daca inteleg eu bine tu intrebi daca se poate pune supercharger pe camaro in Ro ?
Ca sa poti face asta ai nevoie de un camaro .... si de un supercharger-kit adus tot aici

Cat despre intrebarea ta, teoretic pe poate face orice, din moment ce se pun sisteme asemanatoare pe Suv-uri intr-o veselie la noi. Intrebarea este ce vrei sa realizezi ?

zr-1 este o masina gandita ca o masina de circuit care o poti conduce si pana la cumparaturi. Presupune mult mai multe lucruri decat 600cp.
Puterea cu care vine Zr-1 din fabrica este asistata de multa electronica , suspensie si frane bine dimensionate (cele mai puternice frane de pe orice masina GM). In momentul in care pui 600cp pe un camaro s-ar putea sa dai peste alte probleme. Modificarile si pretul instalarii componentelor care sa sustina 600cp sa zicem ca nu sunt problema, dar ramai cu o masina care merge doar in linie dreapta destul de repede, face zgomot, si cam atat.

Daca scopul tau este sa ai o masina modificata de 600cp pentru linie dreapta care sa arate si okai cred ca poti opta si pentru alte variante care nu sunt atat de costisitoate, pentru ca astfel de modificari la un camaro nu prea cred ca isi justfica investitia.

CyberCSX 18-10-09 23:36

Quote:

Originally Posted by KSTM (Post 2722451)
e gran torino station wagon. ar fi misto de reconditionat, ma bag si eu daca gasesti vreuna :)

Frumos dar din ce an e?
Am gasit din '73 īn stare bunicica la 1500 EURO dar are 4 faruri (se potrivesc E 30 de BMW) si nu ca cel din imagine.

Antilles 19-10-09 14:42

Quote:

Originally Posted by fester (Post 2730017)
Daca inteleg eu bine tu intrebi daca se poate pune supercharger pe camaro in Ro ?
Ca sa poti face asta ai nevoie de un camaro .... si de un supercharger-kit adus tot aici

Cat despre intrebarea ta, teoretic pe poate face orice, din moment ce se pun sisteme asemanatoare pe Suv-uri intr-o veselie la noi. Intrebarea este ce vrei sa realizezi ?

zr-1 este o masina gandita ca o masina de circuit care o poti conduce si pana la cumparaturi. Presupune mult mai multe lucruri decat 600cp.
Puterea cu care vine Zr-1 din fabrica este asistata de multa electronica , suspensie si frane bine dimensionate (cele mai puternice frane de pe orice masina GM). In momentul in care pui 600cp pe un camaro s-ar putea sa dai peste alte probleme. Modificarile si pretul instalarii componentelor care sa sustina 600cp sa zicem ca nu sunt problema, dar ramai cu o masina care merge doar in linie dreapta destul de repede, face zgomot, si cam atat.

Daca scopul tau este sa ai o masina modificata de 600cp pentru linie dreapta care sa arate si okai cred ca poti opta si pentru alte variante care nu sunt atat de costisitoate, pentru ca astfel de modificari la un camaro nu prea cred ca isi justfica investitia.

Nu vreau si nu am cum sa optez pentru alte variante. Eu am avut un Camaro deja, dar clasic, mi-a ramas in suflet(la fel si Mustangul), din anumite motive am ramas fara ambele la scurt timp dupa ce m-am intors in tara. Acum am reusit cumva sa-mi "fac rost" de un Camaro SS(nu, nu pun poze si alte alea pt ca masina va fi livrata la o adresa din Florida abia in 22 decembrie...apoi o sa ajunga cumva in tara prin ianuarie cel mai probabil)...nu vreau sa faca "liniute" masina, abia daca o sa o scot duminica la o plimbare, dar vreau sa fie echivalentul ZR1-lui, adica as vrea(e o ambitie), daca ajung sa costat ca investitia e mult prea mare(odata ce nu mi-am permis un ZR1....nu o sa-mi permit nici un Camaro la bani de ZR1)..deci sa zic altfel, scopul e sa am un Camaro de peste 600 cai, fara sa mai intrebam "ce sa faci cu ei".

Dar intre timp m-am mai informat, pana la urma il las asa(ca are garantie internationala) iar peste vreo 2 ani poate ca o sa reusesc sa gasesc o "coaja" la care sa se poata pune un alt motor(ca doar acuma toti copiii isi iau Camaro acolo ca e la moda....si copii de obicei aterizeaza fortat cu ele)

fester 20-10-09 15:50

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 2732235)
Nu vreau si nu am cum sa optez pentru alte variante. Eu am avut un Camaro deja, dar clasic, mi-a ramas in suflet(la fel si Mustangul), din anumite motive am ramas fara ambele la scurt timp dupa ce m-am intors in tara. Acum am reusit cumva sa-mi "fac rost" de un Camaro SS(nu, nu pun poze si alte alea pt ca masina va fi livrata la o adresa din Florida abia in 22 decembrie...apoi o sa ajunga cumva in tara prin ianuarie cel mai probabil)...nu vreau sa faca "liniute" masina, abia daca o sa o scot duminica la o plimbare, dar vreau sa fie echivalentul ZR1-lui, adica as vrea(e o ambitie), daca ajung sa costat ca investitia e mult prea mare(odata ce nu mi-am permis un ZR1....nu o sa-mi permit nici un Camaro la bani de ZR1)..deci sa zic altfel, scopul e sa am un Camaro de peste 600 cai, fara sa mai intrebam "ce sa faci cu ei".

Dar intre timp m-am mai informat, pana la urma il las asa(ca are garantie internationala) iar peste vreo 2 ani poate ca o sa reusesc sa gasesc o "coaja" la care sa se poata pune un alt motor(ca doar acuma toti copiii isi iau Camaro acolo ca e la moda....si copii de obicei aterizeaza fortat cu ele)

Pe Camaro orice motorizare pui, nu se va compara cu ZR1 dar poti avea performante destul de bune pentru un pret decent.
Iti poti face un Camaro rapid si cu multi cai fara probleme, dar dupa cum ai spus si tu, nu mai este valabila garantia. Litrajul iti permite si the sky is the limit.
Oricum, multa bafta la proiectul tau

florin_cars 20-10-09 17:52

Quote:

Originally Posted by LIVIONE (Post 2701629)
Salutare,

Am gasit un Buick Skylark Special din 68. Masina este dezmembrata pt restaurare, are toate piesele. Are nr vechi si motor de aro. Are si motorul original 8V. De la prima privire are rugina pe la aripele din spate si nu are parbrizul din fata.

Va rog sa ma ajutati cu un sfat, mai exact cat ar costa masina in stadiul in care se afla?
Multumesc

Ahhh, stiu d cativa ani masinile astea, cred ca mai era una, nu doar doua, cert e ca mosul vroia cam 2.000Euro pe buick parca si pe Fordul negru mai mult, oricum sunt cam epave, motoarele originale cam muci si alte probleme legate de RAR, omologari si restaurare, impozite/taxe/RCA vei intampina daca vrei sa faci ceva cu oricare din ele ;):???:

Antilles 20-10-09 18:21

Quote:

Originally Posted by fester (Post 2735889)
Pe Camaro orice motorizare pui, nu se va compara cu ZR1 dar poti avea performante destul de bune pentru un pret decent.
Iti poti face un Camaro rapid si cu multi cai fara probleme, dar dupa cum ai spus si tu, nu mai este valabila garantia. Litrajul iti permite si the sky is the limit.
Oricum, multa bafta la proiectul tau

Stiu ca se poate face, numai ca la o masina noua nu e prea ok sa fac ceva. Dupa cum am mai spus, cat locuiam inca in Florida imi facusem un Camaro, atata doar ca nu era motorul sau original ci avea un 7.4 (tot chevy), acolo totul e mult mai usor de facut decat aici(unde ma chinui sa-i fac un body kit frumos la un amarat de Opel Astra).

Merci frumos!, in ianuaria cand ajunge masina in tara (daca mai traiesc) punem si poze alaturi de descriptie, sunet. Deja ma doare stomacul, cred ca fac ulcer din cauza emotiilor:)

adi_adyta 21-10-09 16:10

6 Attachment(s)
sal . m-am procopsit si eu cu o americane de vreun an.

din pacate si din cauza unor probleme in familie sunt nevoit sa ma despart de ea.
credeti ca este vreun iubitor de asa ceva?

PONTIAC FIERO GT CEL CU SPATELE MAI LUNG.

2,8l.6v, 200 cp..full electric, mp3, boxe infinity, cauciucuri fata 185.60.15 , spate 225/60.15, jante originale fiero, volan reglabil, cutie 4+1 cursa lunga manuala,itp 2011, masina e varful de gama de la fiero , se preteaza la tuning si interior si exterior, evacuari inox, motorul are 2000 de km, cutie noua, ambreiaj nou , alternator nou, placute frana sport stagiu 3, discuri fata spate, catalog piese originale, manual service amanuntit, baterie noua, plus multe maruntisuri schimbate cu piese originale.
intretinerea este mai ieftina decat la un LOGAN,

pretul este de 4500 euro ,

O LAS CHIAR MAI JOS.
https://www.youtube.com/watch?v=EoRiHA0z1vM

LIVIONE 21-10-09 20:19

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 2736170)
Ahhh, stiu d cativa ani masinile astea, cred ca mai era una, nu doar doua, cert e ca mosul vroia cam 2.000Euro pe buick parca si pe Fordul negru mai mult, oricum sunt cam epave, motoarele originale cam muci si alte probleme legate de RAR, omologari si restaurare, impozite/taxe/RCA vei intampina daca vrei sa faci ceva cu oricare din ele ;):???:

Intradevar este un mos din BT care cere pe buick 3000 de euro. Este enorm. In starea care se afla masina cred ca nu face mai mult de 500 Euro.

LIVIONE 21-10-09 20:22

Quote:

Originally Posted by KSTM (Post 2722468)
pai cat costa... in state poti sa iei unu' reconditionat si cu 10.000 usd. in stadiul in care se afla, cred ca mai mult de 500-1000 eur nu valoreaza. pregateste-te in schimb sa bagi in el multe mii :)

Ford-ul nu doreste sa il vanda. Farurile sunt o creatie de al mosului.
Multam de info, am vazut ca scria pe el Gran Torino, dar am crezut ca este o aberatie.
Acum am vazut si poze, este misto.
Cu Buick-ul o las balta.

KSTM 21-10-09 21:59

Quote:

Originally Posted by LIVIONE (Post 2739578)
Ford-ul nu doreste sa il vanda. Farurile sunt o creatie de al mosului.
Multam de info, am vazut ca scria pe el Gran Torino, dar am crezut ca este o aberatie.
Acum am vazut si poze, este misto.
Cu Buick-ul o las balta.

da, nu e aberatie, e gran torino SW. cred ca e '70 dupa cum arata, dar sa fiu sincer nu pot sa-l datez exact, pentru ca botul e modificat (probabil de mos).
la cate mii de euro cere pe skylark, eu sper sa se inmormanteze in el. asta e tara, am gasit pe la mine pe aici un caprice classic SW din 86, 5.0 V8 pe care se cer 2000 eur... si e cazuta masina, nu rau dar e cazuta.
cum ar fi sa cer eu pe chrysler 3000 de euro? :)

KSTM 21-10-09 22:01

Quote:

Originally Posted by adi_adyta (Post 2738849)
sal . m-am procopsit si eu cu o americane de vreun an.

din pacate si din cauza unor probleme in familie sunt nevoit sa ma despart de ea.
credeti ca este vreun iubitor de asa ceva?

PONTIAC FIERO GT CEL CU SPATELE MAI LUNG.

2,8l.6v, 200 cp..full electric, mp3, boxe infinity, cauciucuri fata 185.60.15 , spate 225/60.15, jante originale fiero, volan reglabil, cutie 4+1 cursa lunga manuala,itp 2011, masina e varful de gama de la fiero , se preteaza la tuning si interior si exterior, evacuari inox, motorul are 2000 de km, cutie noua, ambreiaj nou , alternator nou, placute frana sport stagiu 3, discuri fata spate, catalog piese originale, manual service amanuntit, baterie noua, plus multe maruntisuri schimbate cu piese originale.
intretinerea este mai ieftina decat la un LOGAN,

pretul este de 4500 euro ,

O LAS CHIAR MAI JOS.
https://www.youtube.com/watch?v=EoRiHA0z1vM

exista cu siguranta, insa la pretul asta....
ce an e, apropos? 88 sau 89?

Antilles 21-10-09 22:38

Quote:

Originally Posted by KSTM (Post 2739992)
exista cu siguranta, insa la pretul asta....
ce an e, apropos? 88 sau 89?

Acum cateva luni am gasit un Fiero, exact acelasi model doar ca avea tipul un body-kit si ca (am aflat mai tarziu) era in stare jalnica, cerea cam aceeasi suma de bani, sau vroia sa-i dau un Astra G la schimb.

Masina e foarte tentanta, doar ca nu e o masina de zi cu zi, practic e ca si Opelul Speedster, facuta doar sa alerge, singura deficienta fiind consumul mare.

Pe youtube am vazut replica de reventon, murcielago, s.a.m.d. facut din masina asta...diferenta e ca in state pretul ei este de vreo 600 USD.

Overall, cine vrea o masina cu care sa iasa duminica si sa alerge putin, chiar sa si faca senzatie, il recomand cu caldura, altfel nu are nici un sens.

Pretul e intradevar putin cam mare (pretul masinii in general, cam acelasi pret e si pe la nemti)

adi_adyta 22-10-09 10:52

sunt dispus sa o las si mai jos la pret, sau ceva mai ieftin la pret, (ford mondeo 94'-96, renault laguna, adica ceva cu 5 usi.. masina este din 86.

fiero sa fabricat intre 1984 si 1988.
si cuprinde cateva modele:
6000
indy
formula
fiero se
fiero gt
sub diferite motorizari de la 2,5 pana la 3,8,cu cutii manuale sau automate, dar cum ar da o cutie automata la ceva sport? ca naiba.
si pe la americani , una in starea care se afla a mea, sare de 2000 usd. nu mai punem la socoteala transportul si alte taxe.

iar pe la nemti ajunge pana pe la 15000 de euro una conservata bine.

oricum daca este cineva interesat sunt dispus la negocieri.

CyberCSX 22-10-09 12:11

Quote:

Originally Posted by adi_adyta (Post 2740965)
......... sau automate, dar cum ar da o cutie automata la ceva sport? ca naiba.

Vezi ca aici gresesti. Un Fiero cu cutie automata de la TCI te sparge nu alta comparativ cu una manuala.
Cu una manuala N-AI SANSE fata de o TCI automata si crede-ma ca stiu ce vorbesc, eu am TCI pe masina, tot Pontiac dar Firebird.
Quote:

iar pe la nemti ajunge pana pe la 15000 de euro una conservata bine.
Nu vreau sa-ti stric afacerea dar trebuie sa te contrazic. De cerut, se cer multe dar de vīndut nu se vinde. Fiero a cazut pe piata germana rau de tot deoarece nu se mai gasesc nici un fel de piese.
La motor, OK, poti face diferite chiestii ca are acelasi motor ca Firebird-ul versiunea īn V6. Singura diferenta este pozitionarea motorului īn masina. La Firebird este normal longitudinal iar la Fiero este transversal. Īn general este 1:1 identic.
Problemele apar la cutie, electronica, suspensie, transmisie etc.
Aici PIESE IOC. Pur si simplu nimic indiferent unde cauti. Singurele sanse pe care l-e ai sa cumperi īnca un Fiero si sa-l demontezi pt. piese.

Īn SUA e alta poveste. Acolo ai sanse mai mari sa gasesti ceva.

adi_adyta 22-10-09 12:16

piese se gasesc , traiasca ebay, eu mi-am comandat aproape tot ce am avut nevoie acolo.
si mai exista multe magazini online pt fiero, unde gaseste toate piesele , originale sau s.h.

CyberCSX 22-10-09 12:22

Quote:

Originally Posted by adi_adyta (Post 2741149)
piese se gasesc , traiasca ebay, eu mi-am comandat aproape tot ce am avut nevoie acolo.
si mai exista multe magazini online pt fiero, unde gaseste toate piesele , originale sau s.h.

Pe ebay.COM dar mai putin pe ebay.DE si din cīte am vazut eu, īn mare parte piese folosite, nu noi.

De comandat din SUA, de pe ebay-ul american, e OK dar transportul costa de te rupe.

adi_adyta 22-10-09 12:25

NU CHIAR. EU MI-AM COMANDAT TRENUL DE PINIOANE SI M-A COSTAT CU TOTUL 500 USDDE LA GETRAG

CyberCSX 22-10-09 12:39

Quote:

Originally Posted by adi_adyta (Post 2741184)
LA GETRAG

ai un link?

adi_adyta 22-10-09 12:47

ma , nu il mai stiu , ca am cam cautat vreo 2 saptamani pana am gasit ce imi trebuia, dar ca linie de plecare tot ebay.com am folosit si am ajuns acolo din pura intamplare sau noroc.

KAY_ 22-10-09 12:49

Quote:

Originally Posted by adi_adyta (Post 2741149)

Quote:

Originally Posted by adi_adyta (Post 2741184)
NU CHIAR. EU MI-AM COMANDAT TRENUL DE PINIOANE SI M-A COSTAT CU TOTUL 500 USDDE LA GETRAG

Quote:

Originally Posted by adi_adyta (Post 2741244)
ma , nu il mai stiu , ca am cam cautat vreo 2 saptamani pana am gasit ce imi trebuia, dar ca linie de plecare tot ebay.com am folosit si am ajuns acolo din pura intamplare sau noroc.

Cyber Wins ! :D

adi_adyta 22-10-09 13:00

ca magazin online incearca fierostore.com

CyberCSX 22-10-09 13:20

eu aici, ca cei mai mari si mai tari oferitori de piese īi am pe KTS American Parts:

www.kts.de

si la astia..............."ceata locala" cu toate ca sīnt singura reprezentata directa pt. Europa. la ceilalti, se gasesc dar numai SH si asta foarte putin.

Quote:

Originally Posted by adi_adyta (Post 2741274)
ca magazin online incearca fierostore.com

Da dar uite, vezi, si astia sīnt īn SUA si taxele de transport te rupe nu alta. Daca-mi cumpar de ex. un motor nou la astia + taxa de transport, ma costa toata povestea cīt un fiero īntreg la pret de lista. Rentabilitate = ZERO :cry:

Antilles 22-10-09 13:38

Se gasesc piesele....chiar usor unele...insa preturile pot sa fie uriase, stai sa ai nevoie de piese mai "complicate" si mai discutam.

Nici eu nu vreau sa-ti stric afacerea, mie personal imi place masina, dar trebuie sa te corectez, preturile acelea pe care le-ai vazut tu sunt pt. masini reconditionate perfect, motorizarile V8....deci nu SE-ul V6, care, daca vrei,iti aduc 4 bucati in 5000 Euro.

Singura justificare a pretului la tine este taxa de poluare, care cred ca este uriasa avand in vedere ca intra probabil la non-euro.

adi_adyta 23-10-09 10:02

al meu este gt. este mare diferenta intre se si gt.si cum enormal la romani o baga la non euro , cu toate ca ea saraca are catalizator euro 2,noroc ca a mea este inmatriculata pe ro.

CyberCSX 23-10-09 13:52

Euro 2 pe dracu. Ai vrut sa spui EURO 1.
E Euro 2 numai daca o modifici si o reomologhezi.

Daca ai cumparat-o gata modificata, ai avut noroc.
Din fabrica au toate NUMAI europeanul EURO 1.

ionut_cluj 23-10-09 16:28

Cyber ti-am dat un PM recent, dar vad ca m-ai ignorat.

In fine, vreau sa vad intreb de Cadillac Eldorado 95-99... ca ma bate un gand. Ma intereseaza doar varianta in 2 usi. Are cineva oarece experienta cu ele?

CyberCSX 23-10-09 16:38

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 2744653)

Cīnd?

eu am primit 2 PM-uri si astea se refereau la noua serie Knight rider Alt ceva n-a fost īn acont si astea 2 vechi le-am sters. :rolleyes2

ionut_cluj 23-10-09 17:25

de vreo saptamana, in legatura cu o cutie de Saab...

KSTM 23-10-09 22:20

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 2744653)

In fine, vreau sa vad intreb de Cadillac Eldorado 95-99... ca ma bate un gand. Ma intereseaza doar varianta in 2 usi. Are cineva oarece experienta cu ele?

eu eu eu!!! :P
daca nu ma insel, 8th a venit numai coupe (ETC, adica Eldorado Touring Coupe si ESC, adica Eldorado Sports Coupe)
ca idee, generatia a 8-a de eldorado e tzapana. am avut ocazia sa conduc vreo 2 ani una (ETC, 4.6L V8, 295 de cai), si una peste alta am fost multumit. inclusiv de consum, care nu sarea de 14 mixt. insa, inca o data, 4.6 l V8...
acum depinde ce te intereseaza pe tine sa afli despre ED...

ionut_cluj 23-10-09 22:51

Acum am remarcat si eu ca vine doar in 2 usi, varianta in 4 banuiesc ca e STS, doar dupa aspect luat.
Ma intereseaza detalii despre intretinerea masinii, sunt scumpe piesele? E solida masina? Cel putin din imagini pare foarte bine facuta.
Tot la 4.6 ma gandesc si eu, si la consum ma mira, peste tot unde am vazut e dat 21 interior. Oricum, avand in vedere ca masina mea de acum consuma 16-17 in oras, n-ar fi chiar mare diferenta.

Antilles 23-10-09 22:57

Quote:

Originally Posted by adi_adyta (Post 2743660)
al meu este gt. este mare diferenta intre se si gt.si cum enormal la romani o baga la non euro , cu toate ca ea saraca are catalizator euro 2,noroc ca a mea este inmatriculata pe ro.

Ai dreptate, imi cer scuze, al tau este intradevar GT(daca este din 86 si nu 85), dar tot ramane problema cu piesele, vad in posturile tale ca cautai de zor piese si probabil inca nu ai reusit sa le iei...

Scuze daca sunt enervant, dar nu-mi pare ok sa incerci sa vinzi ceva fara sa dai TOATE DETALIILE CORECTE despre ceea ce vinzi

adi_adyta 24-10-09 16:26

sincer nu ii mai trebuie nimic . problema care am avut-o am rezolvat-o. era vorba de un sincron din cutia de viteze. cum nu am gasit doar sincronu , am luat tot trenul de pinioane.. asa ca , masina este in perfecta stare de functionare.
alte probleme ascunse nu are.

KSTM 30-10-09 20:51

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 2745640)
Acum am remarcat si eu ca vine doar in 2 usi, varianta in 4 banuiesc ca e STS, doar dupa aspect luat.
Ma intereseaza detalii despre intretinerea masinii, sunt scumpe piesele? E solida masina? Cel putin din imagini pare foarte bine facuta.
Tot la 4.6 ma gandesc si eu, si la consum ma mira, peste tot unde am vazut e dat 21 interior. Oricum, avand in vedere ca masina mea de acum consuma 16-17 in oras, n-ar fi chiar mare diferenta.

pai piesele nu ar fi scumpe, mai scump e transportul. daca te pune necuratu' sa te duci la romani in magazine sa intrebi de piese, ai pus-o... te jecmanesc astia de nu ai aer. insa nu o sa ai ocazia sa schimbi prea multe piese, ca e tzapana masina. nu scartaie, nu bate, nu troncane, trage tare si te duce unde ai nevoie. mie mi s-a parut o masina sigura, din toate punctele de vedere. in ceea ce priveste consumul, mie mi-a consumat atat la stilul meu de mers (in limitele de viteza, fara sa o turez inutil si fara sa ma dau la ea), poate la tine o consuma altfel, na...
una peste alta, e o achizitie. oricum mult peste europene si japoneze din aceeasi clasa...

fester 01-11-09 16:22

Salutare,

revin cu primele poze dupa mult timp
masina este aproape gata, nici mici probleme cu aprinderea dar care vor fi rezolvate in primavara. A durat cam 2 ani si sper sa va placa ce a iesit.

https://forum.4tuning.ro/568-old-scho...-a/page-2.html

All times are GMT +2. The time now is 14:47.

- Copyright 2026 4Tuning