Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/162270-masina-mea-opel-calibra-c20xe-red-bitch.html)

electric_style 26-03-12 20:51

Re: Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch

4 Attachment(s)
photos...

alexbadea12 30-03-12 23:09

mai ai vreun gand sa o vinzi?

electric_style 31-03-12 00:27

Quote:

Originally Posted by alexbadea12 (Post 4958098)
mai ai vreun gand sa o vinzi?

CATEGORIC NU ! la cum merge acum ...e exact ceea ce mi'am dorit de la ea inca din prima zi de cand a intrat in posesia mea ! nu si'ar mai avea rostul s'o dau dupa cat am investit in ea (bani , timp , stres , nervi ..etc) va ramane o masina de zi cu zi , iar daca va fi sa'mi iau una mai noua sa zicem... p'asta o pastrez de weekend si nu mai pleaca de la mine !

am planuri mai cu ea anul asta...vreau sa definitivez tot ce mi'am propus cu ea !

electric_style 03-05-12 21:10

3 Attachment(s)
hai ca s'a pus praful rau p'aici! intre timp cali a primit alte jante pe 15" buze polish 7.5j et 30 gume 195/50/15 ! brockurile le'am dat pt ca una din jante s'a fisurat pe interior foarte rau si am zis mai bine sa le dau decat le'am sa mai am batai de cap! pana o sa'mi gasesc unele borbet T sau brock B1 ma multumesc cu astea pe 15" care's foarte usoare si masina e mult mult mai vioaie :>

ps: tot odata i'am montat un kit xenon h1 8000k 55w ! urmeaza sa inlocuiesc parbrizul si intra la vopsit :)

electric_style 08-05-12 18:30

6 Attachment(s)
new photo's...urmeaza sa'ti schimb parbrizul zilele astea si sa montez arcurile -60mm

electric_style 18-05-12 18:25

5 Attachment(s)
round 2

ps: intre timp am reusit sa'i pun folie pe spate !

DaBotta 21-05-12 09:00

Folie si pe fata. Arata foarte neterminata asa numai cu folie pe spate. Daca ti frica de politie pentru talon , mai bune pui pe spate ceva mai deschis si mergi cu aceasi nuanta si pe fata , dar asa arata foarte aiurea

electric_style 21-05-12 20:01

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 5032148)
Folie si pe fata. Arata foarte neterminata asa numai cu folie pe spate. Daca ti frica de politie pentru talon , mai bune pui pe spate ceva mai deschis si mergi cu aceasi nuanta si pe fata , dar asa arata foarte aiurea

saptamana asta o dau jos si o sa pun o nuanta mai deskisa fata - spate ! ai dreptate si mie imi da aceeasi impresie ca'i neterminata asa :D !

ps: am trecut la jante pe 17 BBS 7.5J gume 215/45/17 good year

gbry_el_05-RSG 21-05-12 20:42

dau bine jantele astea.....da incearca un model mai deosebit.....hai cu folia aia neagra. la cat mergi tu cu ea....nu te opresc politisti pe tine

electric_style 21-05-12 21:15

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 5033110)
dau bine jantele astea.....da incearca un model mai deosebit.....hai cu folia aia neagra. la cat mergi tu cu ea....nu te opresc politisti pe tine

model deosebit tot caut...e deja a 3-a pereche de jante intr'o luna :))

ps: la cat merg eu cu masina....pai merg cu masina zilnic la serviciu ! incerc sa'i pun o nuanta mai deskisa si o fac toata la fel ! :)

electric_style 07-06-12 22:19

un mic upgrate lagat de putere! am schimbat softul cu unul Dizzy Phase 2 ,injectoare mov 250cc ,regulator presiune 3.0bar (LET) , urmeaza un filtru sport BMC si deja se schimba treaba!

ps: diferenta de putere e considerabila fata de configuratia initiala !

revin cu poze!!

Nel Biggson 10-06-12 08:12

Arata f bine Calibra asta a ta. Si jantele pica f. bine pe ea, dar parca tot ceva in 5 spite ar arata mai frumos(bine, nu orice janta in 5 spite).

Unde ti-ai facut softul, in Craiova?

electric_style 10-06-12 09:26

Quote:

Originally Posted by Nel Biggson (Post 5059711)
Arata f bine Calibra asta a ta. Si jantele pica f. bine pe ea, dar parca tot ceva in 5 spite ar arata mai frumos(bine, nu orice janta in 5 spite).

Unde ti-ai facut softul, in Craiova?

jantele astea nu raman pe masina...ma pregatesc pt brock b1 9J si o noua vopsea !

ps: softul l'am cumparat cu tot cu rampa + injectoare + regulator de la userul coolcalibra (baiat de nota 20)

electric_style 12-08-12 13:50

masina si'a gasit un nou priprietar !!! cali e pe maini bune...actualul priprietar e la fel de pasionat ca si mie! rog un moderator sa inchida pana ce noul proprietar doreste sa vina cu vesti noi!

All times are GMT +2. The time now is 02:59.

- Copyright 2026 4Tuning