![]() |
mnoh nuj...dar era una in piata exact asa anul trecut...ma rog...tu stii....si ala e kitul de S4 ...n-arata rau 8)
|
Poate. Dar in orice caz nu era acesta. eu il am din 2001.
Are 163 CP MTM :wink: |
fain...fain....keep on goin'
|
Re:
Quote:
pana nu demult fizz avea doar un mini, si numai zicea ca are nush ce si nush ce si nu demult si-a achizitoinat un escalade exact ca si ala(am vazut la televizor), de aceea am zis ca sar putea sa fie la el |
:shock: ne masuram puterile?? :lol:
|
mda .....
in fine .... da-l naibi si pe fizz asta!!! :lol: noi sa fim sanatosi! SI BAZATZI! :wink: |
Re:
Quote:
ce fel de comanda daca nu te superi? |
1 Attachment(s)
,,Vand FORD GALAXIE 500----UNICAT IN ROMANIA---
An 1970, STARE IMPECABILA , 6 LOCURI , RAR. Telefon : 0722548527 '' pe situ de 4tuning ce-i cu asta? :?: .........adevaru e ca masina asta are potential |
1 Attachment(s)
faina evacuare :lol:
|
asta mergea la kitsch!!! :lol:
|
n-am vrut sa-l supar pe posesor :oops: :lol: :lol: :wink:
|
frumos audi...ieri am mers sa-mi pun folie la Salstar si era parcata aproape de atelierul lor...m-sm uitat putzin la ea insa mi s-a parut mie sau lipsea finala?
|
Salstar astia ... dau certificat de conformitate RAR???
si cam cat te-a costat ? :wink: |
faza cu certificatul RAR e mai nashpa si-ti spun de ce... folia este llumar si e omologata, are certificat rar si tot (reduce vara caldura in masina cu 40 %, garantie 5 ani etc) nu e nici o problema daca vrei sa-ti pui doar pe luneta si laterale spate dar daca vrei sa-ti pui si pe cele din fata nu o sa poti fi in legalitate si tot vei avea probleme cu nea militzianu' (regulamentar folia fata trebuie sa aiba o transparenta de 75% si nu are rost sa-ti pui pt ca e foarte slaba) iar pe actul care ti-l dau baietzii scrie ca e omologata dar tot acolo mai scrie si ca pe geamurile fata (daca e aceeasi nuanta) NU e omologata, deci practic pe actul care-l aratzi la militzist scrie car ca esti in ilegalitate! Lamurit?
p.s. eu am platit 180 eur, dar sunt foarte multumit, lucreaza excelent. |
... mda , tu ce masjina ai ? :roll:
|
Lamurit. :wink: Mersi!
|
eu am un impreza wrx sti
|
aham ... nice car :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
mnoh bine si tu...nu puteai gasi si tu o toba sport.??? a zice borla este ca si cum ai zice toba normala din fabrica....Borla daca nu stiai sunt fabricate in RO ,lka fel si Powerful...mnoh..si daca tot iti pui..pune-ti ceva serios si tu...nu stifturi...toata lumea in tara acuma are BORLA...ALEA ORIGINALE SUNT DE LA MULTI BANI IN SUS....acuma nu zic nimik...e treaba ta...tobe mai faine si firme sunt...tre doar sa intrebi
|
hahaha .... si acuma urmatoarea recomandare ar fi???? ...... sa cumpere toba de la tine, ca doar tot ai una de vanzare (serioasa)!!! :wink:
|
hahhahahahahaha......aaaa....nu......maestre...ai cam gresit...aia o pun la mine.....hahahahhaahha....vezi?
|
era vb doar de faptul ca Borla alea sunt niste BESINI.....nu isi merita banii...atat ca sunt de inox... :!:
|
lol :lol: tamai acuma cand ti-am gasit cumparator?!! :lol:
cum de te-ai razgandit? parca era de vinzare!!! |
poi am zis clar...nu o dau intr-o sapt ...atunci o urc la mine...eu vroiam ceva magnex sau rage din aia jap style sa imi aduc...d-apai ce sa fac..nu am dat-o ghinion
|
las ca nu-i chiar ghinion ..... ca-i buna si asta!!! :lol:
|
Re:
Quote:
in schimb la japan power itzi dau dreptate :wink: dirty little bastards ... anyway sa ai noroc d toba 8) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Va place???
|
1 Attachment(s)
???
|
1 Attachment(s)
mai am
|
1 Attachment(s)
Fainutz, cel pputin mie imi place
|
1 Attachment(s)
Poate va place si asta....... :D
|
1 Attachment(s)
Sau poate va plac semnalizarile astea de sub faruri cu leduri....aici era pe avarie se vede mult mai bine live.
|
1 Attachment(s)
si ultima sa nu va intoxic cu Mk2
|
golful 2 e chiar dragut !! arata bine...un singur defect are...fanta de aer falsa..da-o jos....sau daca nu e falsa..atunci cauta una mai mica...nu se potriveste cu restul masinii..(parerea mea :P )
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Am promis ca mai vin cu poze noi. |
2 Attachment(s)
Stopuri In Pro
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning