![]() |
Re: RENAULT 11 TXE
aa nu am detaliat ce vopsesc :D bara fata + spate + locasul dintre lampile de ceata :-) eu pe viitor vroiam sa o fac albastru de la skoda rs dar sa vedem :D
|
HAI MAH VI LA O TURA K MA PLICTISESC PE ACS, HAI SA VEDEM CUM MERGE MASINUTA PE GAZ
|
De cand are Alin gaz numai vezi renou pe strada :lol: sau vreo cheie murdara :lol: ....
|
iti plac jantele negre?
|
1 Attachment(s)
negre plus un mic detaliu :-)
|
Cat a costat instalatia GPL? A fost nou sau SH? Alta modalitate decat sa dea gaura in carburator nu exista?
|
arata foartebine jentile! bafta
|
Cu tot cu rar undeva la 11 mil , instalatia a fost noua , probabil cu o tija de metal sa o bage pana in interioru carburatorului sau ceva de genul nu stiu sigur :idea:
|
Quote:
|
Quote:
|
da........ se trece in carte , balari din astea
|
Poti face te rog o poza cu intrarile in carburator? Daca se poate fara gatul de lebada, sunt tare curios cum au bagat ei tevile in carburator.... Ai 2 stiuturi infiletate acolo?
|
Quote:
|
Quote:
Daia l-am intrebat pe Alin cum procedeaza cu carburatorul, ca daca imi monteaza 2 stiuturi infiletabile imi convine, daca e sa renunt la GPL pun 2 doape mici sau eventual furtune peste ele si gata.... |
Nu cred ca o sa renunti la GPL, cand te plimbi o saptamana cu 50 de lei nu o zi :)) :!:
|
4 Attachment(s)
"mici" finisaje :twisted: :))
|
fiv-ar gpl-ul naiba , ma bate gandul sa-mi pun si eu pe F7P 16v , dar mie cam jena pt motor
|
dal in masa de motor , parca mai jena mi-ar fi de mine cand dau jumate din banii pe un pisat d benzina mama ei :evil:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
GATA SI VOPSEAUA !! :twisted::twisted::twisted::D
|
Ma servesti si pe mine cu pozele alea?
|
iti fac maine
|
3 Attachment(s)
cam asa arata
|
Mersi pentru poza;) poate pe viitor o sa pun si eu GPL:lol:
|
10 Attachment(s)
ceva mai clar :twisted:
|
frumos! bravo!
|
Frumoase pozele :p
|
5 Attachment(s)
in natura :-)
|
Oauuu mesriase pozele :shock: cat de bine arata
|
femeile folosesc photoshopul ca sa arate bn pe facebook, noi il folosim ca sa ne etalam masinile, cea ce femeile le mai confunda cu patul
|
10 Attachment(s)
ceva mai nou :)
|
Quote:
|
O faci fotomodel ? :))
|
Nu ii faci plafonul negru,ce zici ?:D
|
este cam pe FINISH acest proiect ma apuc de un E30 :X:X:X:twisted:
|
Quote:
|
poi are 1.8 dar ii pun 2.0 24v :twisted: ne vedem acolo pe topic cand o sa ma apuc de ea , cu ocazia asta mai menajez babuta, pe GPL plimbari mai relaxante si lungi :)
|
da,2.0 l6 e motorul potrivit pentru ursulet..:lol:.e o alegere buna vizavi de consum,performante dar si taxe,impozite,asigurari.succes,te asteptam cu un nou topic!app;suna bine...:-P
|
4 Attachment(s)
cred ca o sa cada trb cu e30 ............ cateva imagini de la vidraru :)
|
Prea frumoasa masina,respect pentru oamenii ca tine care apreciaza potentialul masinilor vechi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning