![]() |
Re:
Quote:
|
Nici nu vreau sa ma gandesc cum s-a auzit in parcare la mall.......cred ca au sarit si aia din magazine
|
Re:
Quote:
FORTA FARU |
Re:
Quote:
|
looooooooooooooooooooolllllllllllllllllllll
de cand esti u fan troace mai? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Care va duceti la meci ? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
am bilet la meci dar nu pot sa ma duk ... probleme cu scoala. Da il tzin ca amintire daca castiga Faru` cupa.
FORZZZZZZZA FARU` :twisted: :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
Unde e cupa unde e cupa .. E cupa in stefan cel maree .. Unde e cupa unde e cupaa .. lollolollolo |
A luat bataie Faruuuuu ..... :cry:
|
Re:
Quote:
|
Nu stiu daca ati observat, dar au inceput sa se scoata liniile de tramvari de pe Lapusneanu, si au inceput de la dobrogea :twisted:
Vine vara bine-mi pare Am sosele goale :lol: :woowoo: |
dar vroiau de mult sa scoata sinele de tramvai
:twisted: o sa fie bulevardu mai larg stiti ce inseamna asta,nu? :twisted: |
Re:
Quote:
|
Vreau si eu p cineva .. care cunoashte la arexim ala d pe tomis sa scot o nebunie la imprimanta .. sau la xerox k am auzit k ei sunt cei mai buni .. imi trebe o imprimanta sau un xerox super performant
|
cam ce ai vrea sa scoti psycho poate te ajut. p.m. me
|
Psycho zai ce vrei sa scoti, iar inimioare \"maggy\" :P :mrhappy:
Lasa un mesaj pe ym cu ce ai de gand :wink: |
Re:
Quote:
|
gata s`a rezolvat dupa 1 zi d alergat :) va sciu later ma duk sa fac baie :)
|
penalty clar !!!
|
Care stie knd o sa dea drumu in port k aseara nu aveai voie... :cry:
:?: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
cum ziceam distractzia de aseara m`a costat 100 de mii .. + tovarasha ... nu mai e cu mine si nici eu cu ea .. mi`a dat papucii .. cam miros .. da merge ... o sa gasesk alta sper .. careia sa ii dau papucii mei :) ... da ii spal .. promit :) ...
nu te tzineee .. sa beeiii cu mine e... sticla este prea mare ptr tineeee .. !!!!!1 :drunk: |
eu cred ca glumesti moshu`. Ce draq nu se poate dupa 7-8 ani catzi ati fost impreuna. Hai laso incolo.
|
lasa mah k mai e si altele .. noi sa fim sanatoshi :) .. mashina merge si fara femeie :)
|
Re:
Quote:
Edited by X-Ray-Eyes : IAR VORBESTI AIUREA !!! SI IAR DAI NASTERE LA DISCUTII INUTILE SI SCANDAL ! E ultima oara cand te mai rog sa incetezi. De acum tot ce vei spune te va privi personal. Urmatoarea vorba spusa aiurea iti va aduce un bonus ... din partea Midnight Racers - Constanta . VORBESC FOARTE SERIOS ! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ba tu esti nebun ... sa nu imi zici ca atunci cand sa dat jos din masina suaprata ... plm .. eu eram marmota ... dar am vazut ... hhhmmm .. ia vezi cum faci sa te impaci cu ea .... ce mama dreaq ... doar va intelegeati bine ... si ai zis tu undeva ... ca daca te iubeste prietena ... masina poate sa nu mearga ... si tu sa mergi pe jos ... hhhmmm ..... :cry: :cry: |
lasa mah ca mai avea un pic si trecea la musulmani :D :D ... Glumeam
|
Re:
Quote:
pewla mea daca nu ma mai place femeile :) ... asta e .. poate ma place altele :) |
i`am propus unui amik sa jucam atinsea cu mashinile .. si sa ne filmam ...
in ce consta jocul ... fiecare ia in mashian cate 10 oua ... va imaginatzi ce facem cu ele nuh ... si facem un drum de acasa pana in port .. si care are cele mai multe oo pe mashina pierde ... sa vezi distractzia dacului .. se mai baga careva ... ?? pana acum avem 2 concurentzi la EGGBALL ... ( adaptare dupa GumBall ) anyone :) ... participare gratuita ... inscriere gratuita .. voi venitzi cu oo`le si mashina ... regula e k tre sa le arunce shoferu .. nu copilotu` .. dar .. regulile sunt facute ptr a fi incalcate :) |
marpha ma bag si eu si asa a mea e galbena nici nu o s a se cunoasca.cand?
|
Re:
Psycho: o varianta foarte buna (in cazu' blondei) ar fi oole stricate :lol: Daca tot nu se vad, macar sa miroasa :P
No offence, blondo :) |
Re:
Quote:
|
Magarule! Ori te-ai facut clotza, ori te gandesti la prostii.
Eu ma refeream la oo de gaina, stricate, nu la oo de arab, stricate :P |
:ballbounc
|
Fugi, Psych(opatule), ca blonda deja se antreneaza :lol:
Sparge-i botu' (sau un geam, doua :lol:), blondo :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning