![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
Rhor se pare ca gandim la fel ;)
Cam asa ma gandeam si eu degeaba chemam altii si noi nici nu ne cunoastem intre noi :D Duminica incercam sa facem cunostinta noi intre noi(sa ne cunoastem mai bine) ;)..facem o gasca mare..nu tot grupulete:) |
am observat ca ne cam despartim.. dar cand mam dus eu prima oare deja era asa...:-s
dar o sa schimba sper:P |
Eu nu am fost la multe intalniri de acest gen dar la intalnirile LoganClub povesteam impreuna ne-am cunoscut toti cei care eram acolo (adevarul e ca nu am fost multe persoane si de accea am reusit sa ne cunoastem cu usurinta:P) dar cand sunt 30 sau chiar mai multe persoane cam complicat sa retii atatea nume :))
|
nu e vorba sa retii toate numele dintrodata...
dar macar sa stiim ca care masina cui e... daca altceva nu:)):-" bine nah... la mai multe pers e mai greu... logic... dar rezolvam cumva... (cineva cu o janta de 14 pt golf 3? :)) ) |
Cu masinile se rezolva se fac poze ( proprietarii cu masinile ) si pe poze se poate scrie numele(proprietarului) si userul(care il foloseste pe forum)...facem noi cumva :-P
|
eu am observat urmatoarele...
daca suntem pana la 10 masini... ne strangem intr un grup... daca suntem peste 10 masini... in 2 grupuri... mai trec cativa dintrun grup in celalat... si... cu cat suntem mai multi, cu atat mai multe grupe se fac... fiecare cu prietenii lui... e adevarat, ca asa nu ne imprietenim niciodata:P... asa ca haideti sa facem un efort... haideti, ca facem fiecare cu masina lui o poza, le scriem numele fiecaruia pe poza, sa va uitati din cand in cand la poze... sa invatati care masina a cui e, si cine cum arata, cum se numeste ;) |
Idee buna DEX...deci maine facem in felul urmator,toata lumea va fi fotografiata cu masina lui!!!!si vom scrie pe o foaie numarul masinii si numele proprietarului,si yo le editez!:)scriu pe fiecare poza numele.....si va garantez k o sa ajunga la fiecare pozele,ori de pe forum,ori oprin mess va trimit!!!
|
buna idee ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
O idee foarte buna,oricum eu fiind nou pe acest forum nu prea va cunosc,doar cativa pe care-i cunosc de mult de pe celalalt forum,stiu baietii.Deci maine ne cunoastem mai bine cu totii,asa si trebuie.Ne vedem maine
|
dragos...uh vi cu dane?
|
aha:) sper sa ajungem maine... daca nu intervine nimic urgent.
|
eu duc camera si cafem prezenta cu o poza:))
|
prezenta personala sper nu a masinii:lol: (nu de alta da nu imping pana acolo:lol:)
|
da hai cu masina Ovy... cine te opreste pana aici :))
sau vezi cauta-ti un prieten cu permis... :P si eu o sa am la mine camera... numa sa nu uit sa incarc acumulatoru :P... |
vin cu un prieten, da cu masina lui:-).......fa bine si nu uita:-P
|
Quote:
Deci maine data de 17.01.2010 ora 18:00 la parcarea de la Auchan langa spalatoria H2 sa ne vedem cu bine! |
ser sa ajung...:))
|
voi fi acolo :) cu RAL-uca:D
|
Sper sa fim cvel putzin catzi am fost duminica trecuta la Interex!!! O iesit si soarele sper ca ramane asa!!!
Azi:17.01.2010 Duminica, Intalnire la ora 18:00 in parcarea de la Auchang langa spalatoria H2!!! PREZENTA OBLIGATORIE!!!!! |
crek o sa fac o absentza :|
|
atunci chiar multi am fost:D nu cred c-o sa ne mai adunam atatia:)) atunci o fost o situatie exceptionala=)).( mi-am montat acuma de dimineatza 2 bare cu leduri, sa nu zica lumea ca nam facut nimik sapt asta) :))
|
@vlad...fa ceva sa sune mai tare meneleleeeeeeeee:))
|
incerc, sa fac:)) da sa strige mai tare salam in boxe:))) sua cel mai bine il chemam sa ne cante live:)) in parcare la auchan=))
|
vreti sa vil aduc pe Cobra ? (lautaru) :))))
|
pe guta( ionut) :)) am primit ieri la dedicatii d numa :)) pt espero pt espero:))=)) off topic scuzati-ne:))
|
ala o fo la sc la mine :P
|
fara mnaele varog la intalniri....mai bine nimic:))
|
Quote:
|
am chemat si eu pe un baiat cu un opel astra sau vectra :-?...albastru...sta in sangeorz...dincolo de 7 noiembrie...:Do zis ca vine si el:D:D incet incet ne inmultim:D:D
|
shi eu am chemat vreo 2 indivizi... +eu ... (nici eu n-am fost inca)
|
Quote:
daca tot mergem la Auchan sa fim cat mai multi BMX-u vine oare ?? |
cine ne aduce basu daca nu vine BMX-u?:))
@HR-27-COS foarte bine faci dak ai chemat ink oameni cu tine:) sa chematz fiecare:) |
daca nu e nici o problema il avem pe vladutzu si asc de la el :)
|
YEED ... trebuie neaparat sa te caut. Sunt curios cum suna masina ta... :)
|
Quote:
pana la urma nu are nimeni o janta de 14 pt golf3 ?:P sau sa se potriveasca? |
aduc eu pe cineva cu BASS... daca vine... ;)
daca nu... dam drumu toti :P si facem galagie :)) |
punem toti pe radio sa fie la fel muzica si ii dam volum
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning