![]() |
Re: dacia 1300 black an fabr.1975
ce problema a avut?nu era carburatoru reglat cum il reglau SECURISTII si daia nu vroia sa mearga?:lol:
pe securisti nu-i interesau consumul |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut . super tare dacia tocmai ne ai farmecat , am vazut ca ai poze si am vazut o pe platou in prundu pe la case pe acolo :X , seara cand mai dai ture cu ea prin prundu pe la sensu acela giratoriu poate iti faci timp si pentru o oprire de 5 minute in parcarea aia mare de pe dreapta cand vii de pe varianta , asta daca vrei .
|
3 Attachment(s)
Quote:
poze cu ce s-a mai facut azi la masina : am schimbat doapele de la tamburi ca aia vechi erau strambi si urati , am vopsit tamburii si fuzetele , ulei schimbat + multe alte rahaturi |
Quote:
|
Quote:
Felicitari pentru masina. |
4 Attachment(s)
cadouri noi pt regina ! o toba sport de inox :D telescoape intarite pe spate si 2 arcuri de fata pe care le voi pune pe spate :P poze cu toba
|
am dat sa ma uit la poza si am ramas orb...puteai sa iei soarele ala de pe portbagaj sa vad si eu masina(toba).miam pus ochelarii sa ma uit.8) sper ca nu se aude tare.cred ca te vizitez
|
Quote:
|
atat am de spus.....daca mai lasi masina pe dumbravei, iau platforma...si o fac sa dispara! :D de 3 ori era sa ma urc peste autobuz din cauza ei..este dementiala! am si ceva de obiectat...buzele jentilor..trebuie neaparat sa arate ca acele elemente cromate, cum sunt acum, numai lucioase nu se numesc...asa ca...fa un drum pana la mine si vedem cum rezolvam chestia asta !;)
|
lasa ma gargara zile la baieti ca toata ziua mesteresti la ea ce a mai patit in ultima perioda ;)
|
Foarte tare masina....am vazut-o de cateva ori prin oras si chiar eram curios a cui este! In afara de luminile alea galbene care privite in oglinda sunt stresante, masina e de vis! Asa ma uit dupa ea cand o vad :shock:
Bafta cu ea... |
Quote:
Quote:
|
P|zda ;)
Treci pe la gabi sa rezolvati jantele, e inimos rau si iese treaba f buna. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
am inceput sa strang piese de rezerva :D o achizitie utila peste cativa ani :D :twisted:
|
5 Attachment(s)
salut baieti nu am mai postat pe aici pt ca nu s-a mai facut mai nimic la masina... pana azi :D am pus anv. 185/60 pe spate si a trebuit sa ma pun cu ciocanul pe ea :D p.s pasajele nu sunt absolut deloc finisate sunt facute provizoriu pana luni :D
|
Frumoasa daciutza o vad mereu prin pitesti ,spor la munca cu pasajele !
|
Hai ca esti bine pana acum cu securista:))
A ajuns la un nivel frumos. |
Am vazut eu in prundu niste cauciucuri maaaari pt ea.....adica late.....si cu garda joasa.
|
5 Attachment(s)
un pasaj... :D
|
Quote:
|
Quote:
Cristi, pune o poza din lateral ca vreau sa vad ceva:) cred ca nu ai proportionat bine pasajul P.S. imi plac mult pasajele:D |
ce ti-a facut nenea ala e fix egal cu zero...ti-ai batut joc de masina.e urat cu spume pasajul ala.macar daca faceai forma respectiva si pe usa....pacat!
|
Cristi sa postezi PM-ul ala legat de gottiuri:lol:
|
Cristi sa te duci sa te arunci in lac la budeasa....
|
Daca vroiai sa bati aripile trebuie sa scri pe forum....iti dadeam eu meserias din Pitesti .....nu te costa deloc mult....acum nu stiu cat le mai poti repara...
Vezi ce mai poti repara ,pregateste-o pentru vopsit si vopseste-o urgent pentru ca o ia rugina si e pacat. Multa bafta. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
iar tu bolidule care esti un " destept " ar trebui sa te abtii cateodata.. usa aia nici macar nu e terminata iar sincer parerea ta ma lasa rece |
Dupa cum se vede tinichigiul stie cat de cat treaba,nu umple aiurea cu sudura,umflaturile vor iesi chiar foarte bine si sunt de aceasi parere cu cristi umflaturi de golf are toata lumea,da e mai usor de montat dar sincer...apa de ploaie,iar bolidule vb lui cristi cateodata mai bine taci ca filozof ramai,pasajul a iesit foarte foarte bine daca se mai chinuie putin tinichigiul nu trebuie umplut mult cu chit,(putin off decat cum ai facut tu pasajele bolidule mai bine le lasai simple).
Cristi tine-te de capu tinichigiului sa iasa treaba calumea ca va arata foarte bine cu pasajele alea ;) |
Baiatul asta sr_cristi vad ca este cam contestat..sa nu mai zic ca am mai observat si alte chestii din partea celor care il cunosc:rolleyes2
Pe mine mai Cristi cred ca m-ai cam mintit intr-o problema, ceea ce nu-mi place deloc..detest sa fiu mintit si incercat sa fiu fraierit..poate ma insel, dar mie asa imi miroase;) Cu pasajele nu ma exprim inca..hai sa vedem ce o sa iasa, insa ce ai facut tu acum e cam treaba pe dos..nu puteai sa faci zeci de masuratori si probe inainte sa dai vopseaua?..acum stii ca se va observa unde ai vopsit a doua oara,nu?;):idea: |
Quote:
|
o dai pe un ursulet, nu?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
o poza pt dvl-ul(observi ca nu e terminat ) si cateva pt bogdan...
p.s bogdan puteai sa ma intrebi inainte sa ma faci mincinos.... |
O idee era sa o duci la Mutu....poate te lipeai de el si iti facea modelul cum are el pe sport si scoteai si roatilii in exterior . E doar o parere
|
Quote:
|
Cristi nu stiu cum sa-ti spun, dar inca o data se adevereste treaba aia cu multi viteji dupa razboi, cand intrebam eu de pasaje nimeni nu stia/zicea nimic, dar dupa le-o revenit graiul....in fine, nimeni nu ar munci, toti vor plug and play, lasa lumea ca nu pentru ei faci masina;). Hai sa o vedem gata, bafta.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning