![]() |
Decizie privind primirea celor care nu au permis in club
Am luat decizia de a face acest post datorita unor discutii de pe topicul \"Crazy Drivers Ploiesti\" privitor la posibila excludere a celor care nu au inca permis din Crazy Drivers.
Inainte de a discuta aceasta problema vreau sa va spun un singur lucru. Copii asta de care spun unii da, nu au inca permis. Nu este vina lor ca s-au nascut mai tarziu. Asta este, nimeni nu este perfect, mai fac greseli, poasteaza aiurea sau scriu aiurea. Dar asta este, suntem aici ca sa ii ajutam. Si ce daca in club o sa fie o perioada mai multi fara carnet decat cu carnet. Nu ne afecteaza cu nimic. Credeti ca nu o sa aveti cu cine concura? Sa stiti ca pasiunea nu tine cont de varsta. Desi cu timpul se vor tria, este posibil ca din cei care sunt acuma multi sa dispara, dar este psibil ca din cei care sunt acuma, peste 3-4 ani sa avem o echipa de participanti la curse de mai mare dragul. Sau putem face si noi ca altii si sa spunem ca nu avem nevoie de copii in club si sa ii dam afara, dar cu asta nu sunt de acord, si avand in vedere ca acest club a inceput cu 3 persoane, dintre care 1 fara carnet (stie el cine este), una dintre ele fiind eu, cred ca imi pot permite sa iau aceasta decizie singu si fara sa ma consult in prealabil cu ceilalti 2 membrii fondatori. Deci cei care vor sa intre in club, atat timp cat sunt pasionati de fenomenul auto, pot intra si daca au 15 ani, fara nici o restrictie. Sa stiti ca pentru ei este mult mai greu sa se uite la altii cum se dau si cum conduc decat ne este noua (cei cu carnet) sa ii avem prin preajma si sa corectam greselile specifice varstei. Nu mai stau inca o data sa citesc tot ce am scris dar sper sa imi scuzati greselile (daca sunt). Sunt la servici si nu am mult timp la dispozitie. RESPECT PENTRU TOTI CRAZY DRVER-i :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Am sa inchid acest topic. Daca vreti sa spuneti ceva sau sa discutam pe baza acestei decizii dati un semn si il redeschid.
|
as
Din nefericire la mine au aparut niste probleme cam njp asa ca nu prae voi putea umbla sa caut locuri pt rev. Va rog sa va interesati si cand stiti ceva anuntati-ma si pe mine plz....i'll be there
|
thx ALEKS..
sa speram ca merge acum..chestia cu crazy drivers..deshi...aah shi iti promit sa nu te mai 'deranjez': :lol:
|
Vladutzzz, eu la anii tai as sta acasa si mi-as astepta mireasa :lol: :lol: :lol:
:peace: |
xcv
???? adica?
|
\"Vladutzzz_sv
Stage 4 Stage 4 Age: 80 \" La asta se refera :) Vezi la profil ca nu crek ai scris bine Buna oferta Stefan, interesant. Detalii mai multe vorbim maine ;) |
deci azi e posibil sa avem stikere? eu am sa vreau vreo 2 seturi :)
|
este posibil
trec mai incolo pe la ei sa vad ce au facut pentru fiat mi le-au facut in 30 minute acuma nu stiu este vb de alt material si mai multe culori |
Daca sunt gata, poate luni trimiti si spre Iasi cateva. Fac lista diseara ;)
|
ok
|
sal
1 Attachment(s)
proiectul continua.. cu multe elemente mai tari pe masina. plus.. motorul cumparat :peace:
|
salve
Am deschis putin ca sa-mi zic si eu parerea..:)
Am citit tot ce ai scris si am tras o singura concluzie.. Ai punctat bine stefane ... ce ai zis ai zis bine nu are rost sa te completez :D acum inchid la loc sa nu-l traga curentu` :D |
sal
daca va intereseaza ceva prin costinesti...msg me!
|
asa este baieti poate este prea devreme ca sa dam detalii privitoare la intalnirea de la primavara. insa eu unul imi doresc sa ne vedem, sa ne cunoastem. 8) r3sp3ct baieti si bafta :D
|
In totall chagall am inteles ca de 1.5 mil mananci si bei.. si in shock se face parca tot asa pretul.. 700 mii de persoana tot cu mancare si bautura incluse.
La Dorna nu stiam ce vorbiti voi acolo ca m-am interesat eu la inceputul lui noiembrie si a ras aia de la agentie de mine :) mi-a zis ca trebuia sa vin din sept-oct sa m-a interesez :roll: |
Ideea e ca eu unul nu as prefera cadrul formal.. de asta as prefera o cabana, ceva.. :roll:
|
Si Crazy Drivers botosani asteapta stikere si tricouri :P
|
stefane un tricou cat costa. vreau un pret ca vreau aici la buc mai multe :D vreau si eu mai multe detalii. si stikere. defapt vreau tot ce tine de club. insa mai intai maliul pretul :D
|
chiar ca nu mai stim nimik de ele. sa ne spuna alex_gam despre ele. cat mai repede.
|
sal
de tricouri ma ocup cand ajung in cta peste o sapt ca in iasi nu mai fac nimic (nu am unde)
|
Re:
Quote:
|
Sambata dimineata am sunat la firma dar nu era nimeni, iar mai spre amiaz m-am luat cu masina si nu am mai trecut pe la ei. Ajung astazi pe acolo.
|
Stefan, ma refeream la baietii din BT ;)
|
Re:
Quote:
|
asa ar fi cel mai bine pt distractie...
macar o noapte doua sa ramaneti pe undeva... |
sal all! sunt blackpower ..... sper sa ne vedem duminik :D :lol:
|
salutam sedintele de spiritism de pe forum ( sau botosaniul e inca in viata? :lol: ) si ma inscriu pe lista.
oricum astept un semn pe prv cand sunt gata stick erele, daca se poate desigur, pt k am aici nevoie de cateva... :wink: |
cel mai proaspat membru major ce esti tu, nu t fa k nu te prinzi, spune cand t prezinti cu permisul la noi? :lol:
|
Se poate sefu. Cu cea mai mare placere. Mai ales ca trebuie sa ne intalnim sa testez masina cea noua. Ca altu cu mai multi cai nu mai este in club inca. :D :D :D :D
|
ciao & welcome bLaCkPoWeR.... :wink:
|
baieti a mai intrat un membru nou din buc pana la primavara vor fii mai multi si va iesi cv frumos atunci. va asteptam pe toti. r3sp3ct tuturor.
|
Cu tricou`...vreau si eu.....port marimea 40..
|
bai.....am gasit yo ceva(cazare)...in gura humorului...la o pensiune de 3 stele....are scoruri avantajoase....cam 500 000 de mii.pe zi....si ai micu dejun si cina incluse....au preturi si mai sus apropo :)si e super fain..e chiar la sosea....are locuri de parkare garla....inkap cam vreo 16 masini. + ca mai are loc de parkare si in spate :) pot sa vorbesc daca vreti....sefa e super de treaba,....am fost la ei si anu trecut..si a iesit mijto
|
cand itzi vin tie spoilerele. :D
|
Cum se cheama acea pensiune?
|
cu cea mai mare placere, kiar vreau sa vad diferenta...
poate ma faci sa ma ambitionez si sa incep sa umblu la motor :wink: |
he he he, vezi poate nu t tii d cuvant, sunt cu ochii pe tine :lol:
|
orhideea
|
sal
ma bate un gand sa vin cu voi:) la gura humorului:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning