![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
avem un Bugatti ...Chiar ti-a iesit misto ! Imi palce se vede ca le faci cu drag si ca te pasioneaza ;)
|
Mi-ai zis tu aseara ca o s-o bagi dar n-am mai avut timp sa stau :sad: Foarte frumoasa oricum, imi place trusa de scule din portbagaj si motorul, plus ca e veche si inca se tine bine :-) Tine-o tot asa, ca deja ai printre cele mai misto colectii Ferrari 1/18, dupa parerea mea (mai ales ca ai multe BB Italy) ;)
|
8 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri;)
@andreigam: Nu stiu ce ai vrut sa spui ca eu le fac:rolleyes2 @Racer21: O sa ajung si eu mare la Ferrari 1/18... abia am 6... Tzutzu are 33:D Revenim la origini:-), cu 2 HW pe 2009: Custom Volkswagen Beetle 1/64 HotWheels (la fel ca al lui Remus, "Has trunk that DOES NOT open" '70 Chevelle SS Wagon 1/64 HotWheels |
frumos bugatti...iti zic din start ca la bugatti 1.24 nu se ridica la fel ca la 1.18:(...
cat despre ferrari,e foarte frumos....pacat de piesele lipsa..te-as ajuta eu cu un calut,dar asta pe care il am e 1.24 si nu stiu daca se potriveste al 1.18:(....in rest e faina;)....bafta in continuare:D |
Quote:
|
Imi plac HW-urile,cam cate HW ai pana acum? :)
|
Quote:
|
In cat timp ai strans atata "zestre" ??? :lol:
|
Cam de pe la inceputul lui octombrie 2009, imi amintesc si acum cum mi-am luat un '09 Nissan GT-R din real,- si acolo a inceput toata nebunia:lol:
|
Astea is ca Pringles: " Once you pop, you just can't stop".Cum zicea un colectionar mai mare : It's a nice habbit...sorry hobby ;)
|
Care colectionar mare ?
Zic asta pentru ca a zis-o bine ! :D |
Quote:
|
Imi imaginez cum ar fi un Father's day...
Where is your dad X (cum l-o chema pe unul din copii) ? Mam... he's in one of his rooms somewhere under couple of thousands of HW's. :))) |
Eu cautam cu un prieten un cadou pentru ziua cuiva de nastere si am trecut pe langa raionul de masinute cand am zarit HW-urile noi, eram pasionat si in copilarie de ele. L-am indrumat pe amicul meu sa isi cumpere unul, a doua zi am revenit singur si mi-am luat vreo 3, pe urma in cealalta inca vreo 3 si tot asa am tinut-o pana acum de nu mai am loc de ele :lol:
|
Tu cate ai ? :)))
|
Promit sa le numar ca nu mai stiu cate sunt :)
|
8 Attachment(s)
Pentru azi, doua modele din niste serii mai putin cunoscute pe aici:D:
Dodge Charger Stock Car 1/64 HotWheels (Race World Speedway) Hot Bird 1/64 HotWheels (Race World Volcano) (este de fapt un Pontiac Firebird) |
Foarte misto amandoua, cel mai mult imi place Dodge-ul.
|
Da si mie tot Dodge-ul, e foarte misto realizat.
|
Faine ultimele doua si intr-adevar rare pe aici ;) Firebird-ul il am si eu dar la 1/43 stock :D , si daca nu ma insel amandoua sunt de fapt Trans Am '79 :D
|
Interesant stock-car-ul (il am si eu in versiunea HWR) dar pacat ca nu i-au mimat in niciun fel farurile. Cu stickere ca in realitate ar fi trebuit. :(
Si fierbird-ul e misto dar nu imi plac deloc flacarile (Stiu ca sunt in tema numelui si bla bla) mai mult imi place cum a iesit parca anul trecut in seria TH. Clean... doar cu vulturul pe el. 8) |
Aici ai dreptate DS, e prea incarcat Trans Am dar nah e fain si asa, mie imi plac amandoua mai ales pentru ca din ce am vazut nu au fost prezentate de nimeni, deci momentan sun exclusive ;)
|
Interesant si Hw, dar eu astept escalade. As vrea sa-l vad mai detaliat.
|
Hot Bird-ul e tare de tot, succes.
|
Quote:
Interesanta masina Stock (Nascar), n-am mai vazut HW de genul asta :-) |
9 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri:hug: Intr-adevar este Trans-Am Hot Bird-ul!
@Creative256: Momentan toate pe 2010 care le voi prezenta sunt exclusive8) @steaua23: Inca nu m-am hotarat daca il pastrez sau nu... ma mai gandesc... @Racer21: Incerc sa le strang pe toate 1/18 Bburago Italy... la fel ca pe cele 1/43;) Pentru azi, doua 2010 HW Premiere: '67 Pontiac Firebird 400 1/64 HotWheels '09 Cadillac CTS-V 1/64 HotWheels (destul de detaliat, are acoperis panoramic si consola centrala a bordului este separata - alt plastic, alta culoare:D) |
Foarte tare CTS-V-ul... Pacat ca HW nu a reusit sa-i mimeze forma decat vreo 50%. :(
|
Cele din blister ale cui sunt? :-D Foarte bine arata!
|
Tot alea dar inainte sa le scoata din ambalaj. ;)
Cred... :-| |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Abea astept sa le vad ;)
|
Imi plac amandoua, dar Firebird-ul ala e bestial!!
|
1 Attachment(s)
Mersi Vlad;-)
Noutati:-P Desi plecasem cu gandul sa iau numai 5pack-ul, care il ochisem de mult, cand le-am vazut pe celelalte nu m-am putut abtine sa nu le iau (toate trei - HW + Bburago - sunt premiere pe 2010, dar si premiere aici pe forum:D). Sper sa va placa! |
Tari HW le am si eu mai putzin Chevelle.
|
Quote:
|
Si eu vreau Chevelle dinala:(
|
Ai gasit Leon Cupra pe galben, foarte tare, in Oradea nu au aparut inca Bburago noi.
|
Super achizitii, am o gramada de recuperat... :)
|
6 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri;) Ma bucur ca va plac noutatile!
@steaua23: Escalade a si plecat intre timp:D Totusi i-am facut cateva poze inainte de a-l da. Pentru cei care nu stiu este vorba de un Cadillac Escalade 1/18 de la Jada, dar care a venit cu hayon-ul rupt, iar eu neavand indemnarea necesara repararii lui l-am dat mai departe. Pozele sunt un overview al machetei, urmand ca mai pe seara sa prezint machetele propriu-zise pe azi, doua HW... italience:-P |
Singura machetă care nu îmi place ...fară supărare ...dar arată ca un kitsch ...prea încărcată :( !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning