![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
Chiar e cel mai tare topic acum.
Asta e ce sa-i faci dar eu pot spune ceva simplu consider asa cum al scris si pe sieul oficial legalracing ca masina lui Pepy e masina momentului. Asa mi se pare mie a rezolvat toate necunoscutele sau stie cineva o masina care l-a dat in ultimul timp? Ca o parantea spuneam chestia cu bani doar pt anumite persoane dar cand e o masina ca a lui Maf o fac si din placere. Poate pe voi nu va deranjeaza, dar eu asa cum ne balacarim pe aici tin la tuningul romanesc sau care se face aici, asa ca nu vreau s vina un grec care sa incepa cu glume de genul 'bai coae' eu unul nu-i permit iar aca astfel de formulari apar prefer sa le ignor. In plus exista anumite cercuri de persoane pe care nu le halesc asa ca daca ma dau o fac de placre si nu am prieteni sau apropiati adevarati pe care sa-i fi refuzat. Faptul ca nu e public cred ca trebuie apreciat nu blamat. Plus de asta unii fac tuning si incerca sa-i incite pe altii sa dea bani pe diverse chesti ca sa vad si ei cum e si apoi sa mearga la sigur. Aici luati cazul STI 2006 al lui Dragos plecat si nemaintors de la greci. |
sebastian, ti-e fomica? vad ca le cam mananci pe litere
|
asa ca nu vreau s vina un grec care sa incepa cu glume de genul 'bai coae' eu unul nu-i permit iar aca astfel de formulari apar prefer sa le ignor.
Pai care din cele doua? Ori nu-i permiti si ei atitudine ori ii permiti si il ignori. |
Quote:
Sper totusi sa se inteleaga ce vreau sa evoc. Baubaule Iau atitudine prin a ignora avansurile acestuia trimise direct sau indirect. Adica cu astfel de exemplare nu ma dau pana nu isi revizuieste atitudinea si nu confirma performanta. Am luat atitudine alaturi de Micutzu, cand Teo-ynotech in piata a spus cuvinte urate la adresa tuningului romanesc. Nu vreau sa fac polemici pe aceasta tema dar asa sunt rmanii mandri de felul lor si nu le place sa fie luati peste picior si nimanui nu-i convine sa fie insultat mai ales la el acasa. |
De acord cu tine tu stii detaliile , iar informatiile pe care le am poate nu sint complete deci nu as putea fi obiectiv.Totusi si vb din punct de vedere personal eu as fi reactionat si m-as fi dat cu el cel putin asa ii inchideai gura cred ca ar fi fost modul cel mai potrivit.Dar cum am spus poate nu am toate detaliile.
|
Pacat ca va depasesc sanii alora de la foste.actuale in rating
|
Quote:
Ar fi stupid sa ma dau cu oricine emite verbal pretentii, iar masina nu m-a impresionat chiar daca nu am vazut tot ce putea avand ceva rezerve. Cand e ceva care-mi trezeste interesul e altceva plus ca ti-am spus si partea ce tine de felul de a fi al fiecaruia. |
Lucian mai ai ma popcorn? .... trimite si mie o punga aicea in spate :)
|
mpa mie personal mi se pare ca tu cam tii trena si depasesti in anumite momente limita bunului simt aici....te rog fii mai rezervat
|
Lucian, vreau si eu popcorn dar eu vreau de 10000 de euro ca le vand la suprapret mai tarziu asa cum fac cu softurile.
Ambalate 2 cate 2. Merci. |
care din voi si-a pregatit renii?
|
:D lucian si eu tot de 10000E vreu popcorn , vreau sa imi ajunga pina imi raspunde cezar concet la ultima intrebare.
:) |
cine dracu' se apuca de chiptuning daca stiam ca se vinde asa bine popcornul !!!
Si , am un tir cu fluturi in vama , daca stiam bagam juma' floricele pentru popcorn. |
Parca pe topicul asta incerca sa se vorbeasca despre masina lui Pepy care in acceptiunea mea merita tot respectul pt ca a demonstrat ca nu trebuie sa ai 4x4 sa faci performanta si nici nu trebuie sa investesti enorm, iar eficienta masini lui face ca orice calut sa fie la locul lui.
Faptul ca voi incepeti cu vanzari de popcorn sau altele cu tirul in vama nu ma minre prea tare pt ca multi care pretind ca fac tuning de fapt fac comert in adevaratul sens al cuvantului. Asa ca intre a vinde floricele de porumb sau "tuning" nu e prea mare diferenta. Andrei de ce nu scoti Subaru sa te dai cu Pepy sau cu CZR(asa cum e el), iti este frica ca o sa fi invins? Sincer as paria acum la ora asta pe oricare din ei impotriva ta si nu pentru ca vreau sa pierzi ci pentru ca stiu ca ei au masinile mai rapide. |
Quote:
Nu am nimic de impartit cu nimeni. Problema e cand e atitudinea asta de haita. Doar un om perfect poate judeca pe altii, noi restul avem doar voie sa ne dam cu parerea. |
Quote:
|
cel mai tare post am reusit sa stau 2 ore in fata monitorului si sa rad.......dar serios acum eu nu am nimik cu nimeni si sunt doar un bun observator voi nr de tel nu vi le cunoasteti sau sunteti toti fani telenovele>?....bagati va la o carciuma si vb si impartiti va ce aveti de impartit pe 10k pe 40k pe masini pe bujii pe ce vreti voi dar mai bine vb intre voi si nu pe net ca , copii de 12 ani ....amuzant cezare ai o masina buna k ai ceva de impartit cu pey rezolvati va treaba ca 2 oameni de 30 de ani , sebastiane ai fost provocat rezolva problema asta gasiti va cumva de acord si toata lumea va fi fericita noi astia cu caluti putin ne vom bucura de cursele pe care le veti face eu 1 abia astept sa vad toate aceste masini la start voi nu >??......in rest il las pe vlad ca el este mai caterincos is la obiect :)))))
|
Quote:
Am facut masina din placere, nu sa ma dau cu unul sau altul, nu sufar de asta. In plus masina nu este facuta pt 400m si ma dau cu ea cat de tare pot fara a pune pe cineva in pericol asa ca evit ochii curiosilor. O fac din placere si am spus ca sunt destui pe aici care au iesit cu mine la o joaca sau au vrut o paralela sa vada cum stam, desi nu le-am dat niciodata satisfactie sa accelerez la maxim. Acesta este si motivul pentru care banii nu mi-au atras atentia, pariurile... Am mai explicat asta pe acest site, probabil ca nu s-a observat. Cand am sa vad o masina interesanta am sa ma dau cu ea iar acum am promisiuni de o Carrera GT, Koenigsegg si o Paganni Zonda. Sper sa poata fi aduce la start si sper sa le extermin desi sunt piese grele. Haski fericirea oamenilor nu ma intereseaza si nici parerea lor pt ca daca ma luam dupa ei cine stie unde eram. |
Quote:
Si ca sa nu emit pretentii de "calificari" , si pentru ca imi cunosc valoarea reala a masinii mele, nu pot sa cer decat sa ma dau cu cel care pierde , asta daca va vrea si el, care se va stabili in urma cursei dintre Pepy si CZR si asta din pacate pentru ca masina mea nu are "rezerve enorme" asa cum au altele de aici si pentru ca daca nu accelerez maxim nu da tot ce poate. PS: vezi ca iti cam incalci sistemul de "calificari" pentru ca masina mea ai considerat-o in mai multe randuri "potenta" din moment ce avem la activ mai multe curse, iar acum daca sustii ca aceste 2 masini sunt mai rapide, ceea ce poate fi adevarat, de ce nu le consideri "calificate" pentru liga lu' guru ? |
Trebie sa demonstreze mai intai si apoi sa-si exprime vointa, iar eu sa fiu convins ca nu a fost o cursa cum ai obiceiul sa faci, de tip noncombat.
Nu am un sistem de calificari judec si fac ce-mi place si cum imi place, iar STI-ul tau acum doi ani era rapid intre timp probabil e lafel de rapid insa altii nu au stat pe loc. |
Quote:
Sper totusi ca o sa-ti mearga bine masina facuta la ei. Insa sa nu crezi ca nu puteai face tot asta lafel si la alt pret, iar daca vrei exact SKN se poate la 1/2 din pret.:lol: identic! |
@sebastian
eu am incredere in prieteni si in ce imi propun ei ;) plus ca cine ti-a zis tie ce bani dau eu la skn? poate il fac gratis sau poate dau 10.000 euro pe el....nu are importanta atata timp cat sunt tratat cum trebuie si in plus, imi lucreaza niste prieteni la masina ;) @mpa eu am dreptul sa fac cam ce vreau eu pe aici, de aia mi se zice super moderator. hai sa vorbim despre pepy vs czr totusi |
Quote:
Iar faptul ca esti bine tratat e normal, doar nu ai vrea la atatia bani sa te si certe:lol: . Oare de ce ajungem sa scoatem in evidenta fapte firesti. Vorbesc in general nu cat pla tau iar rtesti tu, reducerea pe care o poti avea, daca ei nu suporta din casa este maxim 40% cat e marja lor de profit. Am sa fac si o paranbteza in care voi evoca ce a spus intr-un post sters Calimero2003 Stage 4 Join Date: Jul 2005 Oras: Craiova Age: 27 Posts: 248 My Photos: (0) Re: Firme de CHIPTUNING versus cu bune si rele ... -------------------------------------------------------------------------------- Nu inteleg de ce va certati ... in Romania sunt o gramada de snobi care cred ca banu face diferenta cand e vorba de CHIPTUNING ... eu nu sunt de parerea asta ... sincer poate chiar daca as avea bani respectivi (1300 euro cat costa chipul pt masina mea) tot nu m-as duce sa il fac la SKN ... si nu spun asta datorita CALITATII pt ca sunt convins ca,calitate exista si la la ei ... dar asta nu justifica diferenta enorma de pret .... fiecare alege ce vrea , unii aleg SKN pt ca le place cafeaua si pt ca ofera fotolii de calitate ... si un chip lafel de bun ca al lui Ceky sau Dragos .. dar la un pret mult mai mare ... asta e ... fiecare alege ce vrea ... uni au mobile de 100 euro alti de 10.000 ... si fac pariu ca la toate se aude la fel ... dar daca ar avea toti la fel nu ar mai exista SNOBI. Asa cum am mai spus cred ca acum masina moentului este Opelul lui Pepy care desi impinge cu spatele reuseste pe 400m mai mult decat sa puna probleme masinilor 4x4. El a avut inspiratia, curajul si stinta de a alege o masina neinteleasa de multi de pe acest forum. In cel priveste pe CZR pot aprecia ambitia si rautatea lui mai ales daca s-ar mai controla si cizela putin, are o masina demna de respect este un luptator care risca tot ca sa castige, a inteles ca la curse insemna sa fi pe locul unu nu sa ai o masina andurata. Nu impartasesc acest mod de gandire dar orice cursa castigata este o mica batalie adjudecata in razboiul lui pentru suprematie. Pe oameni astia doi ii preocupa performanta iar asta ii face sa fie peste multi de aici. Pepy este preferatul meu in aceasta disputa a cailor putere. |
Quote:
Moderatorul e cel care ii ingradeste pe ceilalti sa ramana in limite civilizate si este un exemplu pentru restul. Pai o sa vorbim si despre pepy si czr dar momentan nu vorbesc nici iei unul cu altul ci unul de altul. Oricum atata timp cat e zapada ar trebui inchisa toata sectiunea de PROVOCARI. |
ia citeste tu posturile mele! si vezi eu vorbesc de cezar sau cu cezar?
|
Quote:
in cazul asta andrei trebuie desemnat managerul anului in romania daca a reusit asa ceva......sau tu nu te refereai la marja de profit........ on topic: pepy and cezar o sa rezolvati disputa doar cind masinile se vor afla la start, pina atunci daca mai continuati sa postati pe ton de "razbel" o sa va injurati unul pe altul si doar atit, nu cursa nu nimic |
Quote:
asta inseamna ca ar trebui sa iti dau warning pentru ca pe 4tuning nu se promoveaza incultura si e deja facut un thread (si sticky pe deasupra!!!) in care vi se atrage atentia ca ar fi cazul sa va revizuiti gramatica .... dar sa o lasam asa cum a cazut.... |
[QUOTE=SEBASTIAN;1249564]40% cat e marja lor de profit.
in definitiv eu o sa-i dau profit 80%....asa ne place noua sicilienilor.....rulam banii in familie ;) |
Quote:
Ce ne amuza pe toti este cum te ***e pe tine grija de altii, ce grijuliu esti !!!! Sa stii ca lumea chiptuningului nu a inceput si s-a terminat la 1.9TDI, despre care oricum nu stii nimic, la 1.8T ar trebui sa ai bunul simt sa taci in fata mea. Incearca sa-ti explici, daca tot suntem asa slabi de ce intre clientii nostrii regasesti M3 csl, 997 turbo, M5 V10, RS4, S8, CLS, SL 55 AMG, Range Rover supercharged, 335 d, 535 d, 335 i, S60 R si bineinteles pamantenele Q7, X5, A4, A6. Cat sa ma supere pe mine vorbele tale cand imi incedinteaza clientii masini precum S 600 sau A8 W12. Tu realizezi la ce nivel sunt aceste masini ? de pret si de rafinament al functionarii ? al preteniilor clientului ? Intelegi cat conteaza pentru mine ca iti racesti tu gura aici ? Iar in ce il priveste pe propietarul de Skoda daca alege sau nu SKN este castigul sau pierderea lui. Noi oferim o varianta de calitate, e doar o varianta, nu e nimeni obligat sa aleaga ceva certificat si acoperit de garantie. Hai ca ti-am mai dat ceva teme de care sa te legi. De ce nu incepi un topic anti SKN pe forumul asta ? pentru ca nu poti!!! incearca la tine pe forum unde unul intreaba si tot acel ins raspunde sub alt user , si tot asa. SPOR. |
Quote:
Corect fiecare cere cat vrea, fiecare da cat crede el ca e normal. Sa zicem doar ca SKN e o forma de tuning high class in Romania. Experienta personala cu SKN. Am pasit intr-un showroom, sala de asteptare, atelier pentru care tin sa va felicit. Am primit un pret care ma facut sa ies aproape la fel de repede cum am intrat. As fi curios cum au zis si altii sa luam o masina si sa o testam cu toate softurile existente pe piata sa vedem ce iese. |
Am Zis Gata Cu Discutiile Pe Langa
Sunteti Batuti In Cap? din momentul asta nu mai tin cont....cine a gresit, warn si imediat dupa ban nici nu discut aveti de facut o reclamatie SKN Racing Code sau mai stiu eu cine, mergeti la ei la sediu. NU va voi permite pe un thread de provocari sa discutati probleme de genul asta. Stick to the topic si gata!!!!!! |
Quote:
Fa curatenie. |
Quote:
|
hai va rog nu faceti curatenie... e asa de fain thread-ul..
|
Quote:
inca o data sper sa nu fie vorba de mine!!!! |
app asta era un topic......speedster vs ???....asa ca stick to the topic.
Chiar nu stiu de ce exista moderatori pe acest forum?!?!?!?!?!? |
te-ai trezit si tu?
|
Quote:
Quote:
Cu privire la al doilea citat, nu stiu daca ii era adresat lui czr, dar daca da, eu zic sa observi mai atent semnele de punctuatie (cele doua virgule) si o sa fie clar. Daca nu ii era adresat lui czr imi cer scuze. Cu privire la calomnie... :lol: :lol: :lol: Nu mai acuzati pe altii de incultura, de folosirea unor cuvinte sau sintagme a caror sens nu le este cunoscut cand voi la randul vostru faceti acelasi lucru. Citeste codul penal si o sa vezi ce inseamna calomnie... intotdeauna m-a amuzat cum majoritatea foloseste acest termen, fara a avea curiozitatea de a cerceta ce anume inseamna, si e confundat in majoritatea covarsitoare a cazurilor cu insulta. Imi cer scuze ca am intervenit intr-un topic in care nu eram implicat, si ca am intervenit si la mult timp dupa aceste afirmatii, dar czr e coleg de club, iar Lucian il acuza de niste lucruri pe care el insusi le face. Scuze din nou. Nu incerc sa reincep scandalul, doar sa fac unele precizari care am crezut ca trebuiau facute. La multi ani tuturor! |
Quote:
cum spunea cineva "nimeni nu are monopol pe inteligenta" la multi ani si tie |
e corect in ambele variante ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning