![]() |
Re: How about piercing or tattoos?
Acesta este tatuajul, nu pot sa-l arat in intregime pentru ca zona ar depasi limita bunului simt https://img118.imageshack.us/img118/8...ondy631mc1.jpg
https://img118.imageshack.us/img118/b...jpg/1/w240.png |
arata super tare :Deu vreau niste stelute pe brat sau picior :D
|
Quote:
Dar sa nu te superi pe mine ca zic, nu imi plac tatuajele astea (deasupra fundului). Oricum, nu critic: daca iti place, sa il porti sanatoasa. :D |
Quote:
Eu mi-am facut tatuajul in clasa a 10-a. La vremea aceea mi se pare foarte cool. Acum am ajuns la concluzia ca tatuajele in acea zona sunt cam "overrated" sau expirate (luati-o cum vreti dar n-am vrut sa folosesc un cuvant chiar asa dur:)) ). Au ajuns sa fie asa pentru ca si-au facut toate toapele din dorinta de a fi unice si toate sunt la fel in final. Eu am avut mai inati modelul tatuajului si altundeva nu stiam unde sa mi-l fac. |
Quote:
|
Quote:
dar a meritat:) |
Quote:
|
eu il am de 4 ani:lol: da tot in zona aia l-am facut...
m-am du hotarata la Craiova ca auzisem ca e un salon de tattoo tare acolo.... si cand l-am vazut pe "artistul" mi s-au inmuiat picioarele brusc:lol: avea vreo 2m inaltime si vreao 120kg plin de tatuaje si cercei:omfg: apoi am "descoperit" ca era baiat de treaba:) Si totusi cand a ajuns la zona X-coloana am crezut ca ma urc pe pereti:lol: N-am zis ca un tattoo te face mai frumoasa sau mai interesanta, Doamne fereste, ala il faci pt tine sa te simti bine si mai "implinita":twisted: Si pe ala cu stelutele mi s0a pus pata rau de tot:mrhappy: |
eu deja am depasit limita admisa de tatuaje :))
oricum....in timp inveti sa devii dependent de durerea cauzata :) trust me ;) |
dependent de durere?:omfg:
no way :) |
jur....chiar sunt dependent de durere :)
|
durerea provocata de ? :lol: aparat pt tatuaje :-j yeah right..
|
Tatuajele mi se par cool, eu am un dragon care scuipa foc pe gat, facut in 2 culori: rosu si negru, mai mare caci asa am vrut. ce sa zic: doare tare, dar depinde de persoana. primul a fost pe umar, dupa, pe spate, dupa, pe gat, iar acum vreau pe coloana..
|
esti un adevarat cuceritor
|
da, ce-i drept, esti un adevarat cuceritor, dar daca ai scrie si corect poate ca ai fi un si mai bun cuceritor...
|
E cul frate ... ce'aveti cu el? :lol:
|
scuze, se mai intampla sa mai scrii si gresit, doar scrii pe tastatura, nu cu pixul...:rolleyes2:lol: ..oricum faza e ca celor care vor sa-si faca tatuaj nu trebuie sa le fie frica, pentru ca nu doare atata timp cat te gandesti in alta parte.eu sunt fericit, mi-am prostit si tovarasa si a acceptat sa-si faca si ea ,,:Dam mai dat-o pe langa mine.:D
|
Chiar dacă sunt offtopic, tre' s-o spun: tu nici cu pixul nu vei scrie vreodată corect !
|
:lol::lol::lol: amuzant, asa o fi. mirarea mi-a fost ca profesorii care mi-au corectat lucarile si examenul de capacitate nu au fost de aceasi parere.in fine, daca tu zici, asa o fi, domnul profesor:lol::lol:
|
La 15 ani şi eu băteam cāmpii, dar nici īn halul ăsta !
Dacă ţi-e lene să scrii corect şi nu te conformezi regulii numită "bun simţ", putem trece la metode mai dure ! |
ok, hai sa analizam putin postarile tale..."cuceritorule" :)
nu stii sa folosesti semnele de punctuatie, nu stii sa pui acordul hotarat la cuvintele care necesita asta, nu stapanesti modul in care se foloseste cratima, nu stii sa compui o fraza acordand propozitiile intre ele, faci numeroase cacofonii, (ai exemplele corectate cu rosu, ca la capacitate, in postarile tale de mai sus), ce spuneai de profesorii aia? ti-ai luat examenele cu spaga? :) |
Aualeu!Cat offtopic!:))
On topic: cam multe tatuaje pentru cineva, care zic eu, nu este inca major, sau cel putin nu lasa impresia a fi. |
Chiar crezi? :lol:
|
eu zic sa-ti faci un tatuaj cu alfabetul si semnele de punctuatie ;)
|
Quote:
|
Quote:
@Sasha! Asa ar trebui sa faca!;) Poate asa le si invata:)) Ah, si era sa uit: te lauzi ca ai convins-o pe "tovarasa" ta sa se tatueze. Eu nu m-as lauda cu asa ceva in locul tau. Avand in vedere varsta voastra, probabil ca peste cativa ani o sa te injure in fel si chip. Ca sfat prietenesc: incearca sa nu mai "presezi" pe altii la astfel de chestii. On topic: Ma bate gandul sa-mi fac din nou pierce-ul in limba. Se merita oare? Vreau de data asta un cercel cu pietricica, mai mult pentru aspectul "glamourous", de asa natura incat sa se vada ceva stralucind atunci cand vorbesc:)) |
2 Attachment(s)
My Tatoo facut de vreo 2 saptamanii, poza e facuta a 2a zi si era dat cu crema deci nu se vede foarte bine , culoarea placii e umpic spre verde nu albastru ala de bate acolo.
Sunt foarte multumit de el, pana acu si pot spune ca ma reprezinta intr'un fel...:oops: [[ MeLvin pe placa ]] app: scuza'ti fizicu :-P |
scorpionu e beton :P
|
:lol: ce rau esti Spark
|
nah bine .. eu ce sa fac daca is fan scorpioni ... :lol: pe bune :)
|
imi gaseste si mie cineva un tatuaj cu semnul zodiacal BERBEC in diferite forme,culori,pe hartie sau piele chiar... ma bate gandul :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dap,is misto tatuajele voastre. Chiar imi plac . Bravo voua :D:D . Multa apreciere de la mine . O sa vi le prezint pe ale mele :
|
si de cand te duci la sala....s-a terminat cu jmekeria este?
|
Quote:
|
:|
hai sa nu decurgem la jigniri ca nu are rost, nu te poti c*c* in gustul omului. Sa revenim la subiect... |
nu e zis cu rautate...
lumea ia cuvantul "coclar" sub forma de jignire...dar nu este... ma fascineaza apartenenta oamenilor la un anumit grup prin toate modalitatile posibile.... on topic....nu am inteles niciodata si nu voi intelege care-i treaba cu literele chinezesti.... ce treaba ai tu ca roman cu China? cultura diferita,limba diferita,infatisare diferita..defapt rasa diferita...nu avem in comun prea multe lucruri... unde mai pui si faptul ca e o vorba la noi " chinazarie frate" ...ar trebuii sa va dea de gandit. Cu ce e mai stralucit sa-ti faci un caracter chinezesc care inseamna " love " decat sa iti scrii pur si simplu "love " pe tine ? ...va place faptul ca vine pitzipoanca X la voi si va intreaba " uaaaauu ce tare e !!! ce inseamna ? " ...sau chinazariile astea sunt practicate ca-i la moda? Personal chiar imi ridica tensiunea cand vad pe cineva cu un semn chinezesc tatuat... Am o cunostinta cu un logan...si-a tatuat si toata masina cu semne chinezesti...aoleo cat de penibil poate arata... Alta treba la moda sunt tribalurile..nici alea nu le pot intelege....sunt mai digerabile oarecum :) ... Sa nu intelegeti ca am ceva personal cu cei care poseda asemenea tatuaje..este PAREREA MEA. Nu am nimic nici cu alex17 .. Sa fiu si mai on-topic... Ma bate si pe mine gandul la un tatuaj..nu stiu daca il voi face ...ma mai gandesc inca. Vreau sa imi scriu "gone with the sin " pe mana stanga....nu stiu exact cum se numeste zona....de la cot spre palma dar pe interior... |
Antebrat.
|
Quote:
|
dap...ma rog..nu prea stiu decat ce vreau sa scriu...acum ma gandesc daca da sau daca nu .....si daca da, ce font :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning