![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
mam uitat si eu pe pozele pe care le-ati facut... mia mia parut destul de reusit... felicitari oranizatorilor
|
29 Attachment(s)
Si al doilea set ...
|
a fost super tare si a mai fost si la mn la pitesti.
B 26 HAI esty cel mai tare omule.ai fost zuper. Suntei cei mai tari .cnd iau carnetu vreau si yo sa fak kursuri:D |
legat de pisica expusa in interior ...cu vopseaua aia curcubeu......in principiu masian pt expo....DAR...la o masina de expo zic eu ca trebuie pus accentul in primul rand pe lucrui minore ...detalii.....(la bmw asta se cunostea vopseaua cursa....gurile alea mici de la ventialtie de pe capota se cunosteau unde erau astupate....si lista poate sa continue) nu vreau sa fiu rau .....dar 25 de mii bagati in masina aia ...greu de crezut:)
off:oamenii se uitau urat la mine ieri langa ursul replica dtm cand am zis ca s-au bagat cam 35k de euro in ea....."du-te baaaaaa ca mai mult de 7-8 mii nu a bagat " |
Din pacate nu am putut ajunge si eu la Pitesti, dar din cate vad in poze iar au facut show Hai-u si Kns-u,ASA CUM NE-AU OBISNUIT! Felicit drifterii.
Poate mai avem norocul sa se mai tina un show sau doua anul asta. :D Gratzian inca un show te rugam!!!:D |
2 Attachment(s)
......rlg-u......
|
Desi m-am uitat la cateva masini in treacat..... cel mai mult imi place golful 2. Mi se pare o masina cu bun gust si lucrata cu pasiune si atentie la detalii. Felicitari proprietarului!
|
Quote:
Efortul organizatoric a fost mare, nu vreau să mă compar cu cei care au făcut eforturi adevărate pentru evenimentul ăsta şi cele de dinainte,să ne īnţelegem, dar oboseala s-a acumulat, asta e. Sigur că HAI-ul e one man show, e inconfundabil şi nu īmi doresc să prezint ca el, pentru că nu mi-am propus să imit pe nimeni. El e exploziv şi unic, eu sunt īn felul meu. O să īnvăţăm cu toţii după fiecare eveniment, şi o să facem lucrurile mai bine data viitoare, nu? Hai să depăşim subiectul, e de apreciat că avem opinii clare despre eveniment şi despre cele īntāmplate aclo, īnsă cred că putem discuta şi restul aspectelor din cele două zile :) |
aleks tu esti tipul care a prezentat?
oricum mie mi-a placut de respectivul,cand m-am dus sa-l intreb cum fac sa ma dau si eu..cu baietii mi-a raspuns foarte ok!mi-a placut de el,indiferent cine a fost! |
62 Attachment(s)
inca cateva poze
|
eu unu sunt suparat pe domnu' Gratian:lol:
chiar trebuia sa parcati rx7-le langa pubelele alea cum sa facem si noi o poza ca lumea cu ea :lol: off: pentru cei de la full speed acceptati si membrii mai juniori :lol:,stiu sa desenez si sa prajesc cartofi ;) un deosebit respect pentru ceea ce ati realizat anul acesta felicitari! |
Quote:
Multumesc de aprecieri |
33 Attachment(s)
poze cu robotelul :D
|
5 Attachment(s)
ptr HAI :D:D:D niste poze de la mine :P
Aleks ms ca mai primit sub umbrela ta :)) sa fac si eu ceva poze :D |
Quote:
Chiar, mulţumesc băiatului care a venit cu diiitamai umbrela să ne apere de ploaie :D |
fooaartee tare a fost faza cu predatorul :D imi pare rau ca nu am fost si sambata sa vad robotul celalalt in actiune cu tengu :D
|
1 Attachment(s)
era acelasi robot, decat aseara au aparut amandoi pe scena :D
o poza cu mine si cu cei 2 robotei :D:D |
si pe mine sa nu ma luati sub umbrela stateam cu parasolarul pe cap si vesta pe aparat :):)
|
39 Attachment(s)
inca o tura de poze *de duminica*
|
2 Attachment(s)
cum a zis si aleks ....ceva ce cu adevarat merita fotografiat
|
Filme cu robo? ca banuiesc ca a avut pe fundal si melodia aia :)
|
avea si mel aia :D
acum stiu ce mel e.. am downloadat`o am eu un filmuletz de la sfarsit din interior :P:P dar ii mare rau pana la anu stau sa`l uploadez |
Felicitari organizatorilor, reusit evenimentul de la Pitesti (din ce am vazut in fotografii si filmulete), din pacate nu am mai ajuns la acest ultim eveniment pe anul acesta.
O intrebare pentru Grazian: Pe circuitul de la AMCKART din Pipera-Tunari se poate organiza vreun eveniment de drift? sau este prea mic? Sunt convins ca intrarea cu plata nu va alunga spectatorii (poate doar tria cativa din ei :) Succes in continuare in organizarea evenimentelor viitoare! |
70 Attachment(s)
inca o tura
|
32 Attachment(s)
si ultima tura de poze , sa vad cum fac cu filmuletele sa le poste ca sunt cam mari .
|
Frumos eveniment, ne-am simtit bine in ambele zile. Speram sa ne vdm cu bine si la urmatorul show..si daca mai aveti poze cu fiatul..va rog sa le postati :D va salut, bafta in continuare.8)
|
Pfuu ce am uitat
Felicitari baiatului cu mazda sa descurcat foarte bine ptr un incapator Bvo |
o sa mai fie anul asta macar un eveniment:D nu-i asa baieti? :D:twisted:
|
nu....evenimentul nostru a incheiat anul :)
|
vreau si eu sa felicit toti baietii care "s`au dat" :lol: Jack ( tataie ) si brigada FORTA :)) "Dobre, Calin, Traian, si JAE chiar daca nu acum" ca au facut spectacol cu toate micile incidente ... si daca are cum sa va povesteasca si voua Dobre cum e cu ursu si cu lupu =)) organizare buna pot sa zic si nu in ultimul rand spectatorilor care au indurat ploaia si frigul.
|
Imi spune si mie cineva unde este lista cu participantii la car audio ca sunt curios pe ce loc am iesit, nu am mai putut sta pana la premiere.
|
mai multe poze aici
http://www.***********/photos/39867156@N07/ |
are cineva un filmulet ceva cu GOLF-u gri care scotea flacari pe toba? ;))
|
Quote:
Nu am stiut ca evenimentul de la Pitesti a fost ultimul din acest an:-P. E bine ca toata lumea a ramas cu o amintire placuta pana cand vor incepe evenimentele de anul viitor :D. |
as vrea si eu pozele .. edytzu_tuning este id ul meu :D . multumesc
|
:D
Quote:
CE USOR ESTE SA ZICI 25.000.:D:D:D DACA AR FII SI ADEVARATI,HE HEEEE:D:D:D. MASINA ESTE FACUTA DIN 2007 ASA,CU CHITUL ASTA,SI DOAR INTERIORUL LA TAPITERIE ESTE SCHIMBAT IN ULTIMUL AN CRED .SI NU COSTA MAI MULT DE 1000 EUR. TAPITERIA.DEJA SANT RISIPITOR.:lol::D:lol: |
edytzu da si tu niste pagini inapoi si o sa vezi o gramada de poze.
|
stiu .. dar am zis ca poate cineva sa m le dea pe mess pt ca de aici le iau pe rand .
|
17 Attachment(s)
Prima serie de poze: Vlad RLG si al lui URS cu noua evacuare! :lol:
|
3 Attachment(s)
Hai-u prins in timp ce-si schimba rotile si in ultima poza numara spaga primita. :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning