![]() |
Re: E39 - black bmw
imi place ce vad !!! felicitari si spor in contiunuare!!!
vladigrec |
4 Attachment(s)
Quote:
Momentan am dat interiorul de piele si am revenit la musama :)) Sper sa pun mana pe ceva mai bun zilele astea ... Era sa uit ..... o noua achizitie =)) MO & FOCA se numesc =))) |
MO si FOCA, mortali :)) ai grija de ei;)
dar FOCA nu era fabricat original cu aluminiu ?:)) |
Hai cu jantele pe masina !!! :D
|
Foarte frumos porcusorul :D:D!!
Am avut si eu o pereche acum cativa ani , ai mei erau cu blana linsa :D |
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Am 3 variante de material .... vreau sa imi iasa cel putin asemanator ca cel din ultimele poze... Inca nu stiu ce culoare sa aleg dar tind spre primul model . |
Alea albastre arata ca o pijama :D
Mie imi place griul ! O sa faci aripioarele din piele si interiorul cu material , gen tapiteriile originale mixte ? Cat costa materialul ?:D |
2 Attachment(s)
Quote:
30 lei mentru liniar ... are 140 cm latime :D am vro 8 modele dar doar la astea 3 am poze ! |
la masina cu interiorul ala cu albastru ma minunam eu aseara si ma gandeam ce fraier am fost ca nu am cautat materialul asta :lol:
si eu tot pe gri cu negru as merge, albastrul ala e prea "funky" sa zic asa pentru un e39 |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
Quote:
cum zice si vlad suspensia,arata intr-un mare fel?te-ai mai gandi le lasi asa argintii sau vrei ce vb noi? |
Ce misto arata ! Ce gume ai pus pe fata pana la urma?:shock:
Acuma zi ... cum se simte la demaraj si la drum ?:D:D |
:shock::shock: ce schimbare. Sa le rulezi multi km fara gropi
|
Quote:
arata intr-un mare fel cu rotile astea, parca e cu totul alta masina |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
am mers numai prin oras d cand le-am pus ...dar miercuri fac un drum BV-SB si o sa vad diferenta in aprox 30 km de oras a crescut consumul cu 1,5 - 2 litri Quote:
In timp ce scriam reply m-am uitat pe geam sa vad cum arata masina de la 4 :)) ... si vro 5 min s-au invartit 2 politai pe langa ea :)) au analizat fiecare roata in parte =)) In viitorul apropiat urmeaza suspensia si cred ca distantiere de 2cm spate si 1 cm fata ! |
De ce nu-ti place cum sta pe fata ? Prea ingust ?:shock:
Trebuia sa arunci cu oua dupa "curcanii" aia care se holbau :D |
Quote:
Ar fi fost ceva sa arunc cu oua in ei =)) oricum treaba e ca au notat numarul si au dat un telefon ... acu nus ce gandurii au :) in talon am trecut doar jante pe 15 =)) cu toate ca RAR-ul sa facut cu jante pe 16 .... |
Cine stie de ce se holbau... nu cred ca din cauza rotilor :D Daca ai talon nou nici nu sunt trecute dimensiunile la cauciucuri ! Daca nu ai atunci schimba-l :shock:
Poate s-au furat masini prin zona si verificau .. nu cred ca sunt asa retardati sa verifice telefonic ce cauciucuri are masina in acte ! |
Quote:
Talonul este de tip vechi ! Momentan nu am cartea masinii ca sa schimb talonul :D sunt inca in proces cu cei de la skoda ... |
stai calm ca nu te verifica chiar asa, probabil doar le placeau rotile :lol:
|
Scriau marimea la anvelope sa puna si ei pe loganu lor:lol:
|
superba cu jantele astea !!!
|
Frumoasa masina.....Multi KM fara incidente cu ea....Eu Sunt din Fieni:P.Pe lana Tgv:p.Unde ai facut atatea tuninguri pe masina fratioare?K in Dambovita nu ma astept sa avem asa ateliere :D.Lasa-mi si mie un ID ceva dak e ca ma intereseaza si pe mine multe chestii sa fac la masina(si sunt km nou in asa ceva :D) si nu prea cunosc ateliere etc :D.Id ul meu e acelas cu niku:D.Felicitari ink odata pt masina arata.....
|
Da chiar si eu vroiam sa te intreb de "tuninguri",credeam ca sunt aduse de afara "tuningurile" dar vad ca nu.Sunt pe comanda sau cum?
|
Quote:
Quote:
|
Dar?Ai facut-o tu singur?:D....
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/29-coltul-incepatorului.html |
Quote:
LE:Nu ma refer la tine Sax,doar ca al tau era ultimul post. |
Quote:
Iti trebuie doar rabdare si pasiune . |
2 Attachment(s)
Daca tot o ardem cu jante pe 19 .... :suspiciou
|
Quote:
|
Prea fain arata :shock: Coborata si cu distantiere va fii avion :shock:
Sta foarte bine guma pe fata :D O sa vezi tu cand o cobori ! Quote:
Si daca te refereai la mine nu ma impresionai cu nimic :shock: Forumul asta s-a umplut de copii care in loc sa stea afara la aer stau in casa si posteaza prostii pe forumuri ! Am vazut si pusti de 15 ani care dadea sfaturi la "consiliere achizitionare auto" si la "versus auto " plus multe altele .. |
Quote:
Quote:
|
Arata foarte bine cu noile roti.Sa o stapanesti sanatos si multa bafta in continuare!:-)
|
arata bine cu noile achizitii, pentru ce suspensie o sa optezi ? raceland sau altceva ?
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pe moment aleg Low cost ... deci Raceland ... Saptamana asta trebuia sa comand suspensia dar am o oferta de nerefuzat la o pereche de jante... sa vad maine ce iese ... posibil sa mai aman suspensia cam o luna ! |
dragute jantele ...
sunt 8,5 toate 4? sau 9j ? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning