![]() |
Re: Concurs
Quote:
|
ANDREI cand se face pollul la M3
|
pot participa si eu la bmw ?
|
REGULI
-tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior -cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de o saptamana -daca timp de o saptamana nu s-au prezentat mai mult de 2 useri, concursul respectiv se va prelungi -postarea masinii se va face prin intermediul a 4 poze (fata, spate, lateral, optional) prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch) @ daca vor fi date ca tema doua modele ale aceleiasi masini, useri vor trebui sa aleaga doar unul dintre acele modele si sa posteze pozele dupa cum scrie mai sus -daca un user nu indeplineste regulile, acesta poate fi descalificat -realizarea poll-ului de votare se va face de catre skyZZo sau ANDR31, pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai -acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativtatea prin intermediul orcarui joc video ce include masina data ca tema. PS: pollul va fi facut pe data de 21. PSS: poate participa oricine atat timp cat este cu bun simt. |
4 Attachment(s)
Gata si M.ul meu :arrow:
BMW M3 HIN |
monitoru wide ti-a distrus tot farmecul la unghiul pozeleor :(
|
in ce sens spui ca mi-a distrus pozele :???: ?
|
Quote:
|
daca monitorul este wide pozele arata distorsioanate, exact cum sunt ale lui andrei, e diferenta intre cum se vede un anumit unghi pe un monitor normal si unul wide, dar cum zis sergiu e rezolutia, fao pt wide,
|
toate setarile jocului sunt la maxim, iar rezolutia monitorului este setata exact de placa video . . . iar pozele sunt facute cu fraps.
Am observat si eu ca rezolutia nu este prea grozava dar nu prea am ce altceva sa fac . . . in joc arata muult mai bine :-j |
Quote:
|
Ok, mai avem de asteptat pe cineva sau facem poll.ul astazi pe la 13 ?
|
Daca mai era cineva de venit, cred ca se trezea pana acum...deci poti sa-l faci....
|
Quote:
|
Daca iar se voteaza prietenii intre ei degeaba......
Sper sa fie gata pollu azi:D |
Daca s-ar putea cer si eu o amanare pana maine seara adica pana pe data de 23.04.2010 pana la ora 20:00. Deoarece acum am vazut topicul si sunt interesat sa intru si eu in hora ! Deci ma asteptati si pe mine va rog frumos ?
|
4 Attachment(s)
Scuze de dublu post insa nu mai am dreptu de a edita postul anterior deci am promis un BMW :
Poze rapid asa : Attachment 1435223 Attachment 1435224 Attachment 1435225 Attachment 1435226 Este un aspect Clean pentru ca BMW-urile sunt sensibile ori ce plusare poate da in tiganeala...Si nu risc :D Sper sa va placa ! |
Omule, ala ti se pare aspect clean? :|
|
eMH: Ce are ? :| eu zic ca este cat de cat clean
|
Nu are nimic! Dar numai imi dadeam cu parerea.
|
Acum downloadez si eu most wanted pacat ca am vazut tarziu topicul.Am si eu o intrebare de exemplu daca trebuie sa modificam un pegeout 206 si eu am most wanted-ul are ceva daca adaug mod si introduc pegeout-ul in most wanted si il tunez?sau voi fi descalficat?
|
Nu are nimic, dar nu stiu cat de buna va fi calitatea. Adica o sa se vada aiurea. Mai bine descarci NFSU2 si il faci acolo. Adica eu asa as face, cel putin.
Si ca sa iti raspund, ai voie sa pui mod-uri in joc, dar nu o sa dea bine, ca aspect! |
Ce tot faceti voi atata, nu vedeti ca am facut deja pollul pentru M3 ??? .... postati asa aiurea :???:
|
Andrei, ar fi fost frumos daca tot ai facut topicul, sa si postezi aici un link...
|
My bad, dar totusi trebuia sa stiti si voi termenul >>> https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...mw-m3-e46.html
|
eu nu vad nici un poll
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Masina pentru urmatoarea batalie e.
NISSAN 240sx (S13) sau NISSAN 200sx (S14) Modificati una dintre cele doua nu aveti voie ambele fiindca e un concurs in care sa vedem care e mai frumos S13 sau S14. Bafta |
hell yeah..prea marfa tema gonzy...felicitari pt castigarea polului anterior si ms pt tema....JDM FAN HERE !!! :lol:
|
Buna alegere gonzy !
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Nissan Silvia S14 |
4 Attachment(s)
NISSAN 200sx am dat cu ea de bordura...scuzati denivelarea din bara :lol:
|
Frumoase masini CYPOS si CAPA dar cred k ati fost la aceleas tuner:lol: fiindca avet bodykit la fel.
Astept mai multe Race cars, mai multe in stil Japonez dara de acea e japoneza. Bafta |
Quote:
|
intru si eu ! care este termenul ?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Hop şi eu. Sper să vă placă.
|
4 Attachment(s)
La inceput am pus acelasi kit ca si eMH , dar l-am schimbat.Sper sa placa.
|
Hai lasă, că şi eu mi-am pus capotă, eleron, oglinzi, si portbagaj din carbon, şi tot nu mă plāng :P
P.S.: Trebuia să laşi kitul ăla, dacă īţi plăcea, că nu zicea nimeni nimic! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning