![]() |
Re: Viteza maxima - Cielo
Cielo cu :
-motor 1.5 8V(55KW - abia refacut - dupa rodaj) - 190Km/h - in ultima vreme nu mai sarea de 170-175 - aveam un filmulet pe acasa ca sa pot dovedii |
Miercuri pe Bucuresti-Pitesti 174 km/h (patru persoane in masina)....mai urca putin dar nu am mai avut nevoie.....am mers putin dupa care am coborat la viteza de 160 km/h.
|
Nu trebuie sa ai trei picioare sa se intample asta!
Sa nu fim absurzi... Si eu am tot cielo, am mers cu viteza, am luat curbe stranse si se comporta bine tinand cont de clasa ei si acum fac comparatie intre masinile de talia ei... Atat poate si gata! Nu trebuie sa facem circ din asta... VITEZA UCIDE!:D 1. Foloseste functia "edit" in interval de 5 minute, daca iti mai aduci aminte de ceva. Nu e nevoie de posturi consecutive. 2. Nu am inteles nimic din ce vrei sa spui... trei picioare, circ... Incearca sa fii mai explicit daca totusi ai ceva de spus. |
Cielo 1996, dupa reparatie motor 190km/h pe bord, pe GPS 183km/h pe benzina. Pe GPL mai mult de 160 pe GPS nu a vrut.
|
1 Attachment(s)
nexia,motor 1.5 16 v,90cp. pe drum cu denivelari...si cauciucuri de iarna :P
poza e facuta de mine...deci va dati seama ca am facut-o fara sa ma uit :)) |
Mai da-i in gura cu motorul rece ca dupa aia nu stii de ce bate motorul...
|
trage mai bine motorul :P
|
Quote:
|
ori ce? :)
|
... ori... mai ai timp pana al sfarsitul anului sa mai scoti cateva perle :lol:
Trage mai bine si mai putin timp... scurtezi viata motorului la cateva mii de km. |
Quote:
|
la mine va refereati?mai...credeti ca eu nu stiu sa merg?:)) dupa o distanta de 200 km i`am dat viteza aia :P a scazut datorita vitezei...nu stiu exact explicatia..oricum motorul era destul de incins.,..dupa 2 ore prin oras :P nu va mai certati inutil....dacia..nu trage mai bine ....se strica mai bine :))
|
era o gluma dar mno...pe aci vad ca nu se prea stie de glume:P
|
am citit in mare posturile voastre...eu am un cielo din 2005 knd am luat-o avea 19.000 km si dupa ce am facut revizia la masina am incercat si eu sa vad cat poate sa mearga masinutza...si a mers 195-198 km/h.iar acum pe la 50.000 de km mai mult de 180 km/h numai urca decat ffff greu...iar cineva in primele pagini spunea k in viteza a 5 a la 120 are 3100 de ture...ei bine eu kn am motoru rece la 3000 de ture am 120 si dupa ce se incalzeste bine masina adica pe autostrada dupa 20-30 km la 3000 de ture am aproape 130 km/h...iar mie in a 5 a la 4500 ture se opreste adik pe la 175-180 km/h si mai creste viteza asa cat vrea cate un pic.:)...si apropo am si eu o intrebare off topic(mie imi taie benzina pe la 5500 dece oare??? scuze de off topic.:-P
|
Pt ca intervine limitarea!
|
De pe la 5500 doar? Cam putin... eu trecusem un pic de zona rosie si nu intrase inca...
|
Eu i-am dat in limitare si este pe undeva pe la 6500...chiar unde e rosu
|
a4-a limitare 190 , a5-a nu stiu cat mai urca ...
|
baieti nu credeti ca exagerati cu top speed de 190-200 la cielo?
am 2 prieteni cu cielo 8v si ei mi-au spus ca au mers cu 180km/h si mi se pare foarte mult . inseamna ca masina mea e defecta dc la 110cp are 190km/h in talon si e fabricatie 2008 luna a 4-a. am mai condus mitsubishi lancer clasic 1.6 16v 98cp 5 trepte , cx foarte apropiat de cielo , greutate asemanatoare si am mers cu 185km/h in treapta a 5-a si 160m/h in treapta a 4-a pana in limitare. |
cielo 8v nu e egal cu cielo 16v e o diferenta de 10-11 cai in plus daca nu ma insel. Si un pic de offtopic: si la mine in talon scria la matiz vit max. 144, dar eu i-am dat peste 160.
Si acum sa o dam in serios...nu sunt astea masini sa incerci sa prinzi viteza maxima. Sunt mai vechi, mai nesigure, nu prea sunt nici antifonate si galgaie la benzina la vitezele alea... Eu la a mea nu mai fac prostia de am facut-o cu matizu sa vad cat prinde... 140 maxim am prins cu cielo si mai mult nu cred ca va vedea... |
Acum cateva zile s-a dus pana la 160 (testat atat pe kilometrajul meu de pe Cielo cat si pe cel al tatalui care era imediat in spatele meu cu masina lui). Tin sa precizez ca 160 pe GPL ( GPL de la Butan Gaz care, dupa pararea mea, este cel mai bun). Nu cred ca are rost sa ii dai mai mult de atat. Totusi, se poate considera o masina veche.
|
si eu am gaz pe a mea dar pe gaz mai mult de 140 in depasire nu a vazut pentru ca nu vad rostu pe gaz sa o alergi atat daca ma gandesc bine ca gazul este rece :-?
|
Numai 140 i-ai dat tu sau mai mult de atat nu a urcat pe gaz?
|
nu mai urca ca aveam pedala si chiar sunt destule de uimit ca pe gaz trage destul de acceptabil bineinteles ca nu mai bine ca pe benzina dar acceptabil
|
Stiu ca nu e locul potrivit, dar am obs. ca vb. despre viteza max. pe gaz: eu am Espero si pe gaz i-am dat 190 pe ceas! probabil cam 180-185 real...pe gps. Si mai AVEAM pedala un pic. Deci se poate!
|
nu va luati dupa ceas.. indica in pom... referitor la intarzierea GPS-ului, e de 1-2 secunde. Pe GPS iti indica top speed... te duci de exemplu la 160 pe ceas si pe urma te uiti la GPS si o sa vezi viteaza reala.... la mine la 100 km/h pe GPS am 94 km/h
|
Si eu sunt posesor de cielo si pot sa zic ca de la 100 Km pe ora incepe sa arate erori...de ex la mine cand imi indica 200Km pe ora viteza reala e in jur de 180-190 Km...poate ca din cauza ca am jante de 14 in loc de 13 si tin sa precizez ca loturile coreene cum am eu sunt mult mai rezistente din toate punctele de vedere......sunt multumit de masina...a mea are niste lucruri umpic ciudata(oglinzile nu sunt dalea rotunde sunt dalea negre patratoase de opel kedett,nu am aer,nu am servo nu am geamuri)...dar sunt multumit de masina si trage si fuge destul de binisor pt o masina de anii ei('96) si astea coreene cand te duci sa iti cauti piese la diferite magazine auto iti apare in tech doc ca e nexia:)
|
A ta este GL, nu e "umpic ciudata", de aia nu are AC, inchidere centralizata, reglaj scaun pe inaltime, proiectoare si oglinzi rabatabile. Dar deja o dam in offtopic...
|
Quote:
PS:am proiectoare si inchidere centralizata;) |
Si te pacaleste la viteza daca ai roti mai mari....dar nu in minus...de ex daca ai 120....real ai o viteza mai mare decat cea de pe ceas ;)
|
eu stiam ca de ex cand ai 120 ai de fapt 110 din cauza ca sunt mai mari....in fine...posibil:)
|
Este viteza mai mare din cauza ca roata se invarte la fel de repede insa are circumferinta mai mare=viteza reala mai mare...insa viteza pe bord aceeasi....din cauza ca vitezometrul masoara viteza rotatiei axului rotii...nu este ceva exterior... In schimb iti scade puterea o roata mai mare.
|
dap sa stii....explicatia e buna....cred ca m-am inselat eu:)
|
la 140 am poza. 170 max:D
|
3 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol: daca tot suntem la capitolul viteza :lol::lol::lol::lol::lol:
|
wooow kent super tare:D al meu nu a vrut mai mult de 170:oops: ce motor ai de merge si cu 210?
|
1 Attachment(s)
in acte ii de cielo
vad ca filmul am uitat sa-l postez :)) |
in acte da de cielo dar sub capota? :D ce bate acolo un 2.0? :-p
|
ce 2.0?
2.0 sunt pentru profesionisti. astia mai saraci avem doar 1.5 :( in acte :) |
pff :)) am inteles ca in acte dar mor de curiozitate, ce motor bate sub capota la tn:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning