![]() |
Re: Agressive Racing Team
VAND MOTOCROSS Kawasaki kx250
|
Quote:
|
bravoo fratii mei :))) spalativa chilotii in public sa vada toata tara ce aveti voi de impartit :)))......Agressive ... DA....racing..mai putin:| :P reveniti si voi cu subiecte pt acest forum nu cu subiecte de "emisiunea...iarta-ma sau DinDragoste!! tunig sau shitt :) scz
|
Quote:
|
Quote:
|
"Baiatu petrecere 174"
o intrebatre:.....Daca tot susti ca nu ai masina tuning si nu esti in nici un club...de ce te bagi in seama cu insulte si avioane cu remorca pe capu tau pe un forum care se ocupa cu exact ce nu ai tu??:D 15 posturi de un an...si alea de tras apa dupa ele pretene....eu zic ca totusi decat sa incurci mai bine sa tragi frana de mana si sa te intorci pe unde ai intrat ;) Si eu sunt ungor........ai ceva cu ungurii ca nu am inteles prea bine?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. Este Forum Public si te rog frumos fara porecle si impresii de copii! 3. Ceea ce am zis eu se referea la ceva ce nu era tuning ci era kitsch de piata. Daca asa se pune problema luni dimineata tai arcurile cu flexu sa am garda la sol putin coborata dau si eu o raita pe la nazareth, autoland hossu si un pic in piata la rusi sa-mi tunez masina (poate catig si vreo 30 de cai din stickere) si sa merit sa postezi aici domnul meu. Si totul cu fabuloasa suma de.... 100-200 de lei. Una si cu una fac doua domnul meu: Faptul ca nu am tuning nu face din masina mea remorca, si te asigur ca din punct de vedere tehnic mult net superioara decat multe din ciupele de la voi, dar iarasi nici asta nu este important. Nu m-am legat de tine asa ca te rog sa-ti vezi tu de viata ta si de 'benveu' tau ca nici ala nu-l super frumos sau super tunat! Deci care e concluzia? Rade ciob de oala sparta sau nu am inteles eu bine?! Oi fi eu mai greu asa de felul meu si poate nu pricep. Pasiunea pt tuning imi da dreptul sa-mi dau cu parerea unde vor muschii mei ... in legatura cu posturile, nu cred ca numarul lor reprezinta ceva. Abea de 2 zile postez, in caz ca esti curios. Poti sa postezi 24/7 aiurea si sa ajugi nr1 pe forum la posturi atata timp cat postezi degeaba? daca intelegi ce vreau sa zic. Dar nu cred ca stiai de existenta acestul site/forum pe vremea cand am inceput eu sa-l citesc zilnic si sa urmaresc articolele postate. Eu zic ca din discutia dintre noi doi se vede clar care de la ce nivel discuta si te rog frumos daca este posibil si nu-ti cer prea mult desigur, sa iti vezi tu de masina ta sa iasa frumos si sa ma lasi pe mine in pace, eventual sa ma ignori total daca este posibil.. doar stii tu ca cel mai despte cedeaza si nu am vrea sa te simti ofensat! Cu deosebit respect Mihai Andrei! Daca partyboy174 te sgarie pe ochi... sau la urechi! Mult succes! |
Quote:
Ma refeream la masina, si la faptul ca atatea abtibilduri si brizbrizuri nu inseamna tuning dar la fel am observat mica schimbare in partea fata pt care nu pot decat sa te felicit. Succes in continuare! Nu vreau sa ma intelegi gresit. Nu te cunosc si nu am nimic personal cu tine. Am dat reply la posturile tale pt modul in care ai raspuns tu deoarece nu mi se parea un argument plauzibil dar nicidecum pt ca m'as simti eu mai presus mai priceput sau mai destept. o zi buna! |
Eu cred ca alti nustiu ce inseamna un CLUB dupa parerea mea nui neaparat sa ai masin ultimu ragnet,si sa ai masina tunata casa faci parte din-trun CLUB, A.C.R e un CLUB auto infintat depe vremea lui Papura Voda aia habar-nua ce inseamna TUNING pe vremea aia dr si in ziua de astazi e un CLUB si cunosc citva membri,au masini clasice batrine DACIA,
|
7 Attachment(s)
Salutare baietii :)
sa va prezint noua mea masina 2001 anu motor 2.0 tdi curand cat de curand o voi inmatricula , si voi incepe modificarile subtile |
Opel Vectra B VauxHall
2.0 dti 2001 an |
Quote:
Bine domnu Dan Andrei Mihai.scuze ca te-am jictin aici sa te vada o tara intreaga :| vina mea:) 1 Nu am masina tuning e stoc...asa ca nu te lua de ea... 2 Te-ai luat de unguri asta mo deranjat RASISTULEEEE 3 Sa iti dea Dumnezeu numa bine si sanatate!!! 4 Pasinunea pt tuning se vede pe masina ta frate nu pe forum!!!! Cu respect Mihai...PACE!!!:peace: |
Quote:
1 Nu ai masina tuning ci e stoc, cum iti permiti sa te iei de mine si sa spui ca nu am ce posta aici ? 2 Nu m-am luat de unguri si ori esti orb ori nu sti sa citesti, eventual mai uita-te odata ce am scris 3 La fel si tie 4 spui exact ce incercam sa spun eu si ajungi sa te contrazici Deci din ceea ce ai postat dai dovada de prostie si ignoranta. Pur si simplu contrazici tot ceea ce ai spus pana acum.. asa ca m'am lamurit si de tine ;) salut |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Vand suspensi normale polo arcuri si telescoape fata spate 100 euro in incheiere pun si eu niste poze
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Eu cred ca alati mor de ciuda, e singuru Club din ZALAU asta care tine nu gluma si sunt membri extraordinari in el baieti de baieti ,care stiu ce inseamna ca prietenu la nevoie se cunoaste ,am infintat acest club deja de un an si citeva luni ,am fost la citeva evenimente chiar daca uni nu-au masini Tunate . Au fost multi in acest Club dar au ramas cei care tin cu adevarat la el si il sustin ,inafara de noi nu a reusit nimeni inca sa faca un asemenea club in ZALAU asta sunt, mindru de toti baieti din acest Club respect ,pentru MARTON- GMA , DANI-VAA, GYURI-GYU, ISTVAN-YST, CLAU-CLA , AMERICANU-LAU , si baieti care sunt plecati din tara RAUL ,CRISTI ,BEKSI Toti sunt membri A.R.T- TEAM Zalau
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Intre timp...inca o dovada ca masinile is in lucru... TTR-u..:D la makeup! :peace:
|
ba ati murit???? Imi place POLO !!!!!
|
Nu a murit nimeni.. :) inca deabia acuma incepe sa vina lumea de prin concedii..de aia nu se prea vorbeste nimic..
Tu ? Altfel? ..nu vii acasa? |
Eu bine...am venit si eu la Zalau....am vazut azi 85RMY...felicitari man...chiar imi place masina ta!!!! foarte frumoasa ;) in rest linisti la Zalau ;) si multe sensuri giratorii...cand au aparut atatea?:)))
|
Mersi...mai e mult de lucru la ea ca sa arate bine...criza ne`a afectat pe toti mai mult sau mai putin..bafta si tie
|
ma da pe unde va intalniti acu....ca in parcare la primarie nu cred ca e locul ideal :)))
|
Se lucreaza acuma pe aicea dar seara e loc ,nu ne deranjeaza nimeni ,de aicea o inceput totul si aicea vom continua sa ne intilnim,
|
Intilnirile se fac in parcare in spatele primariei in fiecare Simbata,la care participa numai membri A.R.T-TEAM si de-acolo stim locatia unde mergem,si ora intilniri:lol: Simbata asta are loc evenimentu TUNING din Sibiu unde participam cu citeva masini ,urez succes baietilor
|
tre sa trec sa vad ce masini ati mai facut;) foarte bine man...succes in continuare....tineti`o tot asa...defapt nu asa...sa cresteti mariii!!!!
|
GallDann : Ti`am vazut Golfu azi parcat strategic la nr3 sa atraga privirile? ;) frumos sa ai bafta cu el !!
|
Quote:
|
te-ai scos ;)...dada am vazut ca ai mers cu un opel de pe acolo ;) mandru golfuletu ;)
|
4 Attachment(s)
GallDann de chestia asta era vorba :D nu stiu cum sa o numesc...teoretic e un WW Bora...practic e un Golf 4 Bora si Seat Leon :)))
|
14 Attachment(s)
Quote:
|
bravoo zalauu...da care 2 man? SDS`u nu era si el? sau nu a participat?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
man...voi aste putini daca o tineti tot asa e foarte ok ;)
mult mult mult succes pt ca sunt baieti foarte ok in club...cred ca au ramas exact care trebuie! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning