Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Agressive Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/140227-agressive-racing-team.html)

GallDann 25-07-10 13:54

Re: Agressive Racing Team

VAND MOTOCROSS Kawasaki kx250

partyboy174 25-07-10 13:56

Quote:

Originally Posted by NuMereLiftu (Post 3537316)
Salut baieti! ia pa' TROBY...

Poli pune prietene niste poze cu masina de cand ai luat-o si cu modificarile asa pe rand cum le-ai facut :D sa vada lumea ca ti-ai dat putin silinta si meriti apreciere pt ca ai transformat masina radical in timp relativ scurt! bravo!

M.Sj. 25-07-10 14:06

bravoo fratii mei :))) spalativa chilotii in public sa vada toata tara ce aveti voi de impartit :)))......Agressive ... DA....racing..mai putin:| :P reveniti si voi cu subiecte pt acest forum nu cu subiecte de "emisiunea...iarta-ma sau DinDragoste!! tunig sau shitt :) scz

partyboy174 25-07-10 14:07

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 3541192)
..nu-i iau partea la niciunu`.. dar totusi trebuie sa fim realisti ca pentru un ungur care traieste in Romania ..romana este a-2a limba pe care o vorbeste aproape perfect ..atat aveam de zis.. e un plus pentru cel care stie sa vb mai multe limbi..

Eu iti dau perfecta dreptate! Si sincer as fi fost bucuros daca as fi avut ocazia sa invat ungureste si cred ca e evident ca eu m-am referit ca nu ai nici o scuza sa nu vb corect (macar din punct de vedere al acordurilor, ca greseli gramaticale si eu fac doar nu e nimeni perfect!) dupa ce ai trait O VIATA intr-o tara! Canva ma rugam de baietetii care lucreaza la taicameu sa ma invete si pe mine ungureste dar din lipsa de timp nu sa putut. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni doar ca m'am aprins cand am vazut reactia lui la o critica, cand aceasta critica era cu scop contructiv!

partyboy174 25-07-10 14:10

Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3541218)
bravoo fratii mei :))) spalativa chilotii in public sa vada toata tara ce aveti voi de impartit :)))......Agressive ... DA....racing..mai putin:| :P reveniti si voi cu subiecte pt acest forum nu cu subiecte de "emisiunea...iarta-ma sau DinDragoste!! tunig sau shitt :) scz

Eu nu sunt in club, am primit invitatie din partea lui Jolty (88 JOL) cand au infiintat clubul vara trecuta parca, dar in considerentul ca o pereche de jante si o folie plus un motor de 1.6 100de cai nu inseamna nici tuning nici racing as stat deoparte.

M.Sj. 25-07-10 14:11

"Baiatu petrecere 174"
o intrebatre:.....Daca tot susti ca nu ai masina tuning si nu esti in nici un club...de ce te bagi in seama cu insulte si avioane cu remorca pe capu tau pe un forum care se ocupa cu exact ce nu ai tu??:D
15 posturi de un an...si alea de tras apa dupa ele pretene....eu zic ca totusi decat sa incurci mai bine sa tragi frana de mana si sa te intorci pe unde ai intrat ;)

Si eu sunt ungor........ai ceva cu ungurii ca nu am inteles prea bine??

M.Sj. 25-07-10 14:13

Quote:

Originally Posted by partyboy174 (Post 3541226)
Eu nu sunt in club, am primit invitatie din partea lui Jolty (88 JOL) cand au infiintat clubul vara trecuta parca, dar in considerentul ca o pereche de jante si o folie plus un motor de 1.6 100de cai nu inseamna nici tuning nici racing as stat deoparte.

atunci lasa-i pe altii sa isi faca nu i incurca ;) daca nu ai acceptat

30-GYU 25-07-10 14:54

Quote:

Originally Posted by partyboy174 (Post 3541127)
Da pleaca frate in ungaria daca nu-ti prieste aici! cine te tine cu forta? si apropo.. chiar ai cea mai urata si mai kitscioasa masina din zalau!!! oricine si orice ar zice da eu zic ca datoria unui club de tuning este sa starpeasca kitsciul nu sa-l promoveze. Sunt constient ca iti dau replica la foarte mult timp dupa ce ai postat dar acum am citit si sincer mai bine mai tarziu decat niciodata. Nu sunt in nici un club! Nu detin masina tuning! Dar masina mea care nu e scumpa sau pompoasa, nu o dau pe 3 ca si ale tale. Asa ca nu-ti mai da filme de racer cand tu de fapt esti ricer! Dar sunt convins ca nu cunosti diferenta!

dar tu cine amet esti daca zici ca itzi sunt antipatic fati prezentza prezintate ROM

partyboy174 25-07-10 14:58

Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3541233)
atunci lasa-i pe altii sa isi faca nu i incurca ;) daca nu ai acceptat

1. Nu cred ca am vorbit cu tine si nu cred ca te-am incurcat.

2. Este Forum Public si te rog frumos fara porecle si impresii de copii!

3. Ceea ce am zis eu se referea la ceva ce nu era tuning ci era kitsch de piata.

Daca asa se pune problema luni dimineata tai arcurile cu flexu sa am garda la sol putin coborata dau si eu o raita pe la nazareth, autoland hossu si un pic in piata la rusi sa-mi tunez masina (poate catig si vreo 30 de cai din stickere) si sa merit sa postezi aici domnul meu. Si totul cu fabuloasa suma de.... 100-200 de lei.
Una si cu una fac doua domnul meu:
Faptul ca nu am tuning nu face din masina mea remorca, si te asigur ca din punct de vedere tehnic mult net superioara decat multe din ciupele de la voi, dar iarasi nici asta nu este important.
Nu m-am legat de tine asa ca te rog sa-ti vezi tu de viata ta si de 'benveu' tau ca nici ala nu-l super frumos sau super tunat! Deci care e concluzia? Rade ciob de oala sparta sau nu am inteles eu bine?! Oi fi eu mai greu asa de felul meu si poate nu pricep.
Pasiunea pt tuning imi da dreptul sa-mi dau cu parerea unde vor muschii mei ... in legatura cu posturile, nu cred ca numarul lor reprezinta ceva. Abea de 2 zile postez, in caz ca esti curios. Poti sa postezi 24/7 aiurea si sa ajugi nr1 pe forum la posturi atata timp cat postezi degeaba? daca intelegi ce vreau sa zic. Dar nu cred ca stiai de existenta acestul site/forum pe vremea cand am inceput eu sa-l citesc zilnic si sa urmaresc articolele postate.
Eu zic ca din discutia dintre noi doi se vede clar care de la ce nivel discuta si te rog frumos daca este posibil si nu-ti cer prea mult desigur, sa iti vezi tu de masina ta sa iasa frumos si sa ma lasi pe mine in pace, eventual sa ma ignori total daca este posibil.. doar stii tu ca cel mai despte cedeaza si nu am vrea sa te simti ofensat!
Cu deosebit respect Mihai Andrei! Daca partyboy174 te sgarie pe ochi... sau la urechi! Mult succes!

partyboy174 25-07-10 15:06

Quote:

Originally Posted by 30-GYU (Post 3541316)
dar tu cine amet esti daca zici ca itzi sunt antipatic fati prezentza prezintate ROM

Dan Mihai Andrei ma numesc. Evetual iti las si o adresa sau cnp ? Intradevar m-am exprimat gresit si probabil te-am jignit.. dar s-a datorat grabei cu care am scris si pentru asta ma simt dator sa-mi cer scuze.
Ma refeream la masina, si la faptul ca atatea abtibilduri si brizbrizuri nu inseamna tuning dar la fel am observat mica schimbare in partea fata pt care nu pot decat sa te felicit. Succes in continuare! Nu vreau sa ma intelegi gresit. Nu te cunosc si nu am nimic personal cu tine. Am dat reply la posturile tale pt modul in care ai raspuns tu deoarece nu mi se parea un argument plauzibil dar nicidecum pt ca m'as simti eu mai presus mai priceput sau mai destept. o zi buna!

Agressive YST 25-07-10 18:05

Eu cred ca alti nustiu ce inseamna un CLUB dupa parerea mea nui neaparat sa ai masin ultimu ragnet,si sa ai masina tunata casa faci parte din-trun CLUB, A.C.R e un CLUB auto infintat depe vremea lui Papura Voda aia habar-nua ce inseamna TUNING pe vremea aia dr si in ziua de astazi e un CLUB si cunosc citva membri,au masini clasice batrine DACIA,

Agressive 25-07-10 18:10

7 Attachment(s)
Salutare baietii :)
sa va prezint noua mea masina
2001 anu
motor 2.0 tdi
curand cat de curand o voi inmatricula , si voi incepe modificarile subtile

Agressive 25-07-10 18:10

Opel Vectra B VauxHall
2.0 dti
2001 an

M.Sj. 25-07-10 20:02

Quote:

Originally Posted by partyboy174 (Post 3541324)
1. Nu cred ca am vorbit cu tine si nu cred ca te-am incurcat.

2. Este Forum Public si te rog frumos fara porecle si impresii de copii!

3. Ceea ce am zis eu se referea la ceva ce nu era tuning ci era kitsch de piata.

Daca asa se pune problema luni dimineata tai arcurile cu flexu sa am garda la sol putin coborata dau si eu o raita pe la nazareth, autoland hossu si un pic in piata la rusi sa-mi tunez masina (poate catig si vreo 30 de cai din stickere) si sa merit sa postezi aici domnul meu. Si totul cu fabuloasa suma de.... 100-200 de lei.
Una si cu una fac doua domnul meu:
Faptul ca nu am tuning nu face din masina mea remorca, si te asigur ca din punct de vedere tehnic mult net superioara decat multe din ciupele de la voi, dar iarasi nici asta nu este important.
Nu m-am legat de tine asa ca te rog sa-ti vezi tu de viata ta si de 'benveu' tau ca nici ala nu-l super frumos sau super tunat! Deci care e concluzia? Rade ciob de oala sparta sau nu am inteles eu bine?! Oi fi eu mai greu asa de felul meu si poate nu pricep.
Pasiunea pt tuning imi da dreptul sa-mi dau cu parerea unde vor muschii mei ... in legatura cu posturile, nu cred ca numarul lor reprezinta ceva. Abea de 2 zile postez, in caz ca esti curios. Poti sa postezi 24/7 aiurea si sa ajugi nr1 pe forum la posturi atata timp cat postezi degeaba? daca intelegi ce vreau sa zic. Dar nu cred ca stiai de existenta acestul site/forum pe vremea cand am inceput eu sa-l citesc zilnic si sa urmaresc articolele postate.
Eu zic ca din discutia dintre noi doi se vede clar care de la ce nivel discuta si te rog frumos daca este posibil si nu-ti cer prea mult desigur, sa iti vezi tu de masina ta sa iasa frumos si sa ma lasi pe mine in pace, eventual sa ma ignori total daca este posibil.. doar stii tu ca cel mai despte cedeaza si nu am vrea sa te simti ofensat!
Cu deosebit respect Mihai Andrei! Daca partyboy174 te sgarie pe ochi... sau la urechi! Mult succes!

Bine domnu Dan Andrei Mihai.scuze ca te-am jictin aici sa te vada o tara intreaga :| vina mea:)
1 Nu am masina tuning e stoc...asa ca nu te lua de ea...
2 Te-ai luat de unguri asta mo deranjat RASISTULEEEE
3 Sa iti dea Dumnezeu numa bine si sanatate!!!
4 Pasinunea pt tuning se vede pe masina ta frate nu pe forum!!!!

Cu respect Mihai...PACE!!!:peace:

partyboy174 26-07-10 06:31

Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3541963)
Bine domnu Dan Andrei Mihai.scuze ca te-am jictin aici sa te vada o tara intreaga :| vina mea:)
1 Nu am masina tuning e stoc...asa ca nu te lua de ea...
2 Te-ai luat de unguri asta mo deranjat RASISTULEEEE
3 Sa iti dea Dumnezeu numa bine si sanatate!!!
4 Pasinunea pt tuning se vede pe masina ta frate nu pe forum!!!!

Cu respect Mihai...PACE!!!:peace:

Daca:
1 Nu ai masina tuning ci e stoc, cum iti permiti sa te iei de mine si sa spui ca nu am ce posta aici ?
2 Nu m-am luat de unguri si ori esti orb ori nu sti sa citesti, eventual mai uita-te odata ce am scris
3 La fel si tie
4 spui exact ce incercam sa spun eu si ajungi sa te contrazici

Deci din ceea ce ai postat dai dovada de prostie si ignoranta. Pur si simplu contrazici tot ceea ce ai spus pana acum.. asa ca m'am lamurit si de tine ;) salut

partyboy174 26-07-10 06:33

Quote:

Originally Posted by Agressive (Post 3541739)
Salutare baietii :)
sa va prezint noua mea masina
2001 anu
motor 2.0 tdi
curand cat de curand o voi inmatricula , si voi incepe modificarile subtile

Arata foarte bine englezoaica ta. Cum se face ca e vauxhall cu volan pe stanga? l-ai mutat tu sau asa a venit? multa bafta si la cat mai multe modificari :D

partyboy174 26-07-10 06:35

Quote:

Originally Posted by partyboy174 (Post 3542646)
Arata foarte bine englezoaica ta. Cum se face ca e vauxhall cu volan pe stanga? l-ai mutat tu sau asa a venit? multa bafta si la cat mai multe modificari :D

ps: Daca cumva vrei sa schimbi cd playerul si sa-l dai asta original te rog sa nu uiti sa-mi lasi un pm ca il iau eu de la tine. Multumesc!

85RMY 26-07-10 11:01

3 Attachment(s)
Vand suspensi normale polo arcuri si telescoape fata spate 100 euro in incheiere pun si eu niste poze

85RMY 26-07-10 12:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 85RMY (Post 3543117)
Vand suspensi normale polo arcuri si telescoape fata spate 100 euro in incheiere pun si eu niste poze

.....

Agressive YST 26-07-10 17:49

Eu cred ca alati mor de ciuda, e singuru Club din ZALAU asta care tine nu gluma si sunt membri extraordinari in el baieti de baieti ,care stiu ce inseamna ca prietenu la nevoie se cunoaste ,am infintat acest club deja de un an si citeva luni ,am fost la citeva evenimente chiar daca uni nu-au masini Tunate . Au fost multi in acest Club dar au ramas cei care tin cu adevarat la el si il sustin ,inafara de noi nu a reusit nimeni inca sa faca un asemenea club in ZALAU asta sunt, mindru de toti baieti din acest Club respect ,pentru MARTON- GMA , DANI-VAA, GYURI-GYU, ISTVAN-YST, CLAU-CLA , AMERICANU-LAU , si baieti care sunt plecati din tara RAUL ,CRISTI ,BEKSI Toti sunt membri A.R.T- TEAM Zalau

Agressive 27-07-10 06:49

Quote:

Originally Posted by partyboy174 (Post 3542648)
ps: Daca cumva vrei sa schimbi cd playerul si sa-l dai asta original te rog sa nu uiti sa-mi lasi un pm ca il iau eu de la tine. Multumesc!

Mersi mersi masina a fost modificata eu asa am facut combinatia am dat golful meu 3 si o diferenta mica

GallDann 07-08-10 17:41

5 Attachment(s)
Intre timp...inca o dovada ca masinile is in lucru... TTR-u..:D la makeup! :peace:

M.Sj. 21-08-10 21:24

ba ati murit???? Imi place POLO !!!!!

GallDann 22-08-10 11:03

Nu a murit nimeni.. :) inca deabia acuma incepe sa vina lumea de prin concedii..de aia nu se prea vorbeste nimic..
Tu ? Altfel? ..nu vii acasa?

M.Sj. 25-08-10 18:36

Eu bine...am venit si eu la Zalau....am vazut azi 85RMY...felicitari man...chiar imi place masina ta!!!! foarte frumoasa ;) in rest linisti la Zalau ;) si multe sensuri giratorii...cand au aparut atatea?:)))

85RMY 26-08-10 23:16

Mersi...mai e mult de lucru la ea ca sa arate bine...criza ne`a afectat pe toti mai mult sau mai putin..bafta si tie

M.Sj. 27-08-10 15:47

ma da pe unde va intalniti acu....ca in parcare la primarie nu cred ca e locul ideal :)))

Agressive YST 27-08-10 22:51

Se lucreaza acuma pe aicea dar seara e loc ,nu ne deranjeaza nimeni ,de aicea o inceput totul si aicea vom continua sa ne intilnim,

Agressive YST 27-08-10 23:02

Intilnirile se fac in parcare in spatele primariei in fiecare Simbata,la care participa numai membri A.R.T-TEAM si de-acolo stim locatia unde mergem,si ora intilniri:lol: Simbata asta are loc evenimentu TUNING din Sibiu unde participam cu citeva masini ,urez succes baietilor

M.Sj. 27-08-10 23:15

tre sa trec sa vad ce masini ati mai facut;) foarte bine man...succes in continuare....tineti`o tot asa...defapt nu asa...sa cresteti mariii!!!!

M.Sj. 27-08-10 23:19

GallDann : Ti`am vazut Golfu azi parcat strategic la nr3 sa atraga privirile? ;) frumos sa ai bafta cu el !!

GallDann 28-08-10 18:25

Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3614952)
GallDann : Ti`am vazut Golfu azi parcat strategic la nr3 sa atraga privirile? ;) frumos sa ai bafta cu el !!

:)) Nu..:) dar acolo m-am intalnit cu un prieten care tocmai isi adusese o masina din Germania..si i-am zis sa ma duca la o tura sa vad cum merge.. :)

M.Sj. 28-08-10 18:45

te-ai scos ;)...dada am vazut ca ai mers cu un opel de pe acolo ;) mandru golfuletu ;)

M.Sj. 29-08-10 21:15

4 Attachment(s)
GallDann de chestia asta era vorba :D nu stiu cum sa o numesc...teoretic e un WW Bora...practic e un Golf 4 Bora si Seat Leon :)))

SJ-82-GMA 31-08-10 16:57

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Agressive YST (Post 3614931)
Intilnirile se fac in parcare in spatele primariei in fiecare Simbata,la care participa numai membri A.R.T-TEAM si de-acolo stim locatia unde mergem,si ora intilniri:lol: Simbata asta are loc evenimentu TUNING din Sibiu unde participam cu citeva masini ,urez succes baietilor

da si a trecut si show-ul asta,cel de al treilea eveniment anul asta,unde au participat 2 masini din zalau si binenteles sa facut cunoscut numele acestui club:AGRESSIVE RACING TEAM,speram sa isi termine si colegii mei masinutele,asa cum doresc ei si sa fim mai multi prezenti la evenimentele urmatoare!!!a fost UN SHOW FRUMOS frumos,cel putin mie mi-a placut mult,voi pune si niste poze,sper sa va placa:

M.Sj. 31-08-10 20:08

bravoo zalauu...da care 2 man? SDS`u nu era si el? sau nu a participat?

SJ-82-GMA 31-08-10 20:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3624426)
bravoo zalauu...da care 2 man? SDS`u nu era si el? sau nu a participat?

din cate se vede ,in primul rand nu are parasolar,in al 2-lea rand el este impreuna cu culjenii,asa ca poate fii din zalau,dar NU ESTE IN CLUB!!!!asta este alegerea lui,asta e treaba fiecaruia unde si cu ce echipa participa!iata si diploma primita la acest eveniment:

M.Sj. 31-08-10 21:18

man...voi aste putini daca o tineti tot asa e foarte ok ;)
mult mult mult succes pt ca sunt baieti foarte ok in club...cred ca au ramas exact care trebuie!

SJ-82-GMA 01-09-10 14:55

Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3624666)
man...voi aste putini daca o tineti tot asa e foarte ok ;)
mult mult mult succes pt ca sunt baieti foarte ok in club...cred ca au ramas exact care trebuie!

da,asa e,am fost multi pot sa zic si invidia si figurile din cap ne-au cam separat,suntem putini dar uniti,exemplu poate da fiecare,cand a avut ceva de lucru si are ,cu ce putem ne ajutam unul pe celalalt!!!am vrea si eu zic ca ar fii fain sa avem totusi mai multe masini,dar e greu de gasit oameni cu care sa te poti intelege!asta e,mergem inainte si asa,mersi de urari si asemenea iti dorim si tie,daca ai de gand sa iti mai lucrii ceva la masina,bafta

M.Sj. 02-09-10 19:37

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 3626356)
da,asa e,am fost multi pot sa zic si invidia si figurile din cap ne-au cam separat,suntem putini dar uniti,exemplu poate da fiecare,cand a avut ceva de lucru si are ,cu ce putem ne ajutam unul pe celalalt!!!am vrea si eu zic ca ar fii fain sa avem totusi mai multe masini,dar e greu de gasit oameni cu care sa te poti intelege!asta e,mergem inainte si asa,mersi de urari si asemenea iti dorim si tie,daca ai de gand sa iti mai lucrii ceva la masina,bafta

abia am inceput....sunt multe de facut...dar no la noi ajung mai greu piesele si tot ce e nevoie....ne descurcam cum putem...mersi mersi

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning