![]() |
Re: Slobozia diverse
Quote:
|
care ai niste gume pe 13? da nu mai subtiri de 165..
|
Quote:
|
Quote:
|
intru rar... nici eu nu stiu pe unde umblu` :( m`a dat lumea la scarbe ... :)
|
villy pe unde mai umblii ma? ultima data mi-ai spus k ma dai o tura cu a ta. sa stii k nu te-am uitat. astept sa mai dai si tu un semn de viata pe messenger ceva...
|
Dane sa te am si eu pe mess, mai vb de una alta andreye_aaa21
|
Cine are numarul de tel al lui Edy (Inaltu')?stiti ceva a vandut AMG-ul sau il mai are de vanzare?
|
hai frate chiar vrei sa le iei pe toate din oras...hai loganul lui Dan te inteleg aveai o slabiciune pt. el dar cu amg`ul ce faci?....desi daca stau sa ma gandesc dupa ce ai castigat banii aia la loto ai inceput o colectie de masini frumoase.
P.S.: felicitari pt. masinile alea achizitionate de la Tiriac. |
Ce sa fac frate dak mi-a pus Dumnezeu mana in cap.
|
Quote:
|
Am facut rost de nr lui.cred ca a vb cu pers respectiva care e interesata.individul ii da pe el cat cere.acum nush ce au vb ei si daca sau inteles sau nu.App Vlad am nevoie de un flex si de un aparat de sudura sa dau cateva puncte.ma poti ajuta?ca stiu ca tu ai la atelier:D
|
Quote:
|
Stiu man k nu le imprumuti.vin eu la tine acolo
|
Quote:
ma suni cand e...bafta |
in seara asta care iese sa ne dam pe gheata?
|
Quote:
|
nu am ... masina mea e un bloc de gheata ... nici n-am putut s-o deschid azi ... dar aveam alta bine echipata de iarna :D
|
Quote:
Da un semn cand iesi pe traseu, poate ma racolezi si pe mine ;) |
si unde mai pui mai xie ca ti au ingropat o si aia cu vola....:))
|
Quote:
|
baieti am si eu o intrebare se circula prin ialomita (mai ales in zona urziceni-cazanesti?
Multumesc |
Care se pricepe bine bine la inchideri centralizate, alarme...chestii dastea?
|
eu ... dar cand o veni caldura ...
din cauza frigului am inceput sa uit meseria :) |
Hai sa ajutam un coleg, postez aici anuntul sau trimis pe vwforum
In seara de 22 decembrie am pierdut o cheie de la masina vw passat intre str cuza voda si magazinul elegant daca am putea anunta cat mai multi forumistii din Slobozia poate ar fi o sansa sa o gasesc.Ofer si recompensa. Tel 0728188991 Daca puteti da mai departe ar fi super tare .Multumesc. |
5 Attachment(s)
salutare baieti! as avea si eu nevoie de un haion opel astra g caravan cu tot cu luneta de unde as putea sa fac rost de el?si in legatura cu msinile nervoase uite aici cateva
|
vreau si eu gti-ul ala la start la urmatoarea intalnire prin primavara ...
se poate? |
nu stiu, sa vad, nu iti promit nimic:tetter:
DAARR Varooog stiti de unde pot face si eu rost de un haion opel astra g caravan alb preferabil!!:?::?::?: |
Quote:
la bucu sunt 2 iar la platinis 1. mai sunt si la cosereni si pe DN2A, intre Urziceni si BZ (sigur gasesti pe-undeva..) cu toate ca nu stiu ce faci cu el la 13ani ai tai, dar in fine... Quote:
jaguarul si gti-ul nu sunt de la noi (deci nu prea au ce cauta in acest topic) iar toyota MR2 este a unui taran parvenit trezit peste noapte patron de butic, ce iarasi nu are ce cauta p'aici (parerea mea!) |
@Grasu'XxL - Esti proprietar pe vreuna din masini de le prezinti tu?:P
|
SA lamuric cateva lucruri!
1-haion are nevoie tatal meu ca a busit opelu in spate 2-masinile din poze nu sunt ale mele dar le-am facut poze pt ca sunt pasionat de masini(de aceea am si cont pe 4tuning) 3- sunt amator deci scuzami neprofesionalismul in legatura cu remarcile tale 4-Poblem solved(am facut rost de haion):clap: Multumesc pt intelegere |
mr2 era parcat pe la Iris..... este patron pe la vre-un mag/butic de pe acolo?
|
gti-ul e din oras ca l-am mai vazut ... dar nu cunosc persoana
|
.... apropo de masini HOT, am vazut prin oras un Mitsubishi Eclipse GSX portocaliu, fabricatie cred ca 1990..... stie cineva al cui este? frumoasa masina...
|
Quote:
|
eu nam vazut asa ceva in schimb am vazut tot o zaponeza o chema lacer gri foarte frumoasa:-P
|
DA RD-Woo, cel cu nr de BV
|
nu e eclipse si e cu numar de braila :))
este 3000GT ... ~230 cai ... tractiune fata este al lui ludovic ... |
bv 86 ... ala l-am vazut si eu zi vizavi de ialomita:rolleyes2 stuninng
|
a lui ludovic din Amara.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning