Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Spark 23-08-06 18:49

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

ranile se vindeca .. dar cicatricile raman ... si acuma depinde cat de vizibile sunt ...
de mers inainte tre sa mergi si dak nu vrei .. si nu iti place ....
asta-i viatza ... buna sau rea ...

Bmw_Rulllzzz 23-08-06 19:18

dexter_20 da si tu mai multe detalii despre tine k poate ne stim :D (sorry de off-topic)

dexter_20 23-08-06 19:54

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 529712)
ranile se vindeca .. dar cicatricile raman ... si acuma depinde cat de vizibile sunt ...
de mers inainte tre sa mergi si dak nu vrei .. si nu iti place ....
asta-i viatza ... buna sau rea ...

Yep. Dar din cicatricile astea inveti cel mai mult.

Golf-III 25-08-06 00:48

....daca ramai cu cicatrici e nasol...ca o sa tii minte toata viata ....tot timpu in inima o sa ai un loc pt persoana aia ....pt care ai suferit mult ..si care tia lasat cicatricile alea

dexter_20 25-08-06 15:07

Quote:

Originally Posted by Golf-III (Post 531422)
....daca ramai cu cicatrici e nasol...ca o sa tii minte toata viata ....tot timpu in inima o sa ai un loc pt persoana aia ....pt care ai suferit mult ..si care tia lasat cicatricile alea

Daca ai ce repede se ocupa acel loc (asta in cazul meu)...Asta e! Daca stii cum sa transformi dragostea in ura...nu suferi.;)

Spark 25-08-06 16:52

da` sincer eu nu cred ca e bine sa transformi dragostea in ura ...
i mean .. wtf .. de la toate buna si frumoasae si sa te intelegi cu persoana respectiva sa ajungi sa nu te mai salutzi pe strada sau sa ii portzi ura sau din astea? eu nu cred ca e asa bine ... anyway .. fiecare face ce vrea.

dexter .. cred ca la tine se aplica o vorba care am auzit-o .. " sa nu crezi pe nimeni care zice ca de iubeste din adancul sufletului, pentru ca o sa aiba loc pt altcineva mai la suprafatza " ... :lol:

dexter_20 25-08-06 17:46

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 532148)
i mean .. wtf .. de la toate buna si frumoasae si sa te intelegi cu persoana respectiva sa ajungi sa nu te mai salutzi pe strada sau sa ii portzi ura sau din astea? eu nu cred ca e asa bine ... anyway .. fiecare face ce vrea.

dexter .. cred ca la tine se aplica o vorba care am auzit-o .. " sa nu crezi pe nimeni care zice ca de iubeste din adancul sufletului, pentru ca o sa aiba loc pt altcineva mai la suprafatza " ... :lol:

Sa-mi bag pwela cata dreptate ai, man! Exact asa imi spunea panarama!Acum vine o intrebare din partea mea: eu inca mai sunt la adancime? sau am iesit la suprafata si apoi in aer? sau...am ramas inecat la mare adancime? LOL! Oricum i don't give a phuck! Las k incepe facultatea si vin boboacele....:twisted:

Mustang 26-08-06 07:57

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 532148)

cand gagica o sa inceapa sa te sape si sa te faca sa te simti de ***, ca erai un pampalau ... etc, etc ...

o sa iti vina sa o dai cu dintii de cea mai apropiata bordura ...
eu era sa o bat pe una pt chestia asta ... si culmea era o fosta ... la care chiar tinusem acu' 3000000 de ani ;)

ca sa vezi ca sse poate ;)
asteapta sa treci si tu prin experienta asta si ai sa vezi ca o sa iti schimbi si tu parerea si o sa treci la ura

dexter_20 26-08-06 08:29

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 532786)
cand gagica o sa inceapa sa te sape si sa te faca sa te simti de ***, ca erai un pampalau ... etc, etc ...

o sa iti vina sa o dai cu dintii de cea mai apropiata bordura ...
eu era sa o bat pe una pt chestia asta ... si culmea era o fosta ... la care chiar tinusem acu' 3000000 de ani ;)

ca sa vezi ca sse poate ;)
asteapta sa treci si tu prin experienta asta si ai sa vezi ca o sa iti schimbi si tu parerea si o sa treci la ura

Bine ai venit in clubul celor care isi urasc fostele(nici chiar toate-aici tre sa recunoastem).

dubmaniacks 26-08-06 08:37

cateodata cred ca sunt batut de D`zeu ...

dubmaniacks 26-08-06 08:40

toata lumea ma `ia de fraier ... asa de ampulea ma simt ... si ei nici nu stiu ca sufar enorm de mult ... pt o fata ... dar ce sa faci asta este ...

P.S. fck the b*tc**s ...

dexter_20 26-08-06 09:29

Pai eu aici as fi de acord cu lumea....NU SE MERITA SA SUFERI PT O FATA!!!Fiinte de-astea gasesti pe oriunde.

dubmaniacks 26-08-06 09:37

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 532826)
Pai eu aici as fi de acord cu lumea....NU SE MERITA SA SUFERI PT O FATA!!!Fiinte de-astea gasesti pe oriunde.

pai daca merita daca nu ... tot vom suferi ...

dexter_20 26-08-06 09:58

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 532834)
pai daca merita daca nu ... tot vom suferi ...

Dap!dar aici intervine...perioada de suferintza,ca sa zic asa. La unii e o sapt sau 2,iar la altii se intinde pe mai multe luni.Totul se termina cu timpul,dupa ce ai realizat cat de panarama si proasta era sau este tipa si ca nu te-a meritat si in prezent ai ceva Mult mai bun!

Bmw_Rulllzzz 26-08-06 15:40

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 532843)
Dap!dar aici intervine...perioada de suferintza,ca sa zic asa. La unii e o sapt sau 2,iar la altii se intinde pe mai multe luni.Totul se termina cu timpul,dupa ce ai realizat cat de panarama si proasta era sau este tipa si ca nu te-a meritat si in prezent ai ceva Mult mai bun!

sau chiar pe cativa ani :(

aleks 04-09-06 15:08

vorbiti k intre onesteni acum,nu? :)

dexter_20 04-09-06 16:38

Nu neaparat. oricine can join us.

KGB 04-09-06 19:12

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 325030)
merge si cu prietenii .. dar shtii cand toti se retrag sa se duca acasa cu pretena ramai cam aiurea .. e bine sai ai preteni bagabontzi :P

cat de tare ai zis-o :)

Bmw_Rulllzzz 04-09-06 21:47

ha ha ha......chiar nu am observat k si tu esti din onesti :D baga-te si tu pe topicul ala "onesti" ;)

Spark 05-09-06 22:51

nah bun .... m-am fript iar ...
si cam asa se intampla cu oricine la care tzin cu adevarat ....
dar nah` ... in fine ....

doar chestia asta nu o inteleg .... bai frate ... dak fata nu mai vrea nik cu me ... d c pwla mea nu zice asa ... si ma tzine asa catva luni ... timp in care bineinteles ca incep sa tzii mai mult la ea ... decat dak ar zice de la inceput .... bei fraiere ... nu mai simt nik pentru tine .. asa ca e gata ... move on to the next ...

love suck ... si asta se tot intampla

Spark 05-09-06 23:34

a da .. si inca o chestie care nu o inteleg
d c persoanele la care tzii mai mult .... cu care ai fi mai dispus sa faci compromosuri ca sa fie totu` bine ... etc .... tot timpu` astea sunt cele care iti dau mai tare peste nas

spiry_moto 06-09-06 00:06

pt k asa se intampla mereu...sa alegi gresit :)

si in leg cu aia...de ce nu iti spune ca nu mai vrea....nush frate...nici eu nu spun...kiar dak nu mai vreau..astept sa greseasca el si sa fac pe ranita ca nu pot sa ii zic..nu vreau sa mai fim impreuna pt k nu mai tin la tine...gandeste-te cum te-ai simti...asa macar ai si tu un motiv..cat de varza ar fi...nush...mie una mi-e greu :| oricat de nesimnificativa ar fi relatia aia

Spark 06-09-06 00:14

nu mey ... metru ca aici gresesti ...
deci nu ii zici ca nu tzii la el doar astepti sa faca el ceva greit ...
da` in timpu` asta poate el prinde si mai mult drag de tine ... si te iubeste si mai mult ... de unde rezulta ca si despartirea e mult mai dureroasa ...
si sincer m-as simtzi mult mai bne dak mi-ar zice ... mey .. nu mai tzin ... asa isi vede si ea de viatza ... imi vad si eu de viatza ... pentru ca de exemplu .. acuma cu mi-o zis dupa cateva luni ... ma simt mult mai najpa decat dak mi-ar fi zis de la inceput ...

spiry_moto 06-09-06 00:20

da....dar e si in sufletelul meu o farama de indoiala....ca ma gandesc...frate dar dak doar am eu impresia.si dak ma despart o sa sufar? apoi dak-ti zic ca nu mai vreau sa fiu cu tine....nu prea pot sa mai dau inapoi. si.....mie mi-e frica de reactie dak zic nu mai vreau aia e..nu mai simt mai nimic

ultima oara cand am facut asta...desi nu imi statea in fire...dar am zis hai frate ca asa e normal....a iesit ORIBIL...asa ca am ales sa nu mai zic niciodata ca....nu mai tin la tine...las de la sine sa se inteleaga ca nu mai merge....devin mai rece si la primul pas gresit....s-a terminat...

Spark 06-09-06 00:36

hmm ... u te intrebai ... dak ma despart o sa sufar ?

in aproape toate cazurile... cel care pune capat relatziei (adica zice ... gata .. punct ... ) acea persoana o sa aiba mai putin de suferit decat cea caruia i se spune (stii ...vreau sa fie gata ... )
deci .. dak chiar e vorba de o iubire .. unul tot o sa se lupte cu lacrimile ... dak nu amandoi ...

si stiu ca dak esti intr-o relatzie ... totusi stai ceva pe ganduri pana sa zici stop. dar macar ii zici cate ceva .. ii dai de banuit .. si daca nu-i zici in fatza ca nu tii la el

oricum ... si ea s-a incadrat la tiparul tau de a actiona. adica ... am fost certat o vreme si nu mai vorbeam .. dar dupa aia am revenit. si acuma imi zice ca orice sentiment pe care l-a avut pt mine ....o cam disparut cu timpu.....
dar totusi nu mi-a zis asta in fatza pentru ca astepta sa gresesc eu cu ceva. dar in tot acest timp eu am inceput sa tzin la ea din ce in ce mai mult ... si ea vazut ca tzin foarte mult la ea .. si dovedit prin fapte.

in fine ... ce mai conteaza acuma . s-a pus punct si nu mai este nimic de facut

spiry_moto 06-09-06 00:40

stii ce? gandeste-te la prietena ta care te iubeste foarte mult ...ii zici in fatza ca vrei sa o terminati.incepe sa planga...CUM TE SIMTI?

Spark 06-09-06 00:48

probabil najpa ....
da si eu am avut experientza din asta in trecut ...
nu imi sta in fire sau ceva ... da` si la tipa respectiva am tzinut foarte mult ... si nah` ... ea mi-o zis in fatza ce si cum ... si mi-o dat lacrimile in fatza ei. nu ca am vrut sau ceva dar pur si simplu ...

si oricum ... da` .. plange ... da` dupa aia ii trece. eu in seara aia am fst cu baietzii la un mic party acasa la unu din ei. de trecut mi-o trecut ... si oricum ... nici tipa nu cred ca o avut gretzuri ... sau sa aiba probleme de somn ... deci ...

si inca ceva. nu ti se pare ca cu cat timpu trece intr-o relatie cu atat e mai greu sa o inchei ? si oricum ... persoana aia ... tot o sa sufere nu conteaza ce si cum ai face.
dar macar stie adevaru` ... ce si cum ...
ca plange .. oky plange ... da` macar i-a trece mai repede. ca altfel mai exista si umbra aia de indoiala ... si care lasa o ushoara speranta ... ca da .. am gresit .. da` poate ma iarta ... sau ii trece ... si putem fi iar impreuna.

parerea mea .... cand esti convins ca nu mai vrei sa fi cu cineva ii zici in fata tot ... ce si cum. macar in momentu` ala potzi fi complet sincer ca oricum .. de pierdut nu prea mai ai ce pierde. si macar e si cealalta persoana umpic mai cu sufletu` impacat. chiar daca nu ii place pe moment ... dar e mai bine sa stie adevaru` ... parerea mea

spiry_moto 06-09-06 01:09

yo una nu pot sa zic in fatza....nu ma lasa sufletul..serios....mai bine ii un zic pe mess...ca nici la telefon n-am curajul.... si asta tocmai pt k ma intereseaza persoana....si nu vreau sa il vad ca se simte prost :( nu pot sa-mi explic de ce....dar nu pot :(

Spark 06-09-06 01:14

se pare ca gandesti cam in aceleasi linii ca ea ...
ca inca o interesaeaza de mine .. si din astea .. si nu vrea sa ma vada ca sufar .... si culmea ... faza asta .. cu punct mi-o zis-o pe mess dak iti vine sa crezi

dexter_20 06-09-06 06:06

WOW!....Inca odata WOW! Eu pana acum am intalnit o singura fata care mi-a zis in fata ca "ar fi mai bine sa puntem punct si gata".Eu pe aceasta fata si in ziua de azi o respect mult si recunosc ca inca mai tin la ea. Treaba sta cam asa: oamenilor le este destul de greu sa raneasca asa pe direct si prefera pe ocolite,adica nu iti spune in fata "ba nu mai vreau sa fiu cu tine pt ca afara ploua" trebuie ori sa afli de la x sau y ori ca sa iti spuna chestia asta face un ocol foarte mare si iti da de inteles.Treaba nasoala cu ocolul e ca tu observi ca ea\el se raceste fata de tine si cum tu esti orbit\a de love te lupti ca sa pastrezi tot ce ai investit in relatie.De aici cred ca i se trage lui Spark treaba cu tinutul la ea,chiar daca ea...pauza.

Gabi 06-09-06 06:12

Bai nene, ce va place si voua sa scrieti :lol: si ce lene-mi e mie sa citesc! :roll:

Scurt pe 2: daca nu mai merge, nu mai merge si gata! Vorba melodiei: "frate, daca ea nu mai vrea, eu ma mai duc?".

PS: Spark, daca vrei sa-ti faci inima rea, baga LIVE Adrian - Titanic :lol:

EvLSant0S 06-09-06 06:51

ahahhahhahha =)) ai dat-o pe manele =)))

btw: vreau si eu melodia ca n-o am :D !

Sasha_z 06-09-06 15:03

[QUOTE=Gabi;544874]Scurt pe 2: daca nu mai merge, nu mai merge si gata! Vorba melodiei: "frate, daca ea nu mai vrea, eu ma mai duc?".[QUOTE]

Normal k te mai duci dk iti pasa si dk vrei sa o recastigi.....si sa faci in asa fel incat <sa mearga>......

Gabi 06-09-06 15:30

Sefa, nu stiu cate relatii care sa presupuna sentimente ai avut tu pana acum si nici cate despartiri pentru ca unu' dintre voi nu a mai vrut, da' iti spun sincer, ca daca eu nu mai vreau, nu mai vreau si gata, acelasi lucru fiind valabil si pentru cealalta persoana. Daca nu mai merge relatia, daca nu mai exista intelegere, daca nu mai exista incredere, s-a dus la cimitir totu'!

Parerea mea!

Eugen_TL 06-09-06 17:14

Gabi are dreptate... dar inainte de dus la cimitir trebuie incercat absolut tot ca mai tarziu sa nu zici " ce prost am fost ca am renuntat usor cand puteam sa fac asta.." asa ca incerci tot..si daca nu merge .. merita la cimitir? eu zic sa lasam la morga :twisted:

Gabi 06-09-06 17:33

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 545513)
[...] mai tarziu sa nu zici " ce prost am fost ca am renuntat usor cand puteam sa fac asta.." [...]

Si daca tot nu iese nimic, e mai bine sa zici "S-a p***t pe mine!", nu ? :lol:

Alexutzzz 06-09-06 18:10

tuningboy..."mortu nu se intoarce de la groapa" oricum daca e chestia asta nu are rost sa mai incerci nimik pentru ca oricum nu va fi ca inainte asta in 99% din cazuri

Sasha_z 06-09-06 19:58

nu e k inainte....da poate fi mult mai bine...;)(iti spun din propria experienta)....
@Gabi certuri am des si des ne spunem unu la altu k nu mai vrem si gata (cum spui tu).....da` pana acu` tot ne`am dat seama k e mai bine unul langa celalalt....

Gabi 06-09-06 20:02

Lasa "certurile"! Eu ma refer la CERTURI, nu la "glume" facute la nervi! Oricum, nimanui nu-i doresc probleme-n cuplu; stiu cum e si... nu e deloc bine!

Sasha_z 06-09-06 20:07

n`o mai face pe singurul care a avut parte de certuri si de suferinte .... toti mai devreme sau mai tarziu trec prin asta....si iti spun ceva: EU DEJA AM TRECUT......si a fost ceva mult mai mult decat un cuvant scris cu litere mari..(CERTURI)..crede`ma.....

All times are GMT +2. The time now is 05:26.

- Copyright 2026 4Tuning