![]() |
Re:
Quote:
frate io zic sa nu`ti mai raceshti gura d pomana .. ok ... vezi si tuh alte topicuri .. etc ... chiar t cobori la mintea unor copii care nu au ce face acasa ?! |
Frate las-o asa .Nu va mai contraziceti aiurea-n tramvai ca nu are rost.e nu e asta e.Sa-l gaseasca reno pe cine are pica sa de-a un burn pe el si gata. Ce va tot agitati atata.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
nu mey Gabi..bowling... :wink:
|
Fugi mă, că nu te cred :P
Ştiam că despre bowling e vorba, da' mă gandeam că poate văd ceva pumni împărţiţi între Andrei şi ERY :lol: Abia aştept să vin la mare :twisted: |
lool..nu Gabi..aicia in Cta suntem baietii pasnici...nu ne lovim... :wink: :lol:
te asteptam la mare la soare..unde fetele sunt ..... :lol: |
Pot să fie dezbrăcate, bete şi nimfomane, că eu vin cu soţia :P
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: ...ERy sa imi zici cine a castigat batalia... :lol:
|
iti spun eu ... o sa fie amandoi asa de beti ca nu o sa castige nimeni :twisted:
|
Quote:
:!: Referitor la mica voastra cearta: va rog mult sa incetati cu scandalu' pe forum, daca aveti probleme sa le rezolvati pe asfalt. serios oameni buni, ne rade lumea din restu' tarii! |
Re:
Quote:
:)) |
Maestrul ERY a jucat cu mine si a luat o bataie .... o sa-si aduca mult timp aminte de ea :twisted: :twisted: :twisted:
L-a batut si Ada :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug RUSINE !!! Si te mai dadeai mare shef de trib la Bowling ... HA HA HA !!! |
Re:
Quote:
Ceres......ti-am zis ca bila aia tragea stanga... :oops: |
si ADA ce zice e de acord?
:twisted: |
...nu va mai agitati k orikum femeile va fac muci :twisted: :twisted: :twisted: ....
|
\"intreceri pe strazi
Goto page Previous 1, 2, 3 ... 37, 38, 39\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: needbrain ... nu mi-ai raspuns la provocare ;) |
1 Attachment(s)
mai nimeni nu face ilegale pe strazi. Daca vrei intreceri organizeaza un raliu sau vino la unul deja organizat si o sa vezi acolo tot ce vrei (din ce se poate la noi).
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Da cu tine vorbeam dar nu ma refeream la asta, ci ca nu prea se vorbeste aici de curse ilegale adica s-a cam schimbat subiectul, si nu stiu daca o sa vorbeasca lumea de curse.
|
APV...poza aia cu masina poti sa o pui la semnatura, ca sa nu te chinui sa ii dai attachement de fiecare data. :wink:
|
Re:
Quote:
ok,ne dam,nici o problema. app,vezi ca vreau sa vb ceva cu tine.ne vedem noi pe mess zilele astea |
Quote:
|
needbrain ai fost aseara ? ? :roll:
|
:?:
|
peter vorbesti cam mult....daca ma intelegi.....
|
Vizionare placuta
|
Re:
Quote:
am zis ceva ce nu trebuia ? am vrut sa stiu care e...sa stiu cum sa-l salut...nimic altceva.. |
Next
|
pt incepu merge........ :lol:
da o bem la u in opel :twisted: |
Next(2).....
|
Next(3)...
|
Re:
Quote:
si da SE VORBESTE CAM MULT PE FORUM |
Next(4)...
|
yo mi-am editat posturiile in care mentionat vreun loc sau ora... :roll: ..
tu erai cel care avea manusi ? P.S ce am fakut ? hai sa vb pe mess..sau pe PM..ca se vb prea mult aicia... |
Next(5)...
|
cred ca eram mai multi cu manusi..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning