![]() |
Re: accidente in bacau
25.02.2007.
La ieşirea din Iaşi, o tamponare uşoară din cauza zăpezii de pe şosea. Pe tot drumul pānă la Bacău n-am văzut nici un utilaj care să cureţe şoseaua.:cry: Deh, era duminică:rolleyes2 https://img136.imageshack.us/my.php?i...scf0140yq7.jpg |
Matizul ala se rasturnase in prima etapa,iar zapada era spulberata de pe camp pe sosea.Alterna cu portiuni uscate,veneai sigur pe tine cu 120 si in curba te trezeai dupa colt ca esti pe zapada.
|
naspa.... bine ca a venit vara :))
|
hmmm... neplacut.. sa-ti lovesti masina la ultima ninsoare din an....
|
am vazut eu un asa drum qm mergeam la iasi si am vazut si un matiz si un opel zafira inafara carosabilului :) bine k e vara deaqm :D
|
Nu faceti o petrecere ceva ?? ,... dak tot a venit vara :):twisted:
|
ba da facem; tu cumperi tota berea si noi o bem
|
Oooo da :)) ... ok ... eu cumpar berea iar voi restu :)) ...
|
Quote:
|
Aia de neamt...sunt bestiali
|
Ba frate arata mijto dacia merge la ICM...:((
|
1 Attachment(s)
Sa intamplat in martie 2005 la intrarea pe Bacovia, dinspre Energiei. Noapte, strada ingusta, masini parcate de o parte si de cealalta a strazii, si consecintele leam suportat eu :(
Apropo de interese si de primarii, eu lucrez la o primarie si te sperii de foamea "demnitarilor", mie si sila!!! |
hmmmm... ti-a sifonat-o destul de tare...
cat despre primarii, ai mare dreptate.... ;) |
Quote:
|
Quote:
|
:D
Quote:
|
Quote:
|
Ati auzit ca a murit cel implicat in accidentul de la CT? Dupa o luna de chinuri, sa dus, a si fost capabil sa vb. Dumnezeu sal odihneasaca in pace!
|
in orice caz era indoit "un pic" in forma de L de la mijloc.
|
Quote:
|
n-am reusit sa fac nici o poza. se adunase lumea ca la urs. traficul greoi....
Quote:
|
aveti mare grija la intersectia aleea parcului cu garii. nu incercati sa iesiti spre gara pe langa bordura ca o sa aveti marea surpriza sa va ciocaneasca vreounu care depaseste in intersectie si sunteti expusi cu botu masinii exact in fata lui si nu va vedeti niciunu. am vazut un accident acu. era prea intuneric si nu am putut face poze. era sa o comit si eu intr-o zi. e aiurea marcajul de pe strada. si mai e si gardul viu.
|
saptamana asta am vazut multe accidente cu BMW-uri. e vreun ritual, ceva?:D
|
aseara am vazut unul cu un seria 5 modelul nou si cu un matiz pe mioritei. nush cum s-a intamplat dar bmw-ul era destul de sifonat iar matizul avea bara putin stramba :lol:
|
Quote:
|
faza asta n-am vazut-o. intrase sub macara????
|
Quote:
|
Baieti ce afost azi noapte pe calea moinesti chiar in fata casei mele!Un baietas cred k beat cu masina plina(un DULAP albastru)a intrat in curba asta dupa biserica catolica cu vreo120km/h sau si mai mult,a scapat masina de sub control a intrat pe contrasens unde a lovit un espero cu o familie in el care venea spre oras!Sa va uitati la stiri la primatv si alfa tv
De groaza!,maini picioare rupte prinsi in masini(au venit 2 echipaje de la descarcerari)Din pacate soferul din espero a murit pana sal mai scoata era...! Pe mine sincer la ce am asistat aseara,sa trgi de aia sai scoti din masini aproape morti ma pus tare pe ganduri si altfel vad acuma lucrurile!Fereasca Dumnezeu de accident!Aveti grija baieti si conduceti prudent!Bafta BMW E21 |
najpa rau tare da ce masina era dulapul ala?
|
Quote:
Am vazut si eu espero ala e parcat in fata la primaria de la margineni ... se mai intampla si de astea. Dumnezeu sa-l odihneasca pe sofer si cine a mai fost ! |
:lol: 8)
Quote:
Bafta multa baieti BMW E21! |
asta cam asa este!!!..vb din experienta..oricum cand e vorba de decedati nu mai poti sa judeci cine a fost sau nu a fost vinovat!..odihneasca-se in pace!...pacat:sad: :sad: :sad:
|
Quote:
|
am vazut la stiri...
nu pot sa-i scuz pe cei care conduc bauti... e o tragedie, intr-adevar, dar... poti sa lasi pe altcineva, poti amana un drum, poti sa te abtii din baut dak stii k trebuie musai sa conduci... |
Quote:
omori oameni nevinovati si distrugi familii!eu iam tinut copilu in brate soferului din espero k navea nic si ii ziceam k las k taicasau se va face bine sa nu mai planga!ma gand numai la asta! Asa k sfatul meu si nu numai al meu conduceti kat mai prudenti k tu mergi linistit si vine altu si te merleste!Bafta BMW E21 |
Asta ii toata problema .... ca tu mergi normal pe strada si vine un BOU si te omoara si distruge o familie .... asa ... macar daca el se urca beat la volan sa intre drq singur in copac si sa moara sa nu mai distruga si pe altcineva pe langa el ....
P.S azi am vb cu soferu` "DULAPULUI" si era la un suc in Ambiance ... ce putem sa mai zicem .... |
najpa frate eu il jtiam pe bajet si-a km ratat viatza asta e bautura asta din om
http://www.desteptarea.ro/articol_7994.shtml-mai multe detalii de accident aici:( |
Pe care il stii ?? pe adi ?:|
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning