![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
:) np...aia sigur se poate
|
nu am inteles mare lucru din ce ai spus, mirciulik... la 307 se poate face o singura culoare pe bord, pt ca asa e construit el si nu lasa loc de improvizatii. inelele cromate ti le cauti singur, eu ti le montez. sub bord se pun baghete luminoase cu leduri
pret la toata afacerea de schimbat/adaugat lumina: 250-300 lei pret final |
ok! chestia e cu inelele? eu am unde sa le fac, dar nu am un model, adica dupa ce desfaci bordul si scoti inelele actuale, dupa alea pot sa fac. pacat ca nu se pot pune 2 lumini pe bord, ar fi fost mai interesant :(. sa-mi spui cum facem cu inelele si pe urma cand putem face lucrarea. ms de raspuns!
ai un ym ca sa-ti dau poze cu bordul sa-ti spun ce-as vrea de la cadrane. |
nu, urci pozele aici. nu inteleg la ce-ti trebuie inele cromate, cind le ai pe alea argintii deja... nu sunt sigur ca le vei putea scoate pe alea argintii
|
8 Attachment(s)
poze cu bord-ul ziua si npt. inelele sunt gri, nu argintii. unde indica sagetile, as vrea sa fie alb, iar restul sa ramana in culoarea de pana acuma. lumina daca nu merge in 2 culori, as vrea sa fie albastra, la fel si la ecranul acela si la instlatia de aer cond. aici se poate pune o lumina un pic mai puternica? npt nu se vede nimica.
|
sa-mi spui daca se poate face, cand se poate face si cum te pot contacta. multumesc!
|
da, deci vrei folie de cadrane pe fond alb- iti zic din prima sa te calmezi, s-o lasi pe asta
lumina se poate face albastra pe bord (vezi ca sunt poze pe aici cu un 307) insa la displayul mare merge facut doar cu rosu, daca ne intilnim iti explic de ce la comanda de aer, iti lipseste un bec, incercam s-o facem mai luminoasa 0729 019 115 Dani 0723 823 679 Sorin |
:(( eu vroiam cadranele albe, pey asa renunt si la inelele cromate. da' kiar nu se poate face? :( vb la tel si ne intelegem. ms!
|
mai, se fac, insa calitatea nu va fi una excelenta... ma refer aici la cadrane... cu inelele te priveste de unde le procuri, eu ti le montez cu cea mai mare placere
|
Salutare man ...
Cat te "tziganesti" tu pe aici cu " baitzashii" care vad ca cumpara numai lucruri de calitate superioara cu 2 lei si 50 de bani , reau sa imi fac o programare la tine ptr niste leduri : toate ledurile in afara de bord ptr un BMW E36 ... adica la consola centrala , butoane geamuri , etc ... pe rosu ... :D Si ptr cei care tot comenteaza ca preturile sunt mari ca qp mea ... apucatzi-va ma voi de treaba asta si apoi sa vedem daca mai sunt preturile mari ... aaaaa ca sa nu mai pun la socoteala timpul care se pierde !!! P.S. : Bordul din semnatura mea este facut de Dani ( dsign ) ... Noaptea , la lumina becului , de la 12 pana la 5 dimineatza .... si pentru asta tot respectul ptr el !!! |
cind voi fi mare, ma voi face un Anonim... pina atunci, incerc sa fac ce mi-a cerut SAD-u la BMW :D Vorbim noi, vedem cum ne facem timp...
|
cand termini E36 sa pui neaparat poze, ca si eu vreau exact acelasi lucru, TOATE ROSII!
|
Quote:
Te sun sau iti dau un PM cu 2-3 zile inainte sa ajung la Bucuresti ... Ciao. |
iti mai iei multe masini? ca m-ai innebunit! te astept, insa vom lucra noaptea, ca ziua ma duc la serviciu... dar nu-i nimic, ca suntem obisnuiti :D
|
promo: reducere 15% de sarbatori
|
acum ca tot vine iarna poate ti se face si tie doar de munte si vi la straja sau in parang..si cu ocazia asta imi pun si yo niste leduri :D
|
1 Attachment(s)
AI putea sa-mi arati ceva facut ptr. Vectra A ?si cam care ar fi pretul pentru ceva exact ca in poza atasata?
|
Danny te risti sa faci ceva in genul stopurilor lui TAU pt C4-ul coupe al meu???
|
cat m-ar costa schimbarea culorii bordului la un Renault Megane 1?
Acum este clasic cu culoare portocalie. Thx. |
megane-ul este faza1 sau faza 2? poze cu masina si cu bordul pls.
silviu, daca ai o pereche de stopuri de rezerva, incerc ceva... PS dsign here:-) |
1 Attachment(s)
este megane 1 phase 2 coupe.
bordul arata ca in poza atasata. dureaza mult o operatie d-asta? |
3 ore, dar posibilitatile sunt limitate... putem vorbi pe viu
|
da-mi si mie niste sfaturi...daca se poate...
io incerc sa fac aceeasi treaba in Pitesti si nu prea merge...cred ca aici nu sunt asa de multi care sa vrea sa faca asa ceva... daca poti, sa imi dai si un id de mess...ca poate vb acolo...;) bafta |
secretul nostru este reprezentat de calitatea lucrarilor: clientii multumiti ne-au adus alti clienti multumiti si tot asa... din experienta, un client multumit ne-a adus cel putin 2 clienti. Am facut lucrari multe a taxiuri, inchipuie-ti ca reclama este asigurata. Facem chestia asta de 4 ani si ne imbunatatim in continuare lucrarile. Asa deodata nu vei putea sa faci treaba ca lumea.
id de mess iti dau degeaba 1) pt ca nu prea am timp de stat pe mess si 2) iti dai seama ca sunt unele secrete pe care nu le pot imparrtasi oricui |
Quote:
Am cautat peste tot stopuri pe leduri si nimeni nu face din fabrica....U are my last hope!!! |
deci iti dai seama ca stiu si io destule...sunt doar curios...:P...
la taxiuri m-am gandit si io, dar voi aveti noroc ca sunteti in buc... aici nu e asa... apropo...o colaborare sau ceva calumea...ca sa nu zici ca for meseria...se poate? oricum nu intru in piata ta...adik in buc...:P |
Salut.Toata stima pentru munca depusa.Am un Vento la care am schimbat culoarea celor 2 afisaje digitale pe albastru.Arata foarte misto.Am incercat sa schimb si culoarea bordului cu 2 leduri dar lumina doar 2/3 din bord, partea inferioara ramanand luminata decat foarte slab.Se poate inlocui filtrul de culoare verde cu un alt material? la G3 lumina vine de sus nu din spatele instumentelor.Daca puneam mai multe leduri lumina devenea suparatoare pt.ochi.Multumesc si multa bafta.
|
eu as fi folosit niste leduri superflux, luate de la zexstar. cam 8 buc, asezate chiar pe fanta prin care trece lumina. is usor de montat pentru ca sunt patrate. o sa revin cu poze de la un Caddy, care are bordul asemanator.
|
3 Attachment(s)
dsign...ce zici de incercarea mea??
In realitate sa vad mult mai bine..;) |
1 Attachment(s)
ceva asemanator am facut eu la Vento.La inceput a fost interesant, dar dupa un timp, mers mult noaptea era obositor pt. ochi. Trebuie incercat cu ledurile specificate de dsign.Ce spuneti de lumina dinamica a tahometrului si vitezometrului.Ledurile se aprind si se sting dupa pozitia acelor.Schema este electronica
|
frumos, insa acest lucru ar creste pretul semnificativ. felicitari laurentiu&paul
|
electronica electronica...dar nu cred ca merge pt orice masina, nu?
daca incerci sa ne arati si noua...eu unul sunt f curios...:D |
Stai un pic, nu am facut eu asa ceva.Am luat si eu schema, dar se pare ca, pt.a-si proteja inventia, tipul nu a dat valorile tuturor componentelor..Schema o gasiti pe www.fallastarmedia.com. Ii arat si eu schema lui taica-miu poate reusim sa vedem valorile pieselor.Aici este demonstratia
www.youtube.com/watch?v=1Wnu7OFZ0hQ |
o sa iau si io schema sa vad ce si cum...
ma mai pricep la electronica...desi fac o facultate...:D ;) poate iese ceva... |
v-ar placea asa ceva? cam citi bani ati aloca pt treaba asta?
|
Still waiting ..........
|
1 Attachment(s)
Am discutat cu taica-miu si se pare ca valorile date rezistentelor din schema sunt reale, sunt niste rezistori de precizie si de aceea au valori asa ciudate.Problema ca in schema sunt 4 integrateX2 (pt turometru si vitezometru) iar pe placa sunt 9 integrate si un tranzistor pe radiator.In schema observ iesirea spre un CI LM 3904 care nu este prezentat si care ar putea sa fi integratul in plus din montaj.Cineva de la electronica ne-ar putea ajuta.Trec la cautarea integratelor si daca le gasesc ma apuc de montaj.
|
1 Attachment(s)
sal am si eu un audi a6 din 2000 si te intreb daca ai putea schimba lumina limbilor indicatoare din rosu in alb si cat m-ar costa si ce ai mai putea sa-i faci si ce banii binenteles
salut |
cred ca se poate, trebuie doar sa demontez bordul si iti spun.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning