![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
Frumos update (xenonul) pe vremurile astea de criza...sau la tine nu este?! :lol:
Ti`am mai vazut`o saptamana trecuta aici in parcare la agronomie, folia nu ai dat`o jos de pe semnalizari? :D Bafta! |
Andutzule care a avut ma necaz pe tripla ta ? :(
|
Am gasito lovita in parcare,inca nu stiu cine a avut necaz pe ea si pe portbagaj si pe aripa,asta este
|
Da... si eu te-am vazut si masina era un pic sifonata....
Asta e! |
Portbagajul lam rezolvat,mai este tripla de schimbat si aripa facuta,oricum aripa este putin zgariata,eu peste o saptamana o sa plec din tara pentru 6 luni iar masina iam facuto cadou fratelui meu care o sa imi continue munca,mam gandit ca mai bine o las in familie ca sa nu se mai repete faza cu oltcitul,daca o sa imi iese ce am in cap ma intorc cu visul meu bertone
|
Traiti-ar farurile si xenonul...cate flashuri ai luat pana acum?! Te-am vazut intr-o seara prin Craiovita si ma ars pe retina... :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu nu imi iau flashuri deloc.... 35W 6000k... si vad si super bine cu ele.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre vizibilitatea pe ploaie, e mult sporita fata de halogene care la espero, fie si cu faruri noi sunt niste lumanari. |
Multi au recunoscut ca isi iau flashuri, la fel de multi au recunoscut ca sunt slabe pe ploaie nu e doar parerea mea!;)
;) |
Quote:
|
Espero - Mica mea limuzina
Sal, din ce material ai facut badboy-ul, fibra sau ai bagat tabla sudata?
|
fibra. doar fibra!
|
diferenta intre cum ai cumparat masina si cum arata acum este enorma ... arata super bine ---felicitari---
|
4 Attachment(s)
inainte sa plece in anglia proprietarul
|
frumoasa rau
|
6 Attachment(s)
pt dragul meu fratior.pup
|
7 Attachment(s)
Uite si mult asteptatele poze :D,sper sa iti placa
|
Am vazut asta seara pe CB masina ,frumoasa foc, sare in ochi imediat. nu stiu care din fratiori era la volan :))
|
Quote:
|
Da asa este eu sunt plecat in Anglia,iar masina ia ramas fratelui meu.Intre timp fratele meu a desfacut tot interiorul si a spalat mochetele,ia schimbat husele,a mai vopsit niste plastice,a schimbat culoarea in bord,a curatat rezervorul,a schimbat filtrele,si multe altele care nu mi le mai amintesc,eu ramane sa vin peste 3 luni cu o alta masina de aici,dar nu stiu ce sa aleg intre vauxhall astra bertone si vectra c,ambele fiind cam la acelasi pret pe aici
|
Daca tot vrei sa aduci neaparat o masina ia vectra!
|
mai este masina?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning