![]() |
Re: Prezentati-va!
salutare la toala lumea :wave:
\ma numesc OASDY:paper: si sunt fan TRABANT ROG MODERATORU CE MIA stres postul sa puna o poza cu trabantul :tetter: si mai nou sunt si posesor a unui autoturism TATRA si LIAZ ! |
piturca bolundu:)))))....fan TRABANT=))))
|
1 Attachment(s)
salutare tuturor....marius....fan golf 2 gti
|
Buna lume...Sunt de ceva timp pe forum,dar in sfarsit reusesc si eu sa ma prezint:D
nume: Hori porecla: Hector varsta: 22 ocupatie: student masina: Dacia SuperNova hobby: tot ce tine de masini,fete,muzica |
Quote:
|
salut,
nume:vlad ocupatie: student hobby: autovehiculele si femeile masina: E36 cabrio |
Quote:
|
Quote:
PS: Posturile lipsa au fost mutate la "Chat". |
4 Attachment(s)
Alex B.
Si bestia` mea. |
2 Attachment(s)
salut sunt constantin posesor opel astra f 1.6....
|
2 Attachment(s)
salutare tuturor...
Nume:Flaviu Varsta:22 Ocupatie:Student UTCN ( Electronica:cry: ) Masina:Golf 3 1.6... |
1 Attachment(s)
Salut
fan golf 3,2 ionut 20 de ani frizer :)) |
Salutari,
Mihai 30 ani 458 Italia (chiar daca nu-i rosu) Sa ne vedem cu bine si fara incidente prin oras. |
Este unul si pe rosu daca nu ma insel. Al tau pe galben l-am vazut de cateva ori pe Titulescu in trafic. Superb :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare
Nume: Stefan Varsta: 22 Ocupatie: Student Masina: Ford Mondeo 2.0 tdci Nu's originar din cluj, dar cum mai tot timpul stau aici mi s-a parut ok sa postez in sectiunea asta |
Mihai, tu pentru fiecare masina ai cont pe 4tuning ?:))
|
Quote:
|
Quote:
|
salut!
Nume: Zsolt Varsta: 20 Ocupatie: instalator Masina: VW Passat 1.9 TDI |
salut tuturor!
Chiar daca sunt de ceva vreme prin comunitate, abia acum ma prezint :) Nume: Catalin Varsta: 26 Ocupatie: Consilier Vanzari Ford Masina: Audi A4 B6 2.0 ALT In curs de "personalizare" :) V-am salutat |
2 Attachment(s)
Sunt si eu in zona de vreo 3 ani ,
Ma numesc Bogdan, 22 de ani, in prezent masterand la FSPAC . Sunt posesorul unei Honda Civic din 94( cumparata tot din Cluj ) care se afla intr-un proces mai lung de modificari :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Numele este : Petrica
Nickname : kilah Sunt din : Gherla Stau in : Cluj Varsta : 24 ani Ocupatie : Administrator de server + Student la Informatic in Brasov. Masina : BMW E36 Compact ( 316i ) prea putin modificat din 97. |
1 Attachment(s)
Salut
Laurentiu. nick(GUGU) bmw e36 sper sa ne auzim in curand :) |
1 Attachment(s)
salut
Nume:Zoltan Porecla: Zozo Varsta:20 Ocupatie:Student ubb Masina:Opel Astra f |
Dan Mocanu
Folioskinz Colantari profesionale si productie publicitara Honda civic 1995 |
nume: Robert Ursuleanu
conduc: Opel Astra G ocupatie: stickere decaluri auto, stickerbomb, folie transparenta si carbon |
Salut
Nume:Daniel Porecla: Moise Varsta:23 Ocupatie:Student UTCN si angajat la FSP Masina:VW Golf IV an 2003 1.4 benzia 75 cp |
Cius!
Nume:Claudiu Varsta:18 Ocupatie:Invatacel,mecanica. Masina: Daewoo Cielo 96. |
Salutare!!
nume: Sebi varsta:28 ocupatie: consultant vanzari @ F64 Studio Masina: logan, fiat punto 2007 (le conduc, nu sunt ale mele) |
Salutari colegi !
Mircea, 22 Work: Televiziune deocamdata Masini: 200SX RS13 / VW Polo 6N http://s4.postimg.org/zemeuhwll/Fotografie1044.jpg http://s4.postimg.org/moi6heond/P1030974.jpg |
Buna ziua,
Va rog frumos poate ma ajutati sa gasesc o masina de cel putin 30 de ani cu motor de peste 1600 cmc, in functiune, pentru cca 3 ore la o actiune in septembrie Va multumesc anticipat |
E cineva care are Fiat Grande Punto pe aici ? Vreau sa trimit un set de jante la Constanta si vreau sa fac o proba sa nu le trimit degeaba pana acolo .
|
Salut! ;)
Nume: Manu Porecla : MaNU! :lol: Varsta: 24 ani Ocupatie: Consultant vanzari Masina: BMW 320d, e90 |
nu mai vb nimeni pe aici?
|
Sal
Ma numesc ovidiu Ford focus 18.tdci Hooby .masini,femei,pariuri sportive:D |
Ocupatie bucatar cheff
Ani.31 |
Daca stie cineva sa imi zica unde pot sa imi vopsesc cateva elemente int gen bord , va rog sa imi scrieti nu am gasit pe nimeni care sa faca o asemenea lucrare
|
Salut! Ma numesc Andrei. Poate sa imi spuna cineva unde se aduna masinile tunate de prin CLuj. Am vazut ceva mitting la sala sporturilor si tare as vrea sa mai vad curse prin Cluj!
Mersi:-):-):-):-):-) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning