![]() |
Re:
Quote:
|
mda defapt si io asja sjtiam ...
lancerevo da de ce crezi ca miam pus nr de FLY ?? :twisted: :twisted: |
de la musca? :roll: :lol:
|
si totusi si musca zboara nu ?
|
cre`caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa
|
:( :( :( heeey.....mi-ati inchis topicul inainte sa mai apuc sa adresez inca ceva multumiri speciale....
pt vlad lanceru' multumiri extraodinar de speciale.....si nu in ultimul rand pt ex-laju...actualu' dyf \\deci vlad si laju scuze ca nu am net si nu am apucat sa scriu in topic. mersi inca o data..si ca sa stie toata lumea vlad mi-a facut cadou o gramada de ture pe pista de kart cu adrenalina la maxim pt ca se stie la drifturi si viraje pe gheata .. la fel si driveru. pe aerodrom....fratemio..si laju...si vio la care mai adugam muzica :) :wink: respect!mersi mult la toti...is f incantata... plus ca s-a indurat cerul de mine si am condus si eu FINALY.(totusi...fratemio nu m-a lasat nici acum)...in trafic...pe zapada.....pot sa zic ca am avut ceva emotii...dar e fain... in rest va salut pe toti....nu o sa ma mi vedeti ca am de invatat de nu imi vad capul..spor pt cei ca mine...si cei cu sesiune.. |
pt Pyri di tekno
Ma fratilor, decat sa mai faceti tot felul de p_larii numai ca sa aratati ca sunteti `moderatori`(in special Pyri) si sa stergeti din topicuri, mai bine frecati-va putele. :evil:
|
hooo frana... piry nu e moderator...
|
Re:
Quote:
|
strengaritza, cu cea mai mare placere si data viitoare...:)
|
ce ma ? acuma am iesit si eu din morti.... driver ce am facut ma ?
|
Re: pt Pyri di tekno
Quote:
|
ups
din greseal am facut un new topic !!un admin sa mute postul in topicu bazar daca se poate.Sorry pt error..netu merge ff naspa si deaia am postat gresit..
sorry again.. |
intre timp am reusit sa streg singur posturile gresite..
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
junkie sa itzi schimbi semnatura te rog!
|
lool... ii o tzara libera mah... sau asha se zice...
|
ce treaba ai tuh cu semnatura mea?? ce nu`tzi place? :?
|
daca chiar crezi ca heroina e best orgasm ever inseamna ca nu ai avut un mascul adevarat niciodata... in alta ordine de idei daca crezi ca in zona e forum de narcomani anonimi... ai greshit adresa... asha ca schimba tampenia aia de semnatura sau o sa pun pe altzii sa o faca!
|
eu nuo schimb...pune pe altzii sa o faca! mai incapatzanatzi \"narcomanii\" ashtia :twisted:
|
wtf... nu e sfarshitu lumii semnatura aia... shi altzii au semnaturi din alte domenii nu numa' din lumea auto... candva shi tuh aveai \"god is a dj\", ce ar fi zis pocaitzii de tine? lol :P gata cu cearta!
|
nu spuneam de domenii , ci de faptul ca heroina nu e iarba shi nu e o gluma... unii mor din asta altzii fac glume... nu-i o gluma shi ca atare nu suport ideea!
|
so what... nici dumnezo nu ii o gluma... totu poate fi shi poate sa nu fie o gluma... depinde cum o iei... shi daca bine imi amintesc... faza cu \"heroin... best orgasm\" vine dintr-un film, lafel cum \"god iz a dj\" este shi melodie...
|
suntetzi deshteptzi... nu ma mai bag ca ma depasheshte situatzia...
|
multzumitzi???????? :poke:
|
sal baieti...cum mai e viata prin cluj? :lol:
|
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn
ovi tataaaaaa... nu am vorbit/baut o bere (ca ultima data :razz:) de-un car de ani viatza cum sa fie? asha cum tzi-o faci... ce mai faci omule? cum ejti? |
Ma copii nu va mai certati ca nu e frumos. If you have a problem settle it on the street / track. :lol:
Se arata de niste drifturi pe diseara daca se aseaza zapada? :twisted: |
piri poti sa iti schimbi animatia stim ca esti mare si bazat in animatii asa ca poti sa o schimbi ca sa nu te injosesti mai tare
|
schimba-mio tu :lol:
|
sa aiba toata lumea grija la zgarieturile pe masini.
|
ba voi vreti sa ajungeti in topu certutilor de pe forum?
|
Propun un Gumball in Romania la vara. :) Ce ziceti? Cine ma sustine?
|
daca am mashina shi $$$ particip... daca nuh.... ma fac cameraman sau ceva... :lol:
unde merem? turu tzarii sau ceva? la mare? sau ne intalnim undeva cu mai multzi de pe forum din toata tzara... :wink: |
:bored: ...mare plictiseala pe aici...
|
poi... fa show daca e plictiseala :P
|
4 Attachment(s)
daca e plictiseala sa abordez altcumva problema
uite cum ar arata matizu lui mircea negru |
1 Attachment(s)
si a mea in 2 culori
|
wheeeeeeeeee dupa o saptamana mi-o venit insfarshit tricou cu WRC :peace: mai tre mashina numa' :twisted: :wink:
da mah alex, cu farurile ce s-o intamplat? aia-s aingial ais? :roll: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning