![]() |
Re:
Quote:
Deci telefon mai prost ca asta nu am vazut in viata mea si numai imi iau in viata mea cat voi trai telefoane mobile marca Siemens. |
1 Attachment(s)
nokia 6680
stupid phone! sg parti bune sunt camera si hotswapu. atat |
yo am un nokia 6230i pt ocazii speciale shi fitze, shi un nokia 6100 de scoala :D
|
Nokia 6630... Symbian isi spune cuvantul... :yes:
|
Nokia
Nokia 6230i pt. ca sa moara dujmanii..... si Nokia 6610i ,,de proba,, :roll:
nu mai iau in viata mea altceva decat Nokia |
Samsung SGH D 500 E si SGH D 600!!!
Sunt excelente,iar camera de 1.3 si 2.0 megapixeli alaturi de card de memorie si 96 mb ......n`am ce zice! |
sal
tocmai am luat un motorola v620 cu 265.000 de culori mp3 video :D la o combinatie
|
panasonic SC3
camera mica dar relativ buna zic eu pt un 0.3 si tel este f mic si f usor numai 76 gr :wink: |
Kink
k700i al prima vedere are mp3, infraroshu , bla bla
after, baterie super nashpa, are ceva la cap(se dubleaza agenda..adik se dubelaa fiecare nr, se sterg nr) psi sau intamplat si la altii..nashpa nu?? |
nokia 6600 stock :D
|
Re: Kink
Quote:
|
Nokia 6230i tunat cu un MMC de 512MB :)
|
Motorola V3 Razer 8) .....dar nu se mai aprinde ecranul shi pana il repar sunt fericitul posesor al unui extraordinar, nemaipomenit, super bestial, extra galactic Nokia 3310 :lol:
|
Re:
Quote:
|
mi-am tunat 6680 cu un card de 512 8)
|
Re:
Quote:
|
Un Panasonic X700 \"tunarit\" cu card de 256 mb :D
|
N90 :!: :wink:
ce sa mai.... avion ... :D |
1 Attachment(s)
k 750i ieri l-am luat, super, si o poza proaspata, noaptea de aproape :D
|
eu am un Nokia 7250i :)
|
1 Attachment(s)
CEL MAI SMECHER TELEFON PENTRU MINE , NOKIA 6310I DAUS DIN ISRAEL , SUPER PIESA . INGROAPA MULTE TELEFOANE DE FITE GEN SAMSUNG :D
|
Eu sunt fericitul posesor al unui Sony Ericsson K300i, cu o putere de memorare extraordinara, nemaiintalnita de vreo 10 MB :D
|
6230i....dreamenig 4 a N90 or 8800...mai vedem...performanta sau stil si eleganta(mult mai bine realizat cel din urma...daia nu sunt hotarat...dar mai stau cu asta ca mere f bene :))
|
eu am un nokia 3220 si vreau sa spun ca am dat ca prostul 10mil pe el la abonament--- l-am luat chiar cum a aparut ca ma inebunise telul! toti se uitau la el ca la OZN ! acum eu ma uit ca la un ozn la 3mil pe liber sau cat draq ! :(( inafara de faptul ca se sterge panarama aia de cauciuc de pe margine sunt multumit de el si de poze ! mai am un eric. T66 ala micutz micutz dar are ceva bulit si n-am cum sa-l repat! si s-ar putea sa-mi iau un 6230i si visez la un N de 4gb ! :wink: nus genu care arunc banii pe telefoane asa ca N-ul o sa-l am cand o sa ajunga 5 milioane :)
|
eu detzin un 7250 si am facut exact la fel ca TuningBoy , l-am luat acum 3 ani cand era 17 milioane si acum nu iau nici 2 mil pe el :lol: de...eram disperat dupa ele atunci,chiar sufeream :lol: ...acum sincer nici nu ma mai intereseaza , iar cel mai smecher telefon pe care l-am avut a fost un 8850 la vremea lui iar apoi un 5210 care abia aparusera cand le-am luat ... am avut telefoane pt 2 vieti :lol: ... multi bani degeaba , constat acum dupa ce m-am mai maturizat un pic.
Urmeaza probabil un Samsung E720,mi-a promis cineva ca imi aduce unul ieftineanu 8) |
pt cei nedumeriti intre 6230i si k750/w800 alegeti sonyu...k am eu si e multl mai misto..pozele mai ales afara sunt foarte bune si auto focusul e foarte imprtant...si merge si functia de macro care la nokia e doar d forma.. :roll: nu mai scriu mai detaliat k sunt la scoala si se ia asta d mine :oops:
|
Va recomand W800i. Extraordinar!!
|
Dak e de recomandat...
eu rekomand N90`u... ! e super tare...atata ka e 'putzin' mare... da` e f.mishto jukaria... nokia rullz !!! :lol: |
Cautati pe gsmarena si o sa gasiti review w800 vs n90 la capitolul foto si o sa vedeti. Cu toate ca n90 are lentile carl zeiss w800 sa dovedit superior.
Plus ca sony ofera card-ul de 512 mb. :lol: |
pana acum imi place foarte mult w800i meu,singurele lucruri pe care le regret sunt faptul ca videourile nu le face deloc la calitate de cat ar putea o camera de 2 mpx (ar trebui sa le faca 640x480,iar asta le face 176x140 !!!!! )
si al doilea lucru pe care il regret e faptul ca nu are symbian os,w800 va fi primult si ultimul tel nou fara symbian pe care mi-l iau.Pentru symbian se gasesc o GROAZA de programe,de la email clients faine,la browsere faine,Mobile DC++ (cu care ai putea sa dld muzica),messenger pt yahoo,msn,icq... pana la inclusiv program cu care sa faci webserver pe celular !!!!!! In schimb imi place foarte mult mp3 playerul din w800,nu ca altele care au simplu play :) (exclus symbian bineinteles),oricum daca vrei un tel bun care sa nu coste extrem de mult,eu as propune oricui w800i |
Re:
Quote:
chestia cu symbian asa e...si la mine e ultimul non-symbian :twisted: |
in prezent am un sagem my-x 6 dar ma gandeam sa`mi iau un ngage
|
Eu mi-am luat de curand un Samsung E720, imi place tare..camera 1megapixel, flash, mp.3, 90 de mega memorie, ecran intern 256k culori. Il recomand!
|
Eu am K750i. Pozele sunt super. Si culorile clipurilor video la fel.
|
in prezent am un 3220 ...sunt multumit de el..si de camera care nu e chiar performanta dar nici slabutza nu e...
tuning boy de cand ti-ai luat 3220-u de ai dat 10 mil p el ? eu il am de 3 luni la oferta. :) |
pe langa batrunul 6310 am luat un 6170......ce ziceti?merita tinut?
|
Acuma am un motorola v 980!Ce-mi place la tel asta e ca raspunde instant la comenzi da' e putin cam mare
|
Re:
Quote:
PS: vreau N-Gage QD :evil: chiar nu are nimeni de vânzare? :( |
Am un 6230 cu memory card de 128 MB + cablu de date .. mai mult nu`mi tre` :D
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning