![]() |
Re: Roman
Chill k din iarna mai is 2 luni ;) odata si odata tot o fi sa fie ;)
|
Da cine s-a intalnit? Comunitatea 4Tuning de la Bascauti ?
|
Quote:
|
Eu vam zis...acelasi loc aceiasi ora...iar ati lipsit...
|
Va doresc tuturor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si cadourile Mosului...
|
Ho Ho Ho, Merry Fuckin' Christmas... :)
|
Fie ca noaptea sfântă a Crăciunului să vă aducă pace în suflet, bucurie, încredere şi sănătate şi toţi cei dragi să vă fie aproape. din partea baietilor din pascani
|
Multumim, Craciun fericit si voua ! :)
Bun, din partea baietilor de la Pascani, da din partea fetelor nu? :( |
ba da cu cea mai mare placere numa k ele nu's logate pe forum :))
|
Da ce e cu linistea asta, nu mai intra nimeni in 2010 ? treziti-va copilasi.
|
Quote:
am auzit ca te'ai innoit:) ti'ai luat inele:D Multa bafta cu noua jucarie;) |
Quote:
|
Va dau eu detalii ca nenorocitu asta mai intra la vara pe forum,si stiu detalii ca in ziua in care a luat-o am iesit in oras cu el. Audi A4,2003,un gri parca culoarea,1.9 TDI (101 cai),xenon,jante pe 17,dvd,folii,codita de rechin(am vrut sa i-o rup eu dar i-am dat termen cateva zile sa o dea el jos:)) )....nu stiu ce sa va mai zic,va mai zice el. 12 zile pana la 18 :X (abia astept) !!!!
|
:)) am vazut si eu masina, super frumoasa! Sa'l tine bine sanatos!
|
Multumesc de urari baieti, mi-e dor de o intalnire sa mai stam la palavre, abia astept sa vin acasa ... dati si voi un sms ceva cand mai faceti un " meeting" .
Masina ce sa zic de ea , a enumerat Vlad mai sus cam ce ar fi mai dragut, e cam rapanoasa si astept caldura s-o bag la curatenie generala. In rest... astept sa ne vedem. Take care |
Vii acasa weekend asta? Eu plec in 2 ore :)
|
Nu vine,saptamana viitoare vine,tre sa vina ca e o zi mare,devin major :)) Si Dragos(scturoag) vine saptamana viitoare ! Sambata viitoare \:d/. Daca mergi la PLM morph,da un semnal.
|
Quote:
|
vad k e ceva activitate prin roman :D mai spre vara cred k o sa vin si eu la socrii si probabil vin cu nissanu, poate iesim la un cico in Tosca :)) si o savarina, va salut baieti !
|
Mate,a cam trecut treaba cu Tosca :))) Daca vii si dai un semn gasim noi unde sa mergem,numai sa vii :)) E bine ca ti-ai luat o moldoveanca,gospodine,frumoase,cuminti :>
Asta vara era miscare tot timpu,ne vedeam in fiecare seara,acum unu pe la facultate,altu in alta parte,eu is cam singurul care am ramas prin oras.... :) |
Quote:
Eu te astept dar sa vii neaparat cu Nissanu!!! NEAPARAT!!! Poate stai si tu 2/3 zile si facem o miniexcursie pana la fratii de la piatra cu NSL, mergem putin pe circuit acolo :)...o sa'ti placa :) |
Quote:
Ce Tosca baaa ? :lol: vrei sa gasesti carabusi in prajituri ? Am auzit ca la Roman Caffe ii misto si is bune prajiturile... |
Quote:
Hai noroc si welcome back (glumesc bro) |
Asa, asa... multumesc pentru reclama ;))
Da mah, va fac cinste, serios :D Vladutz stie :D |
weekend-ul asta ceva activitate??? am ajuns si eu prin roman :)
|
Eu vin vinerea cealalta acasa...
N-am mai fost de 1 luna :(( |
Am facut 18 ani,asta astept de atatia ani \:d/ Mc scturoag de telefon :*
|
Cu placere piticot :lol:
Inca putin si fac si eu 18 ani... asea ca nu mai fi tare'n clanta :lol: |
La multi ani Vladut!!!!;) Sa ai noroc in toate, scoala, bani, gagici;):)
|
Si cum i-am spus si la telefon, cel mai mult sa aiba parte de "baietu" meu :lol:
|
La multi ani Vlad!
Sanatate, ca'i mai buna decat toate, masina sa tio faci cum vrea sufletu tau, bani, gagici si voie buna! Esti dator cu 1 bere prima data cand ne vedem...defapt...18 ani, masina, permisu...multe de udat...:)) |
Quote:
Ca veni vorba de la morf, stii ca vineri vin acasa si trebuie sa dai de baut... dar stii ce beau eu... nu ? Las' ca vad cu cate plicuri ma servesti :lol: |
Mai traiti baieti ? ce facem? o punem de o intalneala vinerea asta ?
|
Quote:
|
Pai,cand,unde,cum ? Stabiliti ceva sa se stie din timp. Acum ca s-a incalzit e bine :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Noi de unde sa stim ca tu ai fost acasa ? Eu cu adi ne intalnim aproape in fiecare zi si daca nu ne intalnim,vorbim la telefon,pe net. La noi nu e problema. Spune-ti voi cum si unde sa-mi programez timpul.
|
Ma, sincer am fost acasa...dar nu am avut timp de nimic. Impropriu zis acasa ca mai mult am fost la PLM la bacau...si seara cand veneam dush si in pat...si mai stat si cu ai mei...si cam asta fu...dar acum vin de poimaine...si cred ca am sa gasesc putin timp pentru o intalnire :) mai ales ca a facut si vladutzu 18 ani si tre sa dea o cola :)), prima pe sezonu' asta :)...mai ales ca a venit caldura...adi tre sa ude masina si jobu'...eu mai am pana ud masina asa ca nu bateti apropouri :))
|
vladutz...lasa-mi si mie un offline daca se hotaraste ceva concret...s-ar putea sa fiu si eu pe acasa :P...eu nu am ajuns niciodata la intalnirile de la Roman :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning