Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11RM - DJ 02 TEI - Buburuza mea (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/121809-oltcit-club-11rm-dj-02-tei-buburuza-mea.html)

bobocu91 03-08-12 01:53

Re: Oltcit Club 11RM - DJ 02 TEI - Buburuza mea

4 Attachment(s)
Sa mai iau putin praful de pe topicul meu... :lol:

Am mai colantat diferite elemente la interior cu imitatie carbon, mai trebuie sa mai colantez...am dat rama la numar de pe spate jos si am sters chenarul negru...am mai spalat`o si plimbat`o... :D

Acum vin cu o intrebare, ce se poate auzii pe dreapta cand iau viraj dreapta, un fel de scartait care pare sa vina de la caseta de directie? Intreb pentru ca inca nu m`am apucat sa schimb bucsi si pivoti, astept sa se apropie itp`ul sa le schimb mai aproape...sa stiu la ce sa ma astept. :rolleyes2

bobocu91 19-08-12 00:37

Azi mai mai mesterit si la partea meacanica, treaba planuita cu destul timp in urma, respectiv am schimbat urmatoarele: rotule, ambii pivotii inferiori si unul superior, discurile frana, fuzete si rulmentii...zilele urmatoare urmeaza sa primeasca itp valabil pentru alti 2 ani...

Planuri mai sunt, deci....to be continue...:lol:

George Hermenean 19-08-12 19:32

Ai mesterit ceva:-) ! Bafta la itp;)
Cat au costat pivotii si rulmentii?

bobocu91 19-08-12 20:11

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by George Hermenean (Post 5143779)
Ai mesterit ceva:-) ! Bafta la itp;)
Cat au costat pivotii si rulmentii?

Destul de mult, ca de obicei au aparut lucruri imprevizibile la care nu poti sa nu injuri si sa te enervezi catusi de putin...:lol:

Spre fericirea mea am avut "pe stock" ca sa zic asa, ieri cand am cautat ce`mi trebuia am descoperit ca am mai multe decat credeam, dupa cum o sa se vada in poza de mai jos am bucsi noi sa ma tina multi si bine de acum in colo...

Azi am schimbat farurile cu unele clare made in france (multumiri marius_gek), am pus o tripla noua, am spalat`o si pe cealalta, am mai schimbat un bec, putina cosmetizare interior, exterior si compartiment motor, am bagat banda dublu adeziva sub numar sa nu mai vibreze si nu in ultimul rand am dat spoilerul de spate jos de teama de a nu se sparge cand o sa fie pe rolele alea.

Multumesc de "urare"!... cu parere de rau de aproximativ o saptamana am ramas cu singurul oltcit care mai circula cu acte`n regula prin municipiul Bailesti (aprox 20 000 locuitori)... :rolleyes2:sad:

Dj.Klaus 20-08-12 16:34

Vezi ca mai am inca ITP :lol:

bobocu91 20-08-12 23:58

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dj.Klaus (Post 5144984)
Vezi ca mai am inca ITP :lol:

OK, atunci o sa subliniez "care mai circula"... :-P:lol:

Intre timp am mai adaugat 3 difuzare (pentru inalte si medii in spate) pe o bucata de pal si am mochetato...mocheta nu mai spun ca a costat 150 lei mp :lol:

Si cateva pozici cu noile faruru si cu spatele care mie mi se pare foarte urat cu bara stock. :D

Danutz Bratosin 21-08-12 09:54

Bre fitiar mocheta sa-ti fie...zici ca's pantalonii unuia care joaca golf:lol: la 150 lei mp nu gaseai si tu ceva mai frumos?

andi_cimpean 21-08-12 11:45

Nu cred că a vrut să spună 150 de lei, ci 15 lei! :D

Oricum, este hidoasă.

Nu īnţeleg, de ce ai pus drăciile alea de autocolante (reflectorizante?) pe bara spate?

lancer 21-08-12 12:36

sincer decat mocheta aia gaseai vinilin era mai ieftin mult mai ieftin si dadea mult mai bine ...sincer acuma baietii sunt finuti cand iti zic de panaloni de golf ... eu ma gandeam ca lipseste chiuveta si pisoarul eventual vreo silueta de bebe cu olita pe haion ... in plus nu se prea pupa cu bejul pe care il ai la interior asa ca mai bine gaseai una neagra sau bej

bobocu91 21-08-12 12:45

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 5145787)
Bre fitiar mocheta sa-ti fie...zici ca's pantalonii unuia care joaca golf:lol: la 150 lei mp nu gaseai si tu ceva mai frumos?

:lol:...pai, sa`ti zic cu a fost treaba, am fost cu un prieten sa cumpere mocheta pentru camin ca o arsese si mi`era dator, stiam ca i`a ramas bucata asta si i`am cerut`o...intr`un fel sau altul tot moca am luato..:lol:

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5145900)
Nu cred că a vrut să spună 150 de lei, ci 15 lei! :D

Oricum, este hidoasă.

Nu īnţeleg, de ce ai pus drăciile alea de autocolante (reflectorizante?) pe bara spate?

Ba, a fost, nu mai stiu exact cat dar peste 100 lei...hidoasa, nehidoasa arata mai bine decat cu palul gol si...oricum nu se vede ca am geamurile negre...si vreau sa le fac si mai negre. ;)
Autocolantul ala e pus peste niste gauri ale caror capace eu nu le avea si oricum, bara e provizoriu pus pentru itp!

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5145961)
sincer decat mocheta aia gaseai vinilin era mai ieftin mult mai ieftin si dadea mult mai bine ...sincer acuma baietii sunt finuti cand iti zic de panaloni de golf ... eu ma gandeam ca lipseste chiuveta si pisoarul eventual vreo silueta de bebe cu olita pe haion ... in plus nu se prea pupa cu bejul pe care il ai la interior asa ca mai bine gaseai una neagra sau bej

Explicatiile le gasesti mai sus lancer... :lol:

Azi imi mai aerisii franele si mai stransai odata suruburile de la rotule, problema e ca pe spate ambele roti se infraneaza :rolleyes2...dai doua ciocanele isi dau drumul, calc frana iarasi raman infranate.

andi_cimpean 21-08-12 13:30

Dacă doar culoare te deranja şi nu neapărat şi izolarea plăcii, puteai alege să cumperi un tub de vopsea la spray - negru mat - 20-25 de lei şi rezolvai mult mai finuţ problema!

P.S. Faptul că ai geamurile fumurii, nu scuză faptul că ai pus mocheta aia.
P.P.S. Īn locul drăciilor roşii de pe bară, ai putea pune alte autocolante, ceva mai discrete (negre).

Să n-o iei personal şi să crezi că dau dovadă de răutate dar cānd vezi pe cineva că a făcut o treabă, īncerci să-l ajuţi cu idei constructive!

lancer 21-08-12 14:16

m-am lamurit la faza cu mocheta ... oricum pe viitor incearca sa ii faci ceva chiar daca ai geamuri negre ... dai un spray peste ... lipeste alt material mai estetic ....

in legatura cu franele curata pistonasele cu alcool si direct pe masina (procedeul a mai fost descris dar daca vrei imi poti da un telefon sa iti explic ce si cum) apoi aerisesti iar spatele
daca nu da randament cam trebuie desfacuti si curatati etrierii si pistonasele + schimbate garniturile

stuparu_mihairadu 21-08-12 14:48

iti sugerez aceiasi idee ca si lancer.cu curatarea pistonaselor.

si mie imi mergea infranat...am curat si pe urma si-a dat drumul :D ...

bobocu91 22-08-12 15:59

Multumesc tuturor pentru comentarii si sugestii!

De azi am inspectia valabila alti 2 ani. :dance:

bobocu91 16-10-12 22:32

5 Attachment(s)
Still alive...

lancer 17-10-12 00:29

si cu frana de mana ce faci bre??? o agati in cui in magazie?

ultrasdu87 17-10-12 09:55

cand mai ajungi in craiova? sa ne mai intalnim si noi, cati om fi acolo 3-4 :)

bobocu91 17-10-12 10:34

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5212189)
si cu frana de mana ce faci bre??? o agati in cui in magazie?

E agatata de muuuult timp, de cand nu`mi tine...oricum e pusa provizoriu cotiera.

P.S. lancer daca iti mai trebuie autocolant te astept diseara in jur de 6 - 6:30 la agronomie sa`ti si dau. :D

Quote:

Originally Posted by ultrasdu87 (Post 5212414)
cand mai ajungi in craiova? sa ne mai intalnim si noi, cati om fi acolo 3-4 :)

Am fost si in ultimele 3 saptamani cu ea si sunt, dar diseara plec, am postat pe celalt forum dar cum n`am primit nici un raspuns am crezut ca nu vreti sa ne mai intalnim...

lancer 17-10-12 17:20

vazui tarziu mesajul ... tu pastreaza-l ca ne intalnim noi ... mai am nevoie ca nu am mai bagat banii in autocolant am preferat sa ii bag in piese care ma dor oarecum si sa rezolv niste probleme mai arzatoare la ambele masini

bobocu91 29-10-12 10:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5212866)
vazui tarziu mesajul ... tu pastreaza-l ca ne intalnim noi ... mai am nevoie ca nu am mai bagat banii in autocolant am preferat sa ii bag in piese care ma dor oarecum si sa rezolv niste probleme mai arzatoare la ambele masini

Am si acum la mine...

Uitasem sa postez o poza cu alta "nebunie" de`a mea...dar a fost ceva temporar, m`am muncit le`am facut le`am pus...si in scurt timp le`am si dat jos... :lol:

Baietii din Craiova poate ne intalnim si noi intr`o seara saptamana asta, este cineva dispus pentru un mic meet? :D

stuparu_mihairadu 29-10-12 10:50

cat imi mergea masina nu ati vrut sa ne strangem :(

bobocu91 29-10-12 11:17

Quote:

Originally Posted by stuparu_mihairadu (Post 5226581)
cat imi mergea masina nu ati vrut sa ne strangem :(

Eu nu sunt din cr si nu pot venii oricand pentru un meet, dar nici voi nu prea ati sunat in ultimele 3 saptamani... :-P

Acum citii despre patania ta, imi pare rau, sper sa o rezolvi cat mai repede...nu`i bai, poate ne strangem la tine in parcare...daca este loc. :D

lancer 29-10-12 21:40

loc la mihai in parcare????????
nu ai sa vezi decat daca tranformam oltciturile in scutere si nici atunci sa nu fim mai mult de 3 :)

bobocu91 30-10-12 18:50

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5227468)
loc la mihai in parcare????????
nu ai sa vezi decat daca tranformam oltciturile in scutere si nici atunci sa nu fim mai mult de 3 :)

Atunci si in alta parte...unde nu`i nevoie de scutere... :lol:

Crysty95 30-10-12 22:25

mai ai farurile alea cu angel eyes?
de ce le-ai dat jos?

bobocu91 31-10-12 16:25

Quote:

Originally Posted by Crysty95 (Post 5229043)
mai ai farurile alea cu angel eyes?
de ce le-ai dat jos?

Da le am, motivul pentru care le`am dat jos a fost ca mi s`a ars o rezistenta la un led si mi`a fost lene sa o schimb si in + credeam ca o sa se vada altfel, adica doar angelu` dar mai imprastia putina lumina si in far...mi`am dat seama dupa ce le`am pus ce trebuia sa fac pentru a remedia problema dar nu le`am mai desfacut sa umblu la ele.

Am preferat sa le pastrez pe cele de franta impreuna cu becurile pentru pozitii albe (cu leduri smd)...desii angelu` era pe comutator pus si puteam sa aleg intre poztie normala si angel.

Crysty95 31-10-12 17:53

le vinzi?

bobocu91 31-10-12 22:22

Quote:

Originally Posted by Crysty95 (Post 5229875)
le vinzi?

Nu sunt de vanzare...

Crysty95 01-11-12 09:47

ok
dar mai poti face unele ca astea?

bobocu91 06-11-12 20:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Crysty95 (Post 5230650)
ok
dar mai poti face unele ca astea?

Ai PM.

Printre altele, am incepun cu imitatie carbon si cu asta am continuat...oglinzile. :D

jimmy_rph 06-11-12 21:43

Hai ca pana la urma faci toata masina :))). Vad ca te pricepi la colat, ca par sa fi iesit destul de bine oglinzile. Spor la treaba in continuare!

julaikos 06-11-12 22:14

eu le-as fi facut bucati si colantat apoi asamblate la loc :d

bobocu91 07-11-12 16:41

Quote:

Originally Posted by jimmy_rph (Post 5237707)
Hai ca pana la urma faci toata masina :))). Vad ca te pricepi la colat, ca par sa fi iesit destul de bine oglinzile. Spor la treaba in continuare!

Daca n`ar diferii culoarea poate as face`o...:lol: Meci, au iesit dar nu stiu cat o sa reziste...:???:

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 5237759)
eu le-as fi facut bucati si colantat apoi asamblate la loc :d

:lol: Nu`i prea complicat doar ca ma impiedica anumite chestii...cum am zis mai sus culoarea in certificat, si imperfectiuni ale buburuzei...poate pe viitor doar anumite parti o sa fie si ele colantate. :twisted:

Danniel 08-11-12 00:28

sa schimbi culoarea costa 90-95 lei la rar am facut eu anul trecut asta nu e mare branza, acum nu stiu cat te costa colantul.

jimmy_rph 08-11-12 13:24

iulica se referea la oglinzi sa le faca bucati, sa le colanteze si pe urma sa le asambleze la loc...

bobocu91 08-11-12 14:20

Quote:

Originally Posted by Danniel (Post 5239171)
sa schimbi culoarea costa 90-95 lei la rar am facut eu anul trecut asta nu e mare branza, acum nu stiu cat te costa colantul.

Oricum e complicata treaba, masina nu`i pe numele meu, proprietarul este in alt orash...deci nu se merita, in plus autocolantul nu ti`l garanteaza nimeni prea mult...vara se inmoaia, iarna se strange.

Quote:

Originally Posted by jimmy_rph (Post 5239640)
iulica se referea la oglinzi sa le faca bucati, sa le colanteze si pe urma sa le asambleze la loc...

Scuze n`am fost atent... :lol:...pai le`am facut in graba, nu prea aveam timp dar totusi am vrut sa le fac. :D

darck_angel64 10-11-12 14:28

Quote:

Originally Posted by Danniel (Post 5239171)
... acum nu stiu cat te costa colantul.

o colantare pleaca de 800 de lei

bobocu91 31-12-12 17:05

1 Attachment(s)
La multi ani tuturor!

Fie ca in 2013 sa fiti la fel de pasionati si sa mearga oltciturile cel putin ca in 2012!! :lol:...sa fiti sanatosi! :drunk: :dance:

bobocu91 22-04-13 00:29

4 Attachment(s)
Buburuza inca mai traieste...si face kilometrii. :D

Planuri de viitor sunt, din pacate nu si bani, totusi o sa mai fac ce se poate si fara. :rolleyes2

lancer 22-04-13 12:18

pai atunci ... multi inainte ... si hai ca a dat caldura poate o punem de o intalnire..

All times are GMT +2. The time now is 16:03.

- Copyright 2026 4Tuning