Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   KATANA TEAM @ Iasi (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/121705-katana-team-iasi.html)

mihai85 24-02-10 18:38

Re: KATANA TEAM @ Iasi

Seara buna! Imi pare rau ca nu am putut nici ineseara sa vin. De maine GHE devine MAM, iar 24 devine 86. :shock:
Maine seara am si eu numerele si poate o sa ne vedem in weekend.

Km multi si fara evenimente
Adi

mad_runner 24-02-10 22:36

Quote:

Originally Posted by mihai85 (Post 3119968)
Seara buna! Imi pare rau ca nu am putut nici ineseara sa vin. De maine GHE devine MAM, iar 24 devine 86. :shock:
Maine seara am si eu numerele si poate o sa ne vedem in weekend.

Km multi si fara evenimente
Adi

intalnirea e joi seara cand o sa ai nr pe masina .... maine seara, 25 februarie la ora 19:00

mihai85 25-02-10 07:01

Am confundat zilele. Am crezut ca azi e vineri. Si ieri a fost joi. La naiba! Eu vineri am numerele. Dureaza 2 zile pt ca sunt preferentiale. Cred ca ma dilesc... Batranetile...:D:D:D Dar ce am zis ca azi e vineri =))=))

buddy_lexx 25-02-10 15:31

Quote:

Originally Posted by mihai85 (Post 3121464)
Am confundat zilele. Am crezut ca azi e vineri. Si ieri a fost joi. La naiba! Eu vineri am numerele. Dureaza 2 zile pt ca sunt preferentiale. Cred ca ma dilesc... Batranetile...:D:D:D Dar ce am zis ca azi e vineri =))=))

bai...esti indragostit ce ai?:))) azi e marti =)))))))))))))))))

acuma serios..hotarati ziua exacta ca poate va intalniti si voi anul asta :))

volidu 25-02-10 15:40

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3122681)
bai...esti indragostit ce ai?:))) azi e marti =)))))))))))))))))

acuma serios..hotarati ziua exacta ca poate va intalniti si voi anul asta :))

Nu uitati de intalnirea de azi...;)

VaLeX 25-02-10 15:40

Quote:

Originally Posted by mihai85 (Post 3121464)

Si da si tu join la Group :D

Magnito 26-02-10 10:11

mai adi da numerele nu dureaza 2 zile :d azi depui actele maine le ai :d.. joi a ramas ziua stabilita de acum pentru intalniri + taxa de inregistrare pentru cei care nu stiu :d

volidu 26-02-10 10:32

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Magnito (Post 3125137)
mai adi da numerele nu dureaza 2 zile :d azi depui actele maine le ai :d.. joi a ramas ziua stabilita de acum pentru intalniri + taxa de inregistrare pentru cei care nu stiu :d

Cateva poze de la intalnirea de aseara.:)

volidu 26-02-10 10:34

Au iesit cam intunecate pozele dar.....nah.....mai are mad cateva care sa vad mai ok.
Imi pare bine ca am reusit sa ne intalnim si sper sa ne pastram tot formula asta si sapt viitoare .

VaLeX 26-02-10 11:57

Bravo baieti , vad ca intalnirea de la Roman va mobilizat , continuati ...Incercati sa le parcati la lumina cand faceti poze :)

Magnito 26-02-10 13:22

de unde atata lumina :d e scump curentul. las ca vine vara si la ora 7 o sa fie soare :D

stefan_88 26-02-10 14:43

Lumina din parcare e ultima chestie ce ne intereseaza ;) ...
Important e ca va intalniti ;) ... nu ?:)

Medox 26-02-10 15:20

da suntem mobiliazati rau acuma....si o sa ne intalnim in fiecare joi...asa. si apropo poate imi trimite si mie cineva un model de sticker din ala cu "masinutza cu sageti".

stefan_88 26-02-10 15:54

Quote:

Originally Posted by Medox (Post 3125781)
da suntem mobiliazati rau acuma....si o sa ne intalnim in fiecare joi...asa. si apropo poate imi trimite si mie cineva un model de sticker din ala cu "masinutza cu sageti".

Model de sticker are Valex ...vorbeste cu el :-)

VaLeX 26-02-10 16:26

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3125860)
Model de sticker are Valex ...vorbeste cu el :-)

Nu le mai am ca mi s-a dus hardul si nu mai am nici poze nici nimic ... :|

Medox 26-02-10 16:56

aha...bine

mihai85 26-02-10 18:16

2 Attachment(s)
Numerele la mine au durat 2 zile pt ca a fost ceva mai complicat. Aveam deja masina inmatriculata pe numele meu. I-am schimbat doar numerele. Bla bla bla nu stiu sa explic, pt ca nici ala de la ghiseu nu stia sa imi explice.:D
Azi m-au chemat astia si le-am luat. Sunt destul de multumit cum arata...:shock:

volidu 26-02-10 18:48

Quote:

Originally Posted by mihai85 (Post 3126235)
Numerele la mine au durat 2 zile pt ca a fost ceva mai complicat. Aveam deja masina inmatriculata pe numele meu. I-am schimbat doar numerele. Bla bla bla nu stiu sa explic, pt ca nici ala de la ghiseu nu stia sa imi explice.:D
Azi m-au chemat astia si le-am luat. Sunt destul de multumit cum arata...:shock:

oooo are GHE numere......:-).
Man da de la ce vin MAM??:D

buddy_lexx 26-02-10 22:35

bvo baietii!! imi place ca incepeti sa faceti treaba! :D

f bine ca aveti poze...indiferent ca-i lumina sau intuneric...important e ca v-ati mobilizat si va respectati promisiunile!

mihai85 27-02-10 07:38

86 - anul nasterii Madalina
MA - Mihai Adrian
AM - Andreea Madalina
------------------------
IS 86 MAM

mad_runner 27-02-10 22:22

Quote:

Originally Posted by mihai85 (Post 3127598)
86 - anul nasterii Madalina
MA - Mihai Adrian
AM - Andreea Madalina
------------------------
IS 86 MAM

frumos ..... imaginatia e in floare ,.,,,

mihai85 28-02-10 10:16

Dea..:???:

Magnito 28-02-10 10:38

salutare lume. ce mai faceti???

VaLeX 28-02-10 10:47

Quote:

Originally Posted by mihai85 (Post 3131015)
Dea..:???:

Ady , da join la group KATANA TEAM

Ce sa facem Magnito ...stam , asteptam sa vina 4TD sa ne benoclam ochii , voi ? Ajungeti ?

Magnito 28-02-10 10:52

sper sa ajungem si noi :) ai fi frumos :D

buddy_lexx 28-02-10 11:34

Baieti sper sa nu uitati cu 1 martie sa incepeti sa strangeti cotizatia lunara!
S-au discutat la intalnirea voastra toate aspectele propuse la intalnirea de la Roman?? Bafta

volidu 28-02-10 13:33

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3131273)
Baieti sper sa nu uitati cu 1 martie sa incepeti sa strangeti cotizatia lunara!
S-au discutat la intalnirea voastra toate aspectele propuse la intalnirea de la Roman?? Bafta

S-a discutat....stie toata lumea...mai putin GHE dar o sa afle si el.
De sapt asta incepem sa strangem. ;)

buddy_lexx 28-02-10 14:11

Referitor la intalnirile saptamanale! Va puteti intalni in orice zi ,nu doar la intalnirea oficiala! Faceti cum facem si noi... cand aveti timp liber..oricand.. va cautati intre voi si va intalniti ,va ajutati,nu toti neaparat...ci cat puteti pe moment.
Sfatul meu este sa tineti cont de ce va spun eu...pt ca sa stiti de la mine,intalnirile astea spontane... neplanificate...is mult mai distractive!

Inainte de toate...fiti prieteni ,nu doar colegi de club!!

Katana Team = familie ! :P

sper sa tineti cont de sfatul meu !:D

volidu 28-02-10 14:57

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3131768)
Referitor la intalnirile saptamanale! Va puteti intalni in orice zi ,nu doar la intalnirea oficiala! Faceti cum facem si noi... cand aveti timp liber..oricand.. va cautati intre voi si va intalniti ,va ajutati,nu toti neaparat...ci cat puteti pe moment.
Sfatul meu este sa tineti cont de ce va spun eu...pt ca sa stiti de la mine,intalnirile astea spontane... neplanificate...is mult mai distractive!

Se intampla si intalniri de care zici tu.....si ne ajutam si intre noi chiar daca nu postam pe forum toate chestiile.....

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3131115)

Ce sa facem Magnito ...stam , asteptam sa vina 4TD sa ne benoclam ochii , voi ? Ajungeti ?

Vand un rinichi si tot ajung......:D

mad_runner 28-02-10 21:39

Quote:

Originally Posted by volidu (Post 3131912)
Vand un rinichi si tot ajung......:D

te sustin si eu sa faci asta ,,,, :)))) .... merem cu trenu cu nasu dak nu avem bani mah ...

Medox 28-02-10 21:50

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3131768)

mai mai. hai ca nu avem chiar..4 ani :) .suntem baietii mari, stim si noi asta ca putem sa ne intalnim oricand nu doar la intalnirea oficiala...oricum multumim de sfat...8)

buddy_lexx 28-02-10 22:06

Quote:

Originally Posted by Medox (Post 3133437)
mai mai. hai ca nu avem chiar..4 ani :) .suntem baietii mari, stim si noi asta ca putem sa ne intalnim oricand nu doar la intalnirea oficiala...oricum multumim de sfat...8)

nici nu stii ce bine ma simt cand sariti toti pe mine cu astfel de argumente! aici si vroiam sa ajung:P bvo baieti! va pupa nenea buddy p toti! aveti grija de voi :D

Medox 28-02-10 22:14

pai no mai fa pe Big Brother :) :D. si noi te pupam pe portofel :)) numa sper sa nu bata vantu , sau e cu panza de paianjen? :D :)) Ciao!

mad_runner 28-02-10 23:45

apropo de 4TD ...o sa avem si noi ceva tricouri pt atunci ?

VaLeX 28-02-10 23:54

Pai ia vedeti , ce faceti ...strangeti bani care vreti tricouri ..saptamana asta merg sa intreb cat costa !!!

Si sa ne decidem si la un anumit model , veniti cu propuneri ...si le facem noi VT

VaLeX 28-02-10 23:55

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3134042)
Pai ia vedeti , ce faceti ...strangeti bani care vreti tricouri ..saptamana asta merg sa intreb cat costa !!!

Si sa ne decidem si la un anumit model , veniti cu propuneri ...si le facem noi VT

Ps. Cristi , ai tricou facut de mine ... :)

buddy_lexx 01-03-10 10:48

3 Attachment(s)
Quote:

deja avem 2 modele facute de data trecuta .... daca va place unu din astea 2 ziceti

mad_runner 01-03-10 11:57

Quote:

valy cum face sa iti trimitem banii de la iasi ca sa ne faci si noua si apoi sa ne trimiti un pachet ceva cu ele

VaLeX 01-03-10 11:59

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3135175)
valy cum face sa iti trimitem banii de la iasi ca sa ne faci si noua si apoi sa ne trimiti un pachet ceva cu ele

Sa ne decidem la un tricou , apoi mergem sa vedem cat costa de imprimat 1 , poate ne face o reducere daca facem mai multe ...
Cat despre modalitatea de a trimite banii , cel mai bine spun e pe bus , intr-un plic ...si tricourile retur , la fel. O propunere ..oricum , pana saptamana viitoare ar trebui facute ...cine vrea , desigur ...

Medox 01-03-10 17:48

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3134925)
deja avem 2 modele facute de data trecuta .... daca va place unu din astea 2 ziceti

care is cele 2 ? ca de primu model le ziceam eu la baieti joi. era deja facut ? cel cu katana team in fata si samuraiul pe spate? oricum eu unu optez pt ala...insa scrisul din fata ar trebui sa-l asezam altfel. da de calitatea materialului ce se aude, ca e nasol daca sunt tricouri din alea transparente...din material creponat :|..
ar fi fain daca pe spate...la baza samuraiului..s-ar duce asa pierdut nu taiat asa cu o linie dreapta. si propun sa facem tricourile pe marimi...eu unul nu il vreau lung si larg. mai veniti cu sugestii.

All times are GMT +2. The time now is 00:46.

- Copyright 2026 4Tuning