Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

vladutzz 13-02-07 10:13

Re: Intalniri Iasi!

just-do-the-dew " dar merita din cand in cand sa ne batem joc de ei macar un pik!!!"

si tu meriti ca politistii sa`si bata joc de tine, "macar asa..un pic".
dincolo de meserie, sunt oameni.pune`te 5minute in locul lui.Esti "organ de cercetare"..si vezi un viteaz care face ce`i faci tu (>in prealabil ai fost filat, in urma unui telefon care l`a dat un prieten de`al tau<:lol: )tu ce ai face...nu ti`ai bate joc..asa, macar un pic?
si si`ar bate joc de tine si mai tare, unul dintre noi, care vorba aia, informeaza politia, ca unii ar avea ceva suspendat..permisu de biblioteca sa`i zicem;)
revin cu ideea ca dincolo de meserie, e un om.si oricat de prost ar fi ca cetateaz, nu mertita sa`ti bati joc de el, pentru greselile colegilor lui

slip 13-02-07 10:40

deci nu imi ajunge o pagina sa scriu ce gandesc acuma :D

1:@ just-suck-it... fii atent... faza cu permisu...se aud faze omule..intelegi? ;) dar nu conteaza..dak tot scrii 2 posturi unu dupa altu.. de ce nu gandesti mai mult p loc si sa incerci sa concentrezi tot ce scrii intr-un singur post..??
alta treaba... nush di la ci te-ai luat.. la faza cu sf ION dar sincer.. nu puteam sa fiu atat de prost.. incat sa nu ascult ce zic ceilalti comunitari...cum k ar fi 2 radare pana la rondul vechi... io sincer..am aflat si le-am ocolit.. am mers incet..am mai mers printre blocuri..ca na.. mai faci si de astea. k e usor sa iei permisu si ..greu sa il pastrezi..
alta treaba..dak vrei sa te certi te certzi pe coclauri .. :D noi discutam.. si pun pariu k vii la intalniri k si cum nu s-a petrecut nimic..
hai k t las in pace k ma plictisesc de scris si se aduna.. .

2 : @ vladutzz... mai taci dracu din gura :D vorbesti cam mult nu crezi? :lol: si nu era "kur" era.. "liver - pool" :D
as mai scrie da nu am timp acuma..
revin :D

bafta

ZyZ 13-02-07 10:58

Voi incerca sa lamuresc problema posturilor lui Dan, cat mai impartial, si sa explic si celor care nu stiu de unde a inceput parcursul omului prin forumurile auto...de la ce ne-am luat, si noi, si cei de pe forumul AMC, ce a gresit. Poate asa we'll shed some light. Va rog sa aveti putina rabdare. Astea sunt niste preluari de pe forumul ******************, unde Dan si-a facut intrarea.

In primul rand iti multumesc pentru respectul pe care mi l-ai aratat, sper, nedismiulat, si sper ca daca as fi condus orice alta masina te-ai fi comportat la fel:

Forum: Masina mea Posted: Fri Dec 08, 2006 4:29 am Subject: VW Scirocco GTX Kamei X1
JUST_DO_IT wrote:
sal ZYZ draguta masina,nu parea prea deosebita....da cand am vazut-o pe viu !! Shock
cand am vazut cum se misca si cum suna am ramas ca la dentist frate.....pe bune....tot respectul!!!

Topicul cu prezentari ale masinilor membrilor. De aici a inceput totul:

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 4:11 am Post subject: Dacia 1410 Sport 1992--under construction Reply with quote
JUST_DO_IT wrote:
masina asta a dat ceata la multe masini nou noute,de la mine din parcare...ce pot spune...in drum spre pascani am prins aproape 150 arata acu da cu roti de 175 in loc de 155 deci, s-ar mai adauga vreo 10 km.n prezent lucrez la ea...iam pus spoilere de fibra,apoi am ales spoilere de cn cu proiectoare fata in 3 colturi..

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 4:00 pm Post subject: inca unu' ?! Reply with quote
JUST_DO_IT wrote:
mai frate nu va mai ingramaditi cu pareri care de care mai ciudate ca ma enervati la culme!!!!unde ai auzit voi ca fuge cu totu din curbe????????????????????ziceti-mi si mie!!!mor de curiozoitate!!fuge putin spatele atata tot.....asa de curiozitate a pus careva din voi marii experti labuta pe vreo dacie sport sa o conduca??????sau pardon nu aveti nici macar carnetu????bai oameni buni va dau ceata cu sportu la daciiile noemale din aceiasi perioada de nu va veedeti!am o dacie sport si e bestiala am prins spre pascani asta vara 140-150 de km cu ea!!!ca sa va odticati va mai zic ca am schimbat cauciucurile de la 155 la 175 si deci ar mai fi cam inca vreo 10 km la cat arata acu!!!!!de asta ce mai ziceti...

R383L wrote:
1.hai du-te si lasa-ne cu nervii tai, da' lasa-neee lasa-neee
2.si eu si pui de drac am condus dacii sport, cat si dacii normale, si cand spun condus, ma refer la condus sportiv, pana la limitele masinilor (implicit avem carnet, in caz ca nu ai prins aspectu' asta)
3.la cate cunostinte de mecanica si pilotaj se vede ca ai, nu dai ceata la nimeni, linisteste-te
4.nu oftici pe nimeni pentru ca ti-ai schimbat tu gumele din 155 in 175; anvelopele au mai multe caracteristici, incearca data viitoare sa le tii minte si pe celelalte, sa stii ca totusi conteaza
5.profesionistule, vitezometrul se decalibreaza doar daca modifici diametrul roti, in speta dimensiunea jantei/cauciucului sau talonul cauciucului;deci NU conteaza latimea;ca sa ma fac inteles si de tine, faptul ca ai pus gume mai late nu influenteaza cu nimic viteza afisata in bord...get it ?
6.dacia sport e diferita de dacia break nu numai prin denumire, cu timpul poate o sa-ntelegi...
7.nu stiu ce zic ceilalti, eu iti zic din toata inima: lasa-neee, lasa-neee;nu meriti efortul altor posturi;somn usor

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 4:46 am Post subject: Reply with quote
JUST_DO_IT wrote:
mai pui de ...... !unde ai mai scos-o ca nu gasesti tabla pt dacie????te rade lumea si cu c...u Bad Grin Razz Cool Laughing !la orice colt de strada nenorocit sunt table de dacie si dezmembrari opel!!! Very Happy ,am avut un amic lovit in laterala de tramvai!!!!si a luat panoulde dacia brek si a mai avut nevoie de o bucatade pasajde la roata din spate si gata reparatia aia care tu zici ca nu se mai poate face....eu l-am ajutat s-o faca.....ai gresit site-ul probabil!!!kindergarden-ul e cateva url-uri mai jos...... Evil or Very Mad

Raspunsul lui Pui_de_drac:

PostPosted: Fri Dec 08, 2006 1:55 am Post subject: Reply with quote
vai de capu tau daca iti aflu numaru de inmatriculare...ca doar iasi-u nu-i asa de mare..ma apuc eu de luat simbolurile la numarat,apropo,ce culoare ie?

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 4:17 am Post subject: Renault Clio 1,5 Dci 2003 Reply with quote
JUST_DO_IT wrote:
masina asta o spun fara pic de modestie si-a scos costul numai din motorina!!!am urcat cu ea la babele!viteza maxima atinsa de mine la volan 215 km la ora....impreuna cu tata in masina si ceva bagaje...pur si simplu uit sa pun motorina pun de 200 mii si merg cam 3-4 zile!!!incercati asta la dacie daca puteti....am schimbat amortizoarele fata,iar la capitolul tunning nu prea am ce trece...doar presuri metalice si huse,si planuri mari in viitorul f apropiat poate pana la intrunireade la bc...depinde de finante....

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 1:57 pm Post subject: Reply with quote
JUST_DO_IT wrote:
nu stiu eu prea multe despre motoarele astea mai noi...dar iti zic ca se duce....apropo viteza aia am prins-o pe drumu bucuresti -iasi
a fost o urgenta si i-am dat gaz,nu gluma....
ps:nu am exagerat deloc viteza....nu stiu cum de a mers da a mers!am fost la reno si am intrebat de vit max siai dreptate,dar cand iam zis cat am mers si-a facut cruce ingineru!!!si a zis cxa nu fac decat sa omor motoru degeaba.....

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 2:21 am Post subject: Reply with quote
JUST_DO_IT wrote:
nu glumesc cu viteza....era o urgenta sa ajung in iasi.o ruda a mea avea nevoie de niste medicamente urgent(cardiac).eu sunt viitor medic,in cca 1 an..am facut bucuresti iasi 3 ore si 5 min,am si zburat o leaca cu clio....la solesti era o vale unde se decapase asfaltu si pe la cca 120 ca urma curba cand am iesit din curba m-am trezit in aer!!!nu glumesc. cam 4-7 sec am fost in aer cu totu ....si cand am atins partea de sub asfalt a facut ca toti dracii....experienta asta nu as repeta-o nici daca m-ar plati cineva...am cam vazut moartea cu ochii.....

In concluzie, spre deosebire de altii, Dan nu imi pare a fi rau intentionat, ci poate prea dornic sa se afirme printre noi. Cred ca daca i se explica simplu ca ceea ce urmam noi sunt alte valori, legate de prietenie si sportivitate, va intelege. In ceea ce priveste pe altii...nu va mai plictisesc, nu se merita.

ZyZ 13-02-07 11:00

P.S.: sooooooooo postu'. Nebun ala care l-a scris :D

CRyS` 13-02-07 11:39

Hai ca avetzi liber la postat...Liber chiar!Va dau eu voie...!

slip 13-02-07 13:13

hahahahah :lol: :))))) ... unde e codrin? sa-l cheme cineva pe codrin.. CODRIINN!!! da-te-n-coa' .. :D posteaza aici..sa mori tu :))))
we radu.. ci ai cu omu we? :)) las k e bine sa se afle ce si cum ;)
mare tampit cine a scris postu... :D
cine e crys asta de ne da voie sa scriem?? a? :twisted:
vezi poate te ard... suckere..
moderatorule ce esti.. vezi ci fes roshu iti dau in cap
salutari.. :D

DeeaBaby 13-02-07 13:42

c`mon guys.. va certati ca niste fete:):chick: :chainsaw:
:nervious: let`s make :peace:
:lol: kissiz :lol:

cristi_407 13-02-07 23:11

Cris scuze, dar te-am vazut tarziu..Oricum am ridicat eu o mana :)

CRyS` 14-02-07 00:38

Vazui Vazui :D

mihay 14-02-07 07:59

ce vazui Crys gata ti-ai mai revenit oleaca?
ce facem duminica stam cuminti sau .......................:rolleyes2

bakal 14-02-07 14:12

bine ai venit razvan 2.0-----

ia uite ma, ca se incing spiritele la iasi. eu am fost ceva mai absent pt ca acolo unde sunt nu am acces la net.
1 poate curatenia asta de primavara timpurie e bine venita, nu ca as fi eu cine stie ce membru, dar e o parere. unii sunt cu capu si nici nu stiu ce sa faca. eu unu am stat pe forum 1an inainte sa vin la intalniri. acu poate nici pe mine nu ma agreaza unii, dar zic eu ca nu am calcat pe coada lumea chiar asa de rau ca altii(AXEL, VLADUT SV).
2 AXEL eu unu am incercat sa te integrez, sa te mai ivat cate ceva cand am mers impreuna cu masina, dar nu ai ascultat. no ofence, dar ai procedat gresit din start. Ai golf4. Si ce daca? sunt masini mai tari si stau in banca lor;sunt masini care incep procesul de tunare, sau care se pregatesc de asta, tu? ce modificari ai la a ta? forumul si intalnirile se adreseaza celor care iubesc masinile si tuningul.
3 vladutsz, ai cam imbulinat-o. din cate am inteles pa mine si pe altii cativa ne-ai cam facut complici la furt, fara stiinta noastra. e grav.
4 daca am suparat pe cineva care merita sa-mi cer scuze, o voi face, dar sa vina cu argumenta solide. eu am tot respectul pt 'seniorii' 4tuning, si pt cel care a avut incredere in mine si m-a invitat in familia asta asa de frumoasa.

sper sa ne vedem vineri.

CRyS` 14-02-07 15:59

Ah ce bine ma simt !Dupa cele spuse de tine Razvane! Hai sa ti pop oleak si multzam ca 2 luni m`ai caract cu muscle caru tau :D

slip 14-02-07 16:56

hai k ne vedem vineri dA? sa vina oamenii .. sa stam de vb.. avem multe de discutat...
saptamana asta o sa fie altfel..sper..
nu ne mai adunam 100 de mii de oameni in fatza la palat..k sa avem de unde scapa de unii...
o sa vin cu detalii .. la intalnire sau prin telefon...
trebuie discutate cateva probleme..si reglementari...probleme personale si problema comunitare...plecari si veniri...deci o sa fie de treaba..
pana vineri va salut.. numai bine..

corraptor_evo 15-02-07 08:11

Mdaaa!
Fierbere mare acu' 4 pagini: aerul vibra, apa clocotea, pamintul se cutremura, lemnul se crapa, focul se-atzitza; pe la pagina asta lumea se mai linistea si la intilnire se invita!
Huh! Bine ca eram plecat din Iasi!

CRyS` 15-02-07 08:58

Aaaaaaa!Ai tras chiulu!Las` ca ti prinde eu!Iara consumi combustibil si poluiezi!

Aprooopoooooooooooooooooooooooooo!Am vazut azi dimineatza in fatza la Select o masina pe care scria mare(nuj ce draq de masina,ceva cargo[Kangoo gen...] MERG CU ULEI VEGETAL!Adik cu BIODIESEL?Da vreau si eu!Ca am ulei cu tonele! :)

slip 15-02-07 09:17

o groaza de treaba ai tu crys.. vrei sa mergi cu ulei de la cartofi prajitzi a?
mai era pe forumu asta un tip cu un audi 80 diesel...care la fel ..punea ulei ars..in rezervor si cica mergea.. acuma nu stiu..nu am stat langa el.. sa vad ce si cum..dar am mai auzit povestea asta si pe discovery.. :D cica pute a cartofi prajitzi.. TARE ! :D dar depinde si ce ai gatit cu uleiu ala ...
numai prostii ai in cap..HAI PA.. :D
salutari...

CRyS` 15-02-07 09:24

we eu gatesc numai oua!oule bulanilor si le dau la caini! :)

AXEL_SS 15-02-07 19:51

Back lume:D Missed me?

CRyS` 15-02-07 20:07

Nevoie mare!Mare nevoie!Nu prea ne impresioneaza :)

slip 15-02-07 20:33

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 751771)
Back lume:D Missed me?

NU :D
stiam k nu rezisti ;) pusesem pariu pe forum k vb aiurea de plecat.. :D
dar iti spun o treaba... kestia cu plecatu nu merge la toti ;) k la femei..
la fete..dak pleci o zi.. iti simt lipsa si te vor inapoi.. :D aici nu ;) aici suntem barbati..suntem realisti.. suntem hotarati..stim ce vrem.. nu dam inapoi pentru nimeni !!!
DECI NU !! nu ne-ai lipsit..
salutari

vladutzz 17-02-07 00:51

a iesit bine si`n seara asta...
am fost cei care ne stim intre noi...am mai legat cateva cuvinte cei care nu ne stiam decat din vedere...
a fost palpitant in "vale"....f fromos :lol:
"oile negre" nu si`au facut aparitia...si a fost bine :D

CRyS` 17-02-07 00:56

Perfecta dreptate!

Daca nu ne mai vedem maine seara....Duminica Dimineatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dragi copchii!

ESPinoza 17-02-07 08:44

ma spunetzimi si mie unu la ce ora suntetzi la targul frumos sa ma intalnesc si eu cu voi sa merg cu voi o data sa nu ma ratacesc :)

slip 17-02-07 09:01

deci noi la 8 jumate..maxim 9 fara 15 plecam din iasi... si te sun eu maine dimineatza inainte sa plecam k sa stii
nu stim cand ajungem... k mergem incet.. dar.. vorbim prin telefon
salut

DeeaBaby 17-02-07 09:35

:chuckel: la cerera Domnului Slip iata si cateva date despre starea vremii de maine... :arrow:
Pe fondul conditiilor atmosferice, ziua incepe cu temperaturi destul de coborate, spre -4C, dar, pe fondul cerului cel mult variabil, se vor atinge 4-5C dupa amiaza. Avem o zi de sfarsit de saptamana ceva mai adaptata perioadei in care ne aflam...
presiune scazuta...in crestere usoara in cursul zilei ...adika....instabilitate atmosferica
vant moderat cu intensificari
umiditatea aerului ...aprox 60%
prin urmare..o zi senina, fara evenimente meteorologice semnificative, luni va fi mai cald:boogy:

Drum bun sa aveti! Have fun si astept poze si filmulete;) sunt convinsa ca va iesi ceva super, avand in vedere buna organizare ce o desfasurati:lol:
eu nu merg . Espi e ketroos:shakefist
Sayonaraa:hug:

ESPinoza 17-02-07 09:44

Quote:

Originally Posted by DeeaBaby (Post 754423)
:chuckel: la cerera Domnului Slip iata si cateva date despre starea vremii de maine... :arrow:
Pe fondul conditiilor atmosferice, ziua incepe cu temperaturi destul de coborate, spre -4C, dar, pe fondul cerului cel mult variabil, se vor atinge 4-5C dupa amiaza. Avem o zi de sfarsit de saptamana ceva mai adaptata perioadei in care ne aflam...
presiune scazuta...in crestere usoara in cursul zilei ...adika....instabilitate atmosferica
vant moderat cu intensificari
umiditatea aerului ...aprox 60%
prin urmare..o zi senina, fara evenimente meteorologice semnificative, luni va fi mai cald:boogy:

Drum bun sa aveti! Have fun si astept poze si filmulete;) sunt convinsa ca va iesi ceva super, avand in vedere buna organizare ce o desfasurati:lol:
eu nu merg . Espi e ketroos:shakefist
Sayonaraa:hug:

nu`s ketross da iam promis deja lui simi ca`l iau cu mine si mai trebuie sa iau pe 2 sa`i las pe drum la harlau eu te aduc inapoi daca vrei da nu in is in bt hai ca sunt multzi care merg si au locuri in mashina cu siguranta nu fitzi ketroshi ;)

DeeaBaby 17-02-07 09:59

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 754438)
nu`s ketross da iam promis deja lui simi ca`l iau cu mine si mai trebuie sa iau pe 2 sa`i las pe drum la harlau eu te aduc inapoi daca vrei da nu in is in bt hai ca sunt multzi care merg si au locuri in mashina cu siguranta nu fitzi ketroshi ;)

clar ai ogc !!!
10x, nu`i problema :|
oricum esti ketros :cry:

cristi_407 17-02-07 10:07

Espinoza remimta la un baiat si ia fata..Fetele au intotdeauna prioritate :)

ESPinoza 17-02-07 10:12

ogc? :)
stiu ca au prioritate si ma simt aiurea ca nu o pot lua dar sigur poate cineva din voi

DeeaBaby 17-02-07 10:14

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 754471)
Espinoza remimta la un baiat si ia fata..Fetele au intotdeauna prioritate :)

lasa ca lui ii plac baietii:lol: :twisted:
am hotarat..NU mai merg :punch: :shrug_no:
:sadblinky

SFW 17-02-07 12:13

Quote:

Originally Posted by DeeaBaby (Post 754483)
lasa ca lui ii plac baietii:lol: :twisted:
am hotarat..NU mai merg :punch: :shrug_no:
:sadblinky

:cry: :cry: :cry:
Fara tine nu o sa mai fie la fel .... :cry: :D

DeeaBaby 17-02-07 12:53

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 754673)
:cry: :cry: :cry:
Fara tine nu o sa mai fie la fel .... :cry: :D

=)) stiu :)) mna , gata, ca sarim din subiect:x

ESPinoza 17-02-07 22:25

numai vin prin targu frumos am mai convins niste baietzi sa vina la piatra si ei vin dar au zis ca vor prin suceava .. deci ne intalnim direct acolo si inapoi vin cu voi la is :)

CRyS` 23-02-07 15:41

Diseara nu ma prezint la intalnire!Lipsesc!

slip 23-02-07 18:30

hai nu mai mintzi lumea fraiere... :D pe cat punem pariu k vii???

mihay 24-02-07 16:11

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 766976)
Diseara nu ma prezint la intalnire!Lipsesc!

deci ai mintit :)) ai venit papuci tai si m-ai facut sa consum si benzina pana la palat si nu mai asteptat dar lasa ca te torn eu sucker :d

mihay 24-02-07 16:22

Deci cei care ma cunosc stiu cas manica cu muzica :D acuma am o curiozitate mare mare mare chiar ff mare cum sun un sistem pe o masina complet hertz nam auzit la nimeni ca de restu sunt satul le-am vazut le-am ascultat si am ramas marcat sau nu stie careva pe cineva ?

cristi_407 24-02-07 19:22

Este in Bc o Laguna 2 cu toata muzica Hertz..A luat locul 3 la DB DRAG la Cluj..Se aude super..

mihay 24-02-07 19:25

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 769058)
Este in Bc o Laguna 2 cu toata muzica Hertz..A luat locul 3 la DB DRAG la Cluj..Se aude super..

beton dar cum eu ajung in bacau mai rar dejeaba oare in iasi nu este nimeni
:sad:

cristi_407 24-02-07 19:28

Pai daca o sa mai vi pe la intalnirile din Moldova o sa il vezi..Nu stiu..

All times are GMT +2. The time now is 14:48.

- Copyright 2026 4Tuning